Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Προς τον ομοφυλόφιλο της διπλανής πόρτας (1).



Φίλε/η 

σου απευθύνω αυτή την επιστολή, επειδή διαπιστώνω ότι πήρες στραβό δρόμο. 

Μην βιάζεσαι να θυμώσεις. Όταν λέω «στραβό», δεν εννοώ τον δρόμο της ομοφυλοφιλίας. Εννοώ το πολύ επικίνδυνο μονοπάτι διεκδίκησης ανύπαρκτων δικαιωμάτων και, εν τέλει, επιβολής της ομοφυλοφιλίας στην κοινωνία, στο οποίο σε οδηγούν. Ποιοι, θα μάθεις παρακάτω. 

Εξαρχής σου δηλώνω ότι θεωρώ την ομοφυλοφιλία αμαρτία ενώπιον του Θεού. Ωστόσο, επειδή οι δικές μου αμαρτίες είναι εξίσου σοβαρές, μην θεωρήσεις ότι θα σου μιλήσω αφ’ υψηλού. Θα ακολουθήσει εξήγηση και όχι κήρυγμα ή κατηγορητήριο. 

Σκοπός μου, το ξεκαθαρίζω νωρίς, είναι να σου αποδείξω ότι δεκάρα δεν δίνουν για σένα σαν άνθρωπο, σαν οντότητα, σαν προσωπικότητα. Τα «προσόντα» σου είναι που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν. Ποιοι, θα γίνει φανερό στη συνέχεια. 

Δεν πρέπει να το επιτρέψεις. Πρέπει να αντισταθείς. Είναι απόλυτη ανάγκη. 

Το βασικό σου λοιπόν «προσόν» είναι ότι δεν αναπαράγεσαι. Αδυνατείς να διαιωνίσεις το ανθρώπινο είδος. 

Μην εξάπτεσαι, δεν επιθυμώ να σε προσβάλω. Απλώς αντιμετωπίζω το θέμα ψυχρά και ρεαλιστικά όπως κι εκείνοι. 

Το σκεπτικό τους λοιπόν είναι πάνω-κάτω το εξής: 

Ο πλανήτης Γη έχει κορεστεί. Υπερπληθυσμός και εξάντληση των πηγών. Δεν πάει άλλο. Οι λύσεις είναι δύο: ή πάμε σε άλλον πλανήτη (ανέφικτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας) ή ... λιγοστεύουμε! Άρχισες να μπαίνεις στο νόημα; Χαίρομαι! 

Για να λιγοστέψουμε υπάρχουν πολλοί τρόποι. Φυσικά φαινόμενα, επιδημίες, πόλεμοι. Όλα τυχαία και απρόβλεπτα παλαιότερα, πλήρως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα πια. Έχουν όμως αδυναμίες. Τα τεχνητά φυσικά φαινόμενα μπορεί να είναι μόνο τοπικά (αλλιώς θα βλάψουν και όσους τα εξαπολύουν) και η φύση έχει τον τρόπο να τα εξισορροπεί, τα τρομερά μικρόβια και τα ακόμη πιο τρομερά εμβόλια δεν έχουν επί του παρόντος το αναμενόμενο αποτέλεσμα (το παλεύουν πάντως να τα βελτιώσουν) και ο μόνος πόλεμος που θα μπορούσε να αποδώσει στην πράξη (να «καθαρίσει» μερικά δισεκατομμύρια ψυχών) είναι ο πυρηνικός, που όμως θα μετατρέψει τη Γη σε περιβάλλον αφιλόξενο για τους «εκλεκτούς» που θα επιζήσουν. Από ραδιοϊσότοπα με μεγάλο χρόνο (ημι)ζωής δεν «καθαρίζει» κανείς εύκολα. (Παρεμπιπτόντως, θυμήσου ότι η πανδημία του AIDS ξεκίνησε από ομοφυλοφιλικές κοινότητες των ΗΠΑ. Όχημα έγινε το τρίτο φύλο για την εξάπλωση. Σχέδιο απλό και γι αυτό επιτυχημένο. Όσο για την δικαιολογία περί «υψηλού κόστους» μιας πανδημίας για δαπάνες γιατρών, νοσοκομείων και φαρμάκων, που τάχα δεν θα συνέφερε εκείνους που την σχεδίασαν, μην πλανάσαι. Δεν ευσταθεί. Έχω αποδείξει ότι τα υψηλά κόστη για την Υγεία μπορεί φαινομενικά να είναι ασύμφορα αφού επιβαρύνουν κράτη και ασφαλιστικά ταμεία, ωστόσο για τον καπιταλισμό είναι επιθυμητά. Οι φαρμακοβιομηχανίες των «εκλεκτών» θησαυρίζουν. Κοινώς: «Αν πεθάνεις από τον ιό που ελευθέρωσα έχει καλώς. Αν όχι, θα πουλήσεις τα πάντα – εσύ ή το κράτος, δηλαδή πάλι εσύ – για να σου δώσω το φάρμακο). 

Γι αυτό λοιπόν, οι άοκνες προσπάθειές τους να σκοτώνουν ανθρώπους (της πείνας που γεννά η άνιση κατανομή του πλούτου συμπεριλαμβανομένης), παρότι ευδοκιμούν και εξελίσσονται, δεν επαρκούν. Είναι αναγκαία η διακοπή της αναπαραγωγής μας. 

Για να μην αναπαράγονται οι άνθρωποι, δύο είναι και πάλι οι λύσεις: στείρωση (δύσκολη· δεν χάφτουν όλοι τα παραμύθια περί «θαυματουργών» τροφίμων, ποτών και φαρμάκων, οπότε δεν χάφτουν ούτε αυτά, ενώ τα χημικά και οι ακτινοβολίες που δεχόμαστε «για το καλό μας» παραδόξως δεν πιάνουν σε όλους) ή ... αντισύλληψη! 

Για να μην παρεξηγηθώ: χρησιμοποιώ την «αντισύλληψη» με τη γενική της έννοια (συνειδητή προσπάθεια αποφυγής της σύλληψης σε επίπεδο παγκόσμου πληθυσμού και όχι σε επίπεδο ζευγαριών ή ατόμων). 

Με την «αντισύλληψη» τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα. Πώς να συνδυάσει κανείς την καλλιεργούμενη (επιβαλλόμενη) υπερσεξουαλικότητα με «αντισύλληψη»; 

Και όμως υπάρχει λύση: παραπλάνηση και τρόμος. 

Καταρχάς καλλιεργείται η μαλακία. Κυριολεκτικά. Τσόντα εδώ, τσόντα εκεί, πολλοί θα βολευτούν έτσι (πού να τρέχουμε τώρα για σεξ;). Οι υπόλοιποι που σώνει και καλά θέλουν σεξ (επιθυμητό είναι, όποιος ασχολείται συνεχώς με το σεξ ξεχνάει και να φάει που λέει ο λόγος και πάντως ξεχνάει να κάνει ενοχλητικές ερωτήσεις) πρέπει να τρομοκρατηθούν. Πρέπει να προειδοποιηθούν σαφώς (και εντόνως, και συνεχώς, και ποικιλοτρόπως) για τους κινδύνους. Ο βασικός κίνδυνος είναι η εγκυμοσύνη κι ας καμώνονται μερικοί ότι κόπτονται για την προστασία από τα αφροδίσια νοσήματα. Εγκυμοσύνη όμως έχουμε μόνο μετά από επαφή άντρα και γυναίκας. Μπαίνεις βαθύτερα στο νόημα έτσι; Χαίρομαι και πάλι! 

Αφού λοιπόν οι «σώνει και καλά σεξ» επιμένουν, μιας πρώτης τάξεως ιδέα είναι να στραφούν στο ομοφυλοφιλικό σεξ. Σεξ; Ναι! Πολύ! Αχαλίνωτο! Αλλά να ... ας ανακαλύψουν οι άντρες τη θηλυκή τους πλευρά και οι γυναίκες την αρσενική τους. Έτσι δεν διατυμπανίζουν νυχθημερόν τα κανάλια και τα περιοδικά των «εκλεκτών»; Έτσι δεν επιβάλει η μόδα και είδωλα; 

Για όσους επιμένουν ακόμα στο ετεροφυλοφιλικό σεξ, τρόμος: «Το σκέφτηκες καλά; Είμαστε τώρα για ευθύνες; Είμαστε για να γεννοβολάμε και να ανατρέφουμε μυξιάρικα; Η καλοπέρασή μας μετράει. Η ζωή μας. Η καριέρα μας.». Ή «Πού θα βγάλεις παιδί; Σε ποιον κόσμο; Πείνα, εξαθλίωση, φτώχεια, εγκληματικότητα. Το σκέφτηκες καλά; Θα πάρεις στο λαιμό σου ένα αγγελούδι;». Είναι ιδιοφυής η μετατροπή του ιερού σε απειλητικό. 

Κι αν παρά ταύτα γίνει η σύλληψη, η επιχείρηση «αντισύλληψη» έχει έτοιμη την απάντηση: Έκτρωση! «Αν θες να μην υποφέρεις, σκότωσέ το! Αν θες να μην υποφέρει αυτό, πάλι σκότωσέ το!». Είναι διαβολική η ένδυση του συμφέροντος με συναισθηματισμό. Και δώστου προπαγάνδα και δώστου ψευτοεπιστημονικά-ψευτονομικίστικα τερτίπια των «εκλεκτών» της Πολιτικής, της Ιατρικής και της Δικαιοσύνης. Είναι έξυπνη η μεταμφίεση της κακοήθειας σε επιστήμη και νόμο. 

Κι αν η ψυχούλα γεννηθεί, νέος τρόμος: «Δεν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη. Δώστο για υιοθεσία!». Και, δεν πειράζει καθόλου, απεναντίας το ενθαρρύνουν οι «εκλεκτοί», «δώστο για υιοθεσία σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων». Έτσι θα απομακρυνθεί από τον κύκλο της σύλληψης. Πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά που θα βρεθούν αντιμέτωπα μόνο με τη σχολική προπαγάνδα κατά της κλασσικής οικογένειας. 

Στην ιστορία αυτή λοιπόν, μέχρι στιγμής, η ομοφυλοφιλία εμπλέκεται τρεις φορές: όχημα για μετάδοση δολοφονικής ασθένειας, προπαγάνδα αποτροπής γενετήσιας επαφής άνδρα-γυναίκας, μέσο απομάκρυνσης ανώριμων ψυχών από τον κύκλο της σύλληψης. 

Αν κατάλαβες φίλε ομοφυλόφιλε, αν άρχισες έστω να υποψιάζεσαι, ακόμη κι αν πνέεις μένεα εναντίον μου, μείνε στη γραμμή. 

Συνεχίζεται... 


6 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Σου αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά μη τα περιμένεις από τους άλλους. Μια σταγόνα είσαι κι εσύ μέσα στον ωκεανό της αναποτελεσματικής ... αποψιολογίας. Ξέρουν τι κάνουν οι έχοντες και οι ελέγχοντες τα πάντα, και οι διορισμένοι αχυράνθρωποι, δεν θέλουν να έχουν την τύχη των Κένεντι, ή άλλων ομοιοπαθών επί σοβιετίας.

Εν πάση περιπτώσει, συγχαρητήρια και πάλι. Τα έγραψες εσύ καλύτερα από τον συχωρεμένο Κώστα Ταχτσή, που τον "έφαγαν" οι όμοιπο με αυτόν. Ενοχλούσε, δεν σώπασε, τον καθάρισαν.

Delta είπε...

....θεωρώ την ομοφυλοφιλία αμαρτία ενώπιον του Θεού...............

ΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ? [δεν ειναι αστειο, με ενδιαφερει]

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Λίγα λόγια, για να περνά ευχάριστα η ώρα

Θεοί υπάρχουν πολλοί, σουπερμάρκετ - δεν είναι αστείο - η υπόθεση. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει, ρωτά αν βρίσκει δυσκολίες. Και ακόμη, επειδή το σουπερμάρκετ - δεν είναι αστείο - έχει εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα, καλό είναι, λέω, δεν ξέρω, να αρχίζει κανείς δοκιμάζοντας τα εγχώρια. Πάλι θα προκύψουν ερωτηματικά και πάλι θα υπάρξει ανάγκη ερωτήσεων. Εκτός, αν αυτός που ψάχνει είναι "ξερόλας" και όλους τους άλλους τους θεωρεί παρακατιανούς. Στην περίπτωση αυτή, το σουπερμάρκετ που πωλεί το προϊόν "θεός", δέχεται μετά χαράς όλους εκείνους που φτιάχνουν το δικό τους ανταγωνιστικό κατασκεύασμα. Έτσι, η ελεύθερη οικονομία ανακάμπτει.

