Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Όταν τα μορμολύκεια των Τραπεζιτών πιάνουν στο στόμα τους την Ιστορία.



«Σβήνοντας την Ιστορία, σβήνουμε τις ηθικές αρχές των λαών». 
Μα Τζια, Κινεζικής καταγωγής Άγγλος συγγραφέας. 

Δεν πρόλαβαν οι ηγέτες Γαλλίας, Ολλανδίας και Δανίας, προεξάρχοντος του Γάλλου Προέδρου Εμ. Μακρόν, να θέσουν «βέτο» στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων Σκοπίων και Τιράνων με τις Βρυξέλλες και επιστρατεύθηκαν οι «μπαμπούλες»: Ζαν-Κλωντ Γιουνκέρ και Ντόναλντ Τουσκ. 

Οι απόκοσμες αυτές φιγούρες, οι ελεεινές αυτές «θεσμικές» μαριονέτες, οι απειλητικές αυτές φάτσες, έσπευσαν να καταδικάσουν και να κρούσουν κώδωνες κινδύνων. 

«Πρόκειται για βαρύ ιστορικό λάθος» απεφάνθησαν οι «σοφοί». 

Προσέξτε το μέγεθος της αλητείας, το ύψος του θράσους και το επίπεδο του κυνισμού. 
Με αντιδημοκρατικές-αντισυνταγματικές διαδικασίες και στα δύο κράτη (Ελλάδα και Βαρδαρία), με εκβιασμούς, εξαγορές και αποστασίες, επιτυγχάνεται κίβδηλη, ανθελληνική και αντιλαϊκή «συμφωνία», που εκχωρεί Μακεδονική ταυτότητα σε Σλάβους απατεώνες παραχαράσσοντας Ιστορία αιώνων και οι Ευρωπαίοι συμμορίτες αυτοανακηρύσσονται προστάτες της Ιστορίας! 
Για τους αγύρτες αυτούς, Ιστορία είναι ό,τι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών τους: των Διεθνών Τραπεζιτών! Ιστορία δεν είναι οι ποταμοί αίματος, οι χιλιετίες πολιτισμού, οι μνήμες των λαών. Ιστορία είναι το ευρώ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα χρέη! Δεν υφίσταται παρελθόν και παρόν, μόνο μέλλον! Μέλλον πλήρους οικονομικής υποδούλωσης, μέσω υποθήκευσης του παρελθόντος και του παρόντος! 
Αυτή την πλήρη οικονομική υποδούλωση Σκοπίων-Τιράνων, καθυστέρησαν (για δικούς τους, άγνωστους, αλλά καθόλου «ιστορικούς» λόγους), πρόσκαιρα ασφαλώς, ο Μακρόν και οι άλλοι δύο ηγέτες, για να εισπράξουν, αν και μέλη της ίδιας συμμορίας, την μήνιν των αφεντικών μέσω των παπαγάλων Γιουνκέρ-Τουσκ (και Χαν βεβαίως βεβαίως). 

Θα άξιζε να ακούσουν, οι αχρείοι αυτοί αξιωματούχοι-σκιάχτρα, το κλασικό «Αιδώς!», θα ήταν όμως μάταιο. Στο λεξικό των φερεφώνων υπάρχουν μόνο οικονομικοί όροι. 

Να αντισταθούμε! Όπως μπορούμε! Δεν είναι «εταίροι», είναι χυδαίοι και προκλητικοί μπράβοι… 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: