Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σκύβαλα, κάτω τα κουλά σας από τον Ελληνικό Στρατό!




Ακούστε καλά παλιόσκυλα. Συνδικαλισταράδες, προβοκάτορες αριστεροί, πατριδέμποροι πολιτικάντηδες, βαθυστόχαστοι κολαούζοι του Αντωνάκη και κοπρίτες δημοσιοκάφροι. Κι άλλοι πολλοί … 


Ο Στρατηγός ακόμη κι αν είχε ετοιμοπόλεμο στρατό μες στο Πεντάγωνο δεν θα τον χρησιμοποιούσε εναντίον τον διαδηλωτών. Διότι τότε θα πέφτατε να τον φάτε. 

Θα σας έπιανε τάχα ο πόνος για τους δυστυχείς απλήρωτους εργαζόμενους που τους δέρνουν οι κακοί στρατιωτικοί, θα σας «ξυπνούσανε» δήθεν «μνήμες άλλων εποχών» τότε που η Στρατονομία έδερνε πολίτες κτλ. Και τα λοιπά δηλαδή υποκριτικά που κάθε τόσο ξεθάβουν τα πούστικα μυαλά σας. 

Από την στιγμή που οι εργαζόμενοι πήραν την απόφαση να εισβάλουν (κατευθυνόμενοι), ό,τι και να συνέβαινε θα είχατε την αφορμή που γυρεύατε για να επιτεθείτε στον Στρατό. Τον Ελληνικό Στρατό, που οι περισσότεροι δεν υπηρετήσατε. 

Ο Στρατηγός λοιπόν έπρεπε να διαλέξει. Και διάλεξε το καλύτερο. Να μην τα βάλει με τμήμα του χειμαζόμενου λαού, έστω κι αν ήταν κατευθυνόμενο, έστω κι αν αυτό συνεπαγόταν αλγεινή εικόνα για το Στρατό. 

Ακούστε λοιπόν καλά καριόληδες. Εσείς που δεν σέβεστε τίποτε, ούτε Ιστορία αιώνων, ούτε την Ακρόπολη την ίδια, ούτε ανθρώπους που έχουν ως σκοπό να φυλάξουν τα ξεφτιλισμένα τομάρια σας έστω κι αν χρειαστεί να πεθάνουν. 

Τα γυναικουλίστικα σχολιάκια σας, την ψεύτικη λύπη σας και την «απόδοση ευθυνών» που πιπιλάτε (των άλλων φυσικά κι όχι των δικών σας ευθυνών) να τα βάλετε εκεί που ξέρετε. 

Ο Στρατηγός Κωσταράκος κάνει το καθήκον του. Κάθε πρωί που ξυπνάει διατάζει και μια άσκηση πραγματικών συνθηκών. Κρατάει τους πάντες ζεστούς. Στέλνει μηνύματα προς εχθρούς και φίλους. Στέλνει μηνύματα προς όλους και κυρίως προς εσάς και τις κυράτσες σας που βλέπετε «Σουλεϊμάν», που κόπτεσθε για την ελληνοτουρκική φιλία και παρακαλάτε τον πασά για μπίζνες στον τουρισμό. 

Ο Στρατηγός Κωσταράκος είναι ΑΞΙΟΣ. Από τους τελευταίους άξιους Έλληνες που τιμούν τον όρκο τους, τον Στρατό μας, την Πατρίδα. 

Ακούστε ψοφίμια. 

Κάτω τα κουλά σας από τον Στρατηγό. 

Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό! 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το στρατόπεδο του πενταγώνου ανήκει στη διοίκηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Από τη στιγμή που δεν επετέλεσε το στόχο του που είναι να διαφυλάττει αυτον τον χώρο, πως ακριβώς είναι άξιος;
Πως ακριβώς είναι άξιος όταν δεν προστατεύει τους ένστολους και επιτρέπει στην κυβέρνηση να μειώσει κι άλλο τους μισθούς τους; Τι δουλειά είχε να πάει να μιλήσει στους εισβολείς; Έχεις καταλάβει ότι οι χθεσινές σκηνές έκαναν το γύρο του κόσμου;

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είναι όχι μόνο να μεταφέρει τις οδηγίες της κυβέρνησης στους στρατιωτικούς, αλλά και να προωθεί τα αιτήματά τους στην πολιτική ηγεσία. Γιατι επέτρεψε τέτοια διαπομπευση των ενστόλων;

Αν πραγματικά ήταν άξιος, θα χτύπαγε το χέρι του στο τραπέζι και όταν θα του έλεγαν για τις μειώσεις, θα ειχε παραιτηθεί. Το έκανε; Όχι. Και να παραιτηθεί και ο επόμενος και ο επόμενος και ο επόμενος μέχρι να καταλάβει η πολιτική ηγεσία ότι δεν μπορεί να εξαθλιώνει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Αριστείδη, και αυτός για τη θεσούλα του παλεύει!

Αριστείδης είπε...

Πολύ λογικοί συλλογισμοί, ανώνυμε φίλε και ευχαριστώ για το σχόλιο.

1) Επιμένω ότι η πάση θυσία "προστασία" του χώρου από ακίνδυνους εξαθλιωμένους πολίτες θα είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο κίνδυνος, πλην του ευτράπελου της υπόθεσης, ήταν μηδαμινός.
Αν έμπαιναν ένοπλοι στο πεντάγωνο κι εγώ μαζί σου.
2) Ο γύρος του κόσμου των σκηνών ουδόλως με απασχολεί. Έχουμε δει ασχέτους να προσεγγίζουν τον Αμερικανό Πρόεδρο σε δεξίωση, εισβολείς στο Βρεττανικό παλάτι σαν να μην τρέχει τίποτε, αεροπλανάκια στην Κόκκινη Πλατεία κτλ κτλ
3) Το "χτυπώ το χέρι στο τραπέζι και παραιτούμαι" είναι μια κουβέντα. Πώς μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι ΚΑΙ ο επόμενος θα παραιτηθεί; Διότι κάμποσα κομματόσκυλα, θα άρπαζαν απλώς τη θέση, θα πηγαινοέρχονταν στις δεξιώσεις και ΔΕΝ θα έκαναν και ασκήσεις μην δυσαρεστηθεί ο πασάς.

Αν παρά ταύτα έχεις εσύ δίκιο και απλώς παλεύει για τη θεσούλα, εγώ τον προτιμώ κι ας μην είναι τόσο πολύ άξιος όσο έχω την εντύπωση.

Και πάλι ευχαριστίες για ... τη διαφωνία!

Ανώνυμος είπε...

Α.Κ.

Ας είμαστε ειλικρινείς:

Ο Ελληνικός Στρατός έχει μπει σε μια διαδικασία απαξίωσης εδώ και πολλά χρόνια με αποδείξεις τις παρακάτω:
1) Ο Έλληνας που υπηρέτησε αισθάνθηκε πρώτα σκοπάνθρωπος, καθαρίστρια, σκουπιδιάρης, "ριγμένος" από τα βύσματα κτλ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.
2) Η εκπαίδευση ήταν και είναι αστεία.
3) Για μένα η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η αντικατάσταση του ΟΠΛΙΤΗ-ΠΟΛΙΤΗ από τον "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ". θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει όλη τη σαπίλα της χώρας εδώ και 30-40 χρόνια και έρχεται να επιδοκιμάσει την επιλεκτική χρησιμοποίηση του όρου "ΠΟΛΙΤΗΣ", μόνο όταν έχουμε να κανουμε με δικαιώματα (όταν έχουμε να κάνουμε με υποχρεώσεις γίνεται επίκληση της "συνείδησης" !!)

Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον Στρατό και ας τον υπηρέτησα στην πρώτη γραμμή στη μεθώριο. Ή ίσως ακριβώς γι' αυτό.

Τα χθεσινά γεγονότα είναι μια απλή μεταφορά στο χώρο του Πενταγώνου της σαπίλας και παρακμής της χώρας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Αριστείδης είπε...

Προς Α.Κ:

Ναι σε όλα.
Όπως συνήθως ασχολήθηκα με την υποκρισία των γνωστών αλητών και όχι με τον στρατό καθαυτόν, την θητεία κτλ.
Και με τον στρατό και με την αστυνομία θα ασχοληθώ στο μέλλον. Το εγγύς.

Ανώνυμος είπε...

Α.Κ.

Αναμένω με ενδιαφέρον.

Αυτόλυκος είπε...

+1000! (νεοελληνιστί).
Πάντως δέν θά ήταν άσχημη ιδέα, πρίν ανοίξουν τό ρολό, νά έπεφτε ένα δροσιστικό κατάβρεγμα από πυροσβεστικό όχημα. Έτσι θά χαλούσαν τά σχέδια τών όσων καί όποιων εμπνευστών, υποκινητών καί παπαγάλων. Γιατί δέν έγινε κάτι τέτοιο? Άραγε τόσο καλά στημένο ήταν, ή τόσο καλά τού τήν είχαν στημένη?
Θά είχε ενδιαφέρον νά παρακολουθήσουμε τήν από εδώ καί πέρα πορεία τού στρατοπεδάρχη, πού τού δόθηκε μετάθεση. Άν, λέω άν, κάποια μέρα... , όνομα... επικρατείας... εκλόγιμη... Άν όχι, αποδιοπομπαίος...

Αριστείδης είπε...

Α! Ο διοικητής του στρατοπέδου μετετέθη; Ενδιαφέρον! Το θέμα είναι ότι για να παρακολουθήσουμε όλες τις πτυχές αυτών των ιστοριών, χρειαζόμαστε κόσμο και χρόνο. Πάντως αν έχεις στοιχεία να με (μας) ενημερώσεις.

Παρεμπιπτόντως, στο προηγούμενο ποστ δεν έλαβα απάντηση πλην της δικής σου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Αυτόλυκος είπε...

Ναί, έτσι τουλάχιστον είπαν στό μεγάλο τηλε-μαγαζί. Έτυχε νά τό δώ, γιατί ήμουν εκτός διαδικτύου γιά πέντε μέρες. Έσκασαν κάποια drives καί αναγκάστηκα νά κάνω format. Άν πιάσει κάτι τό ραντάρ, θά είσαι ο πρώτος πού θά τό μάθει, άν κι όπως λές δέν είναι τόσο εύκολο νά τά παρακολουθούμε όλα.
Πάντως τό γεγονός αυτό, όπως καί κάποια άλλα αυτών τών ημερών, δέν δείχνουν νά είναι ασύνδετα μεταξύ τους. Μπορεί νά κάνω λάθος, αλλά ο συνδυασμός όλων αυτών μού θυμίζει κάτι από Ουγγαρία τού ΄44 καί από Τσεχοσλοβακία τού ΄48, προσαρμοσμένο φυσικά στίς σημερινές συνθήκες, καί χωρίς βεβαίως νά παραβλέπουμε κάποιον συγκεκριμένο παράγοντα πού τότε δέν υπήρχε.
Λές, άν καί φθινόπωρο, νά μυρίζει "άνοιξη"?
Γιά τό προηγούμενο πόστ, ίσως αυτό εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=d1ZTploiDAQ νά δίνει κάποια απάντηση!