Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ισλαμοφασίστες – Κοσμικοί Φασίστες 2-1 με ανατροπή (Ημίχρονο 0-1).



Στη Σούπερ Λίγκ των φασιστών, των εκ γενετής μισανθρώπων, σφαγέων και γενοκτόνων, έγινε χθες (15/07/2016) το βράδυ, το ματς της δεκαετίας. Ντέρμπι για γερά νεύρα. 

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει ο αγώνας (10 το βράδυ τοπική ώρα, ποιος ηλίθιος μίλησε για πραξικόπημα, τα πραξικοπήματα γίνονται το ξημέρωμα, αργά το βράδυ γίνονται αγώνες των Λιγκ: Τσάμπιονς Λιγκ κτλ) οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν. Οι γηπεδούχοι, εμφανώς μουδιασμένοι χάσανε τη μπάλα και βολόδερναν στο γήπεδο επί πολλή ώρα (καλά να πάθουνε, όλοι οι ξένοι παρατηρητές τούς είχαν προειδοποιήσει ότι η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα των Κοσμικών Φασιστών, αργά ή γρήγορα θα επιχειρούσε να ξαναπάρει το πρωτάθλημα). 

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου όμως, ο προπονητής των γηπεδούχων Ερντίπ Ταογάν, με λόγο-φωτιά στα αποδυτήρια επανέφερε τους παίκτες του στην πραγματικότητα. Τους υπενθύμισε ότι οι Κοσμικοί Φασίστες είχαν μεν προσφέρει πολλά στον φασισμό, είχαν αποδεκατίσει Έλληνες, Αρμένηδες, Κυπρίους, Ποντίους, Άραβες κτλ, οι μέθοδοί τους όμως ήταν ξεπερασμένες. Ωμές μεν, αλλά πολύ φανερές, πολύ φαντεζί, πολύ προβλέψιμες. Και για αυτό είχαν καταδικαστεί αμετάκλητα στη συνείδηση των απανταχού φασιστών. Σήμερα, τους υπενθύμισε, ο φασισμός έχει εξελιχθεί. Ωμότητες μεν, αλλά με κάλυψη μπούργκας. Φρικαλεότητες με τσαντόρ. Σφαγές με μαντήλες. Μοντέρνα πράγματα. Πολιτικώς ορθά. Δεν ήταν τυχαίο ότι οι Ισλαμοφασίστες είχαν αποτέλεσμα: Κούρδους, Ιρακινούς, Σύρους (σφαγμένους). Δεν ήταν τυχαίο ότι έκαναν εξαγωγή κατσαπλιάδων σε όλο τον πλανήτη. Δεν μπορεί να ήταν τυχαίο. 

Εμψυχώθηκαν λοιπόν οι Ισλαμοφασίστες και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Έπεσαν κορμιά. Σφάχτηκαν παλικάρια. Φαγώθηκαν σάρκες. Συνεπικουρούμενοι από τους οπαδούς τους (Αλλάχου Ακμπάρ και τέτοια), αντεπετέθησαν και αρχικά ισοφάρισαν (οι Κοσμικοί είχαν ξεσυνηθίσει τις σφαγές, πώς να το κάνουμε;), για να ακολουθήσει η επική ανατροπή του σκορ και να πανηγυρίσουν οι Ισλαμοπαράφρονες μία ακόμη νίκη, ένα ακόμα φασιστικό πρωτάθλημα. 

Μέχρι αυτή την ώρα η Διεθνής Ομοσπονδία Φασιστών, μέχρι προσφάτως χολωμένη με την Τοπική Ομοσπονδία Ισλαμοφασιστών, για τις επιχειρούμενες από την τελευταία δραστικές αλλαγές στο καταστατικό της, δεν έχει ακόμη σχολιάσει το αποτέλεσμα του καθοριστικού αγώνα. Προβλέπεται όμως να επιχειρήσει σικάτη (συμφιλιωτική) παρέμβαση (με αναφορές στη δημοκρατία και την ειρήνη, γνωστούς φερετζέδες του φασισμού), διότι ως γνωστόν όλοι οι φασίστες την ίδια μούρη έχουνε. 

Υ.Γ Κάτι άσχετοι που αρέσκονται στις θεωρίες συνωμοσίας, λένε ότι το ματς ήταν στημένο. Επ’ ουδενί. Κάνουν τέτοια πράγματα οι φασίστες;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ,ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟς",ΠΟΥ ΤΟΥ "ΕΚΑΝΑΝ¨"..
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΙΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΜΑΧΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ..
ΧΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΟΜΩΣ..
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ????
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!
ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ...
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑΝ...--ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ-ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΩΣ "ΑΠΕΤΥΧΑΝ" ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ.....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...
ΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ...
ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΜΩΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ???...

Αυτόλυκος είπε...

Αριστείδη,
1).Τέτοια περιγραφή ούτε ο Γιάννης Διακογιάννης!!

2).Στήν πράξη ο μόνος πού ωφελείται έστω καί προσωρινά είναι ο γιαλαντζί σουλτάνος. Ισχυροποιείται, καί Θά έχουμε περισσότερα προβλήματα.

3).Συνήθως οί θεωρίες συνωμοσίας είναι πιό κοντά στήν πραγματικότητα. Τώρα τό άν έστησε τό μάτς μόνος του ή μέ ξένο δάκτυλο, θά φανεί στήν πορεία. Καθώς επίσης καί τό εάν ήταν «καθαρό».
Άν ισχύει τό πρώτο, θά παραμείνει μπαγκαζιέρα τού αμερικανικού οχήματος.
Άν ισχύει τό δεύτερο, θά στραφεί πρός Ρωσσία καί Ιράν.