Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Βρωμάει...



Η υπόθεση βρωμάει. Όπως όλη η Ελλάδα.


Τι ακριβώς βρωμάει, θα σας γελάσω. Ψοφίμι ή βόθρος; Άγνωστο. Όσοι νομίζετε ότι αναγνωρίζετε την αηδιαστική οσμή, προσέξτε. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Δε μπορούμε να ταυτοποιήσουμε ούτε την οσμή, ούτε την πηγή της, διότι δε γίνεται να μπούμε στη λογική των πρακτόρων και προβοκατόρων. Δεν έχουμε ούτε τη γνώση, ούτε τη σωστή πληροφόρηση.

Γι αυτό θα αποφύγω να πάρω θέση. Απλώς θα απαριθμήσω μερικές «λεπτομέρειες».
Άκουσα-διάβασα διάφορα για τον εμπρησμό της συναγωγής στην Κρήτη. Και ερωτώ:

Μπορείτε να φανταστείτε κανέναν πράκτορα ξένης ή εγχώριας μυστικής υπηρεσίας, που να πηγαίνει να κάψει μια συναγωγή και να αφήνει τα χαρακτηριστικά του εκτεθειμένα σε ορατές κάμερες παρακείμενων κτιρίων; Ούτε μαθητευόμενος πράκτορας της Ουζουγκούρου, πολύ δε περισσότερο των ΗΠΑ, Βρεττανίας, Ισραήλ δεν δρα έτσι.
Οι μόνοι πράκτορες που τα κάνουν αυτά είναι εκείνοι που θέλουν να συλληφθούν (σίγουροι βέβαια ότι δεν θα πάθουν τίποτε). Αλλά γιατί να θέλουν να συλληφθούν;

Η φοβερή και τρομερή ΕΛ.ΑΣ η οποία για να συλλάβει τον Σάββα τον Ξηρό, έπρεπε να σκάσει η μπόμπα στα χέρια του και τους πιτσιρικάδες με τις κατσαρόλες χρειάζεται μερικούς μήνες να τους πιάσει, κατάφερε να αναγνωρίσει-εντοπίσει-συλλάβει-ανακρίνει αλλοδαπούς πράκτορες εντός ολίγων ωρών, έστω και με την καθοδήγηση άλλων ξένων πρακτόρων; Τι τρομερή πρόοδος είναι αυτή; Τι έκρηξη ευφυίας και αποτελεσματικότητας;

Αυτό με τους ξένους πράκτορες που βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ τι είναι πάλι; Αφού υπήρχαν ξένοι πράκτορες απίκο, με προεγκατεστημένο προφανώς δίαυλο επικοινωνίας-συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ (διόλου παράξενο, η χώρα μας ήταν πάντα τίγκα σε μυστικές υπηρεσίες) κι αφού είχε προηγηθεί κι άλλη απόπειρα να καεί η συναγωγή, γιατί δεν έκαναν κάτι να αποτρέψουν τον εμπρησμό ούτε οι πράκτορες ούτε η ΕΛ.ΑΣ ούτε η τοπική Εβραϊκή κοινότητα; Εδώ γκαζάκια σε γραφεία πολιτευτών βάζουνε και από την επομένη ξεφυτρώνουν σεκιουριτάδες και ειδικοί φρουροί. Κοτζάμ Ισραήλ δεν μπορεί να προσλάβει σεκιούριτι; Κι αν δεν μπορεί, το ελληνικό κράτος που διαθέτει αβέρτα αστυνομικούς-Φιλιπινέζες για τον κάθε δημοσιοκάφρο, δεν μπορούσε να φυλάξει μεγάλης σημασίας θρησκευτικό χώρο που απειλείτο; Κι αν υποθέσουμε ότι άφησαν τη συναγωγή επίτηδες αφύλακτη, για να δελεάσουν τους εμπρηστές να ξαναπροσπαθήσουν, γιατί δεν επενέβαιναν έστω και την ύστατη ώρα, να τους πιάσουν στα πράσα και να σώσουν και τη συναγωγή;

Οι ανακοινώσεις όχι τόσο των Αμερικανών (τι είχες Γιάννη;) αλλά κυρίως των ΕλληνοΑμερικανών, πού αποσκοπούν; Όταν βεβηλώνονται χριστιανικές εκκλησίες στη μητέρα-Ελλάδα, οι ΕλληνοΑμερικανοί βγάζουν ανακοινώσεις;

Τα άρθρα στον ημερήσιο Τύπο και κυρίως στο διαδίκτυο που όλο και περισσότερο επισημαίνουν-ενημερώνουν-αφήνουν να εννοηθεί ότι το Ισραήλ τα ‘σπασε με την Τουρκία και καλό θα ήταν να επωφεληθούμε, είναι άσχετα με τον εμπρησμό, ή να τα βάλουμε στο ίδιο καλάθι;

Γι αυτό αν και όλοι συμφωνούμε ότι η υπόθεση βρωμάει, ας λείπουν οι βαθυστόχαστες αναλύσεις. Αυτά που διαβάζουμε ή ακούμε μάλλον απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Εγώ ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω. Και εμμένω:
Εγώ είμαι με τους Έλληνες. Κι όπως άλλος λαός θέλει φιλία με το λαό μου, να το αποδεικνύει εμπράκτως πλίιιζ…


Βοήθεια οι Χρυσαυγίτες!



Μόνο φασίστες επιτίθενται ομαδόν σε έναν, άοπλο και παγιδευμένο. Μόνο φασίστες μπορούν να σε υποχρεώσουν με τη βία να πληρώσεις για να σου λερώσουν ένα καθαρό τζάμι.

Χθες κατά το σούρουπο, είχα μια εμπειρία τρόπον τινά «σοκαριστική». Είχα επαφή τρίτου τύπου με Χρυσαυγίτες!
Τους είδα! Τους είδα σας λέω! Είχαν όψη αποκρουστική. Απόκοσμη.

Ας τα πάρω από την αρχή.

Κάπου εκεί, κατά γραμμές ΟΣΕ μεριά, σταματάω το σαραβαλάκι μου (20ετίας παρακαλώ, τεκμήριο προνομιούχου καλοζωισμένου Έλληνα) στο κόκκινο φανάρι.

Ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά (πού είχε κρυφτεί ο π…στης;), έγχρωμος οικονομικός πρόσφυγας από χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας (είμαι sic, δεν είμαι;), φέρων ψεύτικο-δουλοπρεπές γελάκι, όστις πουλά την πραμάτεια του. Τι είναι η πραμάτεια; Βιολί! Μάλιστα. Βιολί! Πουλάει βιολί στο φανάρι!

Φοράω κι εγώ συγκαταβατικό-ευγενικό γελάκι, λέω «όχι φιλαράκι δεν θέλω», ο τύπος φεύγει και νομίζω ότι ξεμπέρδεψα. Αμ δε!
Να κι ένας με εργαλεία, κι άλλος με χαϊμαλιά κι άλλος ένας με λουλούδια και… και… γεμίζει ο τόπος, το φανάρι γίνεται λαϊκή αγορά! Από πού ξεφυτρώνουν άγνωστο! Αρνούμαι σε όλους, αλλά αρχίζω να ψυλλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Σαν σκιές σκάνε μύτη, σαν φαντάσματα εξαφανίζονται, σαν πολλή οργάνωση έχουν αυτοί οι «δυστυχισμένοι». Και αμέσως οι υποψίες μου επαληθεύονται. Να ΄σου και δύο με σκουπόξυλα, από κείνα που στην άκρη έχουν σφουγγάρι και λάστιχο για πλύσιμο τζαμιών.

Εδώ δεν προλαβαίνω να αρνηθώ. Ο ένας από τη μεριά του οδηγού αρχίζει να πλένει το ΚΑΘΑΡΟ τζάμι μου με μια βρωμερή σαπουνάδα, χωρίς να πει τίποτα! Χωρίς καμιά κίνηση! Χωρίς να ζητήσει άδεια, έστω και με νοήματα. Ο άλλος στο τζάμι του συνοδηγού, κολλημένος και ακίνητος, με το σκουπόξυλο δίπλα, σαν στρατιώτης-σκοπός με το όπλο παραπόδα! Διαμαρτύρομαι και φωνάζω, αλλά τίποτα! Ακάθεκτος συνεχίζει να λερώνει το τζάμι. Βάζω τους υαλοκαθαριστήρες και εξακολουθώ τις φωνές και …δέχομαι επίθεση!

Ο από τη μεριά μου μπλοκάρει με το σκουπόξυλο τους υαλοκαθαριστήρες, κολλάει τη φάτσα του στο τζάμι, σκούζει σαν αφιονισμένος και βαράει με το χέρι το παράθυρο. Το κωλοφάναρο δε λέει να ανάψει, είμαι δεμένος με τη ζώνη, πίσω κανείς, μπροστά κανείς και ο από τη μεριά του συνοδηγού, κολλημένος ακόμα στο αυτοκίνητο (ώστε αν ξεκινήσω να τον παρασύρω) με καρφώνει με την παγωμένη-χαιρέκακη-ειρωνική φάτσα δήμιου που διασκεδάζει με την αγωνία του θύματος πριν την εκτέλεση και σηκώνει απειλητικά το σκουπόξυλο.

Η αδρεναλίνη μου στο κόκκινο, σκέφτομαι να τα παρατήσω, το σαραβαλάκι και πολύ περισσότερο η ζωή μου αξίζουν πολύ παραπάνω από λίγα ψιλά και ευτυχώς … ανάβει το πράσινο. Μαρσάρω, τραβιούνται, ξεκινάω και …τρώω μια γερή στο δεξί τζάμι με το σκουπόξυλο και μια κλωτσιά στην αριστερή πίσω πόρτα.

Και αφού την έβγαλα καθαρή (σχετικά), κάθισα και αναρωτήθηκα. Τι ήταν όλοι αυτοί; Τι ήταν αυτό που μου συνέβη;

Δια της λογικής έδωσα απάντηση: ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και βίωσα ακροδεξιά-ρατσιστική βία! Όχι που δεν θα τους καταλάβαινα. Εγώ είμαι ενεργός-ενημερωμένος-υποψιασμένος πολίτης. ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΩ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΥΠΟ ΕΓΩ! Σε τα μας τώρα; Εξηγώ:

Τι ακούμε και διαβάζουμε όλη την ημέρα; Για ακροδεξιούς τραμπούκους, συνήθως Χρυσαυγίτες που ασκούν βία. Όπου βία και ακροδεξιά, όπου Χρυσή Αυγή και βία. Ποιος το λέει; Όλος ο κόσμος. Ο Ψυχάρης και η Μάνια. Ο Κυριακού και ο Βαρδινογιάννης. Ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος. Ο Πρετεντέρης και η Κέζα. Η Δάμα και ο Μίχας. Ο Μανδραβέλης και ο Θεοδωράκης (ο Σταύρος). Η Ακριβοπούλου και η Τριανταφύλλου. Ο Μάκης και ο Λάκης. Κι άλλοι πολλοί… Αντικειμενικοί, αδέσμευτοι, ανεξάρτητοι, ειλικρινείς. Σοφοί. Και προπάντων φτωχοί, μεροκαματιάρηδες. Άνθρωποι του λαού. Σαν κι εμένα κι εσάς.

ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ που έλεγε και η διαφήμιση.

Αυτοί λοιπόν που με πολιόρκησαν ήταν Χρυσαυγίτες. Μεταμφιεσμένοι προφανώς, αλλά Χρυσαυγίτες. Μόνο φασίστες επιτίθενται ομαδόν σε έναν, άοπλο και παγιδευμένο. Μόνο φασίστες μπορούν να σε υποχρεώσουν με τη βία να πληρώσεις για να σου λερώσουν ένα καθαρό τζάμι. Η λογική των έγκυρων-έγκριτων-έμπειρων-πεφωτισμένων ινστρουχτόρων του λαού είναι απλή μεν, αλλά επιστημονική, προϊόν μεγάλης σοφίας:

Σε όλο τον πλανήτη μόνο οι Έλληνες ακροδεξιοί ασκούν βία.
Οι Χρυσαυγίτες είναι Έλληνες ακροδεξιοί.
Άρα όποιος ασκεί βία είναι Χρυσαυγίτης.

Απλούστατο!

Με την ίδια ακαταμάχητη λογική συνεχίζω.

Η αστυνομία συνεργάζεται με τους Χρυσαυγίτες. Ποιος το λέει; Μα ο λαϊκός αγωνιστής-σοσιαλιστής σύντροφος υπουργός Χρυσοχοϊδης.

ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ που έλεγε και η διαφήμιση (παιδί της TV είμαι, με ατάκες διαφημιστών μιλάω).

Η αστυνομία λοιπόν, αφού έχει συνεργασία με τους Χρυσαυγίτες δεν τους πιάνει όταν ασκούν βία. Ούτε αυτούς που άσκησαν βία σε μένα τους έπιασε. Άρα ήταν Χρυσαυγίτες. Σας αποστόμωσα ε; Και πού να δείτε παρακάτω.

Είναι οι Χρυσαυγίτες και γενικά οι ακροδεξιοφασίστες στρατόκ…λοι; Είναι. Έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και πειθαρχία; Έχουν. Είχαν τα ίδια προσόντα αυτοί που μου την πέσανε (παραλλαγή, αιφνιδιασμός, σχέδιο δράσης, οργάνωση, συντονισμός κινήσεων, ταχύτητα, ακρίβεια, ψυχολογικός πόλεμος στον εχθρό); Είχαν.

ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

Στηριζόμενος στην ίδια τετράγωνη λογική αυτών «που ξέρουν-κι εμείς αυτούς ξέρουμε-αυτούς εμπιστευόμαστε» σας διαβεβαιώνω:
Οι ληστές με τα Καλάσνικοφ και τα Ούζι είναι Χρυσαυγίτες.
Οι απαγωγείς με τις χειροβομβίδες είναι Χρυσαυγίτες.
Οι λεωφορειοπειρατές είναι Χρυσαυγίτες.
Οι βιαστές-δολοφόνοι Ελληνίδων και παιδιών είναι Χρυσαυγίτες.
Οι φιλήσυχοι με τις χατζάρες και τα τσεκούρια στο ιστορικό τρίγωνο είναι Χρυσαυγίτες.
Οι δουλέμποροι-ναρκέμποροι-έμποροι σάρκας είναι Χρυσαυγίτες.

Δεν συνεχίζω άλλο.
Επαναλαμβάνω: όπου ακούτε βία, από πίσω είναι ακροδεξιοί, ναζί, Χρυσαυγίτες, φασίστες κτλ. Από αυτούς κινδυνεύουμε!
Όλοι κινδυνεύουν από τους φασίστες! Και οι ανήμποροι παππούδες. Και οι ασυνόδευτες κοπέλες. Και οι μοναχικές γιαγιάδες. Και τα παιδιά. Και οι οικογένειες. Και οι οδηγοί στα φανάρια. Και οι περιπτεράδες. Και οι βενζινάδες. Και οι έμποροι του κέντρου. Και οι κάτοικοι των φτωχογειτονιών. Και οι διερχόμενοι από το ιστορικό τρίγωνο.
Μη μασάτε που είναι σκοτεινόχρωμοι ή Ανατολικόφατσες. Μη δίνετε βάση που μιλάνε σπαστά ελληνικά ή ξένες γλώσσες. Είναι Χρυσαυγίτες που υποδύονται με επιτυχία τούς μετανάστες, για να τους συκοφαντήσουν. Μην κοιτάτε που μπουκάρουν κατά μυριάδες. Μην αναρωτιέστε που έφθασαν τέσσερα εκατομμύρια. Μην εκπλήσσεστε που τρώνε αδέσποτα. Μη δίνετε βάση που χεζοκατουράνε παντού. Χρυσαυγίτες είναι!
Είναι βέβαιο! Είναι εξακριβωμένο! Το διάβασα!
Πού το διάβασα; Στην τηλεόραση! (που 'λεγε κι ο Χάρρυ Κλυνν, δια στόματος Χαράλαμπου Τραμπάκουλα).


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ποιος είναι επιτέλους ο εχθρός;



Εχθροί εποχής, όπως λέμε φρούτα εποχής.

Κάποτε στην Ελλάδα, παραφύλαγε ο «κομμουνιστικός κίνδυνος» και η Αριστερά. Όποιος τολμούσε να αρθρώσει την παραμικρή αντίρρηση προς την «Εθνικήν Κυβέρνησιν», ήταν κομμουνιστής, έτρωγε κλωτσιές στα πισινά κι αν επέμενε έκανε υποχρεωτικές διακοπές εις άνυδρον νήσον.

Μετά εχθρός έγινε ο ιμπεριαλισμός και η επάρατη Δεξιά. Όποιος αμφισβητούσε το αλάθητο των «άλλων δημοκρατικών δυνάμεων» ήταν όργανο της συντήρησης και της αντίδρασης. Χλεύη από παντού, παραγκωνισμός και μετάθεση στα αζήτητα.

Τώρα Αριστεροί και Δεξιοί γίνανε μαλλιά κουβάρια. Τώρα η σύγχρονη απειλή είναι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια υπό απαγόρευση. Πας μη βάρβαρος φασίστας. Το φάρμακο για πάσαν μαλακίαν είναι ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.

Επαναλαμβάνω λοιπόν το Οργουελικό ερώτημα:
Με ποιον πολεμάει η Ωκεανία; Με την Ευρασία ή την Ανατολασία;
Ποιος είναι ο αντίπαλος και ποιος ο σύμμαχος;

Και για να το κάνω λιανά:

Τι θα γίνει ρε Μεγάλα Αδέλφια (Big Brothers); Θα αποφασίσετε τέλος πάντων; Ζαλιστήκαμε. Κουραστήκαμε. Ποιον πρέπει να πολεμάμε; Ποιος είναι επιτέλους ο εχθρός της Ελλάδας;
Κατασταλάξτε σε έναν να τελειώνουμε!


Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Αποκλειστικό! Νέο κρούσμα ρατσισμού!



Κατεπείγον.


Σύμφωνα με ασφαλείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του ιστολογίου μας, εσπευσμένα μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε εφημερεύον Δημόσιο Γενικό Νοσοκομείο, νεαρή προβατίνα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία αντιμετώπιζε οξύ πρόβλημα δυσκοιλιότητας και τυμπανισμού. Το συμπαθές τετράποδο συνοδευόμενο από τον ιδιοκτήτη του, Ασιάτη, κάτοικο Νέας Ανατολίας (πρώην Παντελεήμονος) Αχαρνών, προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία εφημερίας του νοσοκομείου, σε πολύ άσχημη κατάσταση, βελάζοντας από τους πόνους και με εμφανή σημάδια σοκ.

Δυστυχώς, όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης, αλλά και εκατοντάδες άλλοι ομοεθνείς του, πολλοί μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων που έσπευσαν στο πιτς-φιτίλι προς συμπαράσταση, λόγω της ασυγχώρητης αμέλειας και αδικαιολόγητης αργοπορίας των εφημερευόντων γιατρών το ζώον παρ’ ολίγον να εκπνεύσει.

Συγκεκριμένα, οι εφημερεύοντες γιατροί προέβαλαν τη δικαιολογία ότι ήταν απασχολημένοι με επείγον περιστατικό γαστρορραγίας, πράγμα όμως που διέψευσαν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι ανέφεραν ότι ναι μεν υπήρχε στα εξωτερικά ιατρεία κάποιος που ξέρναγε διαρκώς αίμα, επρόκειτο όμως για άτομο ελληνικής καταγωγής, που ασφαλώς θα έτρεφε ρατσιστικά αισθήματα έναντι των μεταναστών και των ζώων τους, του οποίου η κατάσταση δεν ενέπνεε καμία ανησυχία, σε σχέση μάλιστα με την κάκιστη κατάσταση του προβάτου.

Ένας μάλιστα από τους γιατρούς, όπως δήλωσαν στο ιστολόγιό μας αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες, προέβη σε ακόμα μεγαλύτερο παράπτωμα, προφασιζόμενος ότι δεν είναι κτηνίατρος!

Οι ίδιοι μάρτυρες προσέθεσαν ότι μάταια ο ιδιοκτήτης του ζώου προσπαθούσε να μεταπείσει τους ανάλγητους επιστήμονες κάνοντας κόσμιες εκκλήσεις στα προβατιστικά τους αισθήματα: «εσύ ντεν κοιτάζεις ζώο, εγκώ πάρει τηλέφωνο συνήγκορο προβάτου, φέρει κανάλια».

Απειλήθηκαν επεισόδια και εκλήθη η αστυνομία η οποία κατάφερε τελικά να αποτρέψει βέβαιο λυντσάρισμα των γιατρών από το εξαγριωμένο πλήθος. Επίσης, οι γιατροί πείσθηκαν τελικά να περιθάλψουν το άτυχο κτήνος, γεγονός που εκτόνωσε προς στιγμήν την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Το τι ακριβώς διημείφθη δεν έγινε γνωστό, ωστόσο στις κάμερες των διαδικτυακών τόπων TV-SS.yun και TARZAN.yun που είχαν φθάσει στο σημείο του συμβάντος πριν(;!) το συμβάν, ο επικεφαλής των αστυνομικών ακούγεται να λέει: «…αμάν γιατροί μου κάντε καλά το πρόβατο, γιατί ή πεθαίνουμε επιτόπου ή πάμε φυλακή και χάνουμε το ψωμί μας κι εσείς κι εμείς».

Και ενώ προς στιγμήν φάνηκε ότι τα χειρότερα πέρασαν, η κατάσταση περιεπλάκη από νέο κρούσμα αστυνομικής-ρατσιστικής βίας. Κατά την αποχώρηση της αστυνομικής δύναμης, ένας εκ των αστυνομικών προσποιούμενος ότι παραπάτησε, απώθησε βίαια 2 (δύο) από τα παρευρισκόμενα πρόβατα, 4 (τέσσερις) αυτόπτες μάρτυρες, 8 (οκτώ) αυτήκοους μάρτυρες, 16 (δεκαέξι) μόνιμους κατοίκους, 32 (τριανταδύο) Ασιάτες οικονομικούς πρόσφυγες, 64 (εξηντατέσσερα) μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων και 128 (εκατόν εικοσιοκτώ) αντιεξουσιαστές. Ένας μάλιστα από τους τελευταίους, πέφτοντας έχυσε τον καφέ του (καπουτσίνο με αφρόγαλα και κανέλα) όχι μόνο επάνω στο Armani κοστούμι του (ακούστηκε να κραυγάζει συντετριμμένος «ωχ, θα με σκοτώσει η μαμά») αλλά και επάνω στην κελεμπία ατυχούς Αφρικανού ασθενούς, ο οποίος παρά το ότι έπασχε βαρέως από οξεία πιτυρίδα, μη γνωρίζοντας προφανώς τα δικαιώματά του, ότι δηλαδή θα έπρεπε να εξεταστεί κατά προτεραιότητα έναντι του παλιοφασίστα που ξερνοβόλαγε αίμα, περίμενε υπομονετικά τη σειρά του! Η αλυσιδωτή-εκθετική αυτή αντίδραση κρατικής αυθαιρεσίας πυροδότησε όπως ήταν φυσικό νέο κύκλο έντασης και επί τόπου έσπευσαν ο εισαγγελέας υπηρεσίας και ισχυρές αστυνομικές ενισχύσεις που προέβησαν σε συλλήψεις.

Αίφνης όμως, ενεφανίσθη ως από πρεσβείας θεός, ο υπουργός Προ-Προ (Προστασίας των Προβοκατόρων), ο οποίος διέταξε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων παιδιών και αναξιοπαθούντων προσφύγων και την άμεση σύλληψη του Ράμπο αστυνομικού αλλά και ενός επίορκου γιατρού που προσπαθούσε να διαφύγει λαθραία από τα τεκταινόμενα, αιτιώμενος ότι «εφημέρευε συνεχώς επί 72 ώρες και δεν άντεχε άλλο». Η παρέμβαση αυτή του κυρίου υπουργού, με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υποκατέστησε το έργο της δικαιοσύνης, αφού ο παρών εισαγγελέας δεν παρέμεινε αμέτοχος. Σπεύδοντας ΠΡΙΝ τον υπουργό, άνοιξε διάπλατα την πόρτα του υπουργικού αυτοκινήτου, προκειμένου να διευκολύνει την αποχώρηση αυτού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας:
1) Η ατυχήσασα προβατίνα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Γραικυλίας (μετά την εντατική θεραπεία με κλύσματα έχεσε τον κόσμο όλο), όπου εντός της ημέρας αναμένεται να την επισκεφθεί υψηλόβαθμο κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Υπουργούς Αυτοπροσδιορισμού, Μειονοτήτων και Παρατηρητηρίων, Αλληλεγγύης στους Αντικοινωνικούς και στα δίποδα ζώα, Σεξουαλικής Ασυδοσίας, Προπαγάνδας και Αποβλάκωσης, και Αφελληνισμού-Αποχριστιανοποίησης. Το μίνι αυτό υπουργικό συμβούλιο, θα εκφράσει δημόσια και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση ολοκλήρου της κυβερνήσεως και του πρωθυπουργού προσωπικά, τόσο στο πολύπαθο πρόβατο όσο και στον ιδιοκτήτη του, θα μεταφέρει την ταπεινή συγγνώμη όλων των ρατσιστών Ελληναράδων για την περιπέτειά τους και ως έμπρακτη επιβεβαίωση των παραπάνω, θα προσφέρει στα δυστυχή αυτά θύματα ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων και μίας φάτνης, σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή, στη συνοικία τους, στο χώρο που προέκυψε από την απαλλοτρίωση των κατοικιών γηραιών αυτοχθόνων, που αποτελεί ευγενική χορηγία της κατασκευαστικής εταιρείας «Πράκτωρ και Διαπλεκόμενοι Α.Ε».
2) Ο σύντροφος πρωθυπουργός αναμένεται σε λίγη ώρα να εκφωνήσει σύντομο αλλά βαρυσήμαντο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, το οποίο σας μεταφέρουμε επίσης σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ:
«Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες I said.
Έλληνες είστε και φαίνεστε Damn you.
Μετανάστες αδέρφια μας πατρίδα μας η γη Don’t make me say it again.
Big Brother bless Yunanistan».
3) Εκτεταμένο αφιέρωμα στο γεγονός και ενδεχομένως εκατονταετή ζωντανό μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης σε μετανάστες και πρόβατα ετοιμάζουν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, σε ενιαίο μάλιστα δίκτυο.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορούμαστε, πριν από λίγο και με αφορμή το συμβάν, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γκρουπούσκουλων «Ο Κάθε Πικραμένος», σε δηλώσεις του στην πρωινή ζώνη της Πολυπολιτισμικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και στην δημοσιογράφο Ξανθή Σιλικόνογλου δήλωσε: «Ο Συνεταιρισμός κι εγώ προσωπικά εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το νέο επεισόδιο ρατσιστικής-σεξιστικής συμπεριφοράς ενάντια σε έναν μετανάστη και τη σύντροφο, την τροφό, την ερωμένη του. Ο Συνεταιρισμός αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την εξάλειψη των στερεοτύπων, με βάση ανθρωπιστικά, ζωοφιλικά και επιστημονικά κριτήρια. Το να μοιράζεται κανείς το κρεβάτι του με μια προβατίνα αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα σεξουαλικού προσανατολισμού και ανάπτυξης της προσωπικότητάς του».

