Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ζήτω το αποϊδεολογικοποιημένο πατριωτικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού!




Το θέμα με την Κεραμέως δεν είναι ζήτημα «δεξιάς παραχάραξης», αλλά συνολικά «ερμηνείας» της ιστορικής μας αλήθειας. 

Η Αριστερά μιλά για «αντιφασιστικό ΟΧΙ», προβάλλοντας το αντιφασιστικό της αφήγημα, την επιδίωξή της όλη η Ιστορία να στριμωχτεί στο δίπολο «φασισμός – αντιφασισμός» και έτσι να δικαιώσει τη σημερινή της επιλογή να ταυτίζεται με την κουλτούρα της Κλίντον, του Σόρος, της παγκοσμιοποίησης. Ο εθνομηδενισμός της Αριστεράς, συμπληρώνεται από τον ευρωγραικυλισμό της Δεξιάς που εξειδικεύει στα καθ' ημάς τον «αντιλαϊκισμό» της Ευρωμαφίας. 

Και οι δύο συνιστώσες του ξενόδουλου κυβερνητισμού, περιφρονούν τη μνήμη και το διαπλαστικό βίωμα του λαού και κατασκευάζουν «Ιστορία» προσαρμοσμένη στις ιδεολογικές και πολιτικές τους προδιαγραφές. Και οι δυο, εντείνουν την υποτέλεια μεθοδεύοντας την αποικιοποίηση της συνείδησής μας. Είναι όψεις της οργανωμένης εθνοαποδόμησης: η Αριστερά που αρνείται συλλήβδην το έθνος, η Δεξιά που εμπλέκεται στις αντιφάσεις της «εθνικοφροσύνης» υπηρετώντας τις Αγορές και την Ευρωκρατία. 

Ενδοερίζουμε, λοιπόν, για τον «χαρακτήρα του ΟΧΙ», παγιδευμένοι στις αλλοιωτικές μυλόπετρες ενός Εμφύλιου που κρατά ακόμα, αλλά σήμερα εντελώς εξωστρεφούς, εντελώς ακυρωτικού της εθνικής μας ταυτότητας. 
«Μπλε», «κόκκινοι», «ροζ», «μαύροι», κάθε ιδεοκαρυδιάς καρύδι, σε μόνιμη εναντίωση με ό,τι συντηρεί ο λαός μας στην καρδιά του. 
Και οι Τούρκοι, να καταγγέλουν στον ΟΗΕ την Κύπρο για «εθνοκάθαρση»(!!!). 
Και οι κυβερνομαφιόζοι της Αλβανίας να κάνουν καθαρή κρατική τρομοκρατία για το μνημόσυνο του Κατσίφα που σχεδιασμένα δολοφόνησαν. 
Και ο Πάιατ να διανέμει την Ελλάδα με κριτήριο τις ΝΑΤΟϊκές «ανάγκες». 
Και οι Αγορές να αυξομειώνουν κατά τα σχέδιά τους την «αξιοπιστία» της Ελλάδας με κριτήρια «επενδυτικής απόδοσης». 
Και οι πολλές μικροπεμπτοφάλαγγες του εσωτερικού μας να αποκαθηλώνουν κάθε σωστικό ιερό και όσιο, με την ύβριν στην ημερήσια διάταξη, για να μείνουμε κενός λαός χωρίς περιεχόμενο και αντιστάσεις καρδιάς και Προσώπου. 
Και τα «παιδιά με τα πρησμένα πόδια που τα λέγανε αλήτες» να αναμένουν ακόμα δικαίωση. 
Και ο Άγιος Δημήτριος να είναι έτοιμος να ξαναζωστεί ξίφος και κοντάρι, να ξαναγίνει ο πολεμικός προστάτης όπως μέχρι το 1912-3 σε μια ρημαγμένη Ελλάδα που τη βγάζουν πλήρως στο σφυρί. 

Ζήτω το αποϊδεολογικοποιημένο πατριωτικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού! 

ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, με τα πατριωτικά τραγούδια, με αναπαραγωγές της μνήμης. 

Πώς αλλιώς; Μήπως με την «ιστορική ανάλυση», τις «πολιτικοδιπλωματικές λεπτομέρειες» και τις εκτός τόπου και χρόνου «συσχετίσεις με το παρόν»; Με όλα δηλαδή τα τεχνάσματα αποστράγγισης του κεντρικού νοήματος εκείνου του επικού Πατριωτικού Πολέμου; 

Θέλουν να μας «επιστημονικοποιήσουν» και «ρεαλιστικοποιήσουν», δηλαδή να μας πείσουν γκαιμπελικά ότι είμαστε κάτι σάπιοι «νοικοκυραίοι» που νοσταλγούν «εθνικισμούς» και μέσω αυτών πετροβολούμε «απεγνωσμένους μετανάστες». Θέλουν να φτύσουμε στους τάφους των πολεμισταράδων παππούδων μας που είχαν ιδανικά και υπερατομική ηθική και τα έδωσαν όλα για τους βωμούς και τις εστίες της κοινής ζωής. Θέλουν να μείνουμε παγκοσμιοποιημένοι ξέμπαρκοι των «μοντέρνων απόψεων», να πάψουμε να έχουμε ρίζες, ιστορική αναφορά, μνήμες που γεννούν τίμιους ανθρώπους με καθολική ηθική και πλατιά συνείδηση. Μας θέλουν αβαθή έρμαια στους συρμούς που πατεντάρουν οι διανοούμενοι του πλανητικού κεφαλαίου. 

ΟΧΙ! Έχουμε τεράστια άθλα πίσω μας, για να κακομοιριάσουμε σήμερα σαν τάχα «σκεπτόμενοι» καταναλωτές που λησμονώντας τα χτεσινά τους μεγαλεία γίνονται εθελοντές κρουπιέρηδες στους Λάτσηδες της απρόσωπης διεθνοποιημένης ψευτοΕλλάδας. Η πίστη στο τρομερό μας ΟΧΙ, είναι καίρια συμβολή στις μεγάλες αντιστάσεις του παρόντος, είναι μέρος του αγώνα να παραμείνουμε λαός με Πρόσωπο και όχι άθροισμα από «κοινωνικά» τσούρμα που απλώς «κάνουν δικαιωματισμό» μέσα σε μια σκορπισμένη χώρα-χώρο. 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ’40! 

Γιατί επιμένουμε σ' αυτό και όχι στις τζούφιες «Απελευθερώσεις»; 

Μα γιατί ποιος άλλος λαός έχει να επιδείξει κάτι τέτοιο; Ποιος; 

Τους ενοχλεί αυτό, τους χαλάει τις ιδεοσούπες των σύγχρονων παγιδεύσεων στα κολπάκια της Ευρωκρατίας και των παγκοσμιοποιητικών κέντρων. 

Ζήτω το αποϊδεολογικοποιημένο πατριωτικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: