Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Τις φωτιές τις έβαλε ο Λαφαζάνης!



1ον) Έχει βίαιο ιστορικό. Εκτός από τα μπολσεβίκικα της νιότης του, προσφάτως είχε εκπονήσει σχέδιο αποσταθεροποίησης των πυλώνων του καπιταλισμού στην Ελλάδα (ΤτΕ, Νομισματοκοπείο κτλ). 

2ον) Έχει προσωπικό όφελος. Εκτός από το ότι αποσταθεροποιεί την καπιταλιστική-μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποχρεώνει και τον Τσίπρα να καθυστερεί τον ανασχηματισμό, οπότε παραμένει υπουργός. Δεν μπορεί την αποσταθεροποίηση να την κάνουν «ξένα κέντρα», διότι δεν έχουν πλέον συμφέρον: την Δευτέρα ξανάρχεται η Τρόικα. Είναι φανερό ότι η εθνικοπατριωτική κυβέρνηση βάλλεται από τους παλ(α)ιοκομμουνιστές. 

3ον) Εθεάθη στον Καρέα όπου τάχαμου πήγε για επιτόπου ενημέρωση. Καλά τώρα. Πήγε, πέταξε τα γκαζάκια και μετά έστριψε στενό και το ‘παιζε άσχετος. Σε τα μας τώρα; 

Σεσημασμένος, με κίνητρο, ευκαιρία και παρουσία στον τόπο του εγκλήματος. 

Ο Λαφαζάνης είναι σας λέω. 

Έχω μύτη εγώ.... 

Υ.Γ Ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ και οι παπαγάλοι του Καμμένου στο διαδίκτυο, ελπίζω να αντιληφθούν ότι αστειεύομαι και να μην αναδημοσιεύσουν. Αρκετά ρόμπες γίνανε προσπαθώντας να μας πείσουν ότι για όλα φταίει ο «προδότης» Λαφαζάνης.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσος εμπαιγμός,πόση ευτέλεια,πόση κοροιδία αντέχει αυτός ο τόπος;Τα ΜΜΕ χορωδία με τις επιλογές του Τσίπρα.Όσο αυτός το έπαιζε αντιστασιακός τον μυκτήριζαν,τώρα όλα πρίμα,όλα όμορφα.Πόσο πολύ αγαπάει τον ελληνικό λαό αυτός ο άνθρωπος και το επιτελείο του!Μα και ο ΣΚΑΙ τί υπέροχη ενημέρωση,τι θεσπέσια και αμερόληπτη ειδησεογραφία!Δεν υπάρχει μνημόνιο,δεν έρχονται οι τροικανοί,δεν παίρνονται μέτρα,όλα είναι στη φαντασία μας.Οι παλιάνθρωποι,οι διεστραμμένοι να θέλουν το κακό της κυβέρνησης!Που παλεύει,αγωνίζεται διαπραγματεύτηκε για τα συμφέροντα μας!Ποιός μίλησε για σκύψιμο,ποιός παλιάνθρωπος μίλησε για οσφυοκαμψία;Δε φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει,που σ΄έπλασε όπως ήθελε αυτή,η φαντασία μου που πάντα με γελούσε!

Αυτόλυκος είπε...

Λογική ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός φταίει -> Απαλλάσσονται οί υπόλοιποι!