Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η σύγχρονη 5η φάλαγγα.




ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ...

...και η Δούρου, αυτά τα «λερωμένα χέρια» σε Μάνδρα και Μάτι, παραχώρησε το Πεδίον τού Άρεως για να γιορτάσουν, με 5 ευρώ εισιτήριο, οι καταληψίες του City Plaza την επέτειο της κατάληψης! 

Αυτό σημαίνει «ιστορική μνήμη» για τους πουλημένους λιγούρηδες της Αριστεράς! 

Την ίδια ώρα, δια χειρός Γαβρόγλου, τιμούν δωσίλογους και μαυραγορίτες και ο Καραγκιόζης μιλάει για «πεζούλια» στη Λαμία!

Δεν τίμησε μια τεράστια ανοιχτή πληγή στο εθνολαϊκό σώμα, δεν πένθησε τους 350.000 μακελεμένους 'Έλληνες, δεν σεβάστηκε τη βαθιά συγκίνηση του λαού. 

Όχι! Για τα απίθανα ξενόδουλα ρομπότ της δικαιωματικής Αριστεράς, παν το ελληνικό πρέπει να αφανιστεί, συνεχίζοντας έτσι τη «δουλειά» που ξεκίνησε το τουρκικό χατζάρι. 

Αντίθετα πριμοδότησαν και πήραν υπό την αιγίδα τους αυτό το πληρωμένο ανθελληνικό τσούρμο αληταράδων, που προάγουν τη διάβρωση του τόπου και εγκαθιδρύουν άντρα υποκοσμικότητας στο κέντρο της πόλης. 

Κοινοί λωποδύτες και ασύδοτοι μετανάστες του μερκελικού ονείρου και υπαλληλάκια ΜΚΟ, γίνονται συνεργάτες μιας κάποιας Δούρου του Μελισσανίδη. 

Ένα εθνομηδενιστικό παραλήρημα με έντονο φαιό χρώμα προσβολής της καρδιάς μας. 

Τσιμουδιά για την ανατριχιαστική Γενοκτονία, τσιμουδιά για τους οιονεί βάρβαρους εγκληματίες, μόνο no border και εισβολή ανατολίτικης προβοκάτσιας. 

Είναι η σύγχρονη Πέμπτη Φάλαγγα, και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστούν...

Υ.Γ Με δικές μου μικρές παρεμβάσεις, ώστε όποιος θέλει να μπορεί να αναδημοσιεύσει άφοβα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: