Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ουγκάντα όπως Ελλάντα!



Ο Πρόεδρος της Ουγκάντα επικύρωσε τον νόμο κατά της ομοφυλοφιλίας και ... βρέθηκε σε μια γνωστή σε μας θέση ...




Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εφ Γιου Σι Κέι ... Ι-Γιου Εντ Γιου-Ες-Έι.



Αυτοί που διαμέλισαν τη Γιουγκοσλαβία, κόπτονται για την ενότητα και ακεραιότητα της Ουκρανίας. 
Αυτοί που εκβίασαν για την αποπομπή των γιαλαντζί νεοναζί της Ελλάδας, επιχαίρουν για την αποτελεσματικότητα των αυθεντικών νεοναζί της Ουκρανίας. 
Αυτοί που κήρυξαν πολέμους στους ισλαμιστές τρομοκράτες, συνεργάζονται με την Αλ Κάιντα σε Λιβύη, Αίγυπτο και Συρία. 
Αυτοί που ξεκίνησαν σταυροφορία για την εισβολή στο Κουβέιτ, επιβραβεύουν την εισβολή στην Κύπρο. 
Αυτοί που χρωστούν τρισεκατομμύρια, εγκαλούν εκείνους (εμάς) που χρωστούν δισεκατομμύρια. 

Είναι σαφές ότι μας λένε μλκες. 
Είναι σαφές ότι δεν επιζητούν υπερήφανους, λογικούς, έντιμους συμμάχους, αλλά γλοιώδεις υποτακτικούς. 

Η απάντηση είναι όχι. 

Εφ Γιου Σι Κέι Ι-Γιου Εντ Γιου-Ες-Έι.


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ιστολόγε. Σκέψου πριν καταγγείλεις (και πριν υβρίσεις).



Το κακό παίρνει διαστάσεις και όπου να ‘ναι θα παραγίνει. 

(Θερμο)παρακαλώ τα φιλικά (ανεξάρτητα, πατριωτικά, ενημερωτικά) ιστολόγια να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά. Οι καταγγελίες πρέπει να διασταυρώνονται. Πρέπει να έχουμε ιδίαν αντίληψιν, καλή γνώση, αξιόπιστες πηγές. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι κατανοήσαμε. Δεν πρέπει να μας παρασύρουν τα ευγενή αντανακλαστικά μας, ούτε να γινόμαστε έρμαια του κάθε θερμοκέφαλου, ανοήτου, κακόπιστου ή προβοκάτορα. 

Τι εννοώ; 

Μα φυσικά τις άδικες επιθέσεις εναντίον συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως του ποιοι είναι αυτοί. 

Greek Freak (το ελληνικό φρικιό, ο Έλληνας μυστήριος) λένε τον Γιάννη Αντετοκούμπο στην Αμέρικα. Greek Freak Nation (οι πιστοί του Έλληνα μυστήριου) αποκαλούνται οι θαυμαστές του. Πού το είδανε το ατόπημα του Γιάννη και τονε βγάλανε ανθέλληνα μερικοί δεν καταλαβαίνω. 

Να μην διασωληνώνονται οι ετοιμοθάνατοι τους οποίους ο Θεός έχει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ καλέσει κοντά του (εκατοχρονίτες, καρκινοπαθείς γεμάτοι μεταστάσεις) λέει η διευθύντρια στο «Αττικόν». Αυτό και τίποτε άλλο. Πού την είδανε την ευθανασία με οικονομικά κριτήρια μερικοί δεν κατανοώ. 

Οικόπεδα ΑΟΖ από τη μέση γραμμή και κάτω (προς τη μεριά της) προσπαθεί να ερευνήσει η Αίγυπτος (επί του παρόντος). Πού την είδανε την επιθετική ενέργεια μερικοί δεν ξέρω. 

Από πότε γίναμε ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ παιδιά; Γιατί δεν περιμένουμε να ακούσουμε εξηγήσεις; Γιατί σπεύδουμε να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε; Σε τι διαφέρουμε από τους προοδευτικούς λασπολόγους; 

Έχω, προσωπικά, πολλά ράμματα για τις γούνες ορισμένων. Και των επαγγελματιών αθλητών και των διοικητών νοσοκομείων και των γειτόνων μας ... κι άλλων πολλών. 

ΩΣΤΟΣΟ: οι άδικες ή, έστω, επιπόλαιες επιθέσεις μάς γυρίζουν πίσω, μας στερούν αξιοπιστία, προκαλούν σύγχυση και μας στρέφουν μακριά από τα πραγματικά προβλήματα. 

Και κάτι ακόμη: Έβγαλε ο Μπογιόπουλος ένα βιβλίο με τίτλο «Είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε!». Στο πολύτιμο αυτό βιβλίο η ύβρις στον τίτλο είναι σχηματική. Δεν είχε καμία διάθεση ο άνθρωπος να υβρίσει τους αναγνώστες, ούτε καν τους καπιταλιστές. Να αφυπνίσει προσπαθεί. Όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες. 

Γέμισε όμως το διαδίκτυο με άρθρα όπου ουσιαστικά (αυτο)αποκαλούμαστε ηλίθιοι. ΟΛΟΙ. Καθυβρίζουμε τους αναγνώστες μας, τους επισκέπτες μας, ο ένας τον άλλον, ή απευθύνουμε μειωτικούς-απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (περί προβάτων, καναπέδων, ωχαδερφισμού κτλ) ενώ αυτοί στους οποίους θεωρητικά απευθυνόμαστε ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ! 

Σκεφτείτε, παρακαλώ, κάποιον ο οποίος προσφάτως ανεκάλυψε το διαδίκτυο και μέσα απ’ αυτό προσπαθεί να ανακαλύψει αλήθειες. Επισκέπτεται εμάς και τι εισπράττει; Ύβρεις και απαξίωση! Σαν να του μιλάνε κάποιοι «μυημένοι» αφ υψηλού. Κάποιοι «υποψιασμένοι» με υφάκι ξερόλα. Τι θα κάνει; Θα φύγει! Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. 

Σας παρακαλώ. Θερμά. Σκεφτείτε πριν καταγγείλετε και πριν υβρίσετε. 


Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εσφαλμένη και κακή είναι η ύπαρξή σας.



Οι ψευτοσοσιαλιστές ξαναχτύπησαν. Ανάμεσα στις πομφόλυγες των ψευτοαριστερών (... ρατσισμός, μπλα, ξενοφοβία, μπλα-μπλα, Χρυσή Αυγή μπλα-μπλα-μπλα ...) για την απόφαση του ΣτΕ που απλώς επισημαίνει το από το Σύνταγμα αυτονόητο (ψήφος δικαίωμα μόνο των Ελλήνων), δύο βαρύγδουπες δηλώσεις ψευτοσοσιαλιστών: 
Βενιζέλος: εσφαλμένη η απόφαση. 
Ραγκούσης: κακή η απόφαση. 


Κι εκείνη η χιλιοπιπιλημένη καραμέλα «δεν σχολιάζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» τι έγινε ρε συντρόφια; Την ξεχάσατε; Εμ βέβαια, αυτές οι υποκριτικές χαριτωμενιές δίνανε και παίρνανε όταν όλα έβαιναν καλώς. Τώρα όλα βαίνουν κακώς για σας και την παρέα σας, οπότε καταφεύγετε σε βία (λεκτική και όχι μόνο). 

Δε μου λέτε ρε πρωταθλητές της υποκρισίας, πρωτεργάτες της ασυνέπειας και πρωτομάστορες του παραλογισμού, όταν το ΣτΕ έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια και τα χαράτσια ήταν καλό; Όταν επέτρεπε κούρεμα των αποταμιεύσεων όσων είχαν την ατυχή ιδέα να εμπιστευθούν τα κωλομόλογα του κωλοκράτους σας ήταν καλό; Όταν κήρυττε αυθαίρετο το Mall της κεφαλαιοκρατίας αλλά άνοιγε παράθυρο να νομιμοποιηθεί εκ των υστέρων ήταν καλό; 

Ενώ τώρα που θίγει τους μόνους συμμάχους που σας απέμειναν, τους ανήθικα και παράνομα νομιμοποιημένους λαθραίους, είναι κακό; 

Δεν πάτε από ‘κει που ήρθατε κι ακόμα παραπέρα κι εσείς και το ΣτΕ λέω εγώ; Κάνατε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και μιλάτε κι από πάνω; 

Ποιοι είστε εσείς ρε που εξευτελίζετε τις Εξουσίες; Όλες οι Εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται υπέρ αυτού ρε. Πώς διανοήστε να στρέφετε τις Εξουσίες κατά του λαού ρε; Πώς τολμάτε να μιλάτε εσείς που καθιερώσατε δια νόμων το «τα καλά και συμφέροντα» και το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»; 

Εσφαλμένες και κακές είναι οι σκέψεις σας. Εσφαλμένες και κακές είναι οι πράξεις σας. Εσφαλμένη και κακή είναι η ψυχή σας. Εσφαλμένη και κακή ήταν η γέννησή σας. 

Εσφαλμένη και κακή είναι η ίδια η ύπαρξή σας.


Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πρόταση για Αναθεώρηση του Συντάγματος και της Νομοθεσίας για την Ίδρυση Πολιτικών Κομμάτων και Συνδυασμών.



Σύμφωνα με το άρθρο 29 του Συντάγματος των Ελλήνων:
«Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.». 

Σύμφωνα με τον Νόμο 3023/2002: 
«Το πολιτικό κόμμα πριν αναλάβει δραστηριότητα καταθέτει ιδρυτική δήλωση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τη δήλωση καταθέτει ο Πρόεδρος ή η Διοικούσα Επιτροπή του και σε αυτή αναφέρεται ότι η οργάνωση και η δράση του εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.». 

Επειδή η νομοθεσία οφείλει να διέπεται από ρεαλισμό και να διατυπώνεται με σαφήνεια, ώστε να μην αιωρούνται αμφιβολίες και καλλιεργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες, προτείνω οι παραπάνω διατάξεις να αναθεωρηθούν ως εξής: 

Άρθρο 29 του Συντάγματος: 
«Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα και συνδυασμούς που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της διεθνούς τραπεζικής ελίτ και του περιούσιου λαού και να μην αντιβαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο στις επιταγές των πλανητικών κέντρων εξουσίας ή των τοπικών παραρτημάτων τους.». 

Νόμος 3023/2002: 
«Το πολιτικό κόμμα ή ο συνδυασμός πριν αναλάβει δραστηριότητα καταθέτει ιδρυτική δήλωση στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, στην ΑμερικανοΕβραϊκή Επιτροπή και στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Τη δήλωση καταθέτει ο Πρόεδρος, η Διοικούσα Επιτροπή ή ο Επικεφαλής του και σε αυτή καταδικάζονται απεριφράστως ο αντισημιτισμός, ο ρατσισμός και η ομοφοβία και αναφέρεται ρητώς ότι η οργάνωση και η δράση του εξυπηρετεί τα συμφέροντα της διεθνούς τραπεζικής ελίτ και του περιούσιου λαού.».