Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη δολοφονώντας τους εργαζόμενους στο Charlie Hebdo μας έστειλε πολλά και εφιαλτικά μηνύματα.



Το αριστερής κατεύθυνσης περιοδικό επέκρινε τον φανατισμό και ιδιαίτερα τον θρησκευτικό, από οπουδήποτε αυτός προέρχεται, κρατώντας τουλάχιστον τα προσχήματα. Σε αντίθεση με τους εγχώριους και διεθνείς τσάμπα μάγκες και πράκτορες που μόνο ο Χριστούλης τους πειράζει. 

Συνεπώς ήταν ιδανικός στόχος για σφαγή με μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες. Μηνύματα πολλά και απειλητικά: 

Μήνυμα πρώτον: ο Χριστιανισμός υποδεέστερος είτε έτσι είτε αλλιώς. 
Το Ισλάμ υπερτερεί των άλλων θρησκειών, αφού οι πιστοί του δεν διστάζουν να σκοτώσουν για την πίστη τους. Συνεπώς, Χριστιανοί της Ευρώπης, οι αηδίες περί αγάπης τού πλησίον που πρεσβεύετε, σας καθιστούν αυτομάτως μειονεκτικούς. Ή θα σκύψετε το κεφάλι στους λαθροεποίκους (υποχρεούστε να τους αγαπάτε βάσει της πίστης σας ή να τους φοβάστε ως ανώτερους) ή θα πάρετε ανάποδες και θ’ αρχίσετε να τους πυροβολείτε (στην τελευταία αυτή περίπτωση σας την έχουμε στημένη, θα σας πούμε ρατσιστές και ξενοφοβικούς, θα έχουμε δηλαδή την ευκαιρία να δυσφημίσουμε περαιτέρω τον Χριστιανισμό και τον Ευρωπαίο πολίτη). 

Μήνυμα δεύτερον: ο τρόμος μάς φέρνει πιο κοντά. 
Συσπείρωση (τάχα) έναντι του κοινού εχθρού. Έχω ξανατονίσει ότι βασικός μηχανισμός προπαγάνδας για να υποχρεωθεί κάποιος να δεχθεί κάτι άγνωστο και εχθρικό είναι να «συσπειρωθεί» μαζί του έναντι ενός κατασκευασμένου «μπαμπούλα» που δήθεν τους απειλεί όλους. Ο μπαμπούλας αυτός είναι η «τρομοκρατία», οι «φανατικοί», το «ριζοσπαστικό Ισλάμ» κτλ. Μη μου πείτε ότι μετά το σοκ που ακολουθεί τη σφαγή αθώων από κάφρους, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό δεν είναι «ε, δεν είναι και όλοι οι μετανάστες φονιάδες και φανατικοί». Ήδη ο ρεζίλης που παριστάνει τον Πρόεδρο της Γαλλίας καλεί τους Γάλλους πολίτες σε «εθνική ενότητα». Πήρε ασίστ από τον πασαδόρο της Νέας Τάξης και έβαλε καλάθι: ενότητα των Γάλλων Χριστιανών με τους Αφρικανούς συμμορίτες εννοεί. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις από ανόμοιους φορείς, κοινές προσευχές από παπάδες διαφόρων θρησκειών και δογμάτων, οι κάμερες θα ζουμάρουν σε φιγούρες διαφόρων φυλών και πολιτισμών που κλαίνε μαζί συγκλονισμένες κτλ. 

Μήνυμα τρίτον: οι αριστερές και γενικώς προοδευτικές ιδέες που δεν υπηρετούν τη Νέα Τάξη πεθαίνουν. 
Όσοι έχετε διάθεση να κρατήσετε ίσες αποστάσεις από χριστιανούς, μωαμεθανούς και ιουδαίους, να μη θέσετε δηλαδή την ιδεολογία σας στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης, χάσατε (τη ζωή σας). Να παίζετε στα σίγουρα. Διακωμώδηση και σάτιρα μόνο του Ιησού. Κράξιμο μόνο του λευκού straight Γάλλου οικογενειάρχη. 

