Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αλέξη Τσίπρα μπράβο σου! Και δεν σου φαινότανε! Είσαι πιο επικίνδυνος απ’ όσο μπορούσε κανείς να φανταστεί!«Το μνημόνιο ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ξεχάστε το». 
Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015. 

«Η Τρόικα είναι παρελθόν ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ». 
Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τρίτη 10 Μαρτίου 2015. 

Προσέχετε τις έντεχνα στημένες δηλώσεις; 

Όχι «Το μνημόνιο ξεχάστε το. (τελεία)», ούτε «Η τρόικα είναι παρελθόν.(τελεία)». 

Να τα ξεχάσουμε «ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ». Οι άλλες μορφές τους (που δεν γνωρίσαμε ακόμη) δεν αποκλείονται! Οι άλλες εκδοχές τους (σαν κι αυτές που δέχθηκε ενυπογράφως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) δεν περιλαμβάνονται στις δηλώσεις! 

Ο ορισμός της υπεκφυγής: χρήση βαρύγδουπης εντυπωσιακής γλώσσας, η οποία ενώ σε πρώτο άκουσμα (ή ανάγνωση) ακούγεται (φαίνεται) κατηγορηματική και άκαμπτη, εντούτοις επιτρέπει στον ομιλούντα να αποφύγει τη δέσμευση ενώ κυριολεκτεί! 

Κάτι τέτοιο εννοούσε και ο Μπιλ ο Γκομενιάρης όταν δήλωνε ότι δεν διατηρούσε «σεξουαλική σχέση» με την δεσποινίδα Λεβίνσκι, για να ξεκαθαρίσει αργότερα (όταν τον στρίμωξαν) ότι «η εμπλοκή σε σεξουαλικές πράξεις» δεν συνιστά κατ’ ανάγκην «σεξουαλική σχέση». 

«Πουστιές» δηλαδή, από «πούστηδες» ειδικούς στην προπαγάνδα, μάστορες στο ψεύδος και δάσκαλους στην παραπλάνηση. Επαγγελματίες. 

Γι αυτό θεωρώ ότι ο κύριος Τσίπρας και οι συν αυτώ είναι πολύ επικίνδυνοι. Δεν είναι ερασιτέχνες ή μαθητευόμενοι μάγοι. Είναι επαγγελματίες οι ίδιοι ή πίσω τους κρύβονται επαγγελματίες.


5 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Αυτό τό χαρτί θά καεί πιό γρήγορα από τά άλλα. Καί τότε θά καεί τό πελεκούδι.

Αριστείδης είπε...

Εμένα μου φαίνεται ότι θα καούμε όλοι. Ολοκαύτωμα. Από ένστικτο το λέω.

Αυτόλυκος είπε...

Αυτή τή φορά θά καούν οί οπαδοί τού Κρόνου.

EΛ ΛΙΝ είπε...

απο την αρχη απο το 2010 φωναζα οτι μονο η χ.α θα καθαρισει τον κοπρο. αλλα οι λοβοτομημενοι "δημοκρατες" υπο τον νοητικο ελεγχο εκατομμυριουχων καναλαρχων διαλεγουν παντα τον βαρβαροτερο δημιο του.

Ανώνυμος είπε...

Αριστειδη, το "1984" θα σε βρουμε... και θα σε...!
Και η δημοσιευση σου, και το σχολιο του "ΕΛ ΛΙΝ" (το "1984" θα τον βρουμε και αυτον...), με καλυπτουν πληρως.

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