Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Αποκλειστικό! Νέο κρούσμα ρατσισμού!



Κατεπείγον.


Σύμφωνα με ασφαλείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του ιστολογίου μας, εσπευσμένα μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε εφημερεύον Δημόσιο Γενικό Νοσοκομείο, νεαρή προβατίνα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία αντιμετώπιζε οξύ πρόβλημα δυσκοιλιότητας και τυμπανισμού. Το συμπαθές τετράποδο συνοδευόμενο από τον ιδιοκτήτη του, Ασιάτη, κάτοικο Νέας Ανατολίας (πρώην Παντελεήμονος) Αχαρνών, προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία εφημερίας του νοσοκομείου, σε πολύ άσχημη κατάσταση, βελάζοντας από τους πόνους και με εμφανή σημάδια σοκ.

Δυστυχώς, όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης, αλλά και εκατοντάδες άλλοι ομοεθνείς του, πολλοί μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων που έσπευσαν στο πιτς-φιτίλι προς συμπαράσταση, λόγω της ασυγχώρητης αμέλειας και αδικαιολόγητης αργοπορίας των εφημερευόντων γιατρών το ζώον παρ’ ολίγον να εκπνεύσει.

Συγκεκριμένα, οι εφημερεύοντες γιατροί προέβαλαν τη δικαιολογία ότι ήταν απασχολημένοι με επείγον περιστατικό γαστρορραγίας, πράγμα όμως που διέψευσαν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι ανέφεραν ότι ναι μεν υπήρχε στα εξωτερικά ιατρεία κάποιος που ξέρναγε διαρκώς αίμα, επρόκειτο όμως για άτομο ελληνικής καταγωγής, που ασφαλώς θα έτρεφε ρατσιστικά αισθήματα έναντι των μεταναστών και των ζώων τους, του οποίου η κατάσταση δεν ενέπνεε καμία ανησυχία, σε σχέση μάλιστα με την κάκιστη κατάσταση του προβάτου.

Ένας μάλιστα από τους γιατρούς, όπως δήλωσαν στο ιστολόγιό μας αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες, προέβη σε ακόμα μεγαλύτερο παράπτωμα, προφασιζόμενος ότι δεν είναι κτηνίατρος!

Οι ίδιοι μάρτυρες προσέθεσαν ότι μάταια ο ιδιοκτήτης του ζώου προσπαθούσε να μεταπείσει τους ανάλγητους επιστήμονες κάνοντας κόσμιες εκκλήσεις στα προβατιστικά τους αισθήματα: «εσύ ντεν κοιτάζεις ζώο, εγκώ πάρει τηλέφωνο συνήγκορο προβάτου, φέρει κανάλια».

Απειλήθηκαν επεισόδια και εκλήθη η αστυνομία η οποία κατάφερε τελικά να αποτρέψει βέβαιο λυντσάρισμα των γιατρών από το εξαγριωμένο πλήθος. Επίσης, οι γιατροί πείσθηκαν τελικά να περιθάλψουν το άτυχο κτήνος, γεγονός που εκτόνωσε προς στιγμήν την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Το τι ακριβώς διημείφθη δεν έγινε γνωστό, ωστόσο στις κάμερες των διαδικτυακών τόπων TV-SS.yun και TARZAN.yun που είχαν φθάσει στο σημείο του συμβάντος πριν(;!) το συμβάν, ο επικεφαλής των αστυνομικών ακούγεται να λέει: «…αμάν γιατροί μου κάντε καλά το πρόβατο, γιατί ή πεθαίνουμε επιτόπου ή πάμε φυλακή και χάνουμε το ψωμί μας κι εσείς κι εμείς».

Και ενώ προς στιγμήν φάνηκε ότι τα χειρότερα πέρασαν, η κατάσταση περιεπλάκη από νέο κρούσμα αστυνομικής-ρατσιστικής βίας. Κατά την αποχώρηση της αστυνομικής δύναμης, ένας εκ των αστυνομικών προσποιούμενος ότι παραπάτησε, απώθησε βίαια 2 (δύο) από τα παρευρισκόμενα πρόβατα, 4 (τέσσερις) αυτόπτες μάρτυρες, 8 (οκτώ) αυτήκοους μάρτυρες, 16 (δεκαέξι) μόνιμους κατοίκους, 32 (τριανταδύο) Ασιάτες οικονομικούς πρόσφυγες, 64 (εξηντατέσσερα) μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων και 128 (εκατόν εικοσιοκτώ) αντιεξουσιαστές. Ένας μάλιστα από τους τελευταίους, πέφτοντας έχυσε τον καφέ του (καπουτσίνο με αφρόγαλα και κανέλα) όχι μόνο επάνω στο Armani κοστούμι του (ακούστηκε να κραυγάζει συντετριμμένος «ωχ, θα με σκοτώσει η μαμά») αλλά και επάνω στην κελεμπία ατυχούς Αφρικανού ασθενούς, ο οποίος παρά το ότι έπασχε βαρέως από οξεία πιτυρίδα, μη γνωρίζοντας προφανώς τα δικαιώματά του, ότι δηλαδή θα έπρεπε να εξεταστεί κατά προτεραιότητα έναντι του παλιοφασίστα που ξερνοβόλαγε αίμα, περίμενε υπομονετικά τη σειρά του! Η αλυσιδωτή-εκθετική αυτή αντίδραση κρατικής αυθαιρεσίας πυροδότησε όπως ήταν φυσικό νέο κύκλο έντασης και επί τόπου έσπευσαν ο εισαγγελέας υπηρεσίας και ισχυρές αστυνομικές ενισχύσεις που προέβησαν σε συλλήψεις.

Αίφνης όμως, ενεφανίσθη ως από πρεσβείας θεός, ο υπουργός Προ-Προ (Προστασίας των Προβοκατόρων), ο οποίος διέταξε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων παιδιών και αναξιοπαθούντων προσφύγων και την άμεση σύλληψη του Ράμπο αστυνομικού αλλά και ενός επίορκου γιατρού που προσπαθούσε να διαφύγει λαθραία από τα τεκταινόμενα, αιτιώμενος ότι «εφημέρευε συνεχώς επί 72 ώρες και δεν άντεχε άλλο». Η παρέμβαση αυτή του κυρίου υπουργού, με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υποκατέστησε το έργο της δικαιοσύνης, αφού ο παρών εισαγγελέας δεν παρέμεινε αμέτοχος. Σπεύδοντας ΠΡΙΝ τον υπουργό, άνοιξε διάπλατα την πόρτα του υπουργικού αυτοκινήτου, προκειμένου να διευκολύνει την αποχώρηση αυτού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας:
1) Η ατυχήσασα προβατίνα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Γραικυλίας (μετά την εντατική θεραπεία με κλύσματα έχεσε τον κόσμο όλο), όπου εντός της ημέρας αναμένεται να την επισκεφθεί υψηλόβαθμο κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Υπουργούς Αυτοπροσδιορισμού, Μειονοτήτων και Παρατηρητηρίων, Αλληλεγγύης στους Αντικοινωνικούς και στα δίποδα ζώα, Σεξουαλικής Ασυδοσίας, Προπαγάνδας και Αποβλάκωσης, και Αφελληνισμού-Αποχριστιανοποίησης. Το μίνι αυτό υπουργικό συμβούλιο, θα εκφράσει δημόσια και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση ολοκλήρου της κυβερνήσεως και του πρωθυπουργού προσωπικά, τόσο στο πολύπαθο πρόβατο όσο και στον ιδιοκτήτη του, θα μεταφέρει την ταπεινή συγγνώμη όλων των ρατσιστών Ελληναράδων για την περιπέτειά τους και ως έμπρακτη επιβεβαίωση των παραπάνω, θα προσφέρει στα δυστυχή αυτά θύματα ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων και μίας φάτνης, σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή, στη συνοικία τους, στο χώρο που προέκυψε από την απαλλοτρίωση των κατοικιών γηραιών αυτοχθόνων, που αποτελεί ευγενική χορηγία της κατασκευαστικής εταιρείας «Πράκτωρ και Διαπλεκόμενοι Α.Ε».
2) Ο σύντροφος πρωθυπουργός αναμένεται σε λίγη ώρα να εκφωνήσει σύντομο αλλά βαρυσήμαντο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, το οποίο σας μεταφέρουμε επίσης σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ:
«Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες I said.
Έλληνες είστε και φαίνεστε Damn you.
Μετανάστες αδέρφια μας πατρίδα μας η γη Don’t make me say it again.
Big Brother bless Yunanistan».
3) Εκτεταμένο αφιέρωμα στο γεγονός και ενδεχομένως εκατονταετή ζωντανό μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης σε μετανάστες και πρόβατα ετοιμάζουν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, σε ενιαίο μάλιστα δίκτυο.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορούμαστε, πριν από λίγο και με αφορμή το συμβάν, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γκρουπούσκουλων «Ο Κάθε Πικραμένος», σε δηλώσεις του στην πρωινή ζώνη της Πολυπολιτισμικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και στην δημοσιογράφο Ξανθή Σιλικόνογλου δήλωσε: «Ο Συνεταιρισμός κι εγώ προσωπικά εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το νέο επεισόδιο ρατσιστικής-σεξιστικής συμπεριφοράς ενάντια σε έναν μετανάστη και τη σύντροφο, την τροφό, την ερωμένη του. Ο Συνεταιρισμός αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την εξάλειψη των στερεοτύπων, με βάση ανθρωπιστικά, ζωοφιλικά και επιστημονικά κριτήρια. Το να μοιράζεται κανείς το κρεβάτι του με μια προβατίνα αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα σεξουαλικού προσανατολισμού και ανάπτυξης της προσωπικότητάς του».

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Απολιθωμάτων «ο Πατερούλης» προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο ιμπεριαλισμός και η πλουτοκρατία έδειξαν για μια ακόμα φορά το αντιπροβατικό τους πρόσωπο. Δεν θα περάσουν. Ντόπια και εισαγόμενα πρόβατα ενωμένα-ποτέ νικημένα».

Ο αρχηγός του κόμματος της Κωλοτούμπας δήλωσε: «το μεγαλείο της Ελλάδας, αρχαίας και σύγχρονης δεν μπορεί να τρωθεί από τέτοια ατυχή συμβάντα. Η Ελλάδα ξανά προς τη δόξα τραβά». Σε διευκρινιστική ερώτηση δημοσιογράφου για το «πού κολλάνε» αυτές οι δηλώσεις του, απάντησε: «όπου κολλάγανε και οι προηγούμενες».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γνωστό για τις ταχύτατες αντιδράσεις του, μελετά το θέμα και θα προχωρήσει σε δηλώσεις αφού παρέλθει μια διετία.

Η αυτοαποκαλούμενη Εκκλησία της Ελλάδος δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και παρέπεμψε σε παλαιότερες δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου Αρχιεπισκόπου. Αναζητούνται και …όποιος τις βρει ας μας γράψει…

Τέλος, το φασιστικό-ξενοφοβικό-ρατσιστικό-ζωοφοβικό συμβάν καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους:

Η Ένωση για τα Δικαιώματα του Προβάτου
Η Συμμαχία «Απελάστε τους Έλληνες»
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Δουλέμποροι του Κόσμου»
Το Ινστιτούτο Εποικιστικής Πολιτικής
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Παιδεραστών-Βιαστών-Κτηνοβατών
Η Εταιρεία Μηδενικής Ευθύνης «Δικηγόροι Αμέσου Δράσεως»
Οι τριακόσιοι Πανεπιστημιακοί της «Κίνησης Κατασκευής Συνειδήσεων»
Η μάζωξη «Άπλυτοι στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδελφού»
Ο Σύλλογος ΓιουνανοΤουρκικής Φιλίας
Το τοπικό τμήμα του Συμφώνου Βομβαρδισμού Αντιφρονούντων
Το τοπικό παράρτημα της Ύπατης Αρμοστίας για τους πρόσφυγες του Οργανισμού Υπαλλήλων του Πλανητάρχη
Ο Σύλλογος Παγκοσμιοποιημένων Βιομηχάνων
Τα Ενοποιημένα Σωματεία Τραπεζιτών-Μάνατζερς-Γκόλντεν Μπόις
Το Σωματείο Φεμινιστριών Πορνοστάρ
Η ένωση τηλεπαρουσιαστριών και μοντέλων «Έτοιμες για όλα»
Το Σωματείο Τηλεεισαγγελέων των δελτίων των 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00 … και πάει λέγοντας… 18:30 … και φτού κι απ την αρχή
Ο Σύλλογος Βολεμένων, Χεστών και Μαλακών ελληνικής καταγωγής
Η Ένωση Μεταμελημένων Εθνικοφρόνων
Η Ένωση Ενσωματωθέντων Ιστολόγων
Το Κίνημα για την Απαγόρευση των Ετεροφυλοφιλικών Σχέσεων
Το Κίνημα για την Καθιέρωση της Πρωκτικής Συνουσίας (υπενθυμίζουμε ότι αποτελείται από μέλη του προηγουμένου κινήματος που αποχώρησαν καταγγέλλοντας πουριτανισμό)
Το Πρεζεμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο με την ευκαιρία υπενθύμισε στον Υπουργό Αποβλάκωσης τη δέσμευσή του για την υποχρεωτική διανομή χαπιών «ecstasy» στα σχολεία, η οποία δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί
Οι Πολίτες για τη Σωτηρία των Ανακόντα της Ζούγκλας του Ιστορικού Τριγώνου
Οι Οικολόγοι Βεραμάν
Οι Οικολόγοι Λαχανί
Οι Οικολόγοι Λαδί
Οι Οικολόγοι Κυπαρισσί
Οι Οικολόγοι Σκούροι
Και άλλοι πολλοί….

Υ.Γ Τα παραπάνω αναφερόμενα πρόσωπα (φυσικά και νομικά) και καταστάσεις του μέλλοντος, είναι προϊόντα φαντασίας και καμία σχέση δεν έχουν με πραγματικά τοιούτα της σήμερον. Για παράδειγμα ο οικοδεσπότης ιστολόγος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει ποτέ δημοσιογράφος και τούτο το ιστολόγιο «ενημερωτικό». Όποιος στα αναγραφόμενα νομίζει ότι βλέπει τον εαυτό του ή το σινάφι του ή την ιδεολογία του, να ψάξει για τη μύγα και να τη σκοτώσει, διότι είναι σίγουρο ότι … μυγιάζεται.


10 σχόλια:

Skinious είπε...

Επος!!

Ανώνυμος είπε...

Καλο!!!
Ευχαριστω για τη διορθωση στο DΖ! Ειναι αφηρημενος τελευταια!
Mafalda

Αριστείδης είπε...

@ Mafalda

Παρακαλώ! Προσέθεσα και σχόλιο για την ουσία της ανάρτησης.
Όσο για τον DZ ... ουδείς αλάνθαστος!
Έχω αποσύρει ανάρτηση 13 φορές για να τη διορθώσω!!

@ Skinious

Μας πρήξανε και είπα να τους λοιδωρήσω...

mnk είπε...

ΚΑΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

χαχα ,μου αρεσε πολύ, ιδιαιτερα το υστερογραφο σου! Θενκς και για το σχολιο επι της ουσιας της αναρτησης!
Σε διαβαζω!
ΜΑFALDA

Αριστείδης είπε...

@ mnk:

Πού να 'βλεπες και το πρωτότυπο!

@ Mafalda

Νέα διαδικτυακή φίλη; Ποιος στη χάρη μου! Και για τις αναρτήσεις στο ΤαΧάλια ... πάντα τέτοια!!!

Λιακάδα είπε...

Να ΄ταν αυτό το μόνο κρούσμα ρατσισμου!

Αριστείδης είπε...

Προς λιακάδα:

έλα μου ντε!

maximos είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ

Μετά το ρατσιστικό επεισόδιο σε βάρος μίας αλλοδαπής και αθώας προβατίνας, το συντονιστικό όργανο των αντιρατσιστικών ακτίφ του Ψυχικού, της Εκάλης και της Πολιτείας αποφάσισε την οργάνωση κυλιόμενων αντιρατσιστικών εκδηλώσεων. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία του Ψυχικού για να ακολουθήσει η Εκάλη και η Πολιτεία.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Αθήνας στην πρώτη εκδήλωση στην Πλατεία Ψυχικού.

