Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Πολιτικό Κίνημα «Άρδην» (Γ. Καραμπελιάς και συνεργάτες). Όσοι πιστοί προσέλθετε.



Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, ο γνωστός αγωνιστής Γιώργος Καραμπελιάς και οι συνεργάτες του σε «Άρδην» και «Ρήξη» έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Κρίσιμο και δυναμικό. 

Προχώρησαν σε διακήρυξη ίδρυσης Πολιτικού Κινήματος με την ονομασία «Άρδην» (φυσικά!). 

Αυτό πρέπει να μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι υγιείς δυνάμεις (όσες και όποιες) πρέπει να τολμούν. Όταν το πράττουν, ένα παράθυρο ανοίγει. Προσμονής και ελπίδας. 

Οι φίλοι τού «Άρδην» καλούν τους «πιστούς» να προσέλθουν. Να συνυπογράψουν τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Συντάχθηκα (άλλο που δεν ήθελα). Προσωπικές μου απόψεις για μεμονωμένα πρόσωπα, γεγονότα, ιδεολογικά-θεωρητικά ζητήματα, θα τις κρατήσω για μένα. Προέχει η σωτηρία της πατρίδας. 

Αυτοπροσδιορίζομαι πάντοτε ως «Έλληνας, Πατριώτης και Δημοκράτης». Σήμερα, θα προσθέσω και άλλον αυτοπροσδιορισμό: «αγύριστο κεφάλι». 

Ως τέτοιο, κατανοώ απολύτως τα υπόλοιπα «αγύριστα κεφάλια» (τον τρόπο σκέψης τους και την συνέπειά τους και όχι απαραίτητα τις γνώμες τους). Κυρίως αυτά των ομοϊδεατών μου πατριωτών και ειδικότερα εκείνα της λεγόμενης «πατριωτικής» αριστεράς (έχω ξανατονίσει ότι ο προσδιορισμός είναι περιττός, η αριστερά είναι εξορισμού πατριωτική, αλλά δυστυχώς οι ψευτοαριστεροί πλεονάζουν, οπότε τον χρησιμοποιώ κι εγώ). 

Μέχρι στιγμής, στα διαδικτυακά μέσα πατριωτικής λογικής που επισκέπτομαι, η ίδρυση του κινήματος «Άρδην» δεν έλαβε την προσοχή που της αξίζει, παρότι πολλά αναμετέδωσαν ειδήσεις σχετικές με ιδρύσεις νεοφιλελεύθερων σχηματισμών. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για ελλιπή ενημέρωση ή προσωπικές διαφωνίες με τον Καραμπελιά, ωστόσο καλώ όλους τους πατριώτες και κυρίως τα «αγύριστα κεφάλια» να αναδημοσιεύσουν, να ενημερώσουν, να πάρουν θέση. Ακόμη και η κριτική στάση θα είναι προς όφελος του νέου κινήματος και σε τελική ανάλυση της πατρίδας. 

Περιττό να δηλώσω ότι καμία σχέση ή και απλή επαφή δεν είχα έως τώρα με την ομάδα «Άρδην». 

Προσδοκώντας ένωση όλων των υγιών πατριωτικών δυνάμεων, συνυπογράφω τη διακήρυξη του Καραμπελιά. 

Το γνωστό σας «αγύριστο κεφάλι», 
Αριστείδης. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΙΔΗ!,,,
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ.
..............