Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ισλαμοφασίστες, βόμβες και Καλάσνικοφ: και όμως υπάρχουν και χειρότερα!



Ο πολύς κύριος Θάνος Τζήμερος συνέγραψε πάλι μείζονος σημασίας πόνημα με τίτλο «Πολυπολιτισμικότητα και άλλα παραμύθια» το οποίο δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του Σημίτη (Σταύρου Θεοδωράκη). Επισκέφθηκα την ιστοσελίδα για να σχολιάσω (αρνητικά) αλλά βρήκα τα σχόλια κλειστά (κατανοητό). Μετά αποφάσισα να του αφιερώσω ολόκληρη ανάρτηση, αλλά σχεδόν αμέσως μετάνιωσα. Όχι γιατί ο Θ. Τζήμερος δεν αξίζει ολόκληρη ανάρτηση (κι αν δεν αξίζει ο ίδιος, αξίζει σίγουρα η επιχειρηματολογία του) αλλά επειδή έπεσε το μάτι μου ΕΔΩ


Η αγνώστων (και αδιάφορων) λοιπών στοιχείων αρθρογράφος κυρία Χριστίνα Πουλίδου, σε ύποπτο χρόνο (Μάρτιος 2014), ενώ οι νόμιμες διαμαρτυρίες κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης άρχιζαν να πληθαίνουν διεθνώς και οι αναφορές των ΚΥΠατζήδων παγκοσμίως προδιέγραφαν με βεβαιότητα αστικές επιθέσεις φανατικών σε δυτικά εδάφη, πήρε χαρτί και μολύβι (πληκτρολόγιο και ποντίκι) για να κατακεραυνώσει την «Ισλαμοφοβία». 

Με στυλάκι σικάτο και ανάλαφρο, σχεδόν παιχνιδιάρικο, ανέλαβε να εξορκίσει τους φόβους περί Ισλάμ και να ειρωνευτεί-χλευάσει (τι πρωτοτυπία!) τους ακροδεξιούς του 7% των ελλήνων ψηφοφόρων. Με υφάκι γνώστη που απευθύνεται σε αδαείς και επιχειρηματολογία «Der Spiegel» (και τα σκυλιά δεμένα), προσπαθεί να διασκεδάσει τον φόβο και να γελοιοποιήσει τους φοβούμενους, μέσω «αδιάσειστων στοιχείων»: στατιστικών και «εκτιμήσεων». Προσέξτε, παρακαλώ, ιδιαίτερα τις υπογραμμισμένες (από εμένα) προτάσεις. 

Και τώρα, πριν προχωρήσετε παρακάτω, διαβάστε ΕΔΩ (γιατί νομίζετε ότι μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω τα ίδια και τα ίδια;). 

Αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε, προσέξτε και πάλι: 


Η καλή κυρία μάς πληροφορεί ότι το 1% των 4 εκατομμυρίων μουσουλμάνων τής Γερμανίας είναι ακραίοι, αλλά δεν αρκείται σ’ αυτό. Προσθέτει και μια μικρή, τόση δα λεξούλα: ΜΟΛΙΣ! 

Στο στυλάτο και περιπαικτικό αυτό κειμενάκι η ανώδυνη αυτή λεξούλα περνάει σχεδόν απαρατήρητη. Αυτό είναι άλλωστε και η πεμπτουσία της «επιστημονικής» προπαγάνδας: να επηρεάζει όντας καλά κρυμμένη. 

Η αξιότιμος κυρία δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας ενημερώνει ότι 40.000 (ολογράφως: σαράντα χιλιάδες) φανατικοί και εν δυνάμει μακελλάρηδες ζουν ανάμεσα σε φιλήσυχους ανθρώπους σε Γερμανικό έδαφος και αυτό το λέει «μόλις»! Σαράντα χιλιάδες εχθροί της Δημοκρατίας, του δυτικού πολιτισμού και της επικρατούσας στην Ευρώπη θρησκείας βρίσκονται ανάμεσα σε νομοταγείς Γερμανούς πολίτες (σε προηγμένο κράτος· κατ’ αναλογίαν υπολογίστε τον αντίστοιχο αριθμό στο μπάχαλο Ελλάς που δεν γνωρίζει ούτε πόσοι απεβίωσαν και δεν δικαιούνται συντάξεως) και δεν τρέχει τίποτε! Σαράντα χιλιάδες φονταμενταλιστές, θεωρητικώς αιμοσταγείς και ενδεχομένως ένοπλοι, επικρέμονται ως απειλή πάνω από τα κεφάλια αθώων και αυτό είναι επιχείρημα κατά της «Ισλαμοφοβίας»! Φαντάζομαι ότι θα συγχαρείτε μαζί μου την κυρία Πουλίδου για την ποιότητα της γραφής της και την πειστικότητα των επιχειρημάτων της. 

Θα ήμουν όμως άδικος με την ερίτιμο κυρία, αν έκανα έστω και τον παραμικρό υπαινιγμό ότι αυτή είναι το πρόβλημά μας. Ας είμαστε ρεαλιστές. Η άγνωστη σ’ εμένα κυρία δεν είναι παρά σταγόνα στον ωκεανό. Επικίνδυνος είναι ο ωκεανός. Ο ωκεανός αυτόκλητων και επιδοτούμενων συνηγόρων της καφρίλας. Ο ωκεανός θεσμικών και μη προπαγανδιστών (εκόντων και ακόντων) που ουδόλως ενοχλείται από σάρκες που ξεσκίζονται από μαστίγια σε κοινή θέα στο όνομα του Προφήτη, από δίποδα κτήνη για τα οποία γυναίκες και παιδιά είναι απλώς ιδιοκτησία και από χαντζαροφόρους εγκληματίες που επιβάλλουν «σαρίες», αλλά εγκαλεί τους αντιδρώντες ως «Ισλαμοφοβικούς». Ο ωκεανός φασιστών που απαιτεί να συνδιαλλαγούμε με (ήτοι να αφομοιωθούμε από) το μετριοπαθές Ισλάμ, ώστε το τελευταίο να «αναδειχθεί» (ήτοι να μας καπελώσει) και το ριζοσπαστικό Ισλάμ να «απομονωθεί» (ήτοι οι άοπλοι να «απομονώσουν» με διάλογο τους χασάπηδες). Ο ωκεανός παγκοσμιοποιητών που ζητά να απομονώσουμε εμείς ους έθρεψαν οι ΑμερικανοΣιωνιστές, δεχόμενοι συμβίωση με θρησκόληπτους στη γη του Αριστοτέλη, του Καντ και του Βολταίρου. Ο ωκεανός αυτός μάλιστα. Είναι επικίνδυνος. 

Θα είμαι όμως άδικος και με τον ωκεανό προπαγανδιστών, αν δεν τονίσω και τον μεγαλύτερο, υπαρκτό και τρομακτικό κίνδυνο: τους ψηφοφόρους. Τους απαίδευτους ατομιστές συμπολίτες μας που ετοιμάζονται να εκστρατεύσουν κατά της κάλπης με μόνο στόχο να πραγματοποιήσουν/περισώσουν τα μίζερα όνειρα της θλιβερής ζωής τους (μισθουλάκους, θεσούλες, συνταξούλες). Για να μη σας κουράζω άλλο σας ερωτώ: Τα ανθελληνικά, αντιχριστιανικά, Ισλαμολάγνα, Τουρκολάγνα, Σκοπιανολάγνα κόμματα προεξάρχοντος εκείνου του οποίου ηγείται ο τυπάκος που καμαρώνει στις φωτογραφίες δίπλα στον Σίμονα Πέρεζ, τους τέως Αμερικανούς πρέσβεις, την Γιάννα Αγγελοπούλου κτλ κτλ, πόσα εκατομμύρια ψήφους θα πάρουν νομίζετε; 

2 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Πράγματι, μόλις 40.000 είναι.
Πόσοι τέτοιοι είπαμε ότι είναι στή Συρία; Μόλις 15.000!

Κάποιοι πυροδότησαν κάποιους προγραμματισμένους, καί θυσίασαν κάποιους "στρατευμένους".
Η πρώτη επίθεση δείχνει νά είναι στημένη, όπως στόν μαραθώνιο τής Βοστόνης.

Ο επιθεωρητής της γαλλικής Αστυνομίας Helric Fredoun ο οποίος ήταν ανάμεσα στην ομάδα που ερευνά για την σφαγή στη Charlie Hebdo βρέθηκε νεκρός χθές στο γραφείο του. Αυτοκτόνησε, ή βρήκε κάτι πού δέν έπρεπε.

Τί έχει νά μάς πεί γι αυτό η καλή κυρία μέ τό ανάλαφρο καί σικάτο στυλάκι καί τούς μόλις 1%;

Ανώνυμος είπε...

Το εξαιρετικο αρθρο σου με βρισκει απολυτα συμφωνο, ευγε! (πλην της αρνητικης, αν κατανοω σωστα, αναφορας σου στον Τζημερο)
Μολις πριν λιγο διαβασα και το επισης εξαιρετικο, και σχετιζομενο με το παρον, προηγουμενο αρθρο σου - τα πραγματα μου φαινονται απλα, και νομιζω τα κατανοεις και εσυ (παρα την επιμονη διαστρευλωση της αληθειας απο τους παντα προδοτες αριστερους -συντροφους σου!?- και τους θλιβερους -πρωην συντροφου μου...- ψοφοδεξιους προδοτες), δυστυχως ομως εμεις ειμαστε η φωτισμενη μειονοτητα που δεν την σκοτιζει η επιστημονικη προπαγανδα (πω... πω... φοβαμαι πως εγινα και εγω καπως συνομοσιολογος!) οταν η πλειονοτητα των πολιτων-πελατων ειναι οπως την περιγραφεις.
Απαντω στο (ρητορικο) ερωτημα σου: την δικη μου ψηφο θα την παρει η Χρυση Αυγη (δαγκωτο - για να ξεβρωμισει ο τοπος...)

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