Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Όταν τρέχει αίμα, να βγάζετε το σκασμό.



Οι γνωστοί τυχάρπαστοι ξαναχτύπησαν.

Λέω για Κανάκηδες, Πιτσιρίκους και λοιπούς εξυπνάκηδες της πιάτσας των καναλαρχών.

Δεν περίμενα βέβαια να συγκλονιστούν από το βίαιο θάνατο των αστυνομικών που έπεσαν στο καθήκον. Δεν ξέρουν από καθήκον. Ξέρουν μόνο από καθίκια.

Ούτε θα γούσταρα να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, όπως αυτά των πολιτικάντηδων που σκόπιμα γεμίσανε την Ελλάδα αποβράσματα (επαναλαμβάνω ΣΚΟΠΙΜΑ) και τώρα καμώνονται πως λυπούνται.

Περίμενα όμως να το βουλώσουν.

Αμ δε! Ακάθεκτοι! Ξιφουλκήσανε κιόλας! Μας είπανε ότι οι μακαρίτες αστυνομικοί δεν μπορεί να συγκρίνονται με τους άλλους μακαρίτες, διότι η δουλειά τους ήτανε, και η δουλειά αυτή έχει ρίσκα, και μόνοι τους την επιλέξανε!

Ακούστε λοιπόν λεβέντες μου και καραμπουζουκλήδες, ακούστε δερβισόπαιδα των πολλών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως, ακούστε γλείφτες του Κυριακού και του Αλαφούζου.

Κανένας δεν «επιλέγει» τέτοιες δουλειές.

Κανείς δεν «επιλέγει» να τρώει σφαίρες για ένα ξεροκόμματο. Όσοι μπαίνουν στην αστυνομία, εδώ και πολλά χρόνια, το κάνουν για να φάνε ψωμάκι. ΛΙΓΟ ψωμάκι. Και τίμιο. Αν μπορούσαν να επιλέξουν, θα περιδιαβαίνανε τα μίντια σαν και του λόγου σας, θα λέγανε τις μαλακίες που λέτε και θα κερδίζανε ένα σκασμό λεφτά σαν κι εσάς.

Το ίδιο ισχύει για κάθε εργαζόμενο τέτοιου είδους.

Μάθετε λοιπόν εξυπνάκηδες, ότι καμιά κοπέλα δεν «επιλέγει» να τρώει σκατά δουλεύοντας ως νυχτερινή νοσοκόμα. Για να επιβιώσει το κάνει. Να πληρώσει νοίκι-χρέη. Αν μπορούσε να επιλέξει, θα γινότανε ξέκωλο σαν κι αυτά που μας μοστράρουνε επί 24ωρο τα αφεντικά σας στα βοθροκάναλά τους και θα χεζόταν η ίδια (στο χρήμα).

Μάθετε ξερόλες μου, ότι κανένα παλικάρι δεν «επιλέγει» να τρώει σκουπίδια εργαζόμενο ως οδοκαθαριστής. Για να μη γίνει κηφήνας το κάνει. Για να μην τρώει από τα έτοιμα. Αν μπορούσε να επιλέξει, θα γινότανε σαν κι εσάς. Θα σέρβιρε σκουπίδια και θα τα οικονομούσε χοντρά.

Αφήστε λοιπόν, διάσημοι εσείς κωλόφαρδοι, τις παπαριές περί επιλογών και τις υπόλοιπες βαθυστόχαστες αναλύσεις σας.

Και προπαντός όταν τρέχει αίμα, να βγάζετε το σκασμό.

10 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Απο τζάμπα μάγκες, γεμίσαμε στην Ελλάδα. Ουδεν καινον τέτοιες συμπεριφορες.

Φυσικα, μπορει κανεις να τους πει -εξ ίσου καλα- ότι, αν ζουν στην Αθήνα, μπορει και να τους πυροβολήσουν κακοποιοι με Καλάσνικωφ ανα πάσα στιγμη. Επιλογη τους είναι (των "πιτσιρίκων", κτλ) η διαμονη στην Αθήνα, και δεν πρέπει να διαμαρτύρονται. Τά 'χει αυτα, η συγκεκριμένη πόλη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑ, ΕΥΓΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΕ ΟΡΘΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.-
ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

πες τα Αριστειδη... σωστός!

Αριστείδης είπε...

Όλους σας ευχαριστώ. Συνεχίζω ακάθεκτος.

Προς εργολάβον δημοσίων έργων:
Πολύ ωραίο!!! Αν την πέσουν σε Κανάκηδες, Πιτσιρίκους, Λαζόπουλους κτλ, θα τους πούμε ότι αυτά έχει η ζωή στην Ελλάδα! Η "λογική" τους, εναντίον τους!!

Α.Κ. είπε...

Να αγιάσει η .....γραφή σου !

Εύγε για το καθαρό μυαλό.

mnk είπε...

Τα "ρίσκα" του να προκαλείς έναν λαό στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, τον έχουν σκεφτεί; Εκτός απ' τα καλάσνικωφ, υπάρχει και το ελληνικόν βρωμόξυλον. Αυτό το σκέφτηκαν;

Αριστείδης είπε...

Καλώς μου την!
Βρωμόξυλο; Χμμμ...
Καλομελέτα! Έρχεται!

mnk είπε...

Είδα πως έγραψες ως υπότιτλο: "Δικαιοσύνη ζητώ." Τώρα το είδα, δεν ξέρω αν είναι πρόσφατο. Εγώ, μετά την τελεία, θα έβαζα και μια παύλα._
:-)

Μου θύμισε την επί του όρους ομιλία: "Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες δικαιοσύνην."

mnk είπε...

Χα-χα! Ξέχασα το σημαντικότερο:

"Μακάριοι οἱ πεινῶντες καὶ διψῶντες τὴν δικαιοσύνην ὅτι αὐτοὶ χορτασθήσονται."

Ώρε βρωμόξυλο που έρχεται...

Αριστείδης είπε...

Το "Δικαιοσύνη ζητώ." είναι εκεί από καταβολής ... ιστολογίου!
Το βρωμόξυλο δεν το γλυτώνουν.
Φραγγέλλιο, μιας και θυμήθηκες το ευαγγέλιο!