Και τώρα κάτι σοβαρό επί του θέματος.
Τον ερωτικό προσδιορισμό στο παιδί τον καθορίζει η μητέρα. Το έγραφαν κάποτε τα παλαιά - και αμαρτωλά - ιατρικά βιβλία, σήμερα δεν το γράφουν. Και λένε, ή έλεγαν, τα βιβλία ότι η ανταγωνιστικότητα της γυναίκας προς τον άνδρα, που θέλει να τον εκδικηθεί - προπατορικό γαρ το αμάρτημα - πολλοί και ποικίλοι οι λόγοι - τα αγοράκια της τα κάνει "σερνικοθήλυκα".

Ανώνυμος είπε...

Αρκετοί ομοφυλόφιλοι της διπλανής πόρτας είναι χαβαλέδες και καλή παρέα για πάρτι.
Δεν υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό δίνει μια καλή διάθεση στο οτι περισσεύουν περισσότερες γυναίκες.
Οι λεσβίες είναι πολύ ωραίο θέαμα όταν εκδηλώνονται ερωτικά διεγείρουν την φαντασία.

Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση όμως το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλος μακριά από εμένα και όπου θέλει ας είναι .

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους μέχρι πριν λίγα χρόνια τώρα βλέπω έναν περίεργο πόλεμο.

Χριστίνα είπε...

Καλημέρα Αριστείδη….
Εκπληκτικό άρθρο από τα λίγα που έχω διαβάσει όχι από σένα αλλά γενικά στο κόσμο της ανενημέρωσης το οποίο χτυπάει τη ρίζα του προβλήματος…
Η ΝΤΠ όταν μιλάει περί παγκόσμιας διακυβέρνησης ο κόσμος νομίζει πως είναι μόνο στο οικονομικό επίπεδο…με τη μόνη διαφορά πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνο χρήμα είναι πολλά κατ αυτή την έννοια πρέπει όλα είτε να διαγραφούν είτε να δουλοποιηθούν και άρα να είναι υποχείρια….
Το ένα είναι το χρήμα που αφορά την επιβίωση με ότι αυτό συνεπάγεται (εργασία, γνώση, εκπαίδευση, τροφή).
Το άλλο είναι το μυαλό…ο μεγαλύτερος ηλεκτρονικός αυτόνομος υπολογιστής…
Πως μπορείς να ελέγξεις το χρήμα και το σώμα αν δεν μπορείς να ελέγξεις το μυαλό; Τελικά αποδεικνύεται πως μπορείς ,έστω και έμμεσα και το μυαλό, τουλάχιστον στην πλειοψηφία και έτσι δημιουργείς τη λεγόμενη κοινωνική συμμόρφωση περιλαμβάνοντας ανθρώπους που είναι σε επιφανειακή σκέψη…Ολοι αυτοί με τη σειρά τους επιτίθενται σε όσους τόλμησαν να βγουν από την σπηλιά του Πλάτωνα και πριν μπορέσουν να δουν τον Μύθο του Ηρός…
Η λογική της Ν.Τ.Π. που θέλει εν ζωή ελεγχόμενα ρομπότ προς τέρψιν των αρρωστημένων θέλω τους είναι σε πλήρη ανάπτυξης εξαπολύοντας σε όλα τα επίπεδα έναν αόρατο πόλεμο …..Η ελεύθερη βούληση είναι επικίνδυνη και πρέπει να εξαφανιστεί από ότιδήποτε αφορά επιλογή….μόνο έτσι ο άνθρωπος θα μπορεί να είναι κατ επίφαση ελεύθερος για να μην αντιδρά στην ουσία όμως άβουλος …

Ευχαριστώ για τις Γνώσεις .... για την Σκέψη ...αλλά πάνω απο όλα για τον προβληματισμό ...και ΘΕΟΣ υπάρχει όσο ρατσιστικό είναι να φωνάζουν εναντίων Του όσοι δεν τον πιστεύουν άλλο τόσο και χειρότερο να προσπαθούν να στοχοποιήσουν αυτούς που ΤΟΝ Πιστεύουν...Αρα ας κρατήσουν οι άπιστοι την απιστία τους για πάρτη τους και ας αφήσουν τους πιστούς στην ησυχία τους ...Οσο μπορούν αναγνωρίζω ότι τους είναι δύσκολο...

Αριστείδης είπε...

Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Αντιμετωπίζω τεχνικά προβλήματα.
Ευχαριστώ για τα σχόλια, θα απαντήσω σε όλα στη συνέχεια του άρθρου.