Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Welcome to Hell.



Καλωσορίσατε στην Κόλαση. 



21 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το εγκεφαλικό κενό και οι ανάποδοι

Στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους, δηλαδή από τότε που υπάρχει ο γνωστός μας άνθρωπος, γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου πουθενά δεν αναφέρεται. Από όσο τουλάχιστον μπορώ να γνωρίζω. Ότι υπήρχαν ερωτικές μίξεις και προτιμήσεις των ομοίων είναι γεγονός, ουδέποτε όμως αυτές οι μίξεις και οι προτιμήσεις συνήπταν γάμο.

Τώρα, οι έξυπνοι της ηλιθιότητας - είναι σημειωτέον και ψηφοφόροι - ανακάλυψαν "συνταγματικό κενό". Το οποίο μάλλον είναι το κενό του μυαλού τους. Ο νομοθέτης, εις ό,τι αφορά στο γάμο, δεν αναφέρει το φύλο! Αναφέρει "γάμο μεταξύ προσώπων", ή ατόμων, ή ανθρώπων. Δεν γνωρίζω την ακριβή διατύπωση.

Εφόσον λοιπόν δεν γίνεται διάκριση μεταξύ άρρενος και θήλεος, άρα, λέει το εγκεφαλικό κενό, ο γάμος μεταξύ "προσώπων" του ιδίου φύλου γιατί να μην επιτρέπεται;

Το εγκεφαλικό κενό ανακάλυψε, ως φαίνεται, νέαν ήπειρο σαν την Αμερική! Την Ιστορία όμως όχι. Αυτή τη γράφουν μόνο οι ψηφοφόροι, που ανακάλυψαν παλιά την Αμερική και τώρα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μέσα σ΄ αυτούς και ο πάπας, που έπλυνε τα γυναικεία ποδαράκια φυλακισμένων γυναικών μιμούμενος τον Κύριο πρό του Πάθους.

Για την Ιστορία, την οποία στρεβλώνει συστηματικά ο παπισμός και οι ψηφοφόροι αλά Κολόμβος, πόρνη γυναίκα έπλυνε "τους πόδας του Ιησού". Το ανάποδο δεν έγινε. Φευ, όμως, οι ανάποδοι είναι οι κυρίαρχοι του σημερινού μας κόσμου. Αυτοί μας δίνουν τις εντολές.

Ανώνυμος είπε...

Α.Κ.

Καίτοι συμφωνώ με τα περισσότερα αναρτηθέντα του ιστολογίου, θα διαφωνήσω στο παρόν καθώς και με τον προλαλήσαντα κ. Χριστοδουλίδη. Εξηγούμαι:

Ο "γάμος" μπορεί να είναι θρηκευτική υπόθεση και η εκάστοτε εκκλησία (είτε Ορθόδοξη είτε Καθολική) να "δικαιούται" την απόρριψή του, πλην όμως, κάποια μορφή "κρατικής" αποδοχής της συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών πρέπει να υπάρχει (για λόγους οικονομικούς, κληρονομικούς, φορολογικούς, συνταξιοδοτικούς κτλ.) Αρα, όχι στο "γάμο" ως θρηκευτική τελετή-μυστήριο, ναι στο σύμφωνο συμβίωσης ως ιδιωτικό συμφωνητικό με κρατική αποδοχή.

Το να πλύνει ο Πάπας τα πόδια μιας γυναίκας δεν σημαίνει ότι την αποδέχεται ως μαθητή του Χριστού αλλά ως ισότιμη με τους άντρες και όχι κατώτερή τους. Άλλος συμβολισμός δηλαδή.

Για τα λεγόμενα του Καρδιναλίου Νοτίου Αφρικής δεν έχω άποψη. Σίγουρα θα έχουν ψυχικά προβλήματα για να κάνουν τέτοια πράγματα, αλλά που τελειώνει ο "ψυχασθενής" και που αρχίζει ο "εγκληματίας" ή που τέμνονται οι δύο έννοιες, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.

Αριστείδης είπε...

Προς Α.Κ:

Σας συγχαίρω. Ξεκάθαρες απόψεις, από ξεκάθαρο μυαλό. Θα συμφωνήσω με την λογική σκέψη σας και τα επιχειρήματά σας.
Ωστόσο πρέπει να υπενθυμίσω:
1) Έχω κατ' επανάληψιν εκφράσει συμπαράσταση στον ομοφυλόφιλο της διπλανής πόρτας και αναγνωρίζω το δικαίωμά του να ενταχθεί ΠΛΗΡΩΣ στα περί συμφώνου συμβίωσης. Εκείνο με το οποίο διαφωνώ μαζί του είναι ότι επιτρέπει να κρύβεται πίσω του ένας συρφετός άνομων νεοταξιτών, που έχει ως σκοπό την διάλυση της οικογένειας και όλων των αξιών γενικότερα.
2) Αυτό που τονίζω στην ανάρτηση είναι η υποκρισία. Όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" (δικαστές, δημοσιογράφοι, παπάδες), δεν είναι παρά υποκριτές. Ο σκοπός τους είναι η διάλυση και όχι η δημιουργία.
Η υποκρισία είναι μία από τις Πύλες της Κολάσεως.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Προς τον Α.Κ

Το συμβόλαιο, ή συμφωνητικό, που μπορεί να υπογράψουν μεταξύ τους οι ρέκτες των ομοίων φύλων ως προς τις ερωτικές προτιμήσεις τους, δεν μπορεί επ΄ ουδενί να δανείζεται τα ισχύοντα για το οικογενειακό Δίκαιο.

Δεν βλέπουμε όμως από την πλευρά των νομομαθών και των νομοθετών, να γίνεται κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, πολλά από τα ισχύοντα στο οικογενειακό Δίκαιο αντιγράφονται και γίνονται ισόκυρα με το "συμφωνητικό". Οι ομοφυλόφιλοι μπορούν πλέον να "στήσουν" τη δική τους οικογένεια.

Θρησκευτική υπόθεση δεν είναι μόνο ο γάμος. Είναι και η οικογένεια. Εκτός αν κάνουμε δεκτές κάποιες αντιλήψεις περί κοινοβίων, κατά τα πρότυπα του αρχαϊκού μπολσεβικισμού ή των εβραϊκών "κιμπούτς".

Τέλος, ως προς τον άλλο συμβολισμό του :

"να πλύνει ο Πάπας τα πόδια μιας γυναίκας δεν σημαίνει ότι την αποδέχεται ως μαθητή του Χριστού αλλά ως ισότιμη με τους άντρες και όχι κατώτερή τους",

ο πάπας και οι περί τον πάπα, αγνοούν ότι θέμα ισοτιμίας μεταξύ ανδρός και γυναικός ουδαμώς υπάρχει, αν φυσικά θέλουμε να το δούμε σύμφωνα με την Εκκλησία και την Πίστη και τη Θρησκεία τη δική μας. Όχι αυτή τη μαϊμουδιά που μας φόρτωσαν.

Μεταξύ ανδρός και γυναικός υπάρχει ΟΜΟΤΙΜΙΑ και όχι ΙΣΟΤΙΜΙΑ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο πάπας και οι προτεστάντες αυτά δεν τα καταλαβαίνουν. Δάσκαλο έχουν το σιωνισμό και τη μασονία.

Αυτόλυκος είπε...

Τό: "ένας συρφετός άνομων νεοταξιτών" είναι η ακριβέστερη περιγραφή πού μπορούσε νά γίνει. Τό ότι η ηγεσία αυτού τού συρφετού, σέ παγκόσμιο καί ελληνικό επίπεδο, είναι ανεξαιρέτως σιωνιστές εβραίοι, μόνο σύμπτωση δέν μπορεί νά είναι.
Η όλη προώθηση τού "κινήματος" εντάσσεται στό σχέδιο τής Ν.Τ.Π. γιά μείωση τού παγκόσμιου πληθυσμού καί αποτελεσματικότερου ελέγχου του. Στήν Ελλάδα τό σχέδιο πάει πιό μακρυά. Αποβλέπει στήν διάλυση. Γι αυτό καί βάλλεται κάθε τι πού μάς κάνει νά ξεχωρίζουμε από τά προχθεσινά αγριογούρουνα. Ορίστε τί ετοιμάζουν γιά τίς 8 Ιουνίου: http://kolotoubes.blogspot.gr/2013/03/athens-pride.html καί τί αφίσα θά χρησιμοποιήσουν.
Απομένει νά "θαυμάσουμε" τήν λουμπινοπαρέλαση τού λαθροδήμαρχου καί νά δούμε πώς θά προσπαθήσει νά τόν συναγωνιστεί ο κεμαλοναζί μπεκρούλιακας.

Αριστείδης είπε...

Ο γιατρός απαντάει μόνος του (όπως μόνο εκείνος ξέρει) και γι αυτό δεν προσθέτω τίποτε. Τι να προσθέσω άλλωστε; Όταν ο άλλος έχει διατριβές σε τέτοια θέματα, κάθομαι και ... μαθαίνω.

Προς Αυτόλυκον:
με συναγωνίζεσαι στην ακρίβεια. "Σιωνιστές Εβραίοι". Όχι οποιοιδήποτε (μετριοπαθείς ή απλά θρήσκοι) Εβραίοι.
Διάλυση. Το βλέπω, το βλέπεις, ΔΕΝ το βλέπουν ... (δεν μπορούν, παρακολουθούν Σουλεϊμάν).

Χριστίνα είπε...

Η σεξουαλική επιλογή είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός και έγκειται στην προσωπική ελευθερία του εφόσον έχει και την συγκατάβαση του έτερου.
Επίσης η συμβίωση ομοφυλοφίλων είναι δικαίωμα τους .
Άλλο αυτό και άλλο η αναγνώριση δικαιώματος γάμου. Ακόμα και η έννοια της λέξεως που χρησιμοποιούν δεν έχει καμία σχέση με την ουσία . Γάμος ουσιαστικό εκ του συνηρημένου γαμέω- γαμώ = παντρεύομαι . Με προοπτική να κάνω οικο_γένεια δλδ εκ του οίκο γενώ. Κατά ποία λογική θα πρέπει να καταλύσουμε όλες τις βασικές αρχές και αξίες που στηρίχθηκε ο άνθρωπος, για να βολέψουμε την επιλεκτική και συγκαταβατική συνείδηση του καθενός ο οποίος ,για να ικανοποιήσει αυτούς από τους οποίους πιθανόν να έχει συμφέρον προτίθεται να αλλάξει ηθικές αξίες και ορισμούς εκατοντάδων ετών .
Άλλο ο κοινωνικός ρατσισμός ο οποίος πρέπει να εξαλείφει και άλλο η ισοπέδωση αξιών και ηθικών φραγμών τα οποία μέχρι κάποιο σημείο κρατούσαν τα όρια της συμπεριφοράς και ξεχώριζαν τα ά_λογα όντα από τα έν_λογα.
Επ’ αυτής της λογικής τότε να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα της κτηνοβασίας γιατί όχι ήδη έχει αναφερθεί και να πιστέψουμε πως καλά κάνουν και παντρεύουν κοριτσάκια 12 και 13 ετών, με τη συγκατάβασή τους γίνεται. Επίσης γιατί να μη μπορούν να υιοθετούν παιδιά και να τα ανατρέφουν αφού χαλαρά θα μπορούν δυο άντρες ή δυο γυναίκες να αποδώσουν την διαφοροποίηση των δυο φύλων και όχι μόνο.
Τελικά ο γιαλός είναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε; Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τα διδάχτηκα σωστά από τους γονείς και τα διδάσκω και στα παιδιά μου αφού σε λίγο θα αντιμετωπίζονται ρατσιστικά οι ετεροφυλοφιλικές σχέσεις….

Αριστείδης είπε...

Χριστίνα αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Παραλογισμός. Έτερη Πύλη για την Κόλαση...

Χριστίνα είπε...

Αριστείδη δεν θεωρώ ότι δεν καταλαβαίνουν θεωρώ ότι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν όπως και συ το ξέρεις .
Διότι πέραν όλων των άλλων, αν καταφέρουν (που ως κάποιο βαθμό το έχουν ήδη καταφέρει) να ''κατεβάσουν'' τον άνθρωπο εκ του άνω θρώσκω σε ά_λογο ον βασισμένο σε ένστικτα και μόνο, δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω για να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του.

Επίσης σε ότι αφορά τον σιωνισμό, τεκτονισμό και τις παραφυάδες αυτού πιστεύω ακράδαντα ότι αποτελούνται από άτομα με βαθύτατο πρόβλημα συμπλέγματος κατωτερότητος το οποίο και τους δημιουργεί την ανάγκη να οργανώνονται σε κάστες για να ελέγξουν όλους εκείνους που είναι εν δυνάμει ικανοί να τους καταλάβουν και να τους ξεσκεπάσουν.
Το χρήμα δεν έχει θρησκεία, πατρίδα και ηθικούς φραγμούς , κατ επέκταση το ίδιο ισχύει για την εξουσία.(ανεξαρτήτως της έννοιας της λέξεως )

Εφόσον επιλέξαμε ως ανθρωπότητα να δίνουμε αξία στον άνθρωπο μέσω των τυπωμένων χαρτιών.
Μια οικογένεια είναι πίσω απο όλα αυτά και εξουσιάζει ακόμα και αυτούς τους Σιωνιστές ..Μεγάλη συζήτηση για πολλούς και πολλά.
Εν κατακλείδι όλοι αυτοί που θέλουν να θεωρούν εαυτόν άνθρωπο κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ''μαντρώσουν'' τους πραγματικούς ανθρώπους ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να ''ξεσπούν'' τα κόμπλεξ τους .


Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"... αν καταφέρουν να κατεβάσουν τον άνθρωπο εκ του άνω θρώσκω σε ά-λογο ον βασισμένο σε ένστικτα και μόνο, δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω για να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του"

ΚΧ
Πολύ φοβάμαι ότι τον έχουν αποκτήσει, συνεργούσης της ημέτερης ανεγκέφαλης διανόησης και των υψηλά ισταμένων λειτουργών της εκκλησίας. Αυτοί είναι πλήρως (εγκεφαλικά) αποφλοιωμένοι.

Η λέξη άνθρωπος δεν προέρχεται από το άνω+θρώσκω. Προέρχεται από το άνω+αθρείν (ρ. αθρώ-εω)

Περισσότερα βλέπε :

http://kyprianoscy.blogspot.gr/2010/04/blog-post_19.html

http://kyprianoscy.blogspot.gr/2010/06/blog-post_23.html

http://kyprianoscy.blogspot.gr/2010/06/blog-post_16.html

Μας αποξένωσαν από τη θρησκεία, γίναμε συναισθηματικά απρόσφοροι και αδιάφοροι, παρά τους συνεχείς εικαστικούς και λοιπούς καλλιτεχνικούς βομβαρδισμούς - θα ακούσουμε πάλι κάποια ηθοποιό ή αοιδό του λαϊκού πεντάγραμμου να ψέλνει τον Επιτάφιο - οπότε η αλογία μας ήταν αναμενόμενη. Τη διαπιστώνουν και την καυτηριάζουν με κακεντρέχεια αυτοί που είναι υπεύθυνοι, αλλά δεν βρίσκεται κανείς να τους πετάξει στα μούτρα αυτά που έλεγαν ή έγραφαν, για να φτάσουμε σ΄ αυτό το χάλι.

Το δυστύχημα είναι ότι εξακολουθούν να κρατάνε την περίοπτη θέση στην οποία τους ανέβασαν. Ποιοι; Αυτοί που κατάλάβαιναν πόσο χρήσιμοι ήταν στο έργο της αποβλάκωσής μας : Οι πανηλίθιοι μασόνοι, συνεργάτες των ανθρωποφάγων σιωνιστών.

Χριστίνα είπε...

Ευχαριστώ για τη διόρθωση (και δεν το λέω ειρωνικά το εννοώ)

Ο κόσμος κατ εμέ απομακρύνθηκε απο την εκκλησία και όχι απο την θρησκεία τουλάχιστον αυτό βλέπω γύρω μου.
Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτά τα δυο μάχονται να βρεθούν και πάντα απέχουν χιλιόμετρα .

Στο θέμα μασονία και σιωνισμός και όλοι οι λοιποί συγγενείς αυτών έχουμε ως λαός αλλά και γενικότερα τα έθνη μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Τους ακολουθούμε, τους ψηφίζουμε και τους ανεχόμαστε...

Αριστείδης είπε...

