Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Δυο λογάκια προς ΝεοΔημοκράτες (αλλά και λοιπούς) νοικοκυραίους.Λοιπόν νοικοκυραίοι δεξιοί και μη, μέχρις εδώ! 

Ο Τσίπρας και η λοιπή προοδευτικάντζα είναι ξεκάθαροι. Έχουν σετάρει το μυαλό τους σε μπάφους, κοινόβια, μαμάδες με μούσια, μπαμπάδες με στρινγκάκια κτλ. Αυτά πρέσβευαν πάντα, αυτά πλασάρουνε και τώρα, με το αζημίωτο φυσικά. Όταν κάποιος σε πληρώνει για να νομοθετήσεις τις μ@λ@κίες που πιστεύεις και τα κόμπλεξ που κουβαλάς, δεν έχεις λόγο να αρνηθείς. Λες κι ευχαριστώ. 

Το πρόβλημα είναι άλλο. Εσείς! 

Πόσες φορές πρέπει να σας πει κανείς ότι οι μισθοί και οι συντάξεις σας είναι δανεικά; Πόσες φορές πρέπει να σας επαναλάβει κανείς ότι αυτός που δίνει τα δανεικά δεν τα ‘χει καλά με πατρίδες, θρησκείες και οικογένειες; Πόσες φορές πρέπει να σας φωνάξει κανείς ότι τα ευρώ που κυκλοφορούν και τα κοριτσάκια με τις γενειάδες είναι ένα πράγμα; Πόσες φορές πρέπει να σας τονίσει κανείς ότι το σύγχρονο χρήμα και το «άλλο» φύλο στα δημόσια έγγραφα είναι ένα και το αυτό; Πόσες φορές πρέπει να σας εξηγήσει κανείς ότι τα «κεντροδεξιά», «συντηρητικά», «μετριοπαθή» νεοφιλελεύθερα αλλά και τα «κεντροαριστερά», «σοσιαλδημοκρατικά» κόμματα είναι υποχείρια αυτού που δανείζει και α-πο-κλεί-ε-ται να μην υπακούσουν στις εντολές του; 


Λοιπόν εντάξει, η δεξιά του Κυριάκου (ή οποιουδήποτε Κυριάκου) θα κυβερνήσει. Με την ψήφο σας. Θα έρθει να μας σώσει από τη λαίλαπα του Τσίπρα, όπως ο Τσίπρας ήρθε να μας σώσει από τη λαίλαπα του Σαμαρά κτλ κτλ. Με την ψήφο σας. Θ’ αρχίσει τα νοικοκυρέματα. Της οικονομίας, της δημόσιας διοίκησης κλπ. Με την ψήφο σας. Θα μας νοικοκυρέψει κανονικά. Με την ψήφο σας. Διότι, ως γνωστόν, είστε υπέρ της πατρίδος, της Ορθοδοξίας, της οικογένειας κτλ κτλ και υπέρ αυτών ψηφίζετε (αλλιώς τι νοικοκυραίοι θα ήσασταν;). 

Μην ακούσω όμως «τς τς τς σε τι κόσμο ζούμε», «θα πέσει φωτιά να μας κάψει», «Σόδομα και Γόμορα» και άλλες τέτοιες νοικοκυραϊίστικες μ@λ@κίες, όταν με την ψήφο σας νομιμοποιήσει ή παγιώσει γάμους, υιοθεσίες, βαφτίσια, συνοικέσια ομοφύλων, διεμφύλων, εκφύλων, ουδετεροφύλων, τρίτων φύλων, τέταρτων φύλων, τριανταφύλων, ανά-κατά-δια-μετά-περί-αντί-αμφί φύλων, ή όπως στο διάολο μπορεί να τους λένε, γιατί θα σας χέσω κανονικά. Κι εσάς και τα νοικοκυριά σας. Διότι ούτε τα κόμματα θα φταίνε ούτε οι –φύλοι τους. Εσείς θα φταίτε και η μ@λ@κονοικοκυροσύνη σας (η ψήφος σας). Και μην τολμήσει κανείς να σταυροκοπηθεί επάνω στο «τς, τς, τς» γιατί θα του το κόψω το κουλό και μην σας πω πού θα του το βάλω. Νοικοκυρεμένα πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: