Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εσφαλμένη και κακή είναι η ύπαρξή σας.



Οι ψευτοσοσιαλιστές ξαναχτύπησαν. Ανάμεσα στις πομφόλυγες των ψευτοαριστερών (... ρατσισμός, μπλα, ξενοφοβία, μπλα-μπλα, Χρυσή Αυγή μπλα-μπλα-μπλα ...) για την απόφαση του ΣτΕ που απλώς επισημαίνει το από το Σύνταγμα αυτονόητο (ψήφος δικαίωμα μόνο των Ελλήνων), δύο βαρύγδουπες δηλώσεις ψευτοσοσιαλιστών: 
Βενιζέλος: εσφαλμένη η απόφαση. 
Ραγκούσης: κακή η απόφαση. 


Κι εκείνη η χιλιοπιπιλημένη καραμέλα «δεν σχολιάζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» τι έγινε ρε συντρόφια; Την ξεχάσατε; Εμ βέβαια, αυτές οι υποκριτικές χαριτωμενιές δίνανε και παίρνανε όταν όλα έβαιναν καλώς. Τώρα όλα βαίνουν κακώς για σας και την παρέα σας, οπότε καταφεύγετε σε βία (λεκτική και όχι μόνο). 

Δε μου λέτε ρε πρωταθλητές της υποκρισίας, πρωτεργάτες της ασυνέπειας και πρωτομάστορες του παραλογισμού, όταν το ΣτΕ έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια και τα χαράτσια ήταν καλό; Όταν επέτρεπε κούρεμα των αποταμιεύσεων όσων είχαν την ατυχή ιδέα να εμπιστευθούν τα κωλομόλογα του κωλοκράτους σας ήταν καλό; Όταν κήρυττε αυθαίρετο το Mall της κεφαλαιοκρατίας αλλά άνοιγε παράθυρο να νομιμοποιηθεί εκ των υστέρων ήταν καλό; 

Ενώ τώρα που θίγει τους μόνους συμμάχους που σας απέμειναν, τους ανήθικα και παράνομα νομιμοποιημένους λαθραίους, είναι κακό; 

Δεν πάτε από ‘κει που ήρθατε κι ακόμα παραπέρα κι εσείς και το ΣτΕ λέω εγώ; Κάνατε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και μιλάτε κι από πάνω; 

Ποιοι είστε εσείς ρε που εξευτελίζετε τις Εξουσίες; Όλες οι Εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται υπέρ αυτού ρε. Πώς διανοήστε να στρέφετε τις Εξουσίες κατά του λαού ρε; Πώς τολμάτε να μιλάτε εσείς που καθιερώσατε δια νόμων το «τα καλά και συμφέροντα» και το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»; 

Εσφαλμένες και κακές είναι οι σκέψεις σας. Εσφαλμένες και κακές είναι οι πράξεις σας. Εσφαλμένη και κακή είναι η ψυχή σας. Εσφαλμένη και κακή ήταν η γέννησή σας. 

Εσφαλμένη και κακή είναι η ίδια η ύπαρξή σας.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως συμφωνω...
Κυμβαλα αλαλαζοντα ψευτοαριστερων (μεσα σε αυτους και οι ψευτοσοσιαλιστες ως ιδια σκατα κατα την γνωμη μου) και ψευτοδεξιων (αυτο με καιει εμενα...) καταφευγουν σε βια (λεκτικη και οχι μονο) εναντιων του λαου (ακομη ειμαστε λαος, κυριαρχος μαλιστα - τουλαχιστον οσο υπαρχει η αποθηκη οπλισμου στο στρατοπεδο που υπηρετησα την θητεια μου...) - και ειλικρινα η βια που με ενοχλει κυριως, διοτι ειναι η πλεων επικινδυνη για τον λαο, ειναι η λεκτικη (την αλλη εχω τροπους να την αποκρουσω αποτελεσματικοτερα).
Δεν περιμενα ποτε (ισως να ημουν τελειως βλαξ) πως θα εφθανε η ωρα να θεωρω πως ζω, εν ετη 2014 και εντος την Ευρωπαικης Ενωσης, στιγμες Σταλινικου "δικαιου" - και απο την στιγμη που θεωρω εντελως παρανομη και αδικη την διωξη της Χρυσης Αυγης ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (η κυβερνηση μπορει θεατρικα να νιψει τας χειρας της) θεωρω πως τα αρνητικα σχολια απο τους δημοκρατες εξουσιαστες μας για την αποφαση της δικαιοσυνης σχετικα με το δικαιωμα ψηφου των αλλοδαπων ειναι μαφιοζικη παρακληση (ειτε προς θυματα, ειτε προς συνεργατες) ωστε να "διορθωθει".
Παντως εχουν καταφερει να ξυπνησουν και βαθεια κοιμισμενους (οπως εγω!).
Σχετικο: http://www.youtube.com/watch?v=52Xj2vxmBYI (η ειρωνεια δεν βρισκεται μονον στην εικονα αλλα κυριως στον ηχο - ακουστε τι λεει ο αρχηγος...)
ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Αυτόλυκος είπε...

Πόσο κάθαρμα μπορεί νά γίνει κάποιος;
Δέν έχουμε νά κάνουμε μέ γενίτσαρους, αλλά μέ κάτι χειρότερο. Πραγματικούς εχθρούς πού δρούν σάν σαμποτέρ.

Αριστείδης είπε...

Αυτός ο Ημιπαράφρων συχνότατα ευστοχεί. Η έμμεση προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση "προσέξτε έχουμε πλάτες στον Μεγάλο Αδελφό" είναι σαφέστατη.

Βεβαίως Αυτόλυκε. Βεβαίως. Πρόκειται για λύκους που παρίσταναν και παριστάνουν τα πρόβατα.

Υ.Γ. Συγγνώμη αν αργώ να απαντήσω ή δεν απαντώ καθόλου σε σχόλια. Ποστάρω από ξένους υπολογιστές και πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός και ... ταχύτατος!