Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Με εντολή Τσίπρα.



Ψήφισα ξανά, μετά από 10ετίες. Καμμένο. Ως χαλινάρι στον Τσίπρα. Άμεσος στόχος επετεύχθη. Τώρα αρχίζει η μάχη. Στο κάτω-κάτω είμαι συνυπεύθυνος που αυτοί οι τύποι κυβερνάνε. Δεν είμαι πια ένας αποστασιοποιημένος γκρινιάρης. Δεν είμαι ένας αιωνίως αντιπολιτευόμενος. Είμαι πλέον ένας απαιτητικός κυβερνητικός ψηφοφόρος. 

Αρχίζω: 

Οι πάμπολλοι ψευτοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ αυτοξεβρακώθηκαν πριν καλά-καλά εκλεγούν. Είδαμε κι ακούσαμε πρωτοκλασάτους να φλερτάρουν με τον Σημίτη (τον Σταύρακα Θεοδωράκη). Αυτό ασφαλώς είναι κάτι «αριστερό» και «ριζοσπαστικό». Επίσης ο Σταύρακας κάνει σαν χολωμένο παιδάκι που δεν το παίζουνε («ούτε εμπιστοσύνη, ούτε ανοχή»). Ποιος ξέρει τι υποσχέσεις είχε λάβει και από ποιον. Όλοι μαζί παλεύουν να βγάλουν τον Τσίπρα ψεύτη (στον Χατζηνικολάου είχε πει ότι δεν συγκυβερνά με Ποταμίσιους). Τελικά γλυτώσαμε από τον Θεοχάρη «με εντολή Τσίπρα» (κάτι σας θυμίζει αυτό; Κι εμένα!). 

Ο Δρίτσας (έχω ξαναεκφράσει σεβασμό στη συνέπεια και εντιμότητα του ανδρός και επιμένω), ασφαλώς με εντολή Τσίπρα, παίρνει τηλέφωνο στρατηγούς και αστυνομικούς (δηλαδή τους ένστολους έλληνες που έχουν καθήκον να φυλάττουν και να συνδράμουν τους υπόλοιπους) και επιβεβαιώνει το αυτονόητο: την εμπιστοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Για πολλούς γελοίους του διαδικτύου, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι δεξιούληδες και ποντάρουν τα ρέστα τους στον ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό κίνητρο την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ, αυτό ήταν μια «εθνική κίνηση». Δεν το ξέραμε ότι το να φυλάς τον κώλο σου έχει εθνικό νόημα. 

Ο Αλέξης φτύνει τον Ιερώνυμο με τακτ. Ροχάλα με σεβασμό. Θα έπρεπε ο προχω- παπάς να το περιμένει. Οι «άχρηστοι» είναι χρήσιμοι μόνο ως άχρηστοι. Όσοι τους χρησιμοποιούν ως «άχρηστους» κάποια στιγμή τους αχρηστεύουν. 

Κάτι γκρουπούσκουλα από τις συνιστώσες τσαντιστήκανε που συγκυβερνάνε με τον Καμμένο. Δεν είχαν όμως τσαντιστεί όταν το πουλέν τους επισκέφθηκε τους ναούς καπιταλισμού-σιωνισμού για προσκύνημα. Τους είχα προειδοποιήσει. Τώρα θα νιώθουνε την καυτή πατριωτική ανάσα του Ζουράρη από τα συμπολιτευτικά έδρανα. Τώρα ... 

... τον πούλο, με εντολή Τσίπρα! 


2 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Νά δώ τούς πρώην πασόκους νά πλακώνονται μέ τούς μπάχαλους στήν Κουμουνδούρου, καί νά φεύγουνε καρέκλες απ' τά παράθυρα!

Ανώνυμος είπε...

Απο απεχων 10ετιες σε απαιτητικο κυβερνητικο ψηφοφορο... τεραστια βηματα! Οτιδηποτε αλλο (εστω και Καμμενο, ετσι οπως το δικαιολογησες εδω: http://aristidisdikaios.blogspot.gr/2015/01/blog-post_21.html) ειναι παντα καλυτερο απο αποστασιοποιημενο γκρινιαρη... τα σεβη μου λοιπον, απο εναν Χρυσαυγητη (συντροφο/συναγωνιστη...).

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