Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ελλάς το μεγαλείο σου (2).



Όσο ο Σόρος μας χορηγεί είναι καλός. Όταν μας κόβει την χορηγία και την δίνει σε άλλους, τρώει ανάθεμα. Και αυτός και οι νέοι χορηγούμενοι. Keep Sponsoring Uncle George… 

Τελικά τα άλογα όταν γεράσουν δεν τα σκοτώνουν απλώς. Τα κάνουν κιμά και μας ταΐζουν εν αγνοία μας. 

Όλοι έχουν ακούσει την λαϊκή ρήση «όλα εδώ πληρώνονται». Οι περισσότεροι όμως νόμισαν ότι η πληρωμή αφορά σε εκατομμύρια ευρώ. Ο Βασίλης ο Παπαγεωργόπουλος πρέπει να τους εξηγήσει ότι ενίοτε (και ας ελπίσουμε πάντοτε) η πληρωμή αφορά σε έτη καθείρξεως. 

Η Ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα χαρακτήρισε τον Νταλάρα «φωνή της Ελλάδας». Κάποιος να την πληροφορήσει ότι πράγματι όταν τραγουδάει ο Νταλάρας ακούγεται η φωνή της Ελλάδας, αλλά όχι από το στόμα του. Από το κοινό έρχεται, από το ακροατήριο. Και γιουχάρει… 

Το Ίδρυμα Ωνάση πληρώνει και Ολλανδοί αρχιτέκτονες εκτελούν. Προς ανάπλαση το κέντρο της Αθήνας με άξονα την Πανεπιστημίου, η οποία πεζοδρομείται. Φαίνεται ότι το παραεμπόριο και το πρεζεμπόριο ξεφορτώνονται επιτέλους το τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο τους. Τα τροχοφόρα… 

Πάνω από ένα εκατομμύριο προϊόντα παραεμπορίου καταστράφηκαν, λέει, το 2012. Πόσα πουλήθηκαν και πόσα νόμιμα εμπορικά καταστήματα κλείσανε, θα μας πουν; 

Τη σύσταση Μητρώου Εργασίας Αποκλειστικών Νοσοκόμων προβλέπει άρθρο νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας. Είδατε που τα «ντου» από τους φασίστες δεν είναι πάντα επιζήμια; 

Το επίδομα τοκετού καταργείται. Το επόμενο βήμα είναι η κατάργηση του τοκετού. Θα αναπαραγόμαστε δια απλής διαιρέσεως. Όπως οι αμοιβάδες. Με τους κώλους που μπλέξαμε… 

Να πω κι άλλα; 

7 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Το επίδομα τοκετού καταργείται. Το επόμενο βήμα είναι η κατάργηση του τοκετού. Θα αναπαραγόμαστε δια ... Να πω κι άλλα;"

ΚΧ
Όχι, να μην πεις, για να πούμε κι εμείς κάτι.

Οι εξωσωματικές θα γνωρίσουν άνθηση, θα γεμίσουμε από παιδιά του σωλήνα, σε ασκό (μήτρα) εξωσωματικής κυκλοφορίας. Πατέρας ο σωλήνας, μητέρα ο ασκός από δωρήτρια οργάνων, εμπνευστής ο θεός. Ή ο Σόρος, που ξέρει να κάνει επενδύσεις.

Αυτή η ράτσα των ανθρώπων πρέπει επιτέλους να τελειώσει και μάλλον, θα ακούσουμε σε λίγο "γίνε δωρητής σπέρματος". Άλλου είδους ανθρώπους χρειαζόμαστε, χωρίς θεούς, αγίους, αποστόλους κλπ., κλπ.

Παράξενο δεν σου φαίνεται, η δωρεά σπέρματος να μη συγκαταλέγεται στη δωρεά ιστών (παρένθεση, και οργάνων); Ιστός το αίμα και αιμοδωρητής ο δότης. Έχουμε τώρα την αιμοδωρεά. Γιατί να μην έχουμε δωρεά σπέρματος και τον σπερματοδωρητή; Ιστός δεν είναι το σπέρμα; Εδώ σε θέλω.

Αριστείδης είπε...

Γιατρέ μου, θα ήθελα πολύ να απαντήσω, αλλά τι να πω; Εσείς γνωρίζετε πρακτικώς τα πάντα επί του θέματος κι εγώ ελάχιστα! Παρακολουθώ επισταμένως το ιστολόγιό σας και τις θέσεις σας επί των μεταμοσχεύσεων, της εικαζόμενης συναίνεσης κτλ. Γίνομαι σοφότερος, αλλά όχι σοφός! Πολύ απέχω από το να κατανοήσω πλήρως.
Πάντως τα όσα αναφέρετε μοιάζουν εφιαλτικά. Και επειδή ενίοτε τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, δεν βλέπω γιατί να μην γίνουν και οι εφιάλτες...
Σήμερα μάλιστα διάβασα στους Ψυχαραίους (in.gr) ότι οι πολύξεροι και καινοτόμοι Ολλανδοί, ετοιμάζουν νομική εξασφάλιση των "πολυγονεϊκών" (;!) οικογενειών.
Άρα ο ο εφιάλτης αρχικά θα περιλαμβάνει παιδιά των εργαστηρίων με πεντέξι (κατ' όνομα) γονείς;
Σε τέτοια περίπτωση νομίζω ότι η Συντέλεια του κόσμου θα ήταν μια καλή λύση, μια σοφή απόφαση εκ μέρους του Κυρίου. Εν σοφία τα εποίησε, εν σοφία ας τα καταστρέψει...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εν σοφία τα εποίησε, εν σοφία ας τα καταστρέψει...

ΚΧ
Πολύ καλό, πολύ καλό! Ας δούμε και κάτι παρεμφερές, μια μικρή συντέλεια, που την έβαλαν μπροστά οι παγκόσμιοι διακυβερνήτες λίγο πιο παλιά. Τον αφανισμό μας επιθύμησαν στη Μικρασία, όπως και τώρα τον ετοιμάζουν. Τους δώσαμε κι εμείς ένα χεράκι, αλλά μετά από 20 χρόνια "εν σοφία" σφάχτηκαν κι αυτοί.

Κάτι ανάλογο θα γίνει πάλι. Η σαβούρα που μαζεύτηκε πρέπει να πάει στον τόπο που της αξίζει.

Αυτόλυκος είπε...

Γι αυτό λοιπόν όποιος ελπίζει σέ Soroχαρτζιλίκι, ακούει τήν ισραηλινή προπαγάνδα, καί περιμένει νά σουλατσάρει στόν ολλανδέζικο πεζόδρομο γιά νά αγοράσει ό,τι λαθραία σαβούρα τού πασάρουν, άς σκεφτεί ότι μπορεί νά έχει τήν τύχη τού "φτερωτού", καί νά αρχίσει νά χλιμιντρίζει χωρίς αλογίσια κεφτεδάκια.
Καί γιά νά συμπληρώσω τήν λαϊκή ρήση, μπορεί οί αμαρτίες νά πληρώνονται στήν άλλη τή ζωή, αλλά οί μ@λ@κίες πληρώνονται σέ αυτήν.

Χριστίνα είπε...

Πως αλλιώς θα κάνουν απόσβεση σε όλες αυτές τις έρευνες για τα παιδιά χωρίς αρρώστιες για την επιλογή παιδιών αναλόγως με τα γούστα του γονιού για τους υπερ στρατιώτες.
Μιας και δεν μπορούν να εξελίξουν τα ρομπότ σε ανθρώπους εξελίσσουν τους ανθρώπους σε ρομπότ άλλωστε για πιο λόγο να ψάχνουν τόσα χρόνια με μανία για ανθρώπους copy paste?
Η μετάλλαξη ήταν μόνο η αρχή

Αντί να κάνεις πόλεμο στο κόσμο απλά εξολοθρεύεις τους υπάρχοντες και αποφασίζεις πως θα φτιάξεις αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν..

Αρκεί να δούμε ποιες και πόσες εταιρείες βρίσκονται πίσω απο όλο αυτό και θα καταλάβουμε πολλά ..


Αριστείδης είπε...

Προς κο Χριστοδουλίδη:
Σαβούρα γιατρέ. Λέξη κλειδί. Σαβούρα.

Προς Αυτόλυκο:
Συνδυαστικό σχόλιο. Πολύ μου ήρεσεν!

Προς Χριστίνα:
Πολύ "βαρύ" σχόλιο. Συμπυκνωμένη ουσία για σκεπτόμενους μόνον. Εύγε κυρία μου! Συνοψίζω λοιπόν:
1) Εξολόθρευση "σαβούρας"
2) Ανθρωπάκια-ρομποτάκια, φτιαγμένα στο εργαστήριο, αναλόγως της παραγγελίας
3) Επί του πλανήτη λίγοι, άνευροι, πανομοιότυποι και πειθήνιοι.
Εφιάλτης. Κανονικός.

Ανώνυμος είπε...

Α.Κ.

Εφιάλτης μόνο εάν είσαι με τους "πειθήνιους" !!

Για τους....άλλους θα είναι παράδεισος !