Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Όταν δεν σου κάθεται ο τίτλος ... (πώς να κάνεις προπαγάνδα;).



Στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι οι ακροδεξιοί λαϊκίζουν (ενώ, εννοείται, το «δημοκρατικό τόξο» είναι υπεύθυνο και cool), το Ψυχαρόπουλο που είχε βάρδια σήμερα 5 Δεκέμβρη του 2016 στο in.gr, έγινε ρόμπα. 

Πάνω από μιάμιση ώρα το πάλευε το παλικάρι: αρχικά οι βουλευτές ήταν 9, μετά μόνο 3 Χρυσαυγίτες (στο κείμενο ήταν 10 μετρημένοι), έπειτα κυβερνητικοί και Χρυσαυγίτες (αλλά στο κείμενο ήταν κι ένας της Ένωσης Κεντρώων) κτλ κτλ 

Υπάρχει πάντως το τέλειο όπλο για την αντιμετώπιση τέτοιων χοντροκομμένων προσπαθειών του καθεστωτικού διαδικτυακού τύπου: λέγεται στιγμιότυπο (screenshot): 






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

νομιζουν πως μας δουλευουν...
νομιζουν πως θα τρομαξουν τον κοσμο ,με τις "προκλησεις" του τελειωμενου "σουλτανου"..να καθισουμε ησυχοι και να ξεχασουμε τα ¨οχι¨-αυτο μας στελνουν με αυτα τα καραγκιζιλικια..λες και θα μπουν οι τουρκοι,αλλα και να μπουν θα πανε ανθρωποι για κρεας!! αν θελουν ας στειλουν τα δικα τους...για τα δικα τους συμφεροντα και κερδη ,νομιζουν θα πολεμισουν αλλοι?? εμεις εχουμε χασει τα παντα..τι αλλο να χασουμε? αυτοι χανουν απο εδω και στο εξης..
αι στο διαολο μας επριξαν..αι στο διαολο αηδιασαμε..αι στο διαολο αληταραδες απληστοι..
ολοι μαζι "μπορουνε" ,και ολοι μαζι θα χωρεσουν σε ενα λακο...
.....