Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Παρακράτος σ΄ αγαπώ.



Παρακράτος σ’ αγαπώ, 
κολασμένα σε ποθώ, 
γιατί μ’ έκανες να φρίττω. 
Να φοβάμαι συνεχώς, 
να τρομάζω διαρκώς 
και καθόλου να μην πλήττω. 

Παρακράτος σ’ αγαπώ· 
σε θερμοπαρακαλώ 
ούτε ώρα μην διστάζεις. 
Να σερβίρεις, να κερνάς,
αίμα-βία να ξερνάς, 
προβοκάτσιες να σχεδιάζεις. 

Παρακράτος σ’ αγαπώ 
και γι αυτό σ’ εκλιπαρώ.
Να χαρείς τ’ αφεντικά σου. 
Μείνε πλάι μου καιρό,
στης Πρεσβείας τον χορό,
και η ψήφος μου δικιά σου. 

Παρακράτος σ’ αγαπώ 
και αν λείψεις θα πενθώ.
Θα το γράψει η Ιστορία. 
Κράτος θα ‘χω ορφανό,
καθεστώς χωρίς βοηθό
και τραμπούκους σε απορία.

4 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Η ουσία τής όλης υπόθεσης βρίσκεται εδώ:
"... στης Πρεσβείας τον χορό,
και η ψήφος μου δικιά σου".

Εξαιρετικό φίλε μου, καί πολύ γρήγορα τά αντανακλαστικά σου!

Αριστείδης είπε...

Ααα ευχαριστώ! Τα αντανακλαστικά μου δουλεύουν θαυμάσια και εκεί στηρίζομαι γενικώς (επαγγελματικώς, συναισθηματικώς κτλ).

Ανώνυμος είπε...

" Σε ποιών την πλάστιγγα Πατρίδα μου ... να θυσιάσεις τα παιδιά σου ; "

Με ποιών το αίμα να στεριώσει αυτό το κράτος ,
με ποιες ζωές Δημοκρατία να θωρείς ,
τι να στερηθείς και να στερήσεις από ένα τόπο ,
ποιοι είν'οι σοφοί και ποιοι οι αδαείς ;

Ποιανού ιδρώτα να στοιχειώσεις και ποιόν κόπο,
ως πότε Ελλάδα μου θα χάνεις μαχητές ,
ποια Λευτεριά να μας αξίζει και ποιος δρόμος ,
που αντί για φίλους έχεις πολιορκητές .

Σε ποιών την πλάστιγγα Πατρίδα μου ζωές έχεις βάλει
ποιοι σε καλούν να θυσιάσεις τα παιδιά σου ,
ποιοι σε πουλάν , ποιοι είναι οι εχθροί, ποιοι οι Πατριώτες
κι θεά Θέμιδα αργεί ή πια δεν σε προφτάνει ;

Σε ποιών τα σχέδια χαράζεις την πορεία
γιατί Ελλήνων Πατρίδα μου δεν είναι
ποιοι είν'αυτοί που καλιγώνουν τα όνειρά σου
στάσου μωρέ Έλληνα στο ύψος σου και γίνε .

Γίνε ο Τραχίνιος τους εφιάλτες σου να κάψεις ,
γίνε η δάδα να θεριέψει η Λευτεριά ,
πάλι το φώς να δώσεις σαν και πρώτα
γι 'αυτούς που τόσο άδικα χαθήκανε ξανά .

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ‘παρακρατος’ ρε ψεκασμενοι ? Που ειδατε ‘παρακρατος’ αφου οποτε πιανονται ( και πιανονται ολοι στο τελος) οι δολοφονοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ποτε πιαστηκε ‘παρακρατικος’ δολοφονος – ποιανης δολοφονιας ? ποιον εσεις εννοειται ? και με τι στοιχεια ? για να μην λεμε χοντρες βλακειες ας πουμε δυο ΣΟΒΑΡΕΣ κουβεντες για συζητηση μαζι με μια σημαντικη επισημανση..
Πρωτα η επισημανση = ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΩΣΕΙ (οπως εσπευσε με τον Φυσσα και καλα εκανε) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ για την οργανωμενη καλα εν ψυχρω δολοφονια δυο νεων αθωων ανθρωπων… αυτο εκτος οτι τον εκθετει σαν ανθρωπο τον ‘σακατευει’ και δημοσκοπικα…απορω με τους συμβολους του ! (για δε τον δανειστη του διαβοητου ΑΝΤΡΕΑ που παριστανει τον προεδρο τελευταια δεν αξιζει κανεις να αναφερθει – η παρουσια του στην θεση υποβιβαζει τον θεσμο γενικοτερα..) .
Παμε τωρα στις δυο κουβεντες, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ πρεπει να σταματησει το γελοιο παραμμυθι της αριστερας περι ‘προβοκατσιας’ και ‘παρακρατικων’ οταν διαφαινεται οτι οι δολοφονοι ειναι αριστεροι (ως συνηθως..) και να μην αναπαραγαγουμε αυτη τη προπαγανδα τους διοτι ΟΣΑΚΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΟΙ ΔΗΘΕΝ ‘ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ’ ΚΑΙ ‘ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ’ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Π-Α-Ν-Τ-Ο-Τ-Ε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (πχ ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗΣ-ΞΗΡΟΣ-ΦΟΥΝΤΑΣ-ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ…αρα ιστορικα ΠΑΝΤΑ οι δολοφονοι τρομοκρατες αποδεικνυονται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ακροαριστεροι ενω παντα οι αριστεροι που φωναζαν οτι ειναι προβοκατορες τα γυριζουν και τους υπερασπιζονται…
Δευτερη και τελευταια κουβεντα… αφου ολα ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ διατεινονται κατα καιρους (και δεν εχει ποτε αποδειχτει) οτι οι δολοφονιες ειναι του παρακρατους, ξενοι προβοκατορες και υποπτοι πρακτορες μυστικων υπηρεσιων , ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ? αφου λενε οτι το κρατος ‘ανηκει στην κεντροδεξια’ αρα αν ηθελε ο μηχανισμος αυτος θα ‘δημιουργουσε’ μια ψαυτοτρομοκρατικη ομαδα να κτυπα ενοχλητικους αριστερους και να αποπροσανατολιζει ετσι δηθεν και τον κοσμο απο τα πραγματικα του προβληματα ? ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ως ‘προβοκατορες’ απο την ΑΡΙΣΤΕΡΑ μολις πιαστουν βεβαιως βεβαιως τους υπερασπιζονται με νυχια και με δοντια ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΤερατος ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΑΝΑΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ….
Κλεινω με το οτι στην επομενη δημοσκοπηση (κρυφη η μη) δεν τολμω να φαντασθω ποια θα ειναι τα ποσοστα των κομματων του ‘συνταγματικου τοξου΄και ποια της ΧΑ παρ’οτι τα υποψιαζομαι σχεδον με βεβαιοτητα….
ΥΓ
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΔΕ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΙΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΦΥΣΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ (και εφαγε και ξυλο) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ? ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ…. ΚΟΚΟΚΟΚΟ…. ομως αυτα μενουν στην μνημη του ΛΑΟΥ και θα αποτυπωθουν συντομως και στα ποσοστα του κομματος του…
Strange Traveller