Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ρε σεις Αμερικανάκια…Για να καταφέρουμε να εισέλθουμε νόμιμα στο έδαφός σας, μόνο που δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε πεοθηλασμό. 

Για να περάσουμε από τα αεροδρόμιά σας, μόνο που δεν μας βάζετε κωλοδάχτυλο.

Για να πάρουμε άδεια παραμονής, εργασίας κτλ, μόνο που δεν απαιτείται να φιλήσουμε πισινούς.

Για να γράψουμε δυό αράδες στο διαδίκτυο, μόνο που δεν χρειάζεται να γλείψουμε τα πρακτόρια σας που μας παρακολουθούν.

Για να στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα γραπτό μήνυμα κινητού, μόνο που δεν πρέπει να σας το υποβάλουμε για έγκριση.

Με τα πάντα μάς παρακολουθείτε: ρουφιάνους, πράκτορες, κοριούς, δορυφόρους. 

Εδώ φακελώνετε νήπια επειδή, μες στην παιδική τους αφέλεια, ρωτάνε γιατί το διπλανό παιδάκι είναι μαύρο. 

Εδώ οι σούπερ μπάτσοι σας κόβουνε πρόστιμα σε σχολιαρόπαιδα που πουλάνε σπιτική λεμονάδα για να μαζέψουν χαρτζηλίκι για να πάνε εκδρομή. 

Εδώ μπαγλαρώνετε όποιον θέλετε, σε όποιο μέρος του κόσμου θέλετε και μετά Γκουαντάναμο και εικονική εκτέλεση.

Και θέλετε να πιστέψουμε ότι Τσετσένοι φανατικοί Ισλαμιστές ζουν νόμιμα στη χώρα σας, έχουν γεμίσει τα κοινωνικά δίκτυα με αντιαμερικανικές-ισλαμικές κορώνες και αφήνουν ανενόχλητοι τσάντες με εκρηκτικά μες στον ανυποψίαστο κοσμάκη, σαν να μην τρέχει τίποτε; 

Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε; 

Για Αμερικανάκια μας περάσατε;


4 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Πάει αρκετά χρόνια πίσω η υλική καί οικονομική "βοήθεια" τών ΗΠΑ στούς Τσετσένους. Όλο καί κάποιους θά έχουν στό μισθολόγιο, ίσως καί εν αγνοία τους. Γιατί όμως Τσετσένους? Θέλουν, έστω καί έμμεσα, νά "δείξουν" πρός τήν Ρωσία? Πιθανόν.
Μετά από τήν προπαγάνδα έρχεται η προβοκάτσια καί η προσπάθεια επίτευξης τού στόχου. Άς είμαστε προετοιμασμένοι γιά τά χειρότερα.

Αριστείδης είπε...

Κατά το CBS:
1) οι Ρώσοι είχαν ζητήσει από το FBI να ελέγξει τον μεγάλο από τους αδελφούς ως ύποπτο τρομοκρατίας.
2) Το FBI έκανε έναν τυπικό-γραφειοκρατικό έλεγχο και (φυσικά) δε βρήκε στοιχεία
3) παρόμοιοι τυπικοί-γραφειοκρατικοί έλεγχοι είχαν γίνει και για άλλους που ενεπλάκησαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις, όχι όμως τόσο μεγάλης κλίμακας.

Και ένας τουλάχιστον δημοσιογράφος-πολιτικός αναλυτής εμπλέκει και έναν Σαουδάραβα. Δείτε:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BWaUziQtbPY
Αφού πρώτα διαβάσετε αυτό:
http://www.theblaze.com/stories/2013/04/18/saudi-national-and-former-person-of-interest-allegedly-speaks-officials-apologized-to-me-and-promised-me-special-health-care/

Unknown είπε...

Τα αδέλφια Tsarnaev ήταν διπλοί πράκτορες των ΗΠΑ που θα διείσδυαν στα δίκτυα των τζιχαντιστών … όμως πρόδωσαν την αποστολή τους.

From HEIL GAP (or mind the GAP)

http://heilgap.blogspot.fr/2013/04/tsarnaev.html

http://heilgap.wordpress.com/2013/04/21/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B9%CE%B1-tsarnaev-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD/?preview=true&preview_id=659&preview_nonce=582e79ae07

Χριστίνα είπε...

Επειδή εγώ δεν γνωρίζω απο αυτά καθότι ως γυναίκα, δεν πολυ _ασχολούμαι . Αλήθεια είναι τόσο πραγματικό το γεγονός ότι κατάφεραν να μπουν στις Η.Π.Α ,ή αλλιώς ΕΙΠΑ και που δεν ΕΙΠΑ και τι έγινε δλδ , χωρίς να τους πάρει χαμπάρι ουδείς ,όσο ότι και οι δίδυμοι πύργοι και τα συναφή ιδρύματα έπεσαν απο τα αεροπλάνα που όλως τυχαίως δεν τα πήρε κανείς χαμπάρι γιατί όλοι είχαν πάει να δουν το ματς Ολυμπιακός παναθηναϊκός και ο τύπος που κοιτάει με τα γυαλάκια από εκείνο τον αψηλό πύργο τον είχε πιάσει κόψιμο στο αεροδρόμιο και δεν έβρισκε τουαλέτα ;;;;
Αχ και έλεγα και γω πως γίνονται όλως τυχαίος όλα ρε γμτ.
Μετά τους δίδυμους η τρομοκρατία τρομοκρατήθηκε και εισέβαλαν σε κάποιο κράτος να δεις πως το έλεγαν αλλά έχασαν πολλούς μόνο που ταυτόχρονα και η οπλοκατοχή και οπλοχρησία στην Αμερική πρέπει να μηδενιστεί και ρε γμτ να δεις πώς υπογράφονται τέτοιοι νόμοι με την σύμφωνη γνώμη του λαού ….
Αλλά τι τα θες εμείς οι γυναίκες μόνο πλέξιμο ξέρουμε ευτυχώς που έχουμε τους Αμερικάνους να μας λύνουν τις απορίες με την Δυναστεία και το Μικρό σπίτι στο Λιβάδι

Καλημέρα σε όλους