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Απολιθωμάτων «ο Πατερούλης» προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο ιμπεριαλισμός και η πλουτοκρατία έδειξαν για μια ακόμα φορά το αντιπροβατικό τους πρόσωπο. Δεν θα περάσουν. Ντόπια και εισαγόμενα πρόβατα ενωμένα-ποτέ νικημένα».

Ο αρχηγός του κόμματος της Κωλοτούμπας δήλωσε: «το μεγαλείο της Ελλάδας, αρχαίας και σύγχρονης δεν μπορεί να τρωθεί από τέτοια ατυχή συμβάντα. Η Ελλάδα ξανά προς τη δόξα τραβά». Σε διευκρινιστική ερώτηση δημοσιογράφου για το «πού κολλάνε» αυτές οι δηλώσεις του, απάντησε: «όπου κολλάγανε και οι προηγούμενες».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γνωστό για τις ταχύτατες αντιδράσεις του, μελετά το θέμα και θα προχωρήσει σε δηλώσεις αφού παρέλθει μια διετία.

Η αυτοαποκαλούμενη Εκκλησία της Ελλάδος δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και παρέπεμψε σε παλαιότερες δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου Αρχιεπισκόπου. Αναζητούνται και …όποιος τις βρει ας μας γράψει…

Τέλος, το φασιστικό-ξενοφοβικό-ρατσιστικό-ζωοφοβικό συμβάν καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους:

Η Ένωση για τα Δικαιώματα του Προβάτου
Η Συμμαχία «Απελάστε τους Έλληνες»
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Δουλέμποροι του Κόσμου»
Το Ινστιτούτο Εποικιστικής Πολιτικής
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Παιδεραστών-Βιαστών-Κτηνοβατών
Η Εταιρεία Μηδενικής Ευθύνης «Δικηγόροι Αμέσου Δράσεως»
Οι τριακόσιοι Πανεπιστημιακοί της «Κίνησης Κατασκευής Συνειδήσεων»
Η μάζωξη «Άπλυτοι στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδελφού»
Ο Σύλλογος ΓιουνανοΤουρκικής Φιλίας
Το τοπικό τμήμα του Συμφώνου Βομβαρδισμού Αντιφρονούντων
Το τοπικό παράρτημα της Ύπατης Αρμοστίας για τους πρόσφυγες του Οργανισμού Υπαλλήλων του Πλανητάρχη
Ο Σύλλογος Παγκοσμιοποιημένων Βιομηχάνων
Τα Ενοποιημένα Σωματεία Τραπεζιτών-Μάνατζερς-Γκόλντεν Μπόις
Το Σωματείο Φεμινιστριών Πορνοστάρ
Η ένωση τηλεπαρουσιαστριών και μοντέλων «Έτοιμες για όλα»
Το Σωματείο Τηλεεισαγγελέων των δελτίων των 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00 … και πάει λέγοντας… 18:30 … και φτού κι απ την αρχή
Ο Σύλλογος Βολεμένων, Χεστών και Μαλακών ελληνικής καταγωγής
Η Ένωση Μεταμελημένων Εθνικοφρόνων
Η Ένωση Ενσωματωθέντων Ιστολόγων
Το Κίνημα για την Απαγόρευση των Ετεροφυλοφιλικών Σχέσεων
Το Κίνημα για την Καθιέρωση της Πρωκτικής Συνουσίας (υπενθυμίζουμε ότι αποτελείται από μέλη του προηγουμένου κινήματος που αποχώρησαν καταγγέλλοντας πουριτανισμό)
Το Πρεζεμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο με την ευκαιρία υπενθύμισε στον Υπουργό Αποβλάκωσης τη δέσμευσή του για την υποχρεωτική διανομή χαπιών «ecstasy» στα σχολεία, η οποία δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί
Οι Πολίτες για τη Σωτηρία των Ανακόντα της Ζούγκλας του Ιστορικού Τριγώνου
Οι Οικολόγοι Βεραμάν
Οι Οικολόγοι Λαχανί
Οι Οικολόγοι Λαδί
Οι Οικολόγοι Κυπαρισσί
Οι Οικολόγοι Σκούροι
Και άλλοι πολλοί….

Υ.Γ Τα παραπάνω αναφερόμενα πρόσωπα (φυσικά και νομικά) και καταστάσεις του μέλλοντος, είναι προϊόντα φαντασίας και καμία σχέση δεν έχουν με πραγματικά τοιούτα της σήμερον. Για παράδειγμα ο οικοδεσπότης ιστολόγος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει ποτέ δημοσιογράφος και τούτο το ιστολόγιο «ενημερωτικό». Όποιος στα αναγραφόμενα νομίζει ότι βλέπει τον εαυτό του ή το σινάφι του ή την ιδεολογία του, να ψάξει για τη μύγα και να τη σκοτώσει, διότι είναι σίγουρο ότι … μυγιάζεται.


Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Προς Αστυνομικούς, Στρατιωτικούς και ΚΥΠατζήδες.



Επειδή είναι ξεκάθαρο ότι η πατρίδα πεθαίνει.


Επειδή είναι φανερό ότι το καθεστώς έχει επιστρατεύσει πια και ωμή σωματική βία (φόνους-ληστείες-βιασμούς από το στρατό κατοχής των εποίκων, προπηλακισμούς-ξυλοδαρμούς-βανδαλισμούς από τους εκλεκτούς του παρακρατικούς δήθεν αντιεξουσιαστές και ρατσιστοφάγους), εκτός από ψυχολογική βία, προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου (απειλές, επαγγελματικές και δικαστικές διώξεις, επιδοτούμενες κουλτουροευαισθησίες, δελτία μη-ειδήσεων κτλ).

Επειδή πλέον τα προσχήματα δεν τηρούνται και οι καλές προθέσεις δεν μετρούν.

Απευθύνομαι σε όσους επανδρώνουν ΕΛ.ΑΣ και Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις και Ε.Υ.Π.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι δομές σας αποτελούν τμήματα διεθνών-νεοταξικών υπηρεσιών και οργανισμών, παρακολουθούνται στενά και έχουν πολιτικούς προϊσταμένους καθόλου φιλέλληνες, αν και Έλληνες. Γενικά δηλαδή είναι καθεστωτικοί μηχανισμοί και σε περίπτωση αναμετρήσεως του λαού με το καθεστώς θα κληθούν να πάρουν το μέρος του καθεστώτος.

Επικαλούμαι τον όρκο που δώσατε. Στο Σύνταγμα.

Το ίδιο το Σύνταγμα ορίζει ότι ο λαός, ο πατριωτικός δηλαδή κορμός, είναι υπεύθυνος για την τήρησή του. Όταν και αν ο λαός αποφασίσει να το προστατεύσει…

Δεν πρέπει να σας βρει απέναντί του.

Και ο νοών νοείτο…