Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Εθνικιστές εμείς; Προδότες εσείς!Για το άθυρμα που παριστάνει τον υπουργό εξωτερικών: 

Η πρώτη του επίσημη δήλωση είναι ότι δεν είναι «μαριονέτα της Ρωσίας» (ειδικός, φαίνεται, στις μαριονέτες, ποιος ξέρει γιατί…). Έπειτα υπερψηφίζει τις κυρώσεις των τραπεζιτών κατά της Ρωσίας. 

Μετά χορεύει Αμερικανιές με κάτι σφαγείς, που αυτοαποκαλούνται «φίλοι της Συρίας» (αυτοί αγαπάνε τόσο πολύ την Συρία που την ρημάξανε με πόλεμο και προσφυγιά).

 

Στη συνέχεια καλεί στην Ελλάδα τον χασάπη Ερντογάν, καταπίνει τις ροχάλες του Τουρκαλά και κρίνει την επίσκεψη πολύ επιτυχημένη. (Πράγματι τόσο επιτυχημένο ισλαμοφασιστικό παραλήρημα και επίδειξη υπεροχής του Σουλτάνου, είχε αιώνες να βιώσει ο ραγιάς). 

Το φασιστόμουτρο που καταπατά τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών (Ράμα ο σοσιαλησταράς) τον αποκαλεί κουφό γιατί το «Τσάμικο» είναι στο τραπέζι και μόνο αυτός κάνει ότι δεν ακούει και σπεύδει να τον επιβεβαιώσει (κάνει ότι δεν ακούει!). 


Τώρα πουλάει τη Μακεδονία και μας πετάει πορδές του τύπου «απέτυχε το συλλαλητήριό σας, δεν ήρθαν τα εκατομμύρια που περιμένατε παλιοεθνικιστές». Προσθέτει ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του και συνεχίζει να διαπραγματεύεται για το καλό της πατρίδας. 

Κοτζιά, συνείδηση δεν έχεις. Πιόνι είσαι και στα πιόνια απαγορεύεται να έχουν συνείδηση. Θυσιάζονται για να κερδίσει ο βασιλιάς την παρτίδα (είπα παρτίδα όχι πατρίδα). 
Τα εκατομμύρια που δεν ήρθαν είναι πολύ λιγότερα από τα εκατομμύρια που δεν σε ψήφισαν. Είσαι υπουργός κυβέρνησης μειοψηφίας που εκμεταλλεύτηκε καλπονοθευτικό σύστημα για να αποσπάσει την εξουσία. Δεν έχεις πλειοψηφία, ούτε θα έχεις και ποτέ. Δεν έχεις εξουσιοδότηση να διαπραγματευτείς οτιδήποτε, ούτε θα έχεις και ποτέ. 
Έχεις επιστρατεύσει παρακράτος «αντιεξουσιαστών» και «αριστεριστών» δηλαδή μπάτσων και ΚΥΠατζήδων με πολιτικά, με σκοπό να τρομοκρατήσεις τον λαό (αντισυγκεντρώσεις διοργανώνει μόνο το παρακράτος, αυτό είναι γνωστό στους πάντες, ανά τους αιώνες. Ο χουντικός που παριστάνει τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ θα έχει ασφαλώς πολύτιμη πείρα). 
Οι «απειλές» που λες ότι δέχεσαι, βρωμάνε προβοκάτσια, βρωμάνε ΚΥΠατζίλα και Αμερικανιά (γεια σου Ρούσση), που μας έρχεται λιγοθυμιά από τη μπόχα. (Ο χουντικός δεν θα διστάσει να βάλει και ζάχαρη στα ρεζερβουάρ των αρμάτων και να κατηγορήσει τους «εθνικιστές»). 

Δεν μασάμε. Έχεις περάσει τα όρια. Δεν θα είμαι τόσο επιεικής όσο ο Μίκης που σε είπε αριστερόστροφο φασίστα:

Αν εμείς είμαστε εθνικιστές, εσύ είσαι προδότης. 
Αν εμείς είμαστε εθνικιστές, είστε όλοι προδότες! 

Υ.Γ Οι φωτογραφίες είναι από το ιστολόγιο Σίβυλλα


Δεν υπάρχουν σχόλια: