Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αλέξη Τσίπρα διαθέτεις γεννητικούς αδένες; Αν ναι, η ώρα να τους δείξεις είναι τώρα!



Λοιπόν Αλέξη Τσίπρα δυο κουβέντες αντρικές θα σου πω. 

Ξεκαθαρίζω ότι σε θεωρούσα και σε θεωρώ ασήμαντο. Όπως τ΄ακούς. Καμιά παιδεία δεν έχεις, κανένα θεωρητικό υπόβαθρο, κανένα αγωνιστικό παρελθόν. Καμία εκτίμηση δεν σου ‘χω, δεν πιστεύω λέξη απ’ όσα λες και φυσικά δεν έχω καμιά διάθεση για γλειψίματα και ευχολόγια οποιασδήποτε μορφής. Από υποσχέσεις έχω χορτάσει, από ψεύτικες ελπίδες έχω μπουχτίσει, από καπιταλιστές που αποκαλούν αλλήλους «συντρόφους» έχω μπαϊλντίσει. 

Το χάλι της πατρίδας όμως είναι τέτοιο, που με υποχρεώνει σε απεγνωσμένη προσπάθεια: σε δημόσιο μήνυμα. Όχι βέβαια προς τον σταρ Τσίπρα, ούτε προς τα Αμερικανάκια που σέρνει μαζί του. 

Μήνυμα προς τον άνθρωπο που τα ‘φερε ο διάβολος (είμαι σίγουρος) να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία, τόσο κοντά στο να λυτρώσει την πατρίδα. Είναι τραγικό ή αστείο (αναλόγως πώς το βλέπει κανείς) η μοναδική ιστορικά και ίσως τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να απελευθερωθεί, να δίνεται σε έναν ελάχιστο σαν κι εσένα. Όμως έτσι είναι. Αυτόν τον «ηγέτη» μας επεφύλαξε η μοίρα, σ’ αυτόν πρέπει να απευθυνθώ. Πρέπει η έσχατη ελπίδα να ζήσει ή να πεθάνει τώρα (το ρητό λέει ότι πεθαίνει τελευταία, δεν λέει ότι δεν πεθαίνει καθόλου).

Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (στην παρούσα περίσταση κυριολεκτικά): κάνε τους μια δυσάρεστη έκπληξη. Μιλάω για τους ισχυρούς. Όλους. Και αυτούς που σε προώθησαν και αυτούς που σε πιέζουν. Στείλε τους στο διάβολο. 

Σταμάτα τις διαπραγματεύσεις και μη ζητάς λαϊκή υποστήριξη για δαύτες. Στο λάκκο των λεόντων η διαπραγμάτευση με τους λέοντες έχει νόημα μόνο για εκείνους: για το αν θα σε φάνε ολόκληρο ή σε μερίδες. Σταμάτα τα προγράμματα, τις γέφυρες, τις μεταρρυθμίσεις και τις λοιπές ανοησίες. Κόψε τις ευγένειες και τις ωραιολογίες. Πες «όχι». 

Μην πας καθόλου στην ΕΟΚικη συνάθροιση ή πήγαινε, πιες καφέ κι όταν έρθει η σειρά σου να μιλήσεις, αντί για «new deal», πες τους «fuck off» (είναι η μόνη Αμερικανιά που σε εξουσιοδοτώ να πεις). Πήγαινε και στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και πες το ίδιο. 

Βγάλε τη χώρα από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ. Τώρα. Δεν χρειάζονται διαβουλεύσεις, συνελεύσεις, συζητήσεις. Δεν χρειάζεται καν δημοψήφισμα. Μην δώσεις ευκαιρία στους πράκτορες και στους χεσμένους να αντιδράσουν. Μίλα στο λαό και πες την αλήθεια. Πες ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, τα βάρη δυσβάσταχτα, οι επιθέσεις τρομερές, αλλά για την ανεξαρτησία δεν υπάρχει άλλη λύση. Είναι ξευτίλα να βγαίνει ο λαός στους δρόμους με αίτημα καλύτερους όρους δανεισμού. Είναι ξευτίλα να διαπραγματεύεσαι με τους βιαστές για να σ’ αφήσουν «ολίγον έγκυο». 

Όχι μισές προθέσεις, όχι μισές δουλειές. 

Αν έχεις γεννητικούς αδένες δείξτους. Κι αν είναι και μεγάλοι, ακόμα καλύτερα. Γράψε εκεί τους «φίλους και συμμάχους» και τους εγχώριους υπαλλήλους τους. 

Αν δεν έχεις εξαφανίσου. Τα ανθρωπάκια μπορεί να λησμονούν, η Ιστορία όχι. 

Υ.Γ Αν έχασα τα λόγια μου καθόλου δεν με νοιάζει. Άλλοι για την πατρίδα χάνουν τη ζωή τους.


4 σχόλια:

mnk είπε...

"Η επανάσταση των προβάτων αρχίζει, όταν συνειδητοποιήσουν πως η ελευθερία είναι πιο σημαντική απ' το χόρτο", όπως διάβασα κάπου.

"Γεννητικούς αδένες";;; Ψάχνεις για Alpha male, ενώ είναι γνωστό πως, εδώ και δεκαετίες, οι θεσμοί επανδρώνονται(χαχα, τι σου φτιάχνει η ελληνική γλώσσα...) μόνο με ευνούχους. Πρώτα στα κόβουν, μετά σ' αφήνουν να διεκδικήσης οφίτσια.

Αριστείδης είπε...

Ναι. Έτσι είναι όπως τα λες. Αν υπάρχει όμως μια πιθανότητα να τους ξεφύγει κάποιος, πρέπει να την εξαντλήσουμε. Μπορεί επίσης και τα κομμένα να ξαναφυτρώσουν (ανάλυση αυτού αργότερα).

Αυτόλυκος είπε...

Φίλε μου δέν έχασες τά λόγια σου. Είπες αυτά πού λένε όσοι μπορούν νά σκέπτονται και νά αντιστέκονται χωρίς νά φοβούνται.

Πολύ σωστά λές ότι πρέπει νά εξαντλήσουμε τήν πιθανότητα νά τούς ξεφύγει κάποιος. Είναι κάπως νωρίς γιά ασφαλή συμπεράσματα. Σύντομα θά ξέρουμε.

Παρακολούθησα τίς δηλώσεις. Η εντύπωση μου ήταν: Ολίγη από Αντρέα. Επιμένει! Έλλειψη προσωπικότητας; Ίσως. Άς ελπίσουμε λοιπόν, άν καί φοβούμαι ότι στό τέλος θά πούμε ότι: καί πού τόν γνωρίσαμε, κορόϊδα πιαστήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Αριστειδη, αν ο Τσιπρας διεθετε αρχιδια δεν θα χρειαζοταν να καταφυγει στις καινουργιες παπαριες για "λαικη υποστηριξη" και "δημοψηφισματα" - αυτος που εκλεχτηκε πρωθυπουργος πριν 2 εβδομαδες πρεπει να κανει οσα ελεγε μεχρι και πριν τις εκλογες διοτι κερδισε την "λαικη υποστηριξη" στο "δημοψηφισμα" που εγινε πριν δυο εβδομαδες!
Το προβλημα με αυτον τον παπαρα (προβλημα του λαου και δικο του) ειναι πως εριξε την προηγουμενη κυβερνηση και εγινε αυτος κυβερνητης υποσχομενος στον λαο πως θα πει στους δανειστες μας "fuck off"... και θα μας κανει ξανα πλουσιους! Αν υποσχοταν μονο το ενα απο τα δυο δεν θα υπηρχε προβλημα και δεν θα ειχε προβλημα (βεβαια δεν θα γινοταν και κυβερνητης!). Οταν ομως (φυσικα) δεν γινονται και τα δυο μαζι: προβλημα!
Το προβλημα του λαου (αν δεν καταστραφει εντελως απο τους μαθητευομενους μαγους, οποτε θα εχει και νεο, μεγαλυτερο) ειναι πως θα πρεπει να συντομα να διαλεξει (με νεες εκλογες ελπιζω) ενα απο τα δυο (υποθετω πως θα ειναι να γινει ξανα πλουσιος...) και το προβλημα του Τσιπρα (και του υπολοιπου αριστερου θιασου) ειναι αν προτιμα να τον λιντσαρουν οι αριστεροι "συντροφοι" του που θα εξοργιστουν αν κανει οσα πρεπει για να γινει ο λαος πλουσιος (δηλαδη οσα εκανε η προηγουμενη κυβερνηση), η, η πλειονοτητα των Ελληνων αν πει στους δανειστες "fuck off" (οποτε η Ευρωπη θα του απαντησει "fuck off you too"... και τοτε... παπαλα!). Αααα... φυσικα μπορει και να αποφασισει πως πρεπει να κανει το σωστο (δηλαδη οσα εκανε η προηγουμενη κυβερνηση) αλλα ως ανικανος να κανει το σωστο να αποτυχει ετσι και αλλιως! Το προσωπικο του προβλημα ας το λυσει μονος του, δεν θα λυπηθω καθολου για την πολιτικη εξολοθρευση του (και των λοιπων γελοιο-αθλιων), τετοιο αρχιδι που ειναι.
Αν και εγω ειμαι "μνημονιακος" (Χρυσαυγητης!) ΑΠΑΙΤΩ να κανει οσα ελεγε μεχρι και πριν τις εκλογες - βεβαια οχι για τους ιδιους λογους με εσενα: εγω γουσταρω να βλεπω μετα τους νεο-Ελληνες στα γονατα να εκλιπαρουν τους Γερμανους για ενα κομματι ψωμι...

Υ.Γ. (ασχετος με αυτο το κειμενο) το υστερογραφο σου ειναι συγκινητικο.

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