Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Απεβίωσε ο «βασιλιάς της ποπ». Τι πλήγμα για την ανθρωπότητα!



Πέθανε ο «σούπερ σταρ». Ο Αμερικανός ποπ τραγουδιστής Μάικλ Τζάκσον. Χαλασμός παγκοσμίως. Σεισμός στα «μίντια». Σοκαρισμένοι δηλώνουν εκατοντάδες άλλοι «αστέρες». Θρηνούν εκατομμύρια θαυμαστές.
Είναι όμως και μερικοί ξεροκέφαλοι. Οπισθοδρομικοί. Που δεν ήταν ποτέ «ιν». Που δεν σοκαρίστηκαν. Που δεν θρηνούν. Μέσα σ’ αυτούς κι εγώ.
Δεν γουστάρω τους βασιλιάδες. Ούτε την ποπ.
Λυπάμαι για την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής. Αλλά τίποτε περισσότερο.
Συμπαθάτε με, αλλά δεν έχω τέτοια ινδάλματα. Δισεκατομμυριούχοι, «εκκεντρικοί» και «χλιδάτοι» αοιδοί, ηθοποιοί και αθλητές δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Τους σιχαίνομαι. Ειδικά τους πρώτους.
Ερμαφρόδιτοι, γκέι και λεσβίες (όχι ότι οι στρέιτ πάνε πίσω), τσούλες, λολίτες, ζιγκολάκια, παιδεραστές και πάει λέγοντας. Σιλικόνη και πλαστικές. Φανταχτερά ρούχα, τρελές κομμώσεις, στρας και λαμέ, φτερά και πούπουλα, πολύχρωμα φώτα, καπνοί κτλ. Προκαλούν για να πουλήσουν. Γυναίκες φιλιούνται στο στόμα επί σκηνής, άλλες ημίγυμνες (προσεχώς ολόγυμνες;), αγοράκια με γόβες, μαύροι ασπρίζουν κτλ κτλ. Επιδειξιομανείς, ναρκομανείς, σεξομανείς, αλκοολικοί, ακόλαστοι, αλιτήριοι. Αλαζόνες, αναιδείς, αγράμματοι, σπάταλοι. Κάνουν «τρέλες» (sic), «πέφτουν σε λάθη» (ξανά sic) και «ζουν με τα πάθη τους» (ξανά-μανά sic). Λένε εύπεπτα τραγουδάκια με ηλίθιους στίχους (π.χ Billy Jean said Im the one, but the child is not my son) και κερδίζουν ένα σκασμό λεφτά. Περιφέρουν το σαρκίο τους σε δεξιώσεις, πάρτι, κλαμπ, κοσμικές συγκεντρώσεις και τους λατρεύουν. Λένε τη μαλακία τους και τους χειροκροτούν.
Όλη τους η ζωή ελέγχεται από ατζέντηδες και εταιρείες. Μάρκετινγκ και διαφήμιση. Παπαράτσι και έντυπα. Πουλάνε και το σκατό τους. Κάθε «χιτ» και χρυσωρυχείο. Κάθε εμφάνιση και χρήμα. Κάθε συναυλία και πακτωλός. Βιομηχανοποιημένη διασκέδαση. Big business. Money, sex, drugs and glamour. Αμοραλισμός εις την τετάρτη.
Αν είναι κάποιοι άξιοι θρήνου (τουλάχιστον λύπησης), αυτοί είναι οι οπαδοί τής ποπ. Και κυρίως οι πάμπολλοι μαλάκες. Οι άνεργοι και οι μεροκαματιάρηδες. Που ψωμολυσσάνε ή σκοτώνονται για τρείς κι εξήντα, αλλά η ποπ-ποπ. Που εκστασιάζονται με τους «θεούς». Που τους πιάνει υστερία όταν το «είδωλο» χτυπιέται στη σκηνή τίγκα στην κόκα. Που τρέχουν ν’ αγοράσουν το νέο «μάξι-σινγκλ» κι ας κοστίζει όσο ένα μεροκάματο. Που πληρώνουν 100 ευρώ για ένα εισιτήριο συναυλίας. Που ξέρουν τι χρώμα στρινγκ φοράει η κάθε πουτανοφωνάρα (αν φοράει) και τον κατάλογο των γκόμενών της αλφαβητικά, αλλά όχι τα εργασιακά τους δικαιώματα. Αυτοί στους οποίους τα χώνει χοντρά (και σωστά) το σύνθημα «πέντε μέρες τρως το αγγούρι και στο κλαμπ το παίζεις μούρη» (ν’ αγιάσει το χέρι αυτού που το ‘γραψε στον τοίχο). Αυτοί που θαυμάζουν τους ανήθικους. Αυτοί που θεοποιούν ανθρωπάκια κατώτερα από τους ίδιους. Οι φτωχοί που στηρίζουν τους πλούσιους (εκτός των άλλων και οικονομικά!). Οι φουκαράδες που προσκυνάνε τους «φελλούς».
Είναι λοιπόν τρομερό. Αυτός που δημιουργεί τα προβλήματα (φτώχεια, ανεργία, πείνα, δυστυχία, μοναξιά, αλλοτρίωση), δηλαδή ο συρφετός των αιμοσταγών κεφαλαιοκρατών (μόνος σκοπός του το υπερκέρδος), εμφανίζεται μασκαρεμένος και προτείνει λύση για το «πώς θα τα ξεχάσουμε». Μας προτρέπει «να περνάμε καλά» (τι χυδαία παραίνεση). Μέσω της διασκέδασης που ελέγχει αυτός φυσικά! (ερευνήστε π.χ σε ποιους ανήκουν οι δισκογραφικές εταιρείες). Μέσω σκουπιδιών με περιτύλιγμα «τέχνης». Μέσω του σταρ-σύστεμ και της σόου μπιζ, που αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του ίδιου συστήματος που μας ρουφάει το μεδούλι! Μέσω της βιομηχανίας μουσικής-θεάματος, που δεν είναι παρά ένας κλάδος του αισχρού καπιταλισμού που μας ποδοπατεί! Για να μας τα πάρει και από ‘κει! Για να ξεφύγουμε από τη ζοφερή πραγματικότητα που μας έχει βυθίσει, μας οδηγεί στην εικονική πραγματικότητα που δημιούργησε (και εκμεταλλεύεται πανέξυπνα) ο ίδιος! Μας έκλεψε και για να ξεπεράσουμε το σοκ της κλοπής, πρέπει να του δώσουμε κι αυτά που δεν μπόρεσε να κλέψει! Μας δηλητηρίασε και για αντίδοτο μας προσφέρει πάλι δηλητήριο! Εύγεστο, αρωματικό, αλλά δηλητήριο!
Σ’ αυτούς τους χαχόλους, τους ταλαίπωρους μεν, αλλά οπαδούς της ποπ-κουλτούρας των αφεντικών, αφιερώνω τους παρακάτω στίχους, από το λογοκριμένο τραγούδι «Money for Nothing» των Dire Straights (δίσκος Brothers in Arms, 1985):
-->
«… Get your money for nothin' get your chicks for free ... 
 
... See the little faggot with the earring and the makeup?
Yeah buddy that's his own hair
That little faggot got his own jet airplane
That little faggot he's a millionaire
 
We gotta install microwave ovens
Custom kitchens deliveries
We gotta move these refrigerators
We gotta move these colour TV's
 
I shoulda learned to play the guitar
I shoulda learned to play them drums …»
 


18 σχόλια:

Skinious είπε...

Τι να πω; Αγγιξες την καρδιά μου πάλι. Αφωνος...

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑ...!
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ D-Straights !
ΚΑΛΗ Η ΡΟΚ ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ Κ ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ,

ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ( ΘΑΝΑΤΟΣ MJ ) ΔΕΝ EINAI ΟΡΘΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΕΤΖΕΤΑΚΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ...
HUMAN NATURE

EARTH SONG ( Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ )

HEAL THE WORLD

HOLD ME ( FREE WILLY )

WE ARE THE WORLD

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ BILLY-JEAN...?

V P X

Skinious είπε...

Συγνώμη ανώνυμε, είναι δηλαδή τραγούδι το We are the world? Μη ξεράσουμε κιόλας..

Αριστείδης είπε...

Προς αδελφό skinious:

ευχαριστώ για τις αναδημοσιεύσεις! Δεν έμεινες άφωνος! Φώναξες!
Και οι δυο μαζί φωνάζουμε δυνατότερα!

Προς V P X:

ευχαριστώ που άφησες σχόλιο.
Δυστυχώς διαφωνώ κάθετα. Για μένα οι όροι "καλλιτέχνης" και "μουσική κληρονομιά" σημαίνουν κάτι πολύ διαφορετικό από μερικές μελωδίες. Sorry...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!
Χώσε, χώσε!
Το σίχαμα, άμα πεθάνει, παύει να είναι σίχαμα;

Στην καλλίτερη περίπτωση, το ευγενέστερο συναίσθημα που μπορώ να νιώσω, γι΄αυτό το εθελοντικό πειραματόζωο, είναι ο οίκτος.
Όταν όμως αναθυμάμαι το πως, και πόσο, έχει συμβάλει στην αναμετάδοση της σαπίλας και της παράνοιας, σε εκατομμύρια ανήλικων, μου περνάει ο οίκτος, κι απομένει μόνο η αηδία και η σιχαμάρα.

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι....
SKIΝIUS ..Το We Are The World ( γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΚΟΣΜΟΣ ...) είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο MJ μαζί με τον L-RITSI και το τραγούδησαν οι καλύτεροι ερμηνευτές το 1985 σε live τηλεποπτική κάλυψη Τα λεφτά που μαζέυτηκαν 200εκ πήγαν ( όσα πήγαν γιατί τα Κοράκια είναι πολλά....) προκειμένουν να ταίσουν παιδιά της Αφρικής που δυστυχώς ακόμη και σήμερα υπαρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την ασιτεία .Έχετε σκεφτεί ποτέ...? μήπως ισχύει ότι από ΠΕΙΝΑ πεθαίνουν περισότεροι Ανθρωποι συγκριτικά με τα υπόλοιπα Ζώα ??
Ετσι λοιπόν Αγαπητέ Skinious δεν Γνωρίζεις περί της συγκεκριμένης μουσικής ενότητας .Skinious η Καρδιά σου είναι κάτι που πάλλεται...θέλει ρυθμό , θέλει ενεργειακό κύμα που πηγάζει από ένα μίγμα μουσικών οργάνων , φωνητικόν , σύνθεσης , στίχων και ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ VIDEO CLIP πλέον αφού ήταν ο πρώτος που το έκανε και αυτό....
Κάνε Κλίκ στα παρακάτω λινκ και θα καταλάβεις ...
ΕΙΝΑΙ ΤΑ OFFVIDEO CLIP
EARTH SONG :
http://www.youtube.com/watch?v=f8muMo0fw_M&feature=related
MAN IN THE MIRROR:
http://www.youtube.com/watch?v=Xp-D4PwL2uA
HEAL THE WORLD :
http://www.youtube.com/watch?v=iQ6wupB-5Fs

Για τον ή την ή το 2mn...του δίνω συγχαρητήρια για τον μεστό , σοφό , διδακτικό και τελικά Διαφωτιστικό...λόγο του και τον σκεπάζω με κατανόηση στον ταραγμένο ΥΠΝΟ του....!!!

Περί Δικαίου ο λόγος και κλείνω...
Αγαπητέ Αριστείδη έχω να σου πώ ότι η αρχή της Δικαιοσύνης προυποθέτει την Γνώση , την Εμπειρία που πηγάζει σαφώς από την Φιλοσοφία και ο Μέγιστος Σωκράτης είπε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ, Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ, Η ΑΜΑΘΕΙΑ

Είναι προφανές ότι η γνώση σου περί του ΜJ δεν ήταν και η καλύτερη ...αλλά παρόλα αυτά ασχολήθηκες μαζί του Μόνο όταν έφυγε από αυτόν τον παγιδευμένο - μίζερο - απάνθρωπο Κόσμο που είμαστε Μέλη...Εύκολοι Κριτές ...αλλά με κατασκευασμένη άποψη..είμαστε..? γίναμε ? μας έκαναν..? κάτι τέτοιο πάντως .

Το αίτημα είναι απλό και μοναδικό !

ΣΕΒΑΣΜΟΣ - RESPECT !!! TPT ALLO...

KAI EIMAI ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ .

Φιλικά

V P X

info@0w0.info

Αριστείδης είπε...

Προς V P X:

Μμμμ... δεν ξέρω αν έκανες καλά που επανήλθες. Η διαφωνία σου είχε γίνει σαφής και σεβαστή. Τώρα όμως...

άνοιξες ασκούς!

1) Πρωτοφανής ύβρις η επίκληση του Σωκράτη, της Φιλοσοφίας και της Δικαιοσύνης, σε ένα σχόλιο υποστήριξης δισεκατομμυριούχου αστέρα.

Αυτά λοιπόν δίδαξε ο Σωκράτης; Τη συσσώρευση πλούτου; Την επίδειξη; Την επέμβαση στο ανθρώπινο σώμα για "αισθητικούς" λόγους; Την εξάρτηση από ουσίες; Τον αμοραλισμό; Αυτά είναι ο καλλιτέχνης; Αυτά είναι η τέχνη;

2) Προσάπτεις αμάθεια σ' εμένα; Γνωριζόμαστε από παλιά; Πώς γνωρίζεις ότι ασχολήθηκα μαζί του μετά θάνατον; Το παρόν ιστολόγιο λειτουργεί λιγότερο από τρείς μήνες! Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η προσωπική μου ιστορία είναι πολύ μακρύτερη από όσο μπορείς να φανταστείς και είναι γεμάτη από συγκρούσεις με το "μίζερο και απάνθρωπο κόσμου" τον οποίον όπως υπονοείς "ομόρφαινε" ο απελθών. Μεταξύ αυτών και σύγκρουση με την εικονική πραγματικότητα του σταρ σύστεμ, της διαφήμισης κτλ, για την οποία δεν βλέπω να κάνεις σχόλιο. Οι μεγαλύτερες δε συγκρούσεις μου ήταν με τη νοοτροπία των "κατεχόντων" χρήματα, δόξα κτλ "θεών" , του Τζάκσον συμπεριλαμβανομένου (αν και ομολογώ ότι ο Πρινς ήταν η "αδυναμία" μου). Η κατηγορία λοιπόν για "αμάθεια" σού επιστρέφεται πάραυτα.


2) Η "φιλανθρωπία" είναι γνωστή μέθοδος ξεπλύματος χρήματος και ακόμη πιο γνωστός "φερετζές" της πλουτοκρατίας.
Μέγιστη υποκρισία να μιλάνε για πείνα όσοι μένουν στο "Μπέβερλι Χιλς".
Και ασφαλώς σου διαφεύγει ότι οι εισπράξεις ενός φιλανθρωπικού γεγονότος, ΔΕΝ είναι περιουσία του διοργανωτή και των καλλιτεχνών. Είναι η συνεισφορά των θεατών! Τα 200 εκ. που λες ο κοσμάκης τα έδωσε (με "κράχτες" τους σταρς έστω) και όχι ο Τζάκσον και οι λοιποί.


Θα πρότεινα λοιπόν να τηρείς πρώτος εσύ αυτά που πρεσβεύεις. Να μην κρίνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις (εν προκειμένω τον ιστολόγο και τους σχολιαστές) διότι μετατρέπεσαι σε "εύκολο κριτή" και αυτοαναιρείσαι.

Και όσο για ΤΗΝ mnk ... δε νομίζω να την αγγίξει το σχόλιό σου ...
Σε ιστολόγιο βρισκόμαστε και ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα. Τα σχόλια σε ένα ιστολόγιο δεν χρειάζεται να είναι φιλοσοφικές αναλύσεις.

Φιλικά κι από μένα...

Ανώνυμος είπε...

1)Ο Δις..Αστέρας είναι χρεωμένος όπως και εσύ στο Δ.Ν.Τ.

ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝΕ ΣΑΝ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ? ΣΑΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟ? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΟ..?
( Παλαιά συνταγή ....)

Όρισε μου εσύ την ΤΕΧΝΗ ...Ο δίκαιος ...πλήν όμως όχι ήρεμος...

Αγαπητέ αναφέρθηκα Μόνο στην ανάρτηση σου σχετικά με τoν MJ και τίποτα άλλο..Δεν νομίζω ότι έπρεπε πρώτα να σε γνωρίσω ...Δεν σε κρίνω , δεν είμαι κριτής κανενός ....αφού η αυτοκριτική ..ακόμη αποτελεί επιστήμη του μέλλοντος στις μέρες μας..Πως μου επιτρέπεις πίσω την Αμάθεια ( πάντα επί του θέματος MJ ) με τον ΠΡΙΝΣ ?? Θυμάσαι και προφανώς ίσως χόρευες το MOTHER - FUCKER ??? Μεγάλη επιτυχία ...και υψηλή Τέχνη..όντως ..από έναν καλλιτέχνη που στάθηκε στην σκηνή με τις 'Πλάτες του ΜJ 'και αυτός ... ( 1 τραγούδι είπε αυτός....when doves cry..και σίγησε..)

1985 Save the world ήταν ένα μουσικό κομάτι που με πρωτοβουλία του ΜJ έφερε ότι έφερε..τα υπόλοιπα που λές περί b-xils κλπ βγάζουν ένα σκούρο χρώμα..αγαπητέ και δεν θα σας κάνω ανάλυση ,

Έτυχε...να είμαι λάτρης των αρχαίων Ελλήνων διότι είναι φωτοδότες & διδάσκαλοι πολλαπλών επιπέδων και κατα συνέπεια αγαπητέ τα σχόλια - επιχειρήματα και η κατάθεση άποψης μόνο με άξονα την Σοφία μπορεί να επιτευχθεί και λειτουργόντας Φιλό-Σοφικά..

Εδώ θα σας χαιρετήσω όλους αφού ο Οικοδεσπότης θεωρεί ότι άνοιξα τους ασκούς και επίσης διότι τα γεγονότα τρέχουν..και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά που έρχονται..

Πάντα όταν αφήνει την ΓΑΙΑ ένας σημαντικός άνθρωπος που έχει χαράξει ...τις μνήμες ....εκατομυρίων ανθρώπων ένας άνθρωπος που στα 51 γήινα έτη που κατάφερε να ζήσει άφησε 40 έτη μουσικής !!!έρχονται ανηφόρες ..( σημ. ημερομ που τα γράφω αυτά ανηφόρες πρωτόγνωρες....)και να ξεπεράσει πλεόν Βeatles & Elvis στην μετά θάνατον εποχής ξαναλέω ότι η προσέγγιση θέλει Σεβασμό ! αν ο σεβασμός είναι πολυτέλεια και αυτός , οκ είμαστε της πολυτέλειας ..( ΠΟΛΥ+ΤΕΛΕΙΑ..)

V P X

info@0w0.info

Skinious είπε...

Ρε VPX κούλαρε λίγο που θα αρχίσουμε να συγκρίνουμε τον Σωκράτη με τον MJ..
Οσο για τον Prince, φίλε Αριστείδη, εμετικό τυπάκι τον βρίσκω κι αυτόν.
Αλλά εν πάσει περιπτώσει περί ορέξεως ουδείς λόγος. Κι εσύ Vpx για να καταλάβω, θαυμάζεις τον μακαρίτη, τη μουσική του ή και τα δύο;

Skinious είπε...

Α' ξέχασα. Το we are the world το βρίσκω βλακώδες και παιδικό σαν μουσική. Το όλο concept μπορεί να ήταν σωστό, έτερον εκάτερον (αν και να αμφιβάλλεις με τόσα λεφτά που έχουν "δοθεί" κατα καιρούς με "φιλανθρωπικές" εκδηλώσεις, αν αυτάκαταλήγουν στον προορισμό τους.. Θα είχε κτιστεί ολόκληρη η Αφρική αν κατέληγαν στον σκοπό τους..
Προσωπικά, δεν μασάω.

Αριστείδης είπε...

Α! Παιδιά, με παρεξηγήσατε!
Το "αδυναμία" το 'βαλα σε εισαγωγικάααα!!! Αδυναμία για σύγκρουση εννοώ! Τον Πρινς τον χρησιμοποιώ πάντα ως παράδειγμα προς αποφυγήηηηη!!!!! Βρε μπελά που τον βρήκα! Δήλωσα από την αρχή ότι τους σιχαίνομαι! Όλους! Ο Πρινς θα μ' άρεσε; (Φτού! Τον ξανάπιασα στο στόμα μου!)

Προς Skinious:

Καλά κάνεις και δεν μασάς! Ποτέ δεν μαθαίνουμε πού πάνε τα λεφτά από τους "μαραθώνιους" και τις συναυλίες!

Προς V P X:

Καληνύχτα.

Δράκων είπε...

Αγαπητέ Αριστείδη μόλις εχθές ανακάλυψα το ιστολόγιό σου και διάβασα όλες σου τις παλαιότερες αναρτήσεις. Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι οι απόψεις σου ταυτίζονται απόλυτα (σε ότι έχεις δημοσιεύσει βέβαια) με τις δικές μου. Από εχθές λοιπόν έχω την τιμή να επισκέπτομαι καθημερινά το ιστολόγιό σου και περιμένω με αγωνία το επόμενο θέμα σου!

Αριστείδης είπε...

Προς Dragon:

δική μου η τιμή. Χαίρομαι που συμφωνούμε. Αγαλλιάζω όταν ανακαλύπτω ομόφρονές μου. Ευπρόσδεκτο κάθε σου σχόλιο, ακόμη και διαφωνία!
Ευχαριστίες...

Unknown είπε...

Φιλε Αριστειδη απεβιωσε ενας παιδεραστης!Για εναν τετοιο ανθρωπο μια πιστευω ειναι η ποινη που του αξιζει:στα 6 μετρα!!Οσο και αν φαινεται υπερβολικο και ενδεχομενως απανθρωπο αυτο.Ποιο αποτροπαιες ομως ειναι οι πραξεις του.Ας ελπισουμε οτι θα τον συγχωρησει ο Θεος αν βεβαια υπαρχει.Κατα τα αλλα με την απουσια του θα χασει ο ηλιος το φως του οπως ελεγε η αγραμματη αλλα σοφη γιαγια μου.Η αλλιως:χεστηκε η φοραδα στ αλωνι!Ελπιζω Αρισειδη να με συγχωρεσεις για τον λιγο ασεβη ειρωνικο και επιθετικο μου τονο.

Γ Κ ΠΑΤΡΑ

Αριστείδης είπε...

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη φίλε! Εδώ είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης. Μόνο η κακοήθεια απαγορεύεται. Η επιθετικότητα όχι. Πες τα χύμα, να τα πω κι εγώ, μήπως και βγάλουμε άκρη!
Να σε ξαναδούμε από 'δω!

Ανώνυμος είπε...

"Μόνο η κακοήθεια απαγορεύεται. Η επιθετικότητα όχι."

Αααααχχχχ!
Γι' αυτό αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ μέσα. ;)

Αριστείδης είπε...

Προς 2mnka:

Γι΄ αυτό. Σίγουρα!
Προσωπικά, εδώ και καιρό, επιτίθεμαι έναντι όλων! Πρώτα "την πλήρωσαν" κάτι βολεμένοι-εγκλωβισμένοι φίλοι, "δημοκράτες" και "πατριώτες" κατά τα άλλα.
Και έπεται συνέχεια...

ange-ta είπε...

Πόσο ξεπεσμένη είναι η κοινωνία μας το δείχνουν οι τιμές που αποδίδουμε σε αρρωστημένα άτομα, όπως αυτο το πράμα, που είχε τη φήμη του βασιληα του ροκ.

Ρε δεν μας παρατάτε, παγκόσμιες μούμιες!