Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Προς δικαστές και δικηγόρους που εξετάζουν μάρτυρα που «δεν θυμάται».



Αξιότιμοι νομικοί μου. 

Όταν αντιμετωπίζετε μάρτυρα που «δεν θυμάται», οφείλετε να τον βοηθήσετε ή/και αναγκάσετε να θυμηθεί. Σχολιάζοντάς τον, λοιδορώντας τον και προσβάλλοντάς τον, όχι μόνο δεν «εισφέρετε» κάτι στη δίκη, αλλά αντιθέτως τραβάτε το φύλλο συκής μιας κατά τα άλλα τσίτσιδης Δικαιοσύνης. 

Α, ναι! Και αυξάνετε κατακόρυφα τις ψήφους στον φασισμό. 

Υ.Γ Αυτά τα περί «άνοιας», «Alzheimer» κτλ αφήστε τα να τα χρησιμοποιεί κανένας του παραδικαστικού για να αθωώσει κανέναν ναρκέμπορα. Σας το λέω επειδή έγκριτος συνάδελφός σας, όταν χαρακτήρισα κάποιον «συναισθηματικά ασταθή» με κατακεραύνωσε: «είστε ψυχολόγος κύριε;». Δεν σας λέω την συνέχεια γιατί θα είναι εις βάρος όλων μας… 


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποιος λεει οτι εμπιστευεται την ελληνικη δικαιωσυνη τους δικαστες και δικηγορους,ειναι ειτε αφελης ειτε του συστηματος!
ολοι γνωριζουμε πλεον λιγο εως πολυ οτι καθε καθηστερημενος που εχει "οραμα" να φτασει "ψηλα" θα φιλησει κατουρημενες ποδιες και θα κανει και πιπες εαν του ζητηθει! απο αυτο και μονο μπορεις να αντιληφθεις και το "βαθος" της "πνευματικης τους" υποστασης....
τελος! μην την ψαχνεις! βαβελ! οτι και να πεις θα χρησημοποιηθει εναντιον σου! ετσι εχει δομηθει το κολπο!
δεν εχεις δικαιωμα να καταθεσεις προσωπικη αποψη,αυτο το εχουν οι "ειδικοι"! και οι "ειδικοι" ειναι δικοι τους...
γαματα!!! χεσε ψηλα η αγναντευε...
μην μπεις σε αυτες τις "Πορτες" για κανενα λογο! και να σε "τραβηξουν" κανε πως εισαι απο αλλον πλανητη!
...

Ανώνυμος είπε...

σε "πηρε απο τα μουτρα",ρωτωντας εαν εισαι ψυχολογος,για να μην συνεχισεις και φτασεις και σε αυτον!! φαντασου να του ελεγες "εισαι κατ επαγγελμα ψευτης κυριε"!!
γιατι αυτο ειναι! επαγγελματιας ψευτης! και συνενοχος σε καθε φονο κλεψια,και οτι κακο εχει κανει ενα συνολο απο ανθρωπους που εχει κληθει να υπερασπιστει! αρα?? ειναι χειροτερος απο τον καθε εναν απο αυτους ξεχωριστα! και μαλιστα οσο πιο ανηθικος και αλητης,και ψευτης τοσο πιο "πετυχημενος"!! τι ψαχνεις ρε φιλε????
αυτα ολα ειναι "απαγορευμενες" γραμμες γιατι ετσι και σπασουν τους πηρε ο διαολος πατερα μανα και τους ιδιους! φαντασου να μπορουσε ο ανθρωπος ελευθερα να εκφραζει την γνωση του?? φαντασου να μην ειχαν τους τροπους να την "μαζευουν"? φαντασου να μην ηταν ¨θωρακισμενοι"???φαντασου ενα δικαστηριο απο ευφυεις ανθρωπους και οχι απο επαγγελματιες ψευτες?? φαντασου μια δικαιωσυνη που θα ηταν τηφλη???? ετουτη ειναι γουρλωματα (οπως εγραψε ενας ΜΕΓΑΛΟΣ διανοητης_)φαντασου εναν δικαστη να ακουει εναν "δικηγορο" να υπεραπσιζεται εναν κλεφτη?? εδω πρεπει να "ακολουθησει" οχι την ευφυια του,αλλα τα "στοιχια"! δλδ σαν το μηχανημα που αναγνωριζει το πλαστο απο το γνησιο χαρτονομισμα!!!...
τι ψαχνεις????
στο τελος ειμαστε ...
επιτελους καποια στιγμη θα τελειωσει γιατι ο ανθρωπος πρεπει να ησυχασει..
θα ειχαν τελειωσει προ πολλου...

Ανώνυμος είπε...

τα πιο πανω σχολια μου ειναι γενικα!!
για το αρθρο σου ειδικα!!! απλα ειναι ξεκαθαρο ποσο στημενο ειναι το κολπο της δικης της χρυσαυγης!
μην χαλιεσαι ομως δεν προκειται να καταφερουν τιποτα...
ακομα ολοι εχουμε "ξενιστει" με την μητερα του χαμενου παιδιου,και την "αναγκη της" για τοση δημοσιοτητα! ...
δεν μπορει να μην εχει αντιληφθει οτι χρησιμοποιουν την ιστορια ! την ιστορια που οι ιδιοι εκαναν "ιστοια"!! τοτε θα πρεπει να ειναι η χαζη η πολυ χαζη..

Ανώνυμος είπε...

δλδ η "δικαστης" δικαιουται να αντιληφθει οτι ο "μαρτυρας" "εχει ασθενη μνημη?? και αυτη με ποια ιδιοτητα το "αντεληφθειν"???
ο/η δικαστης εαν πεις "δεν θυμαμαι" σε στελνει για εξεταση σε ψυχιατρο η ξεσκωνιζει την υποθεση γιατι αντιλαμβανεται ΔΟΛΟ!!!!!!!!!!!!
δεν μας κανει την χαζη!!!
θεατρακι ρε φιλε! με στημενους κομπαρσους ολους! γιατι και ο χωροφυλακας θα ειχε τα @@@@ δια να πει "δεν θυμαμαι" εαν δεν γνωριζε πως ειναι στημενο το παιχνιδι???

Αριστείδης είπε...

Σ' ευχαριστώ. Και για τα σχόλια και για την αποσαφήνιση. Με την ευκαιρία επαναλαμβάνω ότι εδώ κρίνουμε νοοτροπίες (με φιλοσοφική διάθεση και με βάση αρχές και αξίες) και όχι φυσικά πρόσωπα ή επαγγελματίες. Στην προσωπική μου άλλωστε ζωή οι πρώτοι που κρίνω είναι η αφεντιά μου και οι οικείοι μου.
Όσο για την κυρία Φύσσα, έχει αποφανθεί ο Δ. Κουφοντίνας: "τι μπορείς να πεις σε μια μάνα που έχασε το παιδί της;".

Ανώνυμος είπε...

αυτο ακριβως..
στα παραπανω σχολια μου απλα...φιλοσοφισα!
το γραφω "χαριτολογωντας',μα η φιλοσοφια ,εχει σαν βαση την αληθεια και πανω της "αναλυεις"...με λογικη! αληθεια και λογικη!
οχι "λογιστικη"!
αρα φιλοσοφισα..
δεν αρκεστηκα στο "πρωφανες"..προχωρησα στο βαθος..
δεν μενουμε σε οτι θελουν να μεινουμε ,ουτε παιρνουμε το αποτελεσμα σαν δεδομενο,επειδη απλα ειναι "καλα" στημενο!."καλα" τροπος του λεγειν..χαζα στημενο ειναι αλλα θελουν ατομα που δεν το "κουραζουν"! αποζητουν ατομα που περιμενουν αλλον να "κουραστει" για αυτους,και στο τελος παιρνουν σαβουρα! δεν ειναι δυνατον να μην κουραζεσαι ο ιδιος για το "φαι σου",και να πιστεψεις πως καποιος θα σου σερβιρει παντεσπανι..σκατα θα σου σεβιρει..
"φιλοσοφισα"???(μερικες φορες, αυτοσαρκασμος! για να ισοροπισουμε τον μαυρο κοσμο! για να τους την "σπασουμε"--για να τους προλαβουμε σε οτι θα πουν σαν "επιχειρρημα",στην αναλυση μας!τους το κανουμε πρωτοι)..
καλη δυναμη! να αντεξουμε την τοση ανοησια! τον δολο..το ψεμμα.

Ανώνυμος είπε...

στην μανα που εχασε το παιδι της θα πεις..."αραξε χαλαρωσε,αναζητησε που ηταν το δικο σου σφαλμα,στην ανατροφη,στην παιδεια του παιδιου σου,στην ατυχια να βρισκεται σε λαθος μερος με λαθος ανθρωπους,με λαθος ενδιαφεροντα και παρεες..ψαξε μηπως αυτος που "ποναει" τοσο για τον πονο σου,ειναι πισω απο αυτον τον πονο ,για δικο του κερδος,σκεψου μηπως εισαι απλα ενα "πιονι" σε μια ιστορια που δεν ειναι τοσο αθωα οσο δειχνει...και σκεψου πως πισω δεν θα ερθει! απλα μπαινεις σε μια ψυχοφθορα κατασταση,που παντα θα σε κανει να αιμοραγεις...αφησε τον χρονο,να σου "καθαρισει" την σκεψη,και τον πονο,και στην αληθεια θα φτασεις"..
Αυτο λες!
και δεν πετας μπουκαλια,δεν θυμωνεις με τα ψεμματα,γιατι εαν εισαι "εξυπνη",στα πρωτα που θα ακουσεις,λες "ωπ τι συμβαινει εδω"? "κατι δεν παει καλα"..."εδω θελουν ενα ολοκληρο επεισοδιο,απο το πουθενα".."εδω δεν "κλεινει" κατι,αλλα "ανοιγει" ολοκληρο σηριαλ,που "κοβει" πολλα εισιτηρια...
Απλα πραγματα ειναι.