Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Συμφωνία δεν υφίσταται. Αρκεί να γίνουμε «Τούρκοι».



Αν γίνατε «Τούρκοι» με τη συμφωνία, αν εξαγριωθήκατε δηλαδή, παρακαλώ προσέξτε: 

Η συμφωνία είναι των προδοτών (της Αριστεράς πρώτα απ’ όλα) Τσίπρα - Κοτζιά και όχι του λαού. Επιβλήθηκε από «συμμάχους» και «εταίρους», δηλαδή ανέντιμες και κυνικές εξουσίες, με απειλές, δωροδοκίες και εκβιασμούς στους ιθαγενείς σφουγκοκωλάριους. 

Οι ευθύνες της προδοτικής δεξιάς, ήτοι Μητσοτάκη πατρός, Καραμανλή της Ραφήνας, Μπακογιάννη, Παυλόπουλου και Καμμένου είναι τεράστιες και δεν λησμονούνται. 

Η συμφωνία θα ζήσει μόνο αν ο λαός της το επιτρέψει. 

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή: από πολλούς, σκοπίμως η αφελώς, διακινούνται σενάρια περί «θνησιγενούς» συμφωνίας η οποία δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ορισμένοι παραπλανούν ότι τάχα δεν θα κυρωθεί από τα Σκόπια, θα απορριφθεί στο Σκοπιανό δημοψήφισμα κτλ. Πρόκειται για παγίδα: ακόμη και αν οι φασίστες των Σκοπίων την μπλοκάρουν (πράγμα καθόλου βέβαιο, ο γνωστός «φιλέλλην» επίτροπος Χαν έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ελίτ θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους – δηλαδή δωροδοκίες, εκβιασμούς και απειλές - για να πειστούν οι αντιφρονούντες Σκοπιανοί), εμάς καθόλου δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό. 

Θα πρέπει να γίνει καθαρό ότι 

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ! ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ! 

Περιλαμβάνει τόσες ασάφειες και στηρίζεται σε τόσο χρονοβόρες διαδικασίες, που είναι σχεδόν αδύνατον να εφαρμοστεί εξολοκλήρου. Ο σκοπός της είναι: 

1) να εισάγει τους Σκοπιανούς απατεώνες ΑΜΕΣΩΣ σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε 

2) να παρέχει άφθονο χρόνο στους Σκοπιανούς ώστε να πυροδοτήσουν την παγκόσμια προπαγάνδα τους εκθέτοντας την Ελλάδα στα μάτια προκατειλημμένων η αδιάφορων τρίτων ώστε όλες οι μελλοντικές μας διαμαρτυρίες να μοιάζουν γραφικές και μονότονες

3) να κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία μιας καπιταλιστικής κυβέρνησης ψευτοαριστερών 

4) να παρέχει άλλοθι σε μελλοντικές κυβερνήσεις προδοτών και

5) για να μην γελιόμαστε, να ανοίξει τον δρόμο απόσχισης της ελληνικής επαρχίας και συνένωσής της σε ανεξάρτητο κράτος με τα Σκοπιανά καθάρματα (Γι’ αυτό άλλωστε η Νατοϊκή και Ευρωπαϊκή κυβέρνηση της Βουλγαρίας, παρά τη δουλικότητά της τολμά να διατυπώνει επιφυλάξεις). 

Μην σας διαφεύγει ότι στα συρτάρια της ΣΙΑ και του ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ υπάρχουν ΕΤΟΙΜΑ σενάρια και σχέδια απόσχισης περιοχών για όλες (ΟΛΕΣ) τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, τα οποία ανασύρονται κατά το δοκούν. 

Η λύση για τον λαό είναι μια: κυνισμός στον κυνισμό. «Καν’ το όπως η Τουρκία». Είναι γνωστό ότι η Τουρκία δεν εφαρμόζει ΚΑΜΙΑ από τις συμφωνίες και συνθήκες που έχει υπογράψει, αντιθέτως τις αμφισβητεί κιόλας, γράφοντας το «Διεθνές Δίκαιο» εκεί που δεν πιάνει μελάνη. 

Απαραίτητη προϋπόθεση: συσπείρωση πατριωτών με αντικειμενικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα. 

Θα ‘θελα να δω τα μούτρα τους απέναντι σε έναν πρωθυπουργό πατριώτη και κυνικό ταυτόχρονα, που να μιλά ψυχρά και παγερά, να χαμογελά ύπουλα. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ… 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αν θελουμε πραγματικα να τελειωσουν μια για παντα.

leuka είπε...

Ονειρο απατηλό. Καληνύκτα

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Συγνώμη που γράφω με καθυστέρηση,

θέλω να σας συγχαρώ εκ βάθους καρδίας, και για το άρθρο, κυρίως όμως για την τελευταία σας παράγραφο.

Καλή δύναμη σε όλους μας!