Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Ανασκολοπισμός. Η μόνη λύση.



Πότε θα σταματήσουν οι φωτιές στα ελληνικά δάση; Όταν εφαρμοστεί η αλάνθαστη αυτή μέθοδος-τιμωρία.


Ανασκολοπισμός. Κοινώς παλούκωμα.


Παλουκώστε άμεσα και χωρίς εξαιρέσεις:


1) τους αχυράνθρωπους που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Τα προγραμματισμένα από το πραγματικό καθεστώς (πρεσβείες-εκδότες-κεφαλαιοκράτες) άνευρα, ασυνείδητα και άβουλα ρομποτάκια. Τα δεινά που προξενούν τα ξέρετε. Κουμπάροι, ανηψιές, κολλητοί, κλίκες, μίζες, υδροκέφαλος δημόσιος τομέας, ληστρικός ιδιωτικός τομέας, αναξιοκρατία, ρουσφέτια, άσχετοι σε νευραλγικές θέσεις κτλ κτλ.


2) τα εγχώρια και αλλοδαπά πρακτόρια των αυθεντικών κυβερνώντων. Αυτών που ένα έχουν κατά νου: το κέρδος τους. Και έναν σκοπό: να ελέγξουν τα πάντα. Πηγές ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο…) και αγωγούς. Δημόσια έργα και οδικά δίκτυα. Επικοινωνίες και τουρισμό. Προσεχώς το νερό και τον αέρα που αναπνέουμε.


3) τους τέως φτωχομπινέδες κωλοέλληνες που ως νεόπλουτοι απαιτούν να κατοικήσουν σε πολυτελή έπαυλη μέσα στο δάσος ή πάνω στο κύμα, τους αλήτες εργολάβους-κατασκευαστές που καταπατούν δημόσια γη για να προσφέρουν στους παραπάνω την επιβεβαίωση της ματαιοδοξίας τους και να τα οικονομήσουν, τους πουλημένους υπαλλήλους πολεοδομίας που το εγκρίνουν και τους επίορκους δικαστές που το επιτρέπουν.


Στήστε αιχμηρά παλούκια, καρφώστε εκεί όλους αυτούς τους κώλους και αφήστε τους σε κοινή θέα, έως ότου αυτά βγουν από τα βρωμοστόματά τους.


Μαντεύω ότι έτσι, όχι μόνο οι πυρκαγιές των δασών, αλλά και πολλά από τα δεινά της πατρίδας μας θα εξαφανιστούν!


Μέχρι τότε συμπατριώτες … φωτιά στα μπατζάκια μας!




7 σχόλια:

simple man είπε...

Συμφωνώ σε όλα και επαυξάνω.
Την καλησπέρα μου.

Αριστείδης είπε...

Καλησπέρα, απλέ μου, καλέ μου άνθρωπε!

mnk είπε...

Έτσι! Ν' αντικαταστήσουμε τα καμένα δάση των βουνών, με δάση παλουκωμένων, σαν αυτά του Βλαντ Τέπες που έτρεψαν σε πανικόβλητη φυγή τους Τούρκους.

Αριστείδης είπε...

Προς mnk:

Πιο πολύ κι απ' τις αναρτήσεις μου, μού αρέσουν σχόλια σαν κι αυτό!!!

mnk είπε...

Αχά!
Πολεμοχαρής 'μοβόρος κι εσύ!
τςτςτς...

Θρυλεων είπε...

Οχι μονο παλουκωμα!Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους που δινουν κ..ο προκειμενου να αρπαξουν χρημα δοξα εξουσια.Οσοι ειδαν στην τηλεοραση τις μαραθωνιες μεταδοσεις των πυρκαγιων θα ειδαν και τις συχνες συνεντευξεις-ανταποκρισεις απ το μετωπο των πυρκαγιων γνωστου παμπλουτου βουλευτη-βολευτη εμπλεκομενου στο σκανδαλο του Βατοπεδιου.Τον επιασε η κωλοπιλαλα τον κακομοιρη ενοψει των επερχομενων εκλογων και κανει οτι μπορει να κρατησει ο καψερος τη θεσουλα του!Ετσι ειναι φιλε Αριστειδη οι κυβερνωντες μας:απληστοι αχορταγοι και γαντζωμενοι στην εξουσια και στις θεσουλες τους που δεν θελουν να τις αφησουν ουτε στον ταφο τους οι ΑΦΙΛΟΣΟΦΗΤΟΙ και ΑΦΡΟΝΕΣ!ΠΑΛΟΥΚΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ στους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Αριστείδης είπε...

Προς mnk:

Τςτςτς... δε λες τίποτα!

Προς Θρυλέοντα:

Παλούκι, φωτιά και τσεκούρι; Ναι σε όλα!