Ααα, η συζήτηση απογειώθηκε πάλι!
Ομολογώ ότι συγκινούμαι. Αντέχουμε ακόμη, μερικοί, στην "αποφλοίωση" που λέει ο γιατρός. Αν όχι ελπιδοφόρο, τουλάχιστον παρήγορο (δεδομένου ότι οι αποφλοιωμένοι υπερτερούν συντριπτικώς αριθμητικά).
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι όλες οι επισημάνσεις μας έχουν κοινό πεδίο: την ηλιθιότητα.
Λίγοι λογικοί, εναντίον πολλών ηλιθίων. Επαναλαμβάνω λοιπόν το ερώτημα:
Οι ηλίθιοι παίρνουν θεραπεία; Μπορούμε να τους "παιδεύσουμε", ενημερώσουμε, αφυπνίσουμε; Διότι στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να τους αφανίσουμε (εκόντες-άκοντες εχθροί μας είναι).
Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Ετοιμάζω ανάρτηση. Φυλάξτε τα σχόλια για εκεί.
Υ.Γ Κι εγώ είχα την γνώμη της Χριστίνας για την ετυμολογία της λέξης "άνθρωπος". Ευχαριστούμε κύριε Χριστοδουλίδη...

Ανώνυμος είπε...

Α.Κ.

Ειλικρινώς, δεν μπορώ να σχολιάσω/απαντήσω ολοκληρωμένα σε τόσα πολλά τεθέντα στοιχεία, σχόλια, ιδέες κτλ. Αλλά...

Πολλά τα ερωτηματικά που θέτω και εγώ στον εαυτό μου και άπειρα τα δίπολα που με βασανίζουν. Ιδού μερικά: "φυσιολογικός-ανώμαλος", "Αθήνα-Ιερουσαλήμ", "εθνικισμός-διεθνισμός", "Ελλάδα-άλλοι", "Ορθοδοξία-αντικληρικαλισμός", "ατομικά δικαιώματα-υποχρεώσεις προς τη συλλογικότητα", "λαθρομετανάστες-εμείς" κ.ά.

Για να συγκεκριμενοποιήσουμε, φανταστείτε το πρακτικό πρόβλημα: ο γιος σου έρχεται και σου λέει, "μπαμπά ΤΟΝ αγαπάω ! Δουλεύουμε και οι δύο αλλά δεν παίρνουμε "επίδομα γάμου" επειδή δεν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο του "γάμου" για μας. Δεν είναι άδικο;;;"

Τί απαντάς;

Στο θέμα της οικο-γένειας των ομοφυλόφιλων, μερικές παρατηρήσεις: εάν δεν μιλήσουμε "γλωσσολογικά" αλλά αισθηματικά, δύο άτομα συνιστούν οικογένεια. Αντιθέτως, βαθειά μέσα μου δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να κάνουν ή να υιοθετούν παιδιά, χωρίς να είμαι ειδικός στα παιδαγωγικά ή στην ψυχολογία. Δεν μου "κάθεται" καλό για το παιδί.

Από την άλλη, δεν μπορώ να δεχτώ ότι η μερική προσαρμογή του οικογενεικαού δικαίου προς όφελος της συμβίωσης των ομοφυλόφιλων θα καταστρέψει την οικογένεια. Δεν μπορώ να το δω. Μπορεί και να μην είμαι αρκούντως οξυδερκής.

Και εγώ μεγάλωσα με την Ορθοδοξία παρούσα στη ζωή μου. Παρά ταύτα, και σε σχέση με την πράξη του Πάπα, εξακολουθώ να νομίζω ότι ο συμβολισμός του ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ να έκρυβε μία αποδοκιμασία στην κατώτερη θέση που έχει η γυναίκα στο Χριστιανισμό. Προσέξτε παρακαλώ, δεν συγκρίνω με την χειρότερη ακόμα κατάσταση της μουσουλμάνας, απλά θέτω τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων σε μία κατάσταση που, ας μην κρυβόμαστε, είναι παρούσα στο Χριστιανισμό. Οι γυναίκες δεν είναι ούτε ομότιμες ούτε ισότιμες ούτε πλάι-πλάι με τον άντρα και ας είναι πλασμένες από το πλευρό του.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Αριστείδης είπε...

