Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κόψτε τις μαλακίες εκεί στο Βερολίνο. Μόνο ο Αλέξης μπορεί να εγγυηθεί gay γάμους, πολυφυλετική Ελλάδα και συμφωνίες με βαλκάνιους φασίστες και Τούρκους ιμπεριαλιστές.



Τώρα, εδώ που τα λέμε, έχετε και κάποιο τοσοδούλι δίκαιο. Τόσες φωτο με τους ΑμερικανοΣιωνιστές. Τόσες απειλές προς το Γιουροπίαν Γιούνιον. Τόση αγένεια προς τους εν Ελλάδι επίσημους αντιπροσώπους σας. 

Ανησυχήσατε. Δικαίως. Αλλά ως εκεί και βήμα παραπέρα. 

Μην είστε μαλάκες. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά. Είναι και τ’ άλλα. 

Τέτοια ευκαιρία για προώθηση της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας και μάλιστα με αριστερό ρεύμα (αέρος, όπως λέμε «λόγια τού αέρος») δύσκολα θα ξαναβρείτε. Οι δεξιούληδες υποτακτικοί σας έχουν πρόβλημα σ’ αυτό. Είναι βλέπετε υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις για τυχόν αλλαγή ατζέντας. Τόσα χρόνια μάς λέγανε «πατριωτικές» κουβέντες (τους λέγατε να μας λένε και μας λέγανε). Τώρα πώς να τ’ αλλάξουνε; 

Τώρα το ρεύμα τού Αλέξη θα σαρώσει τα πάντα. Θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις, θα πετάξει και κανένα μύριο θέσεις εργασίας και ποιος θα ασχοληθεί με γκέιδες και γκέισες; 

Δώστε κι εσείς κάτι. Κόψτε κάτι. Κόψτε 100, 200 ... 500 άμα λάχει δις. Τι φοβάστε δηλαδή; Μην τα χάσετε; Αφού θα εξακολουθήσουμε να δανειζόμαστε. Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά σας θα ‘ναι. 

Το βλέπετε άλλωστε. Μαλάκωσε. Έριξε νερό στην κόκα-κόλα του. 

Μαλακώστε κι εσείς (άλλο μαλακός κι άλλο μαλάκας). Εμείς ΕΔΩ θέλουμε όλοι Αλέξη. Γιατί όχι κι εσείς; 

Υ.Γ Άσχετο αλλά σχετικό: η Ρένα πού είναι; Χάθηκε ή μου φαίνεται; Διότι στα μίντια δεν παίζει. Παίζει κάτι άλλο; 


2 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

ΑμερικανοΣιωνιστές, ΕυρωΣιωνιστές, κοινός ο παρονομαστής! Δέν έχουν νά φοβηθούν τίποτε καί τό ξέρουν. Τό νέο πουλέν τους είναι, αλλά μάλλον γιά αργότερα. Έκανε μέχρι τώρα όλα τά απαραίτητα ταξίδια, εκτός από τό σημαντικότερο.
Εκτιμώ ότι θά έχουμε μία από τά ίδια, μέ Ποταμίσια ρεζέρβα.

Υ.Γ. Η Ρένα μάλλον είναι απασχολημένη μέ τόν επαναστατικό τρόπο αποκομιδής απορριμάτων ->ΧΥΤΑ->Γραμματικό->Μπόμπολας->Λάτσης->ολίγη από Ψινάκη/ραντεβού στή λίμνη γιά βαρκάδα!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα και ανευ επιφυλαξεων με το εξαιρετικο αρθρο σου.
Ως δεξιος (Χρυσαυγητης φυσικα, αφου μονο αυτοι -ως "Εθνικο-Σοσιαλιστες"- παρεμειναν δεξιοι -"Εθνικιστες"-, παρα το δευτερο συνθετικο -"Σοσιαλιστες"- της ιδεολογιας τους...) απομονωνω το "Μην είστε μαλάκες. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά. Είναι και τ’ άλλα." μιας και αποτελει την ουσια του δικου μου μονιμου προβληματισμου τον τελευταιο καιρο - μονο η Ν.Δ. (και το νεο, ωριμο, ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε μεγαλο βαθμο) μπορουν να εγγυηθουν σοβαροτητα στην οικονομικη πολιτικη (δεν περιμενω κατι τετοιο απο αριστερους - ουτε και απο Χρυσαυγητες...) ομως καθε πατριωτης (Ελληνας/Ευρωπαιος/Δυτικος) πρεπει να αναλογιστει οσα εξαιρετικα γραφεις στο παρον αρθρο και να επιλεξει: πατριδα (δηλαδη Χρυση Αυγη!) η μαλακιες...

Υ.Γ. για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι: http://aristidisdikaios.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8.html

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