Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Σκοπιανό: η συμφωνία ΔΕΝ χάλασε. Απλώς το ζήτημα πρέπει να λυθεί «ξαφνικά».Για να διαβάσετε παρακάτω πρέπει να θυμάστε δύο πράγματα: 
1) Ο κλασσικός Έλλην καθεστωτικός δημοσιογράφος είναι το ανάλογο της νυχτερίδας: μικρός εγκέφαλος, κρέμεται ανάποδα, κυκλοφορεί νύχτα, τρέφεται με αίμα, μεταδίδει μικρόβια. 
2) Υπουργός προπαγάνδας της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου είναι ο Νίκος Παππάς. 

Τον Μάη του 2015 (εκεί γύρω στην εκατοστή ημέρα της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου) έγραφα: Τόσες «διαρροές» είναι ή «κόψιμο» ή ακράτεια. Και τα δύο βρωμάνε. 

Ειδικά στο Σκοπιανό έχουν δώσει ρέστα: διαρροές σκόπιμα διφορούμενες, αλληλοσυγκρουόμενες, σχιζοφρενικές. 


Μην πιστεύετε τίποτε. Συμφωνία υπήρχε εξαρχής: είχαν συμφωνήσει ότι θα συμφωνήσουν (αφεντικές διαταγές). 
Τώρα υποτίθεται ότι η «δουλειά» (business as usual) κολλάει στα Σκόπια (αυτά Παρασκευή μεσημέρι). 

Την Κυριακή το πρωί μπορεί να ξυπνήσουμε με συμφωνία. Ή την άλλη Κυριακή. Ή κάποια μέρα με καύσωνα. Ή σε κάποια αργία. Σε μια βδομάδα, σ’ ένα μήνα, σ΄ ένα χρόνο. Να ανακουφιστούν και τα εκδοτικά συγκροτήματα (σύσσωμα υπέρ συμφωνίας, τετελεσμένα επιθυμούν, τετελεσμένα θα μεταδώσουν ξαφνικά). Είναι Οργουελικό το σενάριο: δυστοκία τάχα και αγωνία, δύσκολη η κατάσταση, άγχος, αβεβαιότητα, μετά σιωπή και περίσκεψη. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, νεύρα τεντωμένα, όλα κρέμονται από μια κλωστή και … αίφνης χαρμόσυνες σάλπιγγες. Τέλος καλό, ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν, λυτρωτική λύση, win-win και άλλες Αμερικανιές. 

Το Σκοπιανό θα λυθεί «ξαφνικά» κι εμείς πρέπει να είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα. 

Μην πιστεύετε τίποτε οι πατριώτες. Μην επαναπαύεστε. 

Υπουργός προπαγάνδας είναι ο κύριος Παππάς. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Δυσκολεύεται" ο ζάεφ,δεν είναι και "εύκολο" να "πείσει" τους σκοπιανούς για αυτά που ζητά σαν αντάλαγμα ο τσίπρας.Να μας πει οτι έκανε και κατόρθωμα στο τέλος.Πάντως την έχει άσχημα.Είναι ήδη τελειωμένος,το θέμα είναι τι ρίσκο θα πάρει για το πως θα φύγει.
Το μακεδονικό θα τους τελειώσει όλους.