Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δημοσιογράφε της δεκάρας σε προειδοποίησα. Στο σπίτι του Ψυχάρη δεν μιλάνε για φωτογραφίες, δεν μιλάνε για φασισμό.



Ανθρωπάκι. Δημοσιογράφε της συμφοράς. Σε προειδοποίησα. 

Υπαλληλάκι. Στις 5 Οκτωβρίου του 2013 δημοσίευσες στο in.gr μία «είδηση», στην ενότητα «Ελλάδα», όπου έδειχνες φωτογραφία τού Χρυσαυγίτη Χρ. Παππά, στα νιάτα του, να χαιρετά Χιτλερικά μπροστά από τη σβάστικα. Είχες βάλει τίτλο «Φωτογραφία-ντοκουμέντο του Χρ. Παππά να χαιρετά ναζιστικά» και υπέρτιτλο «Το πραγματικό τους πρόσωπο». 

Θρασύ. Έκανες το λάθος να ανοίξεις τα σχόλια. Έτσι φάνηκε το δικό σου πραγματικό πρόσωπο. Το δικό σου και των ομοίων σου. 

Αναίσχυντε. Σου άφησα σχόλιο αιχμηρό μεν, αλλά κόσμιο και ειλικρινές και συ το ‘θαψες. Παρότι σε προειδοποίησα να μην το πράξεις, γιατί θα σε κάνω ρόμπα στο διαδίκτυο. Χοντρά τα μούτρα σου και δεν δίστασες να το εξαφανίσεις. 

Ανεκδιήγητε. Το σχόλιο έλεγε επί λέξει: 

«Στο σπίτι του Ψυχάρη δεν μιλάνε για φωτογραφίες. 

Δυστυχώς στα σχόλια του in.gr δεν μπορούμε να επισυνάψουμε φωτογραφίες. Έτσι οι αναγνώστες του θα έβλεπαν τον κύριο ΔΟΛ στο πλευρό χουντικών υπουργών, ατράνταχτο (σύμφωνα με τη λογική σας) πειστήριο για την ιδεολογία και τη δράση του. 

Υ.Γ Πήρα screenshot από το σχόλιο, κι αν δεν το δημοσιεύσετε ή το διαγράψετε μετά τη δημοσίευση, θα γεμίσω το διαδίκτυο.».



Αυθάδη. Η φωτογραφία του αφεντικού σου που εννοούσα, είναι σε κοινή θέα εδώ. Σημείωσε ότι εγώ τον Βαξεβάνη δεν τον γουστάρω, αλλά τα σύκα-σύκα. 

Αναιδή. Είναι Ναζί ο Παππάς; Τότε είναι αρχιναζί ο Ψυχάρης. Είναι φασίστας ο Μιχαλολιάκος; Τότε είναι αρχιφασίστας ο Ψυχάρης. Και μάλιστα επικίνδυνος. Κρυφός. Μεταμφιεσμένος σε δημοκράτη. Όπως όλοι οι αρχιφασίστες. 

Εξευτελισμένε. Είναι φασισμός χειρότερος όλων η λογοκρισία.

Αδιάντροπε. Γιατί έθαψες το σχόλιο; Είσαι πιστός σκύλος και φυλάς το αφεντικό; Θέλεις να γίνεις Πρετεντέρης στη θέση του Πρετεντέρη; Έχεις παιδιά να θρέψεις και γραμμάτια απλήρωτα; 

Αξιοθρήνητε. Όποια και να ‘ναι η δικαιολογία σου είσαι απαράδεκτος. Με όποιον τρόπο κι αν υποστηρίζεις τους συνεργάτες των Γερμανών, της Αποστασίας και της Χούντας, για όποιον λόγο κι αν το κάνεις, είσαι τραγικός. 

Μίσθαρνε. Αιχμή του δόρατος ελεεινής προπαγάνδας. Μια κουβέντα θα σου πω μόνο: Όταν θα σου κάνει ο Ψυχάρης τα τρία δύο (τα 300 ευρώ που παίρνεις 200) ή όταν θα σ’ αφήσει στον δρόμο, μην τολμήσεις ν’ αρχίσεις τις κλάψες και τις ξούρες (τις «διαμαρτυρίες» και τις «αποκαλύψεις»), ούτε να καλέσεις σε «συμπαράσταση». 

Διότι μπορεί να κλάπσουμε. Χωρίς το π. 


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κύριε Αριστείδη !
Φίλος απο το διαδίκτυο ειμαι αλλα να μου επιτρέψεις να μην βάλω το ονομά μου..
Σε παραδέχομαι για μια ακόμη φορά !

Αλλα δεν σε ειχα ξαναδεί να τα "παίρνεις στο κρανίο"

Μπράβο κυριε Αριστείδη,-και αν θελεις χρησιμοποίησε τη φράση μου-"καποιοι κανουνε χρησικτησία στην ανοχή μας !"

Με πολλή εκτιμηση

Αυτόλυκος είπε...

Προφανώς οί στρατευμένοι γλύφτες δέν θέλουν νά αποκαλύπτεται ο ρόλος τους.
Προφανώς αυτό πού τούς χρειάζεται είναι τό βελόνι τού κομπρεσέρ πού σπάνε τά μπετά. (Δονητής Ultimate).

Ανώνυμος είπε...

Μιας και "τα μεγαλα πνευματα συναντωνται"...
Αρχικως επιχειρησα να αναρτησω κοσμιο σχολιο σε αλλη δημοσιευση του in.gr, σχετικο με δηλωσεις του Παναγιωταρου, απο τις οποιες λογοκριναν ενα ενδιαμεσο σχολιο του που αφορουσε τον Μπομπολα και τα τσιρακια του (το ιδιο εκαναν και στο βιντεο που δημοσιευσαν - υπαρχει ενδιαμεσα ενα κενο 2 δευτερολεπτων!) - η καταληξη του ηταν στον καλαθο των λογοκριμενων...
Κατοπιν, απο πεισμα, επιχειρησα να αναρτησω κοσμιο σχολιο και εγω στην ιδια δημοσιευση του in.gr με αυτην στην οποια προσπαθησατε να δημοσιευσετε και εσεις σχετικο με την antifa υστερια των ΜΜΕ(ξαπατησης!!!) - η καταληξη του ηταν παλι στον καλαθο των λογοκριμενων...
"Υπαλληλάκι" (η "μπομπολακι" κατα -λογοκριμενο- Παναγιωταρο!) που θα δικαιολογηθει χρησιμοποιωντας το γνωστο -τι ειρωνεια!- "εγω διαταγες εκτελουσα" - το εκαναν ηδη οι ανωτεροι τους λαοπλανοι επικαλουμενοι τον "καημενο μεροκαματιαρη που τον κλωτσησε ο Κασιδιαρης" (λυπηθητε τον λαε, ειναι απλως φανταρακι του εκτελεστικου αποσπασματος... αυριο βεβαια μπορει να προαχθει, οπως συνεβει καποτε με τους νυν τηλεαστερες...)
"Είναι φασισμός χειρότερος όλων η λογοκρισία." - ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ!

Αριστείδης είπε...

Χαιρετώ τους πάντες!

Προς Ανώνυμο φίλο (10 Οκτωβρίου 2013 - 9:45 μ.μ.):

Χρειάζεται και η οργή. Για να ξυπνούν τα αίματα.
Χρησικτησία στην ανοχή. Σοφόν. Θα το τιμήσω δεόντως.
Δική μου η τιμή και η εκτίμηση.

Προς Αυτόλυκον:
Μπρρ! Ανατρίχιασα! Θα σας μαλώσω!

Προς Ανώνυμο φίλο (13 Οκτωβρίου 2013 - 9:45 μ.μ.):
Συμφωνούμε απολύτως. Αυτό με τις διαταγές (δεν φταίω εγώ, φταίει ο ανώτερος) πρέπει να τελειώνει.
Η λογοκρισία μη υβριστικών σχολίων είναι λάνθαστο σημάδι για το ποιόν του καθενός στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Αυτόλυκος είπε...

Έτσι είναι οί δημοκρατικοί λογοκριτές!

Δέν κοιτάνε τά χάλια τους οί αρκουδόγυφτοι, πού κατάντησαν νά κάνουν φώτοσοπ γιά νά πλασάρουν τήν πραμάτια τών αφεντικών τους.

Η εικόνα είναι πειραγμένη. Μόνο τό χέρι ρίχνει ίσκιο. Τό υπόλοιπο σώμα όχι. Στήν δεξιά πλευρά τού χεριού, αριστερά όπως τήν βλέπουμε, φαίνεται μέρος τής αυθεντικής σέ ανοιχτότερη απόχρωση. Ενώ τό πρόσωπο κοιτάζει ψηλά, δέν υπάρχει σχεδόν καθόλου λαιμός! Αριστερά τού κεφαλιού καί τού ώμου φαίνεται κατάλοιπο σέ μαύρο χρώμα τής επίστρωσης από τήν εικόνα τού Παπά πού τοποθετήθηκε επάνω στήν αρχική. Δέν μπήκε στό κόπο νά τό σβήσει ο άχρηστος!

Χριστίνα είπε...

Αγαπητέ Αριστείδη !!! τι βλέπω τι παρατηρούν τα ματάκια μου...
Τα πήρες !!! ανέβασες πίεση ...
Σου γύρισαν τα μάτια ....Αλλά δεν θόλωσε η πένα σου ...
Καλό αυτό .
Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο με νεύρα να γράφει τόσο ''ήρεμα''
Μάλλον η δύναμη της πένας συναγωνίζεται το θάνατο της σφαίρας..
Τελικά έχουμε μια δημοκρατική δικτατορία τυλιγμένη με το αραχνοϋφαντο πέπλο της ελευθερίας....

Αυτόλυκος είπε...

Τυρρανική ολιγαρχία έχουμε.

Χριστίνα είπε...

Καλημέρα Αριστείδη (Χριστίνα απλά)
Συνήθως οι άνθρωποι που μιλούν, επικοινωνούν και εν γένη κρατούν χαμηλούς τόνους είναι εκείνοι που όταν έρθει η ώρα της επίθεσης ή να πω της αντεπίθεσης, δεν ξέρει απο που θα σε βρει η ''βολή''.
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει γνωστή παροιμία με γνωστά αποτελέσματα.
Παρ' όλα αυτά δεν σε είχα ξαναδεί τόσο θυμωμένο γιατι ακόμα δεν πιστεύω ότι έχεις οργιστεί ώστε απλά εντυπωσιάστηκα ..

Αριστείδης είπε...

Καλή μου Χριστίνα:
Έχω ξαναπεί ότι μπορώ να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε με λόγια και γραπτά. Σε όλους τους τόνους. Ευγενικά, αυστηρά, ειρωνικά, υβριστικά κτλ κτλ. Το ότι μέχρι στιγμής προτιμώ την παράθεση επιχειρημάτων ή ατάκες-ρητά-παροιμίες, δεν σημαίνει ότι δεν οργίζομαι, ή ότι θα μιλώ πάντα με το σας και με το σεις. Κάποια στιγμή θα σφάξω. Με το βαμβάκι...

Χριστίνα είπε...

Αγαπητέ και φίλε Αριστείδη,
Σε μια κοινωνία που οι αξίες έχουν κοστολογηθεί με μηδενική αξία (λογοπαίγνιο).
Σε μια κοινωνία που σαν αεροψεκασμένη ψάχνει να βρει το αυτονόητο και παραπαίει ανάμεσα στην λογική και το ατομικό θέλω μιλάς για ηθική;

Οπως και αν μιλήσεις σε αυτιά γεμάτα μπετό, μυαλά εγκιβωτισμένα και ψυχές πουλημένες καθώς όπως λένε και οι Αμερικάνοι Money talks and bullshit walks δεν θα εισακουστείς.