Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Καμικάζι-μπάτσοι. Ποιος θα μας σώσει;



Αν διαβάζουν αστυνομικοί το ιστολόγιο, τους παρακαλώ θερμά:


πείτε στον καμικάζι συνάδελφό σας, που ένστολος και με την υπηρεσιακή του μηχανή έκανε «σούζα» 100 μέτρων μπροστά από το χρηματιστήριο στη λεωφόρο Καβάλας, σήμερα 27-8-2009 στις 13:57, σπάζοντας τα τύμπανά μας και τα νεύρα μας, ενώ όταν «προσγειώθηκε» συνέχισε για αρκετά μέτρα να οδηγεί κοιτάζοντας προς τα πίσω, αναμένοντας τα «εύσημα» από τον δεύτερο του ζεύγους, ότι:


1) δεν είναι μαγκιά να γ... το νόμο που υποτίθεται ότι φυλάττεις. Μαγκιά είναι, παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες δουλεύεις και τα ψίχουλα που παίρνεις (σε σχέση μ’ αυτό που σου ζητούν να προσφέρεις) να εφαρμόζεις το νόμο, να υπηρετείς το σύνταγμα και τους συμπολίτες σου. Τα πραγματικά «σκληρά καρύδια» να εξαντλούν τη σκληράδα τους στους παρανόμους και όχι σε «σούζες-κόντρες» και να μην παριστάνουν τους «μάτσο-μεν» για φιγούρα στις γκόμενες.


2) όποιος φοράει στολή με το εθνόσημο είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας. Πρέπει να τιμάει στολή-σημαία όπως της αξίζει και όχι να την εξευτελίζει. Πρόκειται για προδοσία


3) ο απλός λαός δεν μισεί τους αστυνομικούς, διότι είναι παιδιά από τα σπλάχνα του. Αν όμως το συγκεκριμένο "παλικάρι" και κάτι άλλα σαν και του λόγου του συνεχίσουν έτσι, δεν αποκλείεται να το καταφέρουν κι αυτό. Να απαξιώσουν τα σώματα ασφαλείας και να στρέψουν το λαό εναντίον τους. Κάτι που οι εχθροί της Ελλάδας και τα πρακτόρια τους δεν έχουν πετύχει ακόμα.




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το Δίκαιος το έβαλες σε παρένθεση με ερωτηματικό;

Ανώνυμος είπε...

Θερμή παράκληση: πες στον ιστολόγο ΠΡΟΜΗΘΕΑ να ανοίξει τα σχόλια για τους ανώνυμους! Έχει πολύ...γμτ θέματα και κακώς αφήνει μόνο μπλόγκερς στο σχολιασμό.
Κουραστήκαμε με τους δήθεν κουλτουριάρηδες που κρίνουν τα πάντα και τους πάντες χωρίς να γουστάρουν την Ελλάδα και τα ίδια τους τα άντερα! Κάντε κάτι για τον κόσμο που σας στηρίζει!!!

(περιμένω απάντηση στο μέηλ που σου έστειλα)

Αριστείδης είπε...

Προς τον πρώτο Ανώνυμο:

Όταν επέλεξα, προ 2ετίας, το ψευδώνυμο "Αριστείδης", είχα βέβαια στο νου μου τον "Αριστείδη τον Δίκαιο" της αρχαιότητας (βλ. το "πλήρες προφίλ" τού ιστολογίου μου).
Σε μια συνομιλία λοιπόν σε φιλικό ιστολόγιο, κάποιος με τον οποίο διαφωνούσα πλήρως, αλλά τα λέγαμε σε φιλικό επίπεδο, έγραψε: "Αριστείδης ε;" και συνέχισε "Ο Δίκαιος;".
Αυτό πολύ μου άρεσε! Ο άγνωστος ευφυέστατος συνομιλητής μου, είχε βέβαια καταλάβει (από αυτά που έγραφα) τις αρχές και τα πιστεύω μου, είχε μαντέψει ότι επρόκειτο για ψευδώνυμο "δανεισμένο" από τον αρχαίο Αριστείδη και ρωτώντας με "Ο Δίκαιος;" προσπαθούσε έμμεσα να μου πει ότι στο θέμα που συζητούσαμε ήμουν άδικος!!
Γι αυτό η παρένθεση και το ερωτηματικό: ο "Αριστείδης ο Δίκαιος" ήταν ένας και μοναδικός και θα ήταν ύβρις να συγκριθώ μαζί του. Έχω πλήρη επίγνωση ότι σαν άνθρωπος μπορεί να λαθέψω και ενίοτε να είμαι και άδικος.

Αριστείδης είπε...

Προς τον δεύτερο ανώνυμο:

Αγαπητέ φίλε δεν έλαβα κανένα e-mail που να χρειάζεται απάντηση. Είσαι βέβαιος ότι δεν έγινε λάθος;
Ευχαρίστως να επισκεφθώ το ιστολόγιο του blogger που προτείνεις και επίσης ευχαρίστως να του διαβιβάσω το αίτημά σου. Πριν όμως το κάνω, προτείνω να δοκιμάσεις να ανοίξεις ένα λογαριασμό blogger, ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με ψευδώνυμο της αρεσκείας σου.

mnk είπε...

Ποιος είναι καλέ αυτός ο Προμηθέας;
Βάλτε ένα λινκ να τον μάθω κι εγώ.

Αριστείδης είπε...

Προς mnk:

Κάνε "κλικ" στο εικονίδιο του "ΜΟΡΦΕΑ" στους αναγνώστες μου.

mnk είπε...

ΟΚ, τον βρήκα, ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

"Αγαπητέ φίλε δεν έλαβα κανένα e-mail που να χρειάζεται απάντηση. Είσαι βέβαιος ότι δεν έγινε λάθος;"

Σου έστειλα μέηλ για τα θερμοπύλεια. Δες το ξανά.