Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Το παραμυθάκι «αλληλεγγύη» τελείωσε.




Όλα τα παραμυθάκια έχουν ένα τέλος. Καλό ή κακό δεν έχει σημασία. Έτσι κι αυτό της αλληλεγγύης κάπου μας τελείωσε. Το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών δεν πουλάει πια. 

Στην Ελλάδα δεν υποδεχόμαστε πια Σύρους πρόσφυγες. Εκτός από τα γυναικόπαιδα που σίγουρα χρειάζονται φροντίδα, στη χώρα συρρέουν νεαροί, εύρωστοι, προφανέστατα ηττημένοι του πολέμου. Συρρέουν λοιπόν τζιχαντιστές δολοφόνοι και οι συμπαθούντες αυτούς. Από κοντά, και άνθρωποι από κάθε φυλή του Ισραήλ, χωρίς χαρτιά, ισχυριζόμενοι καταγωγή από Συρία. Και όλοι αυτοί, στην χειμαζόμενη Ελλάδα. 

Ε αρκετά! 

Δεν υπάρχει κάτι φανερότερο, από την απόπειρα αλλοίωσης του πληθυσμού, όχι μόνο της Ελλάδας ασφαλώς, αλλά κυρίως της Ελλάδας. Της χώρας που βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων. Η απόπειρα ανάμειξης πληθυσμών με διαφορετικά ήθη, θρησκευτικά και πολιτιστικά, με εντελώς αντίθετες πρακτικές και κουλτούρες, συνιστά ύψιστου επιπέδου ρατσισμό προς όλους τους πληθυσμούς, που μόνο σε ανείπωτα αποτελέσματα μπορεί να οδηγήσει. 

Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζεται όταν κατανοείται. Και μόνο όταν υπάρχει συλλογική συν-αντίληψη. Το ότι οι διάφορες ψευτοαλληλέγγυες και ψευτοανθρωπιστικές οργανώσεις θησαυρίζουν, έχει εν πολλοίς ειπωθεί με κάθε τρόπο. 

Στο σημερινό μου post, κατανοώντας ότι μπορεί να γίνω αντιπαθής, κατηγορώ ευθέως φίλους ή γνωστούς, που δηλώνουν ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι προς κάθε μορφής πρόσφυγα-μετανάστη, αδιακρίτως, πως τελικά είναι οι ίδιοι (από ενοχές και ευθυνοφοβία ίσως), ρατσιστές του χειρίστου είδους. Όποιος σήμερα δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα, ή θα έπρεπε να είναι τρόφιμος ψυχιατρείου ή έχει εξασφαλίσει ένα πολύ καλό εισόδημα. 

Λυπάμαι που μιλάω τόσο σκληρά, αλλά έχει και η υπομονή τα όρια της. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα.Ειναι ρατσιστες ,και ανευθυνοι.Ασυνηδητοι και το πιο σημαντικο,ειναι πως ειναι πλανεμενοι.
Δεν τιθεται θεμα ,εαν γινουμε αντιπαθητικοι,ειναι θεμα επιβιωσης πλεον.Ειναι ξεκαθαρο πως γινεται οτι θα γινοταν σε εναν πολεμο,που βγηκαμε ητημενοι,τοτε οι νικητες θα κατακτουσαν την ητημενη χωρα,και θα τοποθετουσαν τους δικους τους ανθρωπους.Δεν μπορει κανεις να "κελαιδαει" πως ειναι ανθρωπιστης και μη ρατσιστης.Ειναι ρατσιστης του χειριστου ειδους απεναντι στους γηγενεις,που βιωνουν ,δεκα χρονια τωρα εναν απιστευτο ρατσισμο!
Ειναι ασυνηδητοι,και παραμυθιασμενοι.Κανεις δεν μπορει να πουλαει ανθρωπισμο,σε μια ομαδα ανθρωπων,οταν γινεται εις βαρος μιας αλλης.
Αυτο δεν ειναι ανθρωπισμος.Ειναι υποκρισια και ρατσισμος.
Αρκετα με αυτα τα δηθεν ανθρωπιστικα παραμυθια.Εχουμε ενοχληθει απιστευτα απο αυτον τον χυδαιο ρατσισμο εις βαρος μας.
Επειγοντως πρεπει να σταματησει αυτη η κατοχη απο ολες τις φυλες του κοσμου Επιτελους πρεπει να μιλησει η ΛΟΓΙΚΗ και η τρελα να φυγει.
Οσα ζουμε ειναι παρανοικα.Οι ανθρωποι φωνζαν πως ειχαν προβλημμα με το νερο,και σημερα αυτο γινεται μεγαλυτερο.Στο τελος τελος,ας μας αφησουν στον πονο μας.Περναμε τοσα! Ποσες ακομα συμφωρες θα ζησουμε απο ολους αυτους τους απληστους και ολους αυτους τους αφελεις "ανθρωπιστες"?..Κανεις δεν θα μας δεχοταν στο σπιτι του με το ετσι θελω,και ειδιακ εαν περνουσε δυσκολες στιγμες.Στα σπιτια δε καλει ο νοικοκυρης και δεν ανοιγει καποιος την πορτα,για το "κοινο" ,τοτε δεν ειναι σπιτι αλλα ενα κοινοβιο..Αυτο μας κανουν .Ενα κοινοβιο με ολα τα ζωα μεσα.Ασε η κατασταση εχει ξεφυγει,και ευθυνη εχουν ολοι.