Μήνυμα τέταρτον: μπατσοκρατία για λόγους (αν)ασφαλείας. 
Καραβιές λαθραίων θα αποβιβάζονται στις νότιες ακτές της Γαλλίας ανενόχλητοι, αλλά εσύ Γάλλε πολίτη, για το καλό σου, κάθε φορά που θα ταξιδεύεις, θα τρως κωλοδάχτυλο μήπως κρύβεις χειροβομβίδες στον πρωκτό σου. Ο βάρβαρος θα σε γαζώνει με Καλάσνικοφ αλλά, για την ασφάλειά σου, θα παρακολουθούμε το τηλέφωνό σου και θα διαβάζουμε τα e-mail σου. Θα βλέπεις την εκκλησία σου βανδαλισμένη αλλά το 5χρονο παιδάκι σου θα φακελώνεται για «ρατσιστικές» τάσεις στο νηπιαγωγείο. 

Μήνυμα πέμπτον: αλλού τα κακαρίσματα, αλλού γεννάν οι κότες.
Επιχείρηση αποπροσανατολισμού. Ο ρεζίλης είπε ότι η Γαλλία ευρίσκεται υπό απειλή. Εννοεί τους φανατικούς ενόπλους που χρηματοδοτούν τα αφεντικά του. Φτιαχτή απειλή. Η πραγματική είναι ότι το 50% της Μασσαλίας (των ελληνικής καταγωγής Γάλλων) έχει καταληφθεί από εποίκους και το ποσοστό τους θα αυξηθεί επειδή γεννοβολούν ασυστόλως, ενώ οι Γαλλίδες το ρίξανε στην αντισύλληψη κι αν ξεφύγει και κανένας μπόμπιρας θα πάει να βρει τον «ίσιο» δρόμο σε θετούς gay «γονείς».

Μηνύματα ελήφθησαν. Θα πρέπει να συντάξουμε μια απάντηση δεν νομίζετε;


4 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Φυσικά καί Θα πρέπει να υπάρξει απάντηση. Πάντα εκεί καταλήγει τό πράγμα. Όταν κάποιοι επιβουλεύονται, κάποιοι πρέπει νά αμυνθούν.
Η διαφορά μεταξύ τών μέν καί τών δέ είναι ότι οί πρώτοι καθοδηγούνται καί χρηματοδοτούνται, άμεσα ή έμμεσα, ενώ οί δεύτεροι είναι ανοργάνωτοι καί επί πλέον αντιμετωπίζουν μιά εχθρική νομοθεσία, σέ σημείο πού πλέον η νόμιμη άμυνα νά είναι παράνομη.

Γι αυτούς καί γιά άλλους λόγους η αντίδραση αργεί νά εκδηλωθεί. Κι όταν αυτό γίνει, ξεκινά σέ ατομικό επίπεδο. Μεμονωμένα περιστατικά. Όταν αυτά ξεπεράσουν ένα αριθμό, τότε η αντίδραση γίνεται μαζική.
Ώς τότε, προπόνηση σέ κανόνες επιβίωσης. Θά χρειασθούν, καί μάλιστα σύντομα.

Αριστείδης είπε...

Άψογο σχόλιο. Λογικότατη και σωστή σειρά προτεραιοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