Προς Α.Κ:
Δεν χρειαζόταν η εισαγωγή "ειλικρινώς" στο σχόλιο. Είμαι βέβαιος ότι μιλάς ειλικρινώς. Και καλά, λογικά πράγματα λες. Είναι και σωστά;
Δεν ξέρω αν είναι. Δεν ξέρω καν αν είναι σωστά αυτά που λέω εγώ. Πρόκειται για ζητήματα Πίστης, Αρχών, Φιλοσοφίας, Κοινωνίας, Νομοθεσίας. Δύσκολα εξορισμού. Ποιος μπορεί να διεκδικήσει το αλάθητο;
Επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ με την ένταξη στο Σύμφωνο Συμβίωσης, χωρίς δικαίωμα υιοθεσίας. Επαναλαμβάνω ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία ενώπιον του Θεού και ο γάμος είναι ένωση ψυχών ενώπιον του Θεού. Δεν δέχομαι πολιτικό γάμο και κατ' επέκταση γάμο ατόμων ιδίου φύλου.
Και φυσικά δεν δέχομαι gay αφεντικά, το ίδιο μισητά και εμετικά όπως και τα straight αφεντικά, gay προπαγανδιστές της Νέας Τάξης, gay ρουφιάνους, gay λεφτάδες, gay μουράτους κτλ κτλ. Γενικώς δεν δέχομαι οποιοδήποτε σκατό επιπλέει μόνο και μόνο επειδή είναι gay.
Όσο για τους Αρχιερείς ξαναλέω: είναι υποκριτές. Και η υποκρισία είναι ένα από τα μονοπάτια για την Κόλαση...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το πρηγούμενο σχόλιο διεγράφη από εμέ λόγω μιας ανεπίτρεπτης παράλειψης κατά την αντιγραφή

Κατηγορία : Σελίδες αποσαφήνισης

Προς ΑΚ

"Ειλικρινώς, δεν μπορώ να σχολιάσω/απαντήσω ολοκληρωμένα σε τόσα πολλά τεθέντα στοιχεία, σχόλια, ιδέες κτλ. Αλλά..."

But, there is always a but.

Αν υπήρχε στον τόπο μας, στις υψηλά - και όχι μόνο - ιστάμενες θέσεις, Ορθοδοξία (= ορθή φανέρωση, δόξα) κάτι δηλαδή άμεσα σχετιζόμενο με την αλήθεια, τέτοια και πολλά παρόμοια ερωτήματα δεν θα υπήρχαν. Ή αν υπήρχαν, δεν θα ψάχναμε να βρούμε τις απαντήσεις.

Δυστυχώς όμως μας έχει κάτσει στο σβέρκο μια μαϊμού, που εδώ τη λένε ορθοδοξία και είναι εντελώς άσχετη με την ορθή φανέρωση-δήλωση ή/και αποσαφήνιση των πραγμάτων. Αναπόφευκτα, όθεν, τα ερωτήματα.

Ο συμβολισμός του πάπα είναι τελείως έκθεσμος διότι στην Πίστη μας, τη δική μας να συνεννούμαστε, κατώτερη θέση για τη γυναίκα δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ιεράρχηση, αφού, όπως μας λέει ο απ. Παύλος, πρώτα πλάσθηκε ο άνδρας και μετά η γυναίκα. Συμπληρώνει δε, "γυνή δε δόξα ανδρός εστιν. ουκ εκτίσθη ανήρ δια την γυναίκα, αλλά γυνή δια τον άνδρα".

Όταν όμως η ανθρωπότητα κολυμπά μέσα στην αίρεση εδώ και αιώνες, αυτό και άλλα, δεν μπορεί να τα καταλάβει. Οπότε, ή θα έχουμε το Ισλάμ, ή τα ανθρώπινα δικαιώματα των κακοποιών μασόνων και των διεστραμμένων σιωνιστών.

"Προς τον άνδρα σου η αποστροφή σου και αυτός σου κυριεύσει", είπε ο Θεός στην Εύα μετά το προπατορικό αμάρτημα. Και πάντες οι αιρετικοί, όπως οι πλαστογράφοι του αρχαϊκού πρωτοτύπου (Ισλάμ) παρέα με αυτούς που κατέχουν το πρωτότυπο χωρίς την Καινή Διαθήκη, βιώνουν την αρά του αγίου Θεού. Οι γυναίκα ενδόμυχα μισεί τον άνδρα επειδή "κυριεύει αυτής". Αποτέλεσμα, κάνει τα άρρενα παιδιά της θηλυπρεπή, gay κατά τον Αριστείδη, τα οποία μόνο μίσος τρέφουν και ανταποδίδουν προς τη γυναίκα. Επειδή αυτή είναι υπεύθυνη. Το ασυνείδητο εκδικείται.

Αν κανείς αυτά που γράφω τα αμφισβητεί, ας ανατρέξει στον Φρόιντ, που λέει : Τον ερωτικό προσανατολισμό των παιδιών, τον καθορίζει η μητέρα. Αυτό όμως ούτε το λένε, ούτε το διδάσκουν οι σύγχρονοι Ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεολόγοι κλπ. Εμείς πάντως το διδαχθήκαμε στο Πανεπιστήμιο, νυν Άσυλο, χωρίς όμως ιερό και όσιο.

Skipper είπε...

Ο γυιός πάει στον πατέρα του και του λέει: "Είμαι gay"
Ο πατέρας τον κοιτάζει και τον ρωτάει:
"Παιδί μου έχεις βίλα στην Μύκονο;"
"Οχι..."
"Μήπως κάνεις παρέα με σχεδιαστές υψηλής ραπτικής, μοντέλα και καλιτέχνες;"
"Οχι..."
"Εχεις σκάφος, φεράρι ή πορσε;"
"Οχι..."
"Εχεις καταθέσεις σε ξένες τράπεζες,μετοχές στο χρηματιστήριο ή είσαι στέλεχος πολυεθνικής;"
"Οχι..."
"Τοτε, τι gay και μαλακίες, παλιόπουστας του κερατά είσαι..."

Αριστείδης είπε...

Έτσι είναι καπετάνιε. Έτσι. Παροιμίες, ρητά και ανέκδοτα, λένε πολλά ... με λίγα λόγια.

Χριστίνα είπε...

Οταν οι γονείς έπαψαν να είναι γονείς και έγιναν φίλοι και έγιναν απλά κολλητοί....

Οταν οι φίλοι νοούνται μόνο στο επίπεδο του ''χαιδέματος'' του εγωισμού.

Οταν πάψαμε να έχουμε αξία με βάση του τι είμαι αλλά με βάση του τι έχω.

Οταν οι ρόλοι των δυο φύλων χάθηκαν κάπου στην στροφή της ιστορίας.

Οταν οι αξίες που έχουν ριζώσει και χτίσει έθνη, νοοτροπίες και απόψεις ολόκληρους πολιτισμούς έχουν θεωρηθεί δικτατορικές όταν παύουν να είναι ΄΄επίπεδες''και κατά το δοκούν του καθενός.

Οταν η δημοκρατία εκπορνεύτηκε διδάσκοντας δημοκρατικό ότι είναι εν δυνάμει δικτατορικό αφήνοντας να εννοηθεί πως ελευθερία είναι η ασυδοσία ...

Οταν στο κρασί δεν μπήκε λίγο νερό αλλά νερώθηκε ...

Τότε οι η περίπου διαφοροποίηση και η περίπου διαφορά έγινε ο κανόνας ...Με αποτέλεσμα το αρσενικό και το θηλυκό να ''εναλλάσσουν'' τους ρόλους για να βοηθήσουν την πλήρη ισοπέδωση της ανθρώπινης φύσης καθώς μόνο με αυτό το τρόπο η ολιγαρχία του 2% μπορεί να σύρει σιδηροδέσμιο όλο το ανθρώπινο είδος.

Οι Αμερικάνοι λένε
The end justify the means.
Όταν λοιπόν θες να επιβληθείς και να επιβάλεις να εξουσιάσεις και όχι να ηγηθείς τότε νομιμοποιείς το παράνομο, εκλογικεύεις το παράλογο και ανατρέπεις τη φύση.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Οι Αμερικάνοι λένε
The end justify the means.

ΚΧ
Μη ξεχνάς ότι το end (τέλος) justify (διακαιώνει) τα means (μέσα), όταν τα μέσα - δεν είναι άλλα από την ψήφο - παρέχονται σε πανηλίθιους κυβερνήτες. Μπους, ΓΑΠ, Σαμαρο-Βενιζελο-Κουβέληδες χαρακτηριστικά παραδείγματα μη υπολειπομένων και των προηγηθέντων.

Έπαιρναν αφειδώς τα δάνεια, τα ξόδευαν με τους τρόπους που ξέρουμε, αλλά και για να έχουν σταθερό εκλογικό ποσοστό ψηφοφόρων. Όταν όμως τα δανεικά ξεπέρασαν τα εις χρυσόν αποθέματα που καταθέσαμε στην ΕΚΤ για να μπούμε στο ευρώ, τότε μας είπαν : Και τώρα τέλος τα δανεικά, δώστε πίσω τα χρωστούμενα. Το παραμύθι τέλειωσε, ο εφιάλτης άρχισε.

Το περίεργο είναι ότι δεν κάνουν το ίδιο σε Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία και Πορτογαλία. Είναι διότι αυτοί δεν έχουν το πλουτοπαραγωγικό Αιγαίο, επομένως δεν συντρέχει λόγος να κάνουν αυτά που κάνουν εδώ και στην Κύπρο. Θα πάρουν το 80% της εκμετάλλευσης (μισό-μισό ΕΚΤ και ΔΝΤ) και το υπόλοιπο 20%, ζήτημα αν θα είναι τόσο, θα δοθεί στους ηλίθιους κυβερνήτες και στους ακαμάτηδες ψηφοφόρους.

Φάγαν αυτοί καλά, έμεινε και σε μας ένα κόκκαλο : The end justify the means και όπου end, βάλτε τη λέξη "κόκκαλο".

Χριστίνα είπε...

Έχω την εντύπωση ότι κανείς από όσους αναφέρετε δεν είναι παν-ηλίθιοι απλά εκτέλεσαν τις εντολές ,και ακόμα ,για τις οποίες είχαν εκπαιδευτεί. Άλλωστε αν ακολουθήσουμε προς τα πίσω την πορεία όλων αυτών κάπου συγκλίνει σε συγκεκριμένα ονόματα , φατρίες και κάστες,. Όλοι με όλους έχουν σχέσεις λίγο έως πολύ οι οποίες έχουν κατηγοριοποιηθεί για πολλά. Μετά το θάνατο του Περικλή λένε (μπορεί να κάνω και λάθος) εμφανιστήκαν οι δημαγωγοί στην Αρχαία Ελλάδα και θα προσθέσω ότι ‘’και από τότε το έκαναν επιστήμη. Βέβαια για να γίνει ένας δημαγωγός πιστευτός δεν αρκεί να έχει καλό λέγειν αλλά να απευθύνεται είτε σε χειραγωγημένο είτε σε κακομαθημένο λαό. Ετσι λοιπόν το κόλπο απλό και τα μέσα δικά τους.
Σκοπός: η ‘’φυλακίσει’’ της ανθρωπότητας υπο το καθεστώς μια δημοκρατικής δικτατορίας όπου ο λαουτζίκος δεν θα είχε δικαίωμα ούτε στην ζωή ούτε στον θάνατο. Ένα σχέδιο τόσο απλό και τόσο νοσηρό όσο ο νους του ανθρώπου άλλωστε είπαμε εξουσία ….
Γιατί να παίρνουν δάνεια αν δεν ήθελαν να δεσμευτεί ο λαός (και μιλώ για όλους τους λαούς γιατί όλοι πρέπει να είναι δέσμιοι όχι μόνο εξαιτίας των πλουτοπαραγωγικών πηγών α αλλά και λόγω της αποχαύνωσης ώστε να μην δημιουργηθεί ούτε η παραμικρή υποψία αντίστασης η οποία θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις .
Σε ότι αφορά δε τις χώρες που αναφέρετε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου καθότι δεν το έχουμε δει όλο το έργο να ξετυλίγεται πιστεύω ότι είμαστε ακόμα στην κορυφή του παγόβουνου και πως το μέλλον θα είναι πολύ χειρότερο απ΄ότι σήμερα εμείς υπολογίζουμε.
Έφαγαν διότι τους το επιτρέψαμε , τίποτα δεν έγινε εν τη απουσία μας . Είμαστε παρόντες – απόντες . Το γεγονός ότι οι κυβερνήτες μιας χώρας καταστρέφουν την χώρα εκτός αν είναι δικτάτορες έχουν εκλεγεί από το λαό. Αν ο λαός θέλει να εκλέγει κλέφτες ή ψεύτες και δεν θέλει να ξεβολευτεί τότε έχει μερίδιο ευθύνης. Σαφώς και δεν είναι το ίδιο όμως δεν είναι αμέτοχος .
Στην Ελλάδα του χτες του σήμερα και πιθανόν του αύριο ο λαός έμαθε να είναι υποτελής σε ένα κόμμα το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ξένα κέντρα. Ο λαός δεν έμαθε πως οι ανάγκες του έθνους δεν έχουν χρώμα αλλά ουσία και πως οι επαναστάσεις και οι ήρωες πέθαναν κάτω από την Ελληνική σημαία που ήταν γαλανόλευκη και όχι ροζουλί, κόκκινη, κίτρινη πράσινη μπλε και περτικαλί κόκκοι για καλύτερο ‘’καθάρισμα.