Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Τόση αγάπη για τους πρόσφυγες λέγεται ... φασισμός!



Υπάρχει ένας Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Τόσο «Ηνωμένων» που ορισμένοι διαθέτοντες πυρηνικά όπλα, 5 στον αριθμό, μπορούν να προβάλλουν βέτο στους υπόλοιπους 188, όποτε γουστάρουν. 

Ο Οργανισμός αυτός έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στους πρόσφυγες. Μόνο που για τους πολέμους που δημιουργούν τους πρόσφυγες κάνει την πάπια. Ψελλίζει κάτι ευχολόγια και μπροστά στους αυτουργούς παθαίνει γλωσσοδέτη. 

Οι κανονισμοί του προβλέπουν ότι οι πρόσφυγες μπορούν να ζητήσουν άσυλο σε όποια χώρα επιθυμούν. 

Υπάρχει και μια Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόσο «Ένωση» που ο πλούσιος Βορράς διατάζει και οι υπόλοιποι υπακούν. 

Και αυτή η «Ένωση» συμπονά τους πρόσφυγες. Μόνο που όταν τους είδε από κοντά πρόγκηξε. Οι χώρες της κλείνουν τα σύνορά τους και οι δικαστές της (κάτι δοχεία νυκτός με τήβεννο) απεφάνθησαν ότι οι δεσμευτικοί κανονισμοί του «Οργανισμού» δεν είναι δεσμευτικοί και οι πρόσφυγες δεν μπορούν να ζητούν άσυλο στη χώρα που θέλουν. 

Υπάρχει και μια χώρα της «Ένωσης» πολύ δημοκρατική. Τόσο δημοκρατική, που το 15% των κατοίκων της φτιάχνει ισχυρή κυβέρνηση που εξουσιάζει το υπόλοιπο 85%. Τόσο δημοκρατική, που ο Ανώτατος Άρχων δεν ξεχωρίζει από τις παρακείμενες γλάστρες του Προεδρικού Μεγάρου. Τόσο δημοκρατική, που η Βουλή της παρέχει ασυλία στις βουλευτίνες ακόμα και στις διαμάχες με τους πρώην συζύγους τους. Τόσο δημοκρατική, που οι συγγενείς των λαϊκών αγωνιστών δικαιούνται να διορίσουν τις γκόμενές τους στο Δημόσιο. 

Κι αυτή η δημοκρατική χώρα συμπάσχει με τους πρόσφυγες και μάλιστα τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Μόνο που από την πολλή δημοκρατία έχει χρεοκοπήσει και δεν ξέρει τι να τους κάνει. Μόνο που από την πολλή δημοκρατία και επειδή έχει χρεοκοπήσει δέχεται να τους μαντρώσει για λογαριασμό της «Ένωσης». 

Και τώρα οι πρόσφυγες. 

Τους ρήμαξαν οι ισχυροί του «Οργανισμού» που αγαπάει τους πρόσφυγες. Ξεκίνησαν για τον πλούσιο Βορρά της «Ένωσης» που αγαπάει τους πρόσφυγες. Τους μάντρωσε, παρά τη θέλησή τους, η «πολύ δημοκρατική» χώρα της «Ένωσης» που αγαπάει τους πρόσφυγες. 

Τόση αγάπη, κι αν κάνω λάθος διορθώστε με, λέγεται φασισμός. 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι προσφυγες,καποτε ειχαν ενα πσιτι...μια πατριδα..
οι "αγαπησιαρηδες" του κοσμου,αποφασισαν οτι πρεπει να τους το καψουν...
υστερα ηρθαν στην "αυλη" του γειτονα! και στο τελος μας "μαλωνουν"κιολας οι "αγαπησιαρηδες".οτι δεν τους τακτοποιουμε καλα στην αυλη μας..και να τους βαλουμε στο σαλονι μας//
δεν "τα εχω" με τους προσφυγες..
καπου να πανε θελουν και αυτοι! εκει φυσικα,που σου ρχεται να πεθανεις απο τα γελια,ειναι να τους ακους,να θελουν να πανε στις χωρες του βορρα,και οι περισσοτεροι στην γερμανια..
στην "πλουσια" γερμανια,αλλα αυτοι δεν θελει!!
ελα ομως που καποια στιγμη θα την πατησει!
γιατι εκει θα πανε! και να μεινουν εδω,φιλε αριστιδη,στο λεω εγω που καποτε καθε χρονο ημουν σε αυτες τις χωρες,ειμαστε χειροτερα! καμμια δεν ηταν σε τετοιο χαλι!
δεν θελουν να μεινουν εδω,μας προσπερνανε..ουτε χορταρι για να φανε δεν εχει...
ουτε σχολεια για τα παιδια τους...την πατησανε με λιγα λογια ,αριστιδη..
εδω τους ηθελαν ,αλλα ...
τελος παντων εγω δεν θα το πω απλα φασισμο,παροτι συμφωνω μαζι σου..
εγω θα πω,πως οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι! ψυχικα,και πνευματικα!
κανουν οτι "απο κατω" δεν υπαρχει κοινο....
"εφυγαν" ..περασαν την στρατοσφαιρα...
ειναι σαν εκεινους τους παλαβους ,που τους κλεινουν στα ψυχιατρια.
απλα αυτοι εχουν τα ¨"χρειαστα"(ξερεις ,μμε,δικαστες,γιατρους,κουτους,"επιστημονες",που "επιβεβαιωνουν"...και ετσι εμεις παρακολουθουμε ,απλα καποιους τρελους να παιζουν...
εχει ξεπερασει τον "φασισμο"..

Ανώνυμος είπε...

σπιτι
αυτη
ορθογραφικα λαθη ζητω συγνωμη (απο κεκτημενη)

Ανώνυμος είπε...

καποιες φορες,αναρωτιεμαι...σημερα το μοιραζομαι μαζι σας...
ολοι οι υποκριτες "αντρες" "εξυμνουν" την "γυναικα" σημερα ημερα της γυναικας...
εξυμνουν την "γυναικα",που τους βολευει...την "γυναικα" πορνη,που γεμιζει τις δικες τους αδειες και εκφυλες ζωες...την "γυναικα",που εχουν φτιαξει για την διασκεδαση τους..για οταν θα εχουν τιναξει τα πεταλα,και θα θελουν ενα φρεσκο γυναικειο κορμι,να χαμουρευουν! ...για να δειχνουν οτι ειναι "νεοι" ,κανοντας φιγουρα στους νεους,που δεν μπορουν να την εχουν!επειδη στερηθηκαν ,για να "φτασουν".. εκεινη την "γυναικα" πορνη,που κανει τους πορνους να δειχνουν οτι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,"ΝΕΟΙ" "ΟΜΟΡΦΟΙ"! ..οχι την γυναικα,μανα,την γυναικα συντροφο,την γυναικα αδερφη,την γυναικα ΘΗΡΙΟ...
Αυτην την γυναικα την τρεμουν,,,,την τρεμουν οι πουστηδες την τρεμουν οι γιοι ,που ονειρευοντε να παρουν την θεση των "σοφων" γεροντων,(οταν και εαν αποφισαισουν να πανε στο γερο διαολο)!γιατι εχουν αρπαχτει ,με τα γερικα βρωμικα χερια τους,και δεν λενε να τσακιστουν για τον πατερα τους τον διαολο..Την τρεμουν οι θυγατερες,που δεν θελουν να κουραστουν ,και να ζορισουν τον κωλο τους,αλλα ψαχνουν να μπουν σε ενα "πορνειο" ενος γερου "επιτυχημενου",και να εχουν τιτλο..η θυγατερα που θελει να εξαργυρωσει το "κεφαλαιο" της ,στα γερασμενα ποδια ενος σιχαμενου και κακου γερου..
Σημερα βλεπουμε την ΓΥΝΑΙΚΑ να προσπαθει σε σκληρες συνθηκες,να σωσει τα παιδια της...την βλεπουμε στην συρια,στην ειδωμενη,στα παραλια της τουρκιας..και βλεπουμε υποκριτες,να μιλανε για την μερα της γυναικας...χαχαχα! καποιοι γεροι "σοφοι"!!
καποιοι που ευχαριστως να ριξουν μια ματια,μηπως υπαρχει καμμια ομορφουλα μεσα στις ορδες των προσφυγων...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ..
ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ...
ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ...
ΤΟΥΣ "ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ"...
ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ..
ΤΟΥΣ ΜΙΧΟΥΣ ...
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ..
ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...
ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..
ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
ΜΕ ΣΗΔΕΡΕΝΙΑ ΡΑΒΔΟ ΝΑ ΠΟΙΜΑΝΕΙ..
ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
ΝΑ ΧΑΡΕΙ Ο ΣΠΟΡΕΑΣ..
ΚΑΙ Ο ΘΕΡΙΣΤΗΣ..
(εχει κανει καλη δουλεια)...!!μας τα εχει "δειξει" ολα.

Ανώνυμος είπε...

για να μην "παρεξηγηθω"...
Η γυναικα ΘΗΡΙΟ..Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ..
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΗΡΙΟ -ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.
ΑΥΤΗ ΘΑ "ΜΙΛΗΣΕΙ" ΓΙΑ ΟΛΕς ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..