Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Είναι ξεκάθαρο ποιος πουλάει την Μακεδονία. Δεν είναι ο Τσίπρας.Να γίνει κατανοητό επιτέλους. Ο Τσίπρας και οι περί αυτόν ληγμένοι πρώην μαρξιστές, μηδενιστές και τυχοδιώκτες, αυτά πίστευαν πάντα, αυτά πράττουν. Όταν είσαι κομπλεξικός, η εξουσία σού παρέχει απλόχερα τη δυνατότητα να επιβάλεις τα συμπλέγματά σου, να εφαρμόσεις τις εμμονές σου και να πάρεις ρεβάνς από τον υγιή κοινωνικό ιστό που τόσα χρόνια δεν μπορούσε να συλλάβει το μέγεθος της «σοφίας» σου. Όλος αυτός ο συρφετός αμοραλιστών και θολοκουλτουριαραίων είχε ανέκαθεν την «ψαγμένη» άποψη ότι οι Σκοπιανοί μπορούν να λέγονται Μακεδόνες (σκέτο), ότι η Τουρκία είναι μια άκακη και φιλική χώρα, ότι τα φυσικά σύνορα της Ελλάδας είναι μέχρι την Λαμία, ότι για την εγκληματικότητα των αντικοινωνικών ευθύνεται η κοινωνία, ότι η μετανάστευση είναι ευλογία, ότι ο μπάφος είναι δώρο της φύσης, ότι οι μουσάτοι με τα μπέιμπι ντολ είναι άξιοι μπαμπάδες κτλ. Είναι, συνεπώς, απολύτως αναμενόμενο να εκδικείται χαιρέκακα τους Έλληνες, αφού πρώτα τους απέσπασε με ψέματα την ψήφο. Τα καθεστωτικά αυτά ζωντόβολα επέχουν θέση γουρουνιών στη σύγχρονη Οργουελική φάρμα και η εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς απατεώνες μοιάζει απολύτως λογική. Το μίσος τους για την Ελλάδα, επιδοτούμενο μάλιστα από τους οργανισμούς των τραπεζιτών (ΕΕ, ΝΑΤΟ) δικαιολογεί και χειρότερα. 

Το πρόβλημα, το πραγματικό πρόβλημα, είναι η δεξιά. Είτε ως δεξιά-δεξιά (ΝΔ και λοιπές στάνες) είτε ως κεντροαριστερά-δημοκρατικά τόξα (ΚΙΝ.ΑΛΛ και λοιπές φούσκες). Είτε «συντηρητική» είτε «προοδευτική», η δεξιά αυτή, νεοφιλελεύθερη μέχρι τα μπούνια, ελεγχόμενη πλήρως από τους τραπεζίτες, στην εμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιπαρατάξει μόνο υποκρισία. Διαφωνεί επί της διαδικασίας και όχι επί της ουσίας. Δεν διαμαρτύρεται για την πώληση, αλλά για τους όρους πώλησης. Την πώληση (έναντι πινακίου φακής χωρίς την φακή) την θεωρεί δεδομένη. Την πώληση της γης μας και της ψυχής μας.

Ρίξτε, παρακαλώ, μια ματιά στον αντιπολιτευόμενο τύπο, ιδίως στα ΜΜΕ του Αλαφούζου, του Μαρινάκη κτλ. Προσέξτε «αντιπολίτευση» από μιντιάρχες δεδηλωμένους «εχθρούς» του Τσίπρα. 
Είναι σχεδόν ανακουφισμένοι! Ανακουφίστηκαν που ο Τσίπρας «λύνει» το Σκοπιανό! Δεδομένο το ότι η Μακεδονία πωλείται (αφεντική διαταγή, τα σκυλιά δεμένα), σιγοντάρουν κιόλας! Όσοι δημοσίευαν και δημοσιεύουν λιβέλους για τα έργα Τσίπρα σε όλους τους άλλους τομείς, τώρα επικαλούνται το «εθνικό» συμφέρον, εγκρίνουν και συνιστούν προσοχή στις λεπτομέρειες! 

Οι επίσημες τώρα πολιτικές φιγούρες των νεοφιλελεύθερων, συντηρητικών τε και σοσιαλδημοκρατών, το αυτό. Ξύλινη γλώσσα ακατάληπτη από τον λαό, που κρύβει την προδοσία και μεταβάλει κάθε φλέγον εθνικό θέμα σε απλή γραφειοκρατική ρουτίνα (έργκα όμνες, διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία κτλ). Ανούσιες τετριμμένες γενικότητες περί σχέσεων καλής γειτονίας, ειρήνης και συνεργασίας στα Βαλκάνια κτλ. Βερμπαλισμούς και ψευτοτσαμπουκάδες περί «διεθνούς δικαίου» (αναφέρονται στην ομιχλώδη αυτή έννοια υπό την οποία ακρωτηριάστηκαν Κύπρος και Σερβία). Γελοιότητες περί δεσμευτικών διεθνών συμφωνιών (σαν κι αυτές που ο Αδόλφος πρώτα υπέγραφε και μετά χρησιμοποιούσε ως χάρτη υγείας). 

Ο σκοπός τους είναι ένας: να αβγατίσουν ΕΕ και ΝΑΤΟ. Να διογκωθούν οι πολιτικοί και στρατιωτικοί βραχίονες των τραπεζιτών. Γην και ύδωρ έναντι χρέους. Αν ο Τσίπρας είναι εθνομηδενιστής, αυτοί είναι ψευτοπατριώτες και είναι χειρότεροι. 

Είναι προφανές: η αντιπολίτευση ΝΔ-ΚΙΝ.ΑΛΛ, με την εξαίρεση μεμονωμένων εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς (φανφαρόνων και σε κάθε περίπτωση φιλοΝΑΤΟϊκών), καμία πρόθεση να σταματήσει τον Τσίπρα από το να πουλήσει την Μακεδονία δεν έχει. Αντιθέτως τον αβαντάρει μέσω των φιλικών της εντύπων, τον βοηθά μέσω υποτονικών ανακοινώσεων και τον νουθετεί με τη στάση της (επιτηδευμένα «υπεύθυνη», στην ουσία υποστηρικτική) ώστε να μην χαλάσει την «δουλειά». 

Τα εγκλήματα συντελούνται είτε δια πράξεως είτε δια παραλείψεως. Αν γνωρίζεις ότι συντελείται έγκλημα και ενώ μπορείς να το αποτρέψεις δεν το κάνεις, είσαι ένοχος. 

Είναι η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία και κουλτούρα που πουλάει τη Μακεδονία. Είναι η «σώφρων» και «μετρημένη» κεντροδεξιά και κεντροαριστερά που πουλάει τη Μακεδονία. Είναι η εκλεκτή Ουάσινγκτον-Βρυξελλών εγχώρια ελίτ που πουλάει τη Μακεδονία. Είναι οι «νοικοκυραίοι» και «σοβαροί» που πουλάνε τη Μακεδονία. Είναι η δεξιά, με την ευρεία έννοια του όρου, που πουλάει τη Μακεδονία και όχι ο Τσίπρας. 

Υ.Γ Μην μπαίνετε σε λογικές «ποιο όνομα είναι καλύτερο» ή έστω «λιγότερο κακό». Σλάβοι Μακεδόνες δεν υπάρχουν. Ούτε πολύ ούτε λίγο. Καθόλου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: