Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«No Twitter? No EU!». Μία δεν πιάνουν οι σφαγές μπροστά στα κοινωνικά δίκτυα.



Ο γερο-Ιωάννης-Κλαύδιος, γνωστός ΕΟΚικος σκύλος, υποψήφιος για Κομισιονάριος, τράβηξε τ’ αυτί του Ερντογάν. 

Προσέξτε το μείζον θέμα που ανακάλυψε ο Κομιστής: 


Το είπε σαφώς ο Ζαν-Κλοντ στον Ταγίπ: «No Twitter? No EU!». 

Καταλάβατε ρε παλιοΤουρκαλάδες απολίτιστοι; Ρε παλιοΜεμέτια οπισθοδρομικά; Το μήνυμα είναι σαφές: 

Μπορείτε να βασίζετε την ύπαρξή σας στις σφαγές, στις εθνοκαθάρσεις, στον ιμπεριαλισμό, αλλά κανείς δεν ενοχλείται. Μπορείτε να κατέχετε τη μισή Κύπρο και να λιγουρεύεστε και την υπόλοιπη, αλλά δεν πειράζει! Μπορείτε να μην αναγνωρίζετε την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά δεν τρέχει κάτι! Μπορείτε να στέλνετε καραβιές λάθρο και πρέζας στας Ευρώπας, αλλά δεν συμβαίνει τίποτε! Μπορείτε να έχετε λευκά κελιά και να σφάζετε αντιφρονούντες, αλλά δεν θα κλάψουμε κιόλας! Μπορείτε να κάνετε προβοκάτσιες, να εκπαιδεύετε τρομοκράτες, να χρηματοδοτείτε φανατικούς, αλλά πέρα βρέχει! 

Όλα αυτά τους συμμορίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν τους ενοχλούν, ίσα-ίσα τα ενθαρρύνουν κιόλας. 

Ενώ ο αποκλεισμός των κοινωνικών ρουφιάνων (δικτύων) είναι απαράδεκτος! Είναι λόγος δικού σας αποκλεισμού από τις φάρμες των καπιταλιστικών γουρουνιών. Είναι αιτία αποπομπής σας από τα κλαμπ των φονιάδων. 

Τόσο απλά.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να σε κατηγορησω πως εισαι αδικος εκλαμβανωντας το ετσι αλλα νομιζω πως αν οι Ευρωπαιοι ηγετες δεν ηταν υπο την μονιμη πιεση του "πολιτικα ορθου (ΨΕΥΤΟ-αριστεριστικου παρα-)λογου" θα εκφραζοντουσαν αρκετα πιο ικανοποιητικα για τα Οθωμανο/Τουρκο-νταηλικια με το καταληλο "αι σιχτιρ" (ενταξει, ισως δεν ειναι και φρονιμο: εστω και λιγοι στην πραγματικοτητα, υπαρχουν καποιοι Τουρκοι που ισως μπορουν καποτε να αποβαλουν την γνωστη σε οσους ξερουν απο Τουρκους -εγω ειμαι ενας απο αυτους... και τους ξερω καλα!- "Τουρκο-βαρβατιλα", οποτε καλο ειναι να μην τους αποθαρυνουμε εντελως - οχι βεβαια υποσχομενοι ενταξη τους στην Ε.Ε. που στην πραγματικοτητα δεν επιθυμει κανενας Ευρωπαιος -ΚΑΝΕΝΑΣ!-, απλως βοηθωντας στον περαιτερο εκπολιτισμο τους).
Θα σε κατηγορησω ομως διοτι επιλεγεις να επιτεθεις στους Ευρωπαιους οταν ταυτοχρονα ασκεις κριτικη στους σιγουρα μη Ευρωπαιους γειτονες μας διοτι ακομη και δικαιη να ηταν η κριτικη σου στους Ευρωπαιους (εχω ενστασεις...) αυτο-καταργεις σε μεγαλο βαθμο την κριτικη σου στους Τουρκους με αυτην την εξισωση - αδικεις την κριτικη σου! Θα μπορουσες σε αλλη ευκαιρια και με αλλες συγκρισεις να τα σουρεις και στους δικους μας βαρβαρους... οχι ομως και να μας αποκαλεις στην ουσια Τουρκους!!! Για να το θεσω αλλιως: αν ειναι να ανηκουμε σε μια λεσχη βαρβαρων, διαλεγω αυτην των Ευρωπαιων - και ειναι καλο για τους Τουρκους να μιμηθουν την δικη μας Ευρωπαικη βαρβαροτητα... που στην τελικη εχει προσφερει και καμποσο πολιτισμο.
Ολιγον ασχετο, αλλα μου αρεσει που συχνα εντοπιζεις μικρα στο ματι (αλλα μεγαλα στο κρεβατι;) αρθρα/ειδησεις που η ουσια τους δεν εκτιματε οσο πρεπει.
ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Αυτόλυκος είπε...

Έτσι είναι αυτά τά πράγματα Αριστείδη. Όποιος θέλει νά είναι στή φάρμα, πρέπει νά τρώει καί τό σανό πού τού δίνουν.
Πρόσφατα απείλησαν τό Ιράν γιά νά σταματήσει τό πυρηνικό του πρόγραμμα καί γιά νά επιτρέψει τήν δημιουργία Μ.Κ.Ο.!