Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Πραξικόπημα; Όχι Αλέξη Τσίπρα, δεν θα την γλυτώσεις τόσο εύκολα!



Κάτι ανεγκέφαλοι συμπατριώτες μας καλούν τον στρατό να αναλάβει δράση. Μαζί τους (συγκαλυμμένα) και πολλοί, πάμπολλοι προβοκάτορες και agents πρεσβειών και συμφερόντων. 

Βίαιη επέμβαση του στρατού με οποιονδήποτε τρόπο είναι απαράδεκτη. Ο Ελληνικός Στρατός έχει καθήκον να αναχαιτίσει μόνο ένοπλη επίθεση εχθρικού στρατού, τακτικού ή άτακτου, έστω και αν πολιτικά σκύβαλα όπως αυτά που μας κυβερνούν εσχάτως, εκμεταλλεύονται τα θερμά επεισόδια και τις συρράξεις για ίδιον (και ταπεινό) όφελος. Αν ορισμένοι αρβυλοφύλακες ονειρεύονται άλλα, θα μας βρουν απέναντι. Όποιος ζητά την ανατροπή κυβερνήσεως, έστω και αυτής της προφανώς ανίκανης και προδήλως ανθελληνικής, από το ένδοξο ελληνικό στράτευμα, είναι θερμόαιμος ή βαλτός και σε κάθε περίπτωση επικίνδυνος. 

Σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, σε τέτοια περίπτωση (πραξικόπημα), θα δοθεί αγωνιστικό άλλοθι στην ψευτοαριστερή (με ψευτοπατριωτική συνιστώσα) κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συγχωροχάρτι για την εγκληματική της στάση σε όλα τα θέματα. Η αποκαθήλωση Τσίπρα-Καμμένου δια των τανκς, απλώς θα ηρωοποιήσει τους αγύρτες. 

Πάμε παρακάτω. 

Οι κλακαδόροι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ερασιτεχνικός αλλά θρασύτατος μηχανισμός προπαγάνδας της, εκμεταλλεύονται τη φημολογία περί ενδεχόμενης εμπλοκής του στρατού για να κολλήσουν επαναστατικά ένσημα και αυτό είναι καταφανές. Ας μην ελπίζουν. Ας μην επιχαίρουν. Αν γίνει πραξικόπημα το πιθανότερο είναι να το κάνει η κυβέρνηση. 

Το ανθρωπάκι που κυβερνάει το έχει στο μυαλό του (ή ότι άλλο έχει μέσα στο κεφάλι του). Το έχει πει σαφώς. Το είχε ορίσει σαν μία από τις δύο επιλογές, στην συζήτησή του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως άφησε να διαρρεύσει η τελευταία. Η παρουσία του ψευτοπατριώτη Καμμένου στο κρίσιμο υπουργείο, η πρόσκληση στο ΝΑΤΟ και η φαινομενικά ανθρωπιστική είσοδος του στρατού στο παιχνίδι (κατασκευή κέντρων διαλογής προσφύγων) θα πρέπει να θεωρούνται υλικά της ίδιας συνταγής. 

Ο τίτλος του άρθρου είναι αμφίσημος. 

Η διασάλευση της τάξης είναι αρμοδιότητα των Σωμάτων Ασφαλείας. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία περιήλθαμε και για την οποία την ευθύνη φέρει ακέραια η νυν κυβέρνηση, αποτελεί πρώτης τάξεως αφορμή για δικτατορία που ανεξάρτητα του ποιος θα την επιβάλει, τον μόνο που θα εξυπηρετήσει είναι ο συρφετός που κυβερνά. 

Οι υποτιθέμενοι λαοπρόβλητοι κυβερνήτες μας δεν είναι παρά άσχετα, εμπαθή και κομπλεξικά ζαγάρια, κρυπτόμενα πίσω από τα ΜΑΤ που θα καταργούσαν. Κανείς από το στράτευμα να μην τους κάνει τη χάρη. 


2 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Η πιό λογική φωνή τού διαδικτύου. Σωστή επισήμανση.
Αριστείδη, κάνω λάθος ή η κατάσταση θυμίζει κάτι από 1965;

Ανώνυμος είπε...

εκτος απο το ασφαλιστικο,εσκασε στα χερια του και το "δουβλινο 3"...
δεν εχει αρχισει απλως να ιδρωνει...
εχει αρχισει να κλανει απο τον φοβο..
γιατι αυτος ειναι ακομα εκει..στο μαξιμου...παριστανοντας τον πρωθυπουργο...και οπως δειχνουν τα πραγματα καιγοντε και τα "μεγαλα αφεντικα"..η μερκελ εχει κρυφτει πισω απο την αυστρια... εχει μουλωσει σαν την σουπια...
οι προσφυγες δεν μενουν ελλαδα,ουτε χορταρι για φαι δεν υπαρχει..και την εχουν ασχημα πατησει..
εμεις "απομακρυνομαστε" απο το ναυσταθμο..πα,ε βαθια ..παμε μεσοπελαγα,με το ποντικι πανω στο πλοιο μας,που περιμενει να πηδηξει για να γλυτωσι...
κοντευουμε..