εγω φιλε αριστειδη,το μηνυμα που πηρα ειναι το εξης...
αφου εχουν ρημαξει την ευρωπη,και οι λαοι της γενικως υποφερουν,βγαζουν το επομενο "χαρτι" ,που δουλευαν με τις "λουλουδιαστες επαναστασεις"...
οι εκλογες στην ελλαδα,ειναι πολυ σημαντικες για ολην την ευρωπη!
η που θα τελειωσει το "εργο" τους,και θα τους ξεμπροστιασουν,για το ριφιφι ,σε ολην την ευρωπη,η που θα "κλεισουν",το θεμα με τον τσιπρα και αμμεσως μετα θα προχωρησουν στον "ισλαμικο" κοσμο δλδ,εκεινος που τους εχει σπασει τα μπαλακια!! στον ασσαντ.
αυτος τους εχει καθυστερησει,και οταν "τελεωσουν" απο εδω θα αρχισουν να "κλεινουν". για παραδειγματισμο,για να βγαλουν ολοι τον σκασμο!
τωρα δεν ειναι τυχαιο,που βγηκαν οι "διανοουμενοι" να μας πουν "μην φοβαστε,ειμαστε μαζι σας και τσιριζα δαγκωτο!!εδω μεσα ειναι το μεγαλο μυστικο για οτι εγινε στην ευρωπη!
κατι "ξαφνικο" φοβουντε ,μην τους σκασει,μια και ολα δειχνουν οτι κατι "ερχεται" απο εδω μεσα.
καποιος ειναι και τον τρεμουν,και καποια σημαδια τον δειχνουν.
αυτη ειναι η αποψη μου,μετα απο μελετη,και πιστη σε καποιον!
οπως και να εχει ολα ειναι στημενα,και το σατυρικο περιοδικο,και οι "ισλαμιστες",που εκαναν "ντου" στο παρισι!!
στην γερμανια τοσοι "μεταναστες" γιατι ειναι ησυχοι σαν κοτουλες??? εκει τους ποτιζουν λεξοτανιλ?
τρομοκρατημενοι ειναι οι "αρχιτεκτονες" του σχεδιασμου,γιατι ειναι πολλα τα λεφτα ,και πολλοι οι πεινασμενοι απο την αλλη μερια!!
η απληστια τους ,ηταν ο χειροτερος εχθρος τους..
με την "γιδα στην πλατη" ειναι ,και τρεχουν .
και καποιος θα τους κυνηγησει ,πολυ αγρια.
τελευταια χαρτια παιζουν ολοι τους! για αυτο και βλεπουμε εναν πανζουρλισμο,"μεταγραφων"!
εγω παντως ειπα,οι επομενες "μεταγραφες" θα ειναι στην μακαμπι τελ αβιβ!!
ολονων..
εδω που τα εφτασαν ,ειναι αναγκασμενοι να ξεμπροστιαζοντε,και να "πηδανε" στο διπλανο "μαγαζακι" ,που καποτε μας ελεγαν πως ειναι "ανταγωνιστες"...σημερα ολοι ειδαμε πως ειναι αλλυσιδα καταστηματων,απλα!

Ανώνυμος είπε...

Το εξαιρετικο αρθρο σου με βρισκει απολυτα συμφωνο, ευγε! (εξαιρωντας ομως την συνομοσιολογια περι -απροσδιοριστης, ετσι οπως την υπονοεις αν το κατανοω σωστα- "νεας ταξης πραγματων" - τα πραγματα ειναι πιο απλα: η αριστεριστικη ρητορικη και πρακτικη μας εφερε εδω που μας εφερε...)
Συμφωνω απολυτα και με το σχολιο/απαντηση σου στο εξαιρετικο σχολιο του Αυτολυκου (ευγε του!) - ως εθνικιστης και "αντιφα" Ελληνας/Ευρωπαιος, εναντια στον μαυρο φασισμο του Ισλαμ και τον κοκκινο φασισμο των αριστερων (συντροφων σας!?), φοβαμαι πως θα αναγκαστω να κανω το χρεος μου υπερασπιζομενος τον Δυτικο πολιτισμο (και φοβαμαι πως θα αναγκαστειτε και εσεις)...
Λοιπον... συνταξτε απαντηση (και υπογραψτε την ως Αριστειδης... και Αυτολυκος... μαλιστα, επειδη συμφωνω μαζι σας, σας εξουσιοδοτω να υπογραψετε και για λογαριασμο μου) και συνταχθειτε με οσους υπερασπιζονται τον Δυτικο πολιτισμο!
(ααα... και για να μην ξεχνιωμαστε: Χρυση Αυγη δαγκωτο - για να ξεβρωμισει ο τοπος απο μαυρο-κοκκινους φασιστες...)

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