Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Εκεί στα Σώματα Ασφαλείας: έχετε αρχίδια ρε;



Αν έχετε, παραιτηθείτε. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. 

Έτσι κι αλλιώς κρέας για τη μηχανή του κιμά είστε. Την ανάγκη σας να εργαστείτε, να προσφέρετε στην πατρίδα, στην κοινωνία, στην οικογένειά σας, στον εαυτό σας, την εκμεταλλεύονται στο έπακρον. 

Στο βρώμικο αυτό, χιλιοπαιγμένο, χαμηλού προϋπολογισμού έργο, χρειάζονται οι ξεκωλιάρηδες του καθεστώτος, αριστεροί και δεξιοί, κάποιους κομπάρσους. «Κακούς», «κομπλεξικούς» και «επικίνδυνους». Μαύρα πρόβατα και αποδιοπομπαίους τράγους. Αυτόν τον ρόλο, σας τον ανέθεσαν εν αγνοία σας, έναντι πινακίου φακής. 

Ό,τι κι αν κάνετε είστε χαμένοι από χέρι. Όπως κι αν δράσετε, όπως κι αν συμπεριφερθείτε, θα βρεθείτε μπλεγμένοι. 

Τι κι αν ξεποδαριάζεστε στα βουνά, κι αν θαλασσοδέρνεστε, κι αν ανταλλάσσετε πιστολιές με φονιάδες; 

Τι κι αν μοχθείτε; Είστε και θα είστε πάντα οι κακοί «μπάτσοι». 

Τι κι αν σκοτώνεστε; Είστε και θα είστε οι κακοί «μπάτσοι». 

Τι κι αν σακατεύεστε; Είστε και θα είστε οι κακοί «μπάτσοι». 

Τι κι αν εξαθλιώνεστε; Είστε και θα είστε οι κακοί «μπάτσοι». 

Πάντα θα υπάρχει ένας λιμοκοντόρος υπουργός να σας «αδειάσει» για τα ψηφαλάκια του. Πάντα θα υπάρχει ένας φελλός γαλονάς να ζητάει συγγνώμη για εγκλήματα που δεν κάνατε. Πάντα θα υπάρχει ένας ξεφτίλας δημοσιοκάφρος να σας οικτίρει για ανύπαρκτες παραλείψεις σας. Πάντα θα υπάρχει ένας πράκτορας ή προβοκάτορας που θα στρέφει το λαό εναντίον σας. Πάντα θα υπάρχει ένας χέστης αντιεξουσιαστής που θα σας βάλει στόχο επειδή κλάνει πατάτες να χτυπήσει μεγαλύτερο στόχο. Πάντα θα υπάρχει ένας μαλάκας χουλιγκάνος που προσκυνάει τα εκατομμυριούχα τσογλάνια του γκαζόν και για τα προβλήματά του τού φταίνε οι «μπάτσοι». Πάντα θα υπάρχει κάποια προοδευτική πουτάνα με ασυλία που θα σας απειλεί ενώ την προστατεύετε. 

Για μπαμπούλες σας έχουν δεν το καταλαβαίνετε; Και μάλιστα αναλώσιμους! 

Το κοινό έγκλημα και την τρομοκρατία τα υποθάλπει το σύστημα. Ο κοσμάκης πρέπει να φοβάται. Αν φοβάται ζητάει την παρουσία σας. Η παρουσία σας, η αστυνόμευση, επεκτείνεται και πέραν του εγκλήματος. Κι αν σκοτωθεί και κανένας, πολίτης ή αστυνομικός, τόσο το καλύτερο. Μεγαλύτερος ο φόβος. 

Ληστεία; Να φωνάξουμε την αστυνομία! Έρχεται η αστυνομία και ... μας συλλαμβάνει για χρέη προς την εφορία! 
Ληστεία; Να μην φυλάμε τις οικονομίες μας στο σπίτι! Να τις καταθέσουμε στην Τράπεζα! Να μας τις ληστέψει ο τραπεζίτης ή η εφορία! 
Ληστεία; Ανασφάλεια! Να αυξηθούν οι περιπολίες! Να περιπολεί η αστυνομία και να φακελώνει όποιον έχει ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του. 

Εγκληματικότητα; «Τρομοκρατία»; Ανασφάλεια; Κορώνες από τις μαριονέτες που κυβερνάνε, «μέτρα», «εγκύκλιοι», «συσκέψεις», «αναβαθμίσεις» κτλ. Και φορούν οι εχθροί του λαού φιλολαϊκή μάσκα, δήθεν ότι νοιάζονται και αγωνιούν για την ασφάλεια του πολίτη. Δήθεν ότι φυλάνε ζωές και περιουσίες, ενώ μαζεύουν πληροφορίες, ενώ παρακολουθούν κάθε μας κίνηση. 

Σκοτώθηκε ένας από σας στο καθήκον; Η καλύτερή τους. Το σώου του τρόμου έχει και συγκίνηση. Να σημαίες στο φέρετρο (να τα παιδιά σας ορφανά), να «ηρωικές» κηδείες, να μεγαλοστομίες. Κι από μέσα τους χαίρονται. Χάσαμε έναν αναλώσιμο; Ε και τι έγινε; Θα τον αντικαταστήσουμε αμέσως, τόσοι άνεργοι πιτσιρικάδες-φουκαράδες υπάρχουν. Άσε που θα διορίσουμε τη χήρα ή τα ορφανά και θα δείξουμε κοινωνικό πρόσωπο. Θα δείξουμε στους χαχόλους ότι σκοτωνόμαστε για χάρη τους και θα μας δώσουν και συγχαρητήρια. 

Πώς το λένε οι αντικοινωνικοί; «Καλός μπάτσος είναι ο νεκρός μπάτσος!». ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ! 

Τι δεν καταλαβαίνετε; 

Ληστές, βιαστές, «τρομοκράτες» κτλ είναι επιθυμητοί από το σύστημα. Όταν δεν υπάρχουν τους προσλαμβάνουν. Όπως κι εσάς! 

Τα Σώματα Ασφαλείας ήταν πάντα Σώματα δίωξης του φρονήματος, κι αυτό δεν άλλαξε, μόνο που τώρα χρησιμοποιείται ως πρόσχημα το έγκλημα και η τρομοκρατία. 

Ακούστε κάποιον που θα έπρεπε να σας θεωρεί εχθρούς. Κάποιον που έφαγε κλωτσιές από χουντικούς μπάτσους. Κάποιον που θα έπρεπε να βλέπει στολή και να φτύνει από αηδία. 

Είστε αντικείμενο εκμετάλλευσης και ασφυκτιώ. Είστε πάντα χαμένοι και συμπάσχω. Είστε για θυσία στο σφαγείο και δεν το αντέχω. 

Ακούστε με. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. 

Τι φοβάστε; Ανάγκη σας έχουν, δεν τους έχετε. Όλα τα 'χουν σχεδιάσει, κάντε τους χαλάστρα. Δώστε τους χάος. Ας προσλάβουν αλλοδαπά κτήνη για τις βρωμοδουλειές τους. Η ώρα πλησιάζει. Δεν μπορώ να σας έχω απέναντί μου. 

Ξαναρωτώ: έχετε αρχίδια ρε; 

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχω εναν γειτονα, ρουφιανο της αστυνομιας που λεει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που λες και εσυ αριστειδη-αρχιδοδικαιε!
ΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!
ρε μπας-κινε απο αυτους ο αριστειδης???

Αυτόλυκος είπε...

Μήν τό σβήσεις Αριστείδη. Άστο γιά νά φαίνεται πόσο τσούζει ο κώλος κάποιων όταν λέγονται αλήθειες.

Αριστείδης είπε...

Με σχόλιο δικό μου στις 11:13 μ.μ. της 29ης Ιανουαρίου 2014, απάντησα στο καλόπαιδο που είχε την έμπνευση να γράψει αυτά που βλέπετε παραπάνω (11:09 μ.μ.). Στη γλώσσα που καταλαβαίνει. Το αφαίρεσα διότι δεν χρωστάνε τίποτα οι αναγνώστες να παρακολουθούν βρισίδι του ιστολόγου με τους ... του διαδικτύου. Ελπίζω μόνο να το είδε.

Ανώνυμος είπε...

Γενικως διαφωνω με την δημοσιευση κυριως διοτι παραειναι αριστερης λογικης αυτη η αναλυση (τα σωματα ασφαλειας στις δημοκρατιες -ακομη και στις δυσλειτουργικες- εξυπηρετουν αποτερα κυριως τον λαο και λιγοτερο -και μονο αν υπαρχει τετοια- την οποια προσχαιρη αντιλαικη εξουσια) και προταση (τα σωματα ασφαλειας ΔΕΝ παραιτουνται διοτι εστω και αν διαφωνουν με το προσχαιρο καθεστως εξουσιας εχουν καθηκον να διασφαλισουν απωτερα υπερτερα λαικα αγαθα), παρα το οτι πραγματι εντοπιζει την δυσκολη και αδικη θεση που βρισκονται σε καθε περιπτωση οι υπηρετουντες στα σωματα ασφαλειας (παντα θα ειναι οι "κακοι" - εκτος ισως για τα θυματα δολοφονων, βιαστων, ληστων...).
Αλλα η πλακα ειναι πως ο Αριστειδης μας θα το φαει το κεφαλι του απο τους "δικους του"... χαχαχα... μια ζωη οι κατσαπλιαδες του "χωρου" του σφαγιαζουν πρωτα τους "δικους τους" πριν σφαξουν και καθε αλλον... χαχαχα!!!
Σε καθε περιπτωση, το γεγονος πως αφηνεις το σχολιο που προσπαθει να σε θιξει (πολυ ανεπιτυχως - βεβαια τετοιου επιπεδου ειναι η πλειονοτητα των "δικων σου"... και εγω για ενα συνηθισμενο κολοπαιδο του "χωρου" τον κοβω, απο αυτα που νομιζουν πως κανουν και κατι σπουδαιο οταν πιθηκιζουν) και διαγραφεις (κακως - μεγαλα παιδια ειμαστε) το δικο σου σε καθιστα... σε καθιστα... αχ βρε Αριστειδη, τι δουλεια εχεις σε εναν "χωρο" -και να προσπαθεις να τον υπερασπιστεις μαλιστα- που εχει γεμισει με γελοια καθαρματα!
ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Αυτόλυκος είπε...

Έχουμε δημοκρατία καί δέν τό είχα καταλάβει;
Κι εγώ πού νόμιζα ότι έχουμε, έστω καί πρόσκαιρη(!), τυρρανική ολιγαρχία!
Τζάμπα Αριστοτέλη διάβαζα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Αυτόλυκος είπε...

Εγώ τόν θεωρώ σοβαρότατο. Γιά άλλους δέν εγγυώμαι.

Ανώνυμος είπε...

Ευαγγελινέλης Ιωάννης 23 ετών.
Σκυλογιάννης Γεώργιος 22 ετών.
Δεν πληρούν τα κριτήρια σου ώς προς τα αρχίδια...Η υπόλοιπη κοινωνία όμως έχει άλλη άποψη.Ποιόν θα ωφελήσει η παραίτηση των ενστολών;Την κοινωνία;Κοινωνία είναι και οι ένστολοι.Και η παραίτηση δεν οδηγεί πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

Μαθήματα δημοκρατίας απο τους διαχειριστές...Φορέστε στολή. Σας ταιρίαζει.

Αυτόλυκος είπε...

Στό ανάκτορο τού Τσαουσέσκου, η φρουρά έκανε στό πλάϊ. Τήν συνέχεια τήν γνωρίζουμε.
Τί μισθό έπαιρνε ο κάθε φρουρός; 3+60

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσαουσέσκου ήταν δικτάκτορας και η φουρά έκανε στο πλάι για να τον λυντσάρει ο λαός.Οι δικοί μας βγήκαν απο κάλπες.Αύριο να γίνουν εκλογές και ο κόσμος θα τους ξαναψηφήσει.Τους ίδιους ή τα κακέκτυπα τους.Και μετά θα ξανακάτσει στον καναπέ.Αντί λοιπόν να ρωτάμε αν έχουν τα αρχίδια να παραιτηθούν οι ένστολοι μήπως να μας απασχολεί περισσότερο τι αρχίδια κουβαλάει ο λαός? Εχει τα αρχίδια να μην τους ξαναψηφήσει? Οχι δεν τα έχει.Οπότε αν αύριο παραιτηθούν οι ένστολοι ποιός θα ιδρώσει πιο πολύ? Ο Μπόμπολας και ο Κονρομηνάς;Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;Φυσικά και όχι.Θα ιδρώσει όμως ο απλός λαός που δεν μπορεί να αγοράσει ιδιωτικούς φρουρούς όπως οι εγχώριοι νταβατζήδες.Λες και βράζει η επανάσταση και τα σώματα ασφαλείας είναι το εμπόδιο.Λες και αν πχ παραιτηθεί ολόκληρο το αστυνομικό σώμα την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις για τις κενές θέσεις.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Αριστείδης είπε...

Στις 8:31 μ.μ σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2014 ένας Ανώνυμος σχολιαστής άφησε σχόλιο οργισμένο και επιθετικό προς εμένα. Ενώ το διάβαζα εξαφανίστηκε. Η μαμά Γκουγκλ γράφει ότι το σχόλιο "αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή του ιστολογίου".
Ο μοναδικός διαχειριστής του ιστολογίου αυτού είμαι εγώ και ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. Δεν είχα λόγο. Εδώ άφησα το υβριστικό πρώτο σχόλιο, αυτό θα με πείραζε;
Συνεπώς δύο πράγματα μπορεί να συνέβησαν: ή η Γκουγκλ ψεύδεται ή κάποιος έχει βάλει το ανόσιο χέρι του στο ιστολόγιο.
Δυστυχώς με τα Ανώνυμα σχόλια αυτά συμβαίνουν. Ερωτώ λοιπόν τους Ανώνυμους σχολιαστές και κυρίως αυτόν που σχολίασε στις 8:49. Ήταν δικό σου το σβησμένο; Αν μετάνιωσες και το απέσυρες πέστο να ενοχοποιήσουμε τη Γκουγκλ και να ησυχάσουμε. Αν όχι θα απαντήσω όπως το θυμάμαι.
Σε όλους θα απαντήσω, αφού ξεκαθαριστεί το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτόλυκος είπε...

Ενώ αυτοί εδώ είναι δημοκράτες!
Αυτοί δέν βγήκαν από κάλπες. Οί μανάδες τους έχεσαν στό μαιευτήριο.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο ήταν οργισμένο αλλά σε καμία περίπτωση επιθετικό προς εσένα.Εξάλλου παρότι είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω, είμαι τακτικός αναγνώστης του μπλόγκ και απο τα ελάχιστα που έχω ώς σελιδοδείκτη.Μάλλον η γκούγκλ έκανε λαδιά.Γράφω και παραπάνω.Ο λαός κοιμάται.Οσοι πεινάνε δεν ονειρέυονται επανάσταση.Ονειρεύονται δουλειά.Και όσοι κουτσά στραβά δουλέυουν δεν έχουν τα αρχίδια να το παίξουν ήρωες.Το στομάχι του θέλουν να γεμίζουν.Δεν είναι εμπόδιο σε τίποτα οι ένστολοι.Κομμάτι της κοινωνίας είναι.Και η παραίτηση δεν είναι λύση μιάς και μς την ανεργεία που έχουμε οι θέσεις θα καλυφθούν τάχιστα και μάλιστα όχι μέσω πανελληνίων αλλά με κομματικά ρουσφέτια.Δεν λείπουν απο τα σώματα ασφαλείας μόνο τα αρχίδια.Λείπουν απο όλους μας.Λυπάμαι αν προκάλεσα αναστάτωση.

Αυτόλυκος είπε...

Απ' όση ιστορία έχω διαβάσει, πουθενά δέν είδα επανάσταση χορτασμένων.
Αν θέλεις κάτι, διεκδίκησέ το. Κανείς δέν θά σού τό χαρίσει.

Αριστείδης είπε...

Μικρή η αναστάτωση, μεγεθύνθηκε από Γκουγκλ και τα φίδια που με ζώνουν κάθε φορά που υποψιάζομαι κακόβουλη παρέμβαση (χάκινγκ).
Θέμα λήξαν.
Και τώρα στο "δια ταύτα".
Ο σχολιαστής του πρώτου σχολίου παραλίγο να αναδείξει την ουσία, αλλά η στενομυαλιά ή η προβοκάτσια την έθαψαν. Στην ανάρτηση μετέφερα αυτούσια τα συμπεράσματα συζήτησης με 2 (δύο) παραιτηθέντες αστυνομικούς (έναν 60χρονο τώρα, που παραιτήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80 κι έναν 36χρονο που παραιτήθηκε προ 10ετίας). Δεν ζουν σαν κροίσοι σήμερα, δεν τα βρήκαν όλα ρόδινα, αλλά κανείς δεν μετάνιωσε.
Επίσης: α) το καθαρά πρακτικό κομμάτι (μαζική παραίτηση) είναι υπέρ των ενστόλων. Ουδείς μπορεί να τους αντικαταστήσει αμέσως. Το χάος είναι βέβαιο. Συνεπώς ακόμη και η απειλή παραίτησης θα ταρακουνήσει πολλούς. β) οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί πια και ο κίνδυνος τόσο μεγάλος που οι ένστολοι είναι χαμένοι ούτως ή άλλως. Η επιβίωσή τους εναπόκειται στην τύχη. γ) έχω παραιτηθεί αμέτρητες φορές και πλέον φυτοζωώ. Και δεν διακυβευόταν η ζωή μου, μόνο η αξιοπρέπεια μου. Στα σώματα Ασφαλείας απειλείται και η αξιοπρέπεια και η ζωή.
Και τώρα το βασικό: Είναι τυχαίο ότι τρομοκράτες, ποινικοί κτλ αφήνονται ελεύθεροι από την τρίτη εξουσία (δικαστές), κατ' εφαρμογήν "νόμων" που ψηφίζει η δεύτερη εξουσία (βουλή), τους οποίους έχει προτείνει και εκτελεί η πρώτη εξουσία (κυβέρνηση), ενώ γλείφονται κατά σύστημα από την τέταρτη (δημοσιογράφους).
ΡΩΤΩ ΞΑΝΑ: ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;
Επάνω στις πλάτες των ανέργων που ζητούν να γεμίσουν το στομάχι τους παίζεται βρώμικο παιχνίδι και ΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. ΩΜΗ, ΚΑΘΑΡΗ, ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΗ.
Κι αν με ρωτάτε γιατί οι ένστολοι να κάνουν την αρχή ενώ ο λαός κοιμάται απαντώ:
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας το διεκδικήσει λοιπόν ο λαός και βλέπουμε.Αλλά κοιμάται χαζεύοντας σουλειμάν.Ενημερώνεται απο την Τρέμη.Συγκινείται με την Τατιάνα.Διασκεδάζει με πάολα.Κάνει φίρμα την μενεγάκη και τον λαζόπουλο.Βλέπει ως αγωνιστή τον γαβαλά.Δακρύζει με τον γεροντοέρωτα του κοντομηνά.Και ψηφίζει.αντωνάκηδες και αλέξηδες.Ψηφίζει την...μεγάλη δημοκρατική παράταξη και το συνταγματικό τσίρκο.Ψηφίζει καιάδες και τατσόπουλους.Δεν πεινάει ακόμα αρκετά για επαναστάσεις.Και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.Εκτός και αν μιλάμε για άλλο λαό.

Αυτόλυκος είπε...

Ρητορικό θά έλεγα τό ερώτημα, διότι: τά καθεστώτα ελέγχουν τήν δικαιοσύνη, γιά νά μήν κινδυνεύουν. Οί βουλευτές έχουν ασυλία, γιά νά μήν κινδυνεύουν. Οί δημοσιογραφάρες γλείφουν τά καθεστώτα, γιά νά τά κονομάνε χωρίς νά κινδυνεύουν. Οί τρομοκράτες, (πού λέει ο λόγος, ή η πρεσβεία), όσο καιρό είναι χρήσιμοι, είναι στό μισθολόγιο καί δέν κινδυνεύουν.
Όλα αυτά βεβαίως από νομική άποψη. Μιά παροιμία όμως λέει: there are many ways to skin a cat.

Αριστείδης είπε...

Ρητορικό για σένα. Για τους υπόλοιπους ουσιαστικό: τροφή για σκέψη.
Εκείνο που δεν κατάλαβαν πολλοί σχολιαστές είναι ότι προσπαθώ να αφυπνίσω και όχι να υποχρεώσω κανέναν να κάνει κάτι που δεν μπορεί ή δεν θέλει.
Πάντως τα (ξανα)κατάφερα: οι μισοί με λένε μπάτσο (δηλ. φασίστα και λοιπά γλαφυρά) και οι άλλοι μισοί αντι-μπάτσο (δηλ. κομμουνιστή κτλ)!

Αυτόλυκος είπε...

Καταφερτζή! Κάποια μέρα νά μού πείς τό μυστικό. Μόνο μήν τό κάνουμε όπως στό ανέκδοτο μέ τό ενυδρείο!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι παντα την αρχη την κανει αυτος που εχει αρχιδια, αλλα τα σωματα ασφαλειας δεν εχουν τοσο σοβαρους λογους να επαναστατησουν (η -μαζικη- παραιτηση ειναι στην ουσια επανασταση - και αν τελικα αποφασιζαν να κανουν επανασταση, ε, θα διαλεγαν πιο παραδοσιακους, δοκιμασμενους, και αποτελεσματικους τροπους...). Οπως σωστα εντοπιζει ενας ανωνυμος σχολιαστης: ο λαος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ επελεξε τους κυβερνωντες. Πραγματι η παραιτηση ειναι μπεσαλιδικη λυση... ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (μαλιστα αντιθετα, στα σωματα ασφαλειας η παραιτηση ειναι στην ουσια παραβιαση του ΟΡΚΟΥ - τα σωματα ασφαλειας οταν θυμωσουν κανουν επανασταση ΑΝΕΥ παραιτησης!).
Ο αρχικος σχολιαστης ειναι ενας εν δυναμει κατσαπλιας που θα στησει χορο αν ποτε γινοταν αποδεκτη η προταση σου - οπως στηριζει (χωρις να το καταλαβαινει) το επιχειρημα σου (οι υπηρετουντες στα σωματα ασφαλειας πραγματι κατανουν και αποδεχονται πολλα απο αυτα που γραφεις), στηριζει και το δικο μου που ακυρωνει εν τελει το δικο σου (οι υπηρετουντες στα σωματα ασφαλειας δεν μπορουν να κανουν την χαρη στους κατσαπλιαδες). Καημενε Αριστειδη (με ολο τον σεβασμο) μην κρινεις εξ' ιδιων - κατσαπλιαδες υπαρχουν τοσοι πολλοι (κυριως στον "χωρο" σου) που τετοια "επανασταση" θα καταληγε σε φιασκο πολυ χειροτερο απο οτι αν γινοταν με τον τροπο που αρμοζει σε σωματα ασφαλειας. Το χαος για να ειναι ευεργετικο απαιτει γερα θεμελια, οχι την αθλια ποιοτητα των Ελληνων (κυριως του "χωρο" σου) που θα το καταντησουν χαοτικο!
Οχι, δεν ειναι τυχαιες οι αθλιες αλαξοκολιες των τεσσαρων εξουσιων (σωστα εντοπισες τον υπουλο ρολο των ΜΜΕ(ξαπατησης) στο προσφατο αρθρο σου - ειδικα αυτο το "παρα την διεθνη κατακραυγη"...) στην δυσλειτουργικη δημοκρατια μας - ομως υπαρχουν λυσεις (επαναστατικα!) δημοκρατικες: για εμενα μια πολυ καλη ειναι η Χρυση Αυγη (ναι, ενταξει, ξερω... ομως: μιας και η "αριστερα" ειναι πληρως ανθελληνικη και βουτηγμενη στα σκατα της διαπλοκης και της διαφθορας, υγιεστατοι δημοκρατες συσπειρωνονται γυρο απο την Χ.Α. διοτι αυτην την στιγμη ειναι οι μονοι που μπορουν να διασφαλισουν "ομαλη αναταραχη" που θα γκρεμισει τους διαφορους νταβατζηδες χωρις να καταρευσει η δημοκρατια... και ισως, εστω και απο μπρουταλ σποντα, να περισωσουν οτι εχει απομεινει απο το Ελληνικο πνευμα!).
Ασχετο: σεβομαι ιδιαιτερα το οτι δεν λογοκρινεις ακομη και οσους προσπαθουν να σε θιξουν.
ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Αυτόλυκος είπε...

Μία μέρα νά μήν κάνουν τίποτα, αρκεί. Τά υπόλοιπα θά τά βρεί η νεκροψία.

Αριστείδης είπε...

Πάω για ύπνο, να προλάβω να κοιμηθώ 5 ωρίτσες γιατί αύριο θα σέρνομαι. Λίγη υπομονή, θα επανέλθω με σχόλια, ίσως και με νέα ανάρτηση.