Να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στον ρατσισμό ξενοφοβικό συμβάν.

Θα προηγηθεί παρέλαση Cayen, Mercedes, BMW, Lexus, Land Rover, Hummer και διάφορα άλλα. Το γενικό πρόσταγμα θα έχει η κυρία Δαμανάκη. Θα επιβαίνει ανοικτής Mercedes SLK μαζί με τον Adebanjo Sonubi εκ Νιγηρίας και την οικογένεια του που τους φιλοξενεί στην βίλα της στο Διόνυσο.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το περιχαρακωμένο στρατόπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου, με μικρή ταχύτητα (15 ΜΑΩ) ώστε όλοι και όλες να τους καμαρώσουν και για να αποφύγουν ζημιές από τα σαμαράκια. Θα περάσει μέσα από τους δρόμους του Ψυχικού για να καταλήξει στην Πλατεία Ψυχικού.

Την ιστορική αυτή ημέρα το σύστημα μονόδρομων, που τόσο σοφά έχει σχεδιασθεί ώστε όποιος μπαίνει να μη ξέρει πως θα βγει και έτσι να αποφεύγει να μπαίνει, θα έχει ανασταλεί.

Στην Πλατεία Ψυχικού οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με χαιρετισμούς και ομιλίες.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Ο "σοφός" Βερέμης εκ μέρους του ΕΛΙΑΜΕΠ
Το χουντόπουλο Δημητράς εκ μέρους του Πρακτορείου του Ελσίνκι
Η συντρόφισσα Κουλούρη εκ μέρους του Soros και της παρέας Λιάκου-Ρεπουση-Γιαννοπούλου και δεν συμμαζεύεται
Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου εκ μέρους της Bilderberg
Και διάφοροι άλλοι της συνομοταξίας των Ελληνοοφοβικών εθνοκτόνων.


Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Θαλεια Δραγώνα, γ.γ του Υπουργείου Παιδείας, που θα αναπτύξει το αγαπημένο της θέμα:

"Μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!"

Τις ομιλίες θα κλείσει ο Αφρικανός φιλόσοφος/ποιητής/στοχαστής/και άλλα πικρά Fwanba Kasongo. Θα διαβάσει από το πρωτότυπο σε Kikuyu, Lingala, Bambara, Kiswahili αποσπάσματα από Θαλή, Πλάτωνα, Αριστοτέλη όπως είχαν παραδοθεί από γενεά σε γενεά πριν τα κατακλέψουν οι "τρισκατάρατοι" Ελληνες.

Τις εκδηλώσεις θα κλείσουν παραδοσιακοί χοροί από διάφορες χώρες.

Σε ένδειξη συμπαράστασης οι μαθήτριες του Αμερικάνικου Κολέγιου θα χορέψουν γυμνόστηθες παραδοσιακούς χορούς από το Καμερούν συνοδεία ταμπούρλων που θα τα βαράνε οι σερνικοί συμμαθητές τους.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν περίπτερα Armani, Gucci, Louis Vouitton, BCBG, Abercrombie & Fitch και πολλά άλλα Logo που θα πουλάνε διάφορα είδη, προσφορά από του κυρίους και τις κυράτσες της περιοχής που άδειασαν της αποθήκες τους για να κάνουν χώρο στα καινούργια μοντέλα.

Περιφρούρηση ευγενική προσφορά του αντιεξουCIAστικού χώρου και των Ταλιμπάν του Αλαβάνου.


Όλοι Εκεί! Μην λείψεις!

Αριστείδης είπε...

Προς Μάξιμο:

Ααα, βλέπω ότι οι ελεύθεροι ρεπόρτερς-συνεργάτες δίνουν ρέστα!
Ανοίγουμε ειδησεογραφικό πρακτορείο οι δυό μας; Δεν χρειάζεται να έχουμε ειδήσεις, τις φτιάχνουμε άνετα. 'Ολοι άλλωστε το ίδιο δεν κάνουν;