Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

«Όποιος έχει ανθρώπινα δικαιώματα να κάνει ένα βήμα μπροστά! Πού πας ρε Ασσάνζ; Πού πας ρε Βίννικ;».



Ρε σεις τι το περάσατε εδώ πέρα; 

Εδώ είναι Νέα Τάξη πραγμάτων. Εδώ κυβερνά ο Μπιγκ Μπράδερ. Εδώ υπάρχει δημοκτατορία τής διαφορετικότητας. Της ανεκτικότητας. Του πολυπολιτισμού. Του αντιρατσισμού, αντιφασισμού, αντιμιλιταρισμού. 

Εδώ μόνο τα αιδοιοπρωκτικά δικαιώματα προηγούνται. 

Είστε κύριοι γκέι; Είστε άθεοι, παιδεραστές ή βιγκανιστές; Όχι αν είστε, να μας το δηλώσετε να σας δούμε με συμπάθεια. Να ρίξουμε νερό στο κρασί μας, να φανούμε προχώ και υπεράνω. Να κάνουμε καμιά διαμαρτυρία έτσι για να μην ερημώνει ο τόπος. 

Οικολογικές ανησυχίες δεν έχετε; Η κλιματική αλλαγή δεν σας απασχολεί; Η υπερθέρμανση του πλανήτη; Οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας; Η πράσινη επανάσταση; Ψάξτε ρε να βρείτε κάτι, κάντε κάποια κουλή δήλωση, βοηθήστε λίγο. 

Τη διεθνή πολιτική σκηνή δεν την παρακολουθείτε; Μια καταγγελία κατά του Άσσαντ, του Μοράλες, του Μαδούρο … κάτι τέλος πάντων; Μια καταδίκη τού Ιράν, της Υεμένης, της Βόρειας Κορέας ίσως; 

Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά! Δεν μπορείτε να τα βάζετε με το καθεστώς και να περιμένετε συμπαράσταση χωρίς να έχετε το παραμικρό ελαφρυντικό. Τι να σας κάνουμε κι εμείς οι αριστεροί, οι αναρχικοί, οι αντιεξουσιαστές, οι αντιϊμπεριαλιστές, οι αντιφασίστες, οι αντικαπιταλιστές, οι δικαιωματιστές; Πώς να σας υποστηρίξουμε, αφού δεν υποστηρίζετε εσείς οι ίδιοι τους εαυτούς σας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: