Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ρε αδερφές (ψυχές) που κυβερνάτε την υπέργηρη Αλβιώνα, έχω μια απορία.



Μέσα στις 16.000 των «μπάτσων» που επιστρατεύσατε κατά των εξεγερμένων, είναι και οι «πολιτικώς ορθοί»;


Είναι και οι «Βρετανοποιημένοι» μετανάστες; Είναι και οι μεταφραστές-ψυχολόγοι-κοινωνιολόγοι της «πολυπολιτισμικής» σας αστυνομίας; Είναι και οι προοδευτικοί-ανεκτικοί-κοινωνικοευαίσθητοι γηγενείς αστυνομικοί;


Αν όχι, γιατί;


Αν ναι, δεν ντρέπονται λιγάκι να στρέφονται εναντίον «πτωχών - περιθωριοποιημένων» επαναστατών (sic);


Σε κάθε περίπτωση:


Εξερράγη η πολύχρωμη κοινωνία σας ή μου φαίνεται; Άνοιξε το καπάκι του υπόνομου; Τόσα χρόνια γεμίζατε τον τόπο σας σκύβαλα, τώρα σας πήρε η μπόχα;


Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή μας δίνετε και οδηγίες. Και συμβουλές. Για το πώς θα διαχειριστούμε την εγκληματικότητα των λαθραίων.

Πείτε μας λοιπόν:

Στείλατε τις ψυχολόγες με τα κουλτουριάρικα γυαλάκια να πάρουν τους εξαγριωμένους αραπάδες με «το καλό»;


Στείλατε ένστολους έγχρωμους εναντίον ενόπλων εγχρώμων παρανόμων;


Στείλατε τον καραγκιόζη που υποχρέωσε τον πατριώτη Βρετανό να κατεβάσει την Αγγλική σημαία με το σταυρό, για να μην ενοχλούνται οι αλλόφυλοι-αλλόθρησκοι;


Δεν χρειάζεται να απαντήσετε. Είτε ναι είναι η απάντηση είτε όχι, ξεφτιλιστήκατε.


Και δεν θα δίναμε δεκάρα για τις ταραχές σας (εσείς γεμίσατε τον τόπο σας σκατά, μόνοι σας να τα καθαρίσετε), αν δεν υπέφεραν φτωχοί-τίμιοι-λαϊκοί Βρετανοί (με τους οποίους συμπάσχουμε) και κυρίως αν δεν προτείνατε πρόσληψη αλλοδαπών στην ελληνική αστυνομία.


Κάντε μας λοιπόν τη χάρη.


Κοιτάξτε το χάλι σας και κρατήστε τις συμβουλές σας για τον εαυτό σας.

3 σχόλια:

ΠΑΝ. Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΑΝ. Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

mnk είπε...

Όχι πως δεν συμφωνώ 110% με όσα λες... Αλλά έχω την φοβερή υποψία πως ήταν στημένο, προβοκάτσια δηλαδής.

Βλέπεις, μια εβδομάδα πριν, κάτι ιμάμηδες εθεώρησαν καλό να πυροδοτήσουν μια προσπάθεια επιβολής της Σαρία, σε κάποιες γειτονιές του Λονδίνου. Μάλλον, οι αδερφές (ψυχές) αποφάσισαν να τους τραβήξουν λιγάκι τα λουριά. Μου θυμίζει το Σύνταγμα, όπου οι αγανακτισμένοι αγανακτούσαν με την άδεια και την συμπαράσταση των δικών μας αδερφών (ψυχών), μέχρι που οι αδερφές (ψυχές) αποφάσισαν πως φτάνει ως εδώ, αγανάκτηση τέλος, φερμπότεν.

Επίσης, στο Λονδίνο παρατηρήθηκαν "ύποπτες επαφές" εξεγερμένων με κυριλάτους τύπους. Το ίδιο είχε παρατηρηθεί, προ ετών, και στο εξεγερμένο Παρίσι (το οποίο εξασφάλισε την εκλογική νίκη του αουτσάιντερ Σαρκοζί, για να μην ξεχνιόμαστε).

Αριστείδης είπε...

Δεν αποκλείω να ήταν στημένο. Τίποτε δεν αποκλείεται πια.
Κι αν προκλήθηκε τέτοιο χάος από προβοκατόρικους μηχανισμούς στη χώρα του ΜΙ5 ...
Πάντως εγώ επιμένω. Ξεφτιλιστήκανε. Και όσον αφορά στις συμβουλές του τύπου "είδατε εμείς οι υπεράνω, οι σοφοί, βάλαμε μετανάστες στην αστυνομία και τέρμα η εγκληματικότητα του περιθωρίου" ... ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε!