Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ενός λεπτού σιγή, που μας είπε πάρα πολλά...Το γιατί ο Μαρινάκης αγόρασε τον ΔΟΛ είναι παραπάνω από προφανές. Αυτό που δεν είναι καθόλου προφανές, είναι γιατί οι ΔΟΛιοι επιτέθηκαν μαζικά και συντονισμένα στον Νικ. Κακλαμάνη. 


Ασφαλώς δεν τους έπιασε ο πόνος για το υποτιθέμενο «θεσμικό ατόπημα». 

Ο Κατσίφας με τον θάνατό του, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αφαίρεσε προσωπεία και εξέθεσε πολλούς. Εθνομηδενιστές τε και ψευτοπατριώτες… 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αριστείδη, δεν είναι αυτό που γράφεις στο τέλος της ανάρτησής σου. Αυτό έχει συμβεί πάλι και πολλάκις για όποιον τουλάχιστον μπορεί ακόμα να σκέφτεται και να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις χρησιμοποιώντας την κοινή λογική. Ούτε τους μέλλει μήπως κι εκτεθούν ή χαρακτηριστούν. Η ξετσιπωσιά έχει γίνει εθνικό σπορ άλλωστε. Αλλού πρέπει να ψάξεις την αιτία που ενοχλήθηκαν. Θα σου δώσω ένα hint όπως θα έγραφε κι η Τζίνα (κρατιέμαι να μην την γράψω με μικρό τ). Τι εμοί και σοί;

Με εκτίμηση

Αριστείδης είπε...

Ωχ! Συγγνώμη, τώρα είδα το σχόλιο (άμα μπαίνεις από κινητό, όλα είναι πιο δύσκολα). Για φώτισέ με... (αν δεν βαρέθηκες να περιμένεις πότε θα διαβάσω τα σχόλια!). Δική μου η εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Με το τι εμοί και σοί αγαπητέ Αριστείδη, θέλω να υποδηλώσω ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό, κανένα σημείο επαφής, μεταξύ του Κατσίφα κι εκείνων που φρύαξαν με την ενέργεια του Κακλαμάνη. Όποιος αγαπάει το σκοτάδι, μισεί το φως κι ενοχλείται ακόμα κι από τις αχτίδες του.

Η υπερασπίστρια της λογικής και της δημοκρατίας Τζίνα (και κάθε Τζίνα, αρσενικιά η θηλυκιά), τί μπορεί να καταλάβει από την ενέργεια του Κακλαμάνη ή του Κατσίφα; Και μόνο το ότι υπερασπίζεται την σημερινή "δημοκρατία" που υπάρχει στην Ελλάδα, δείχνει πως καθόλου λογική δεν είναι η λογική της. Η Τζίνα, που την ενοχλεί το άρθρο 3 του συντάγματος, που κόπτεται υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου και που υπερασπίζεται τον Σόρος... (Για του λόγου το αληθές, μπορεί να αναζητήσει κανείς τα άρθρα της και να θαυμάσει!)

Απολύτως λογικό κι αναμενόμενο λοιπόν είναι να αντιδρούν όπως αντιδρούν. Αντανακλαστικό τους είναι, κάτι σαν την αναπνοή. Τι εμοί και σοί Τζίνα, Έλενα, και λοιποί;

Ας μην φοβούνται, μετά την υπόδειξη που έκαναν στον Κακλαμάνη, κανείς δεν θα βρεθεί στο κυνοβούλιο να ζητήσει ενός λεπτού σιγή όταν αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο... Η λήθη θα καταπιεί και θα εξαφανίσει κάθε ίχνος τους, ως να μην υπήρξαν.

Με εκτίμηση.