Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Τώρα Ιβάν, στ’ αλήθεια πίστεψες ότι θα πάρεις πρωτάθλημα με σέντερ-φορ τον Αλέξη;



Να με συμπαθάς λεβέντη μου, αλλά είσαι κορόιδο. Κορόιδο με περικεφαλαία. 

Τι σόι κολεγιές κάνετε εσύ κι ο Βλαδίμηρος στη Ρωσία δεν ξέρω, στην Ελλάδα πάντως τα θαλασσώσατε. Τους πιο γελοίους Έλληνες διαλέγετε για συνεργασία, με αποκορύφωμα τον Τσίπρα. Τον πιο άσχετο, ακαταλόγιστο και ανόητο στράικερ. 


Έτσι αξιολογείτε τους παίκτες ρε φίλε; Όποιον κwλόφαρδο ατάλαντο βρει κατά τύχη η μπάλα και πάει στα δίχτυα, τον βαφτίζετε Μέσι; Αυτός ρε πουλάκι μου είναι λούζερ από χέρι! Χαμένος … πώς το λένε; 

Αυτός τρέχει μόνος του και βγαίνει δεύτερος. 
Τραβάει από 12 και βρίσκει γραμμένο. 
Χρυσάφι πιάνει και χώμα γίνεται. 

Πάνω του βρήκατε να στήσετε ομάδα; 

Αυτός αδέρφι και τη δική του την ομάδα, τον ΠΑΟ, την καταδίκασε να μην φτιάξει γήπεδο και μάλιστα πριν να γίνει πρωθυπουργός. Και της ΑΕΚ της έβαλε τρομερά εμπόδια, και ο Θεός ξέρει πώς του γλύτωσε. Και το ποδοσφαιρικό Grexit θα κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας κάθε δευτερόλεπτο που παραμένει αυτός στην εξουσία. 

Αυτός φιλαράκι λεφτά γυρεύει και τους επενδυτές τους προγκάει. 
Διαστημικά προγράμματα εξαγγέλλει ενώ ο κοσμάκης τρώει από τα σκουπίδια. 
Αντιπλημμυρικά υπόσχεται και με κάθε ψιχάλα μετράμε πνιγμένους. 

Μ’ αυτόν φουνταριστό θέλετε και πρωτάθλημα; 

Τι τις θες τις κουμπούρες ρε καρντάση; Μυαλό χρειάζεται. Λαγός των καραγκιόζηδων έγινες, μετά συγχωρήσεως, και τον ΠΑΟΚ τον καταδίκασες. Τι να τα κάνει ρε η ομαδάρα των προσφύγων τα πρωταθλήματα και τα κύπελα, όταν της τα απονέμει η παράγκα των Συριζανελέων; Κι ακόμα χειρότερα, γιατί να τιμωρείται η ιδέα ΠΑΟΚ για τις διαπλοκές σας με τους τιποτένιους; 

Το ΄γραψα και παλιότερα του Βλαδίμηρου: 
Πολλά υποσχόμενοι είστε. Σοβαροί δεν είστε! 

ΥΓ. Πες του παιδιού σου (αν σ’ ακούει) να μην μας κουνάει το δάχτυλο. Εδώ είναι Ελλάδα. Ούτε από «Αμερικανάκια» μασάμε, ούτε από «Ρωσάκια».


Δεν υπάρχουν σχόλια: