Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Μητσοτάκης και Γεννηματά ξεκινάνε για το Προεδρικό. Παίρνουν και τον Λεβέντη μαζί.



Δηλώνουν στον Παυλόπουλο ότι το πολίτευμα κινδυνεύει. Λένε κουβέντες σταράτες: μ’ αυτά που κάνει ο Τσίπρας η εμπιστοσύνη του λαού χάθηκε. Όχι μόνο προς τον Τσίπρα, προς όλους. Και κυρίως προς τη Δημοκρατία. Δηλώνουν ότι δεν συμπράττουν στον εξευτελισμό και στην ανωμαλία και ζητούν παρέμβασή του. 
Αν ο Παυλόπουλος συμμεριστεί τους φόβους, εκθέτει τον Τσίπρα με διάγγελμα και αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα παραιτείται. Αν δεν συμμεριστεί τους φόβους και αρχίσει τις υπεκφυγές, σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων μαζί με τους αναπληρωματικούς παραιτούνται και απαιτούν ενεργοποίηση του άρθρου 51 του Συντάγματος. 
Σε περίπτωση κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος από τον Τσίπρα, καλούν τον λαό στο δρόμο με ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος. 

Μόνο έτσι δεν παραχωρείται η Μακεδονία. 

Τώρα. Χωρίς μα, αν και ίσως. Οτιδήποτε άλλο (π.χ «μάχη» στην Επιτροπή, «μάχη» κατά την ψηφοφορία της Συμφωνίας, μεγαλοστομίες και δηλητηριώδεις τάχα ατάκες να ψαρεύουμε ψηφαλάκια για τις επερχόμενες εκλογές) συνιστά προδοσία του λαού και της χώρας. Αντιπολίτευση και Παυλόπουλος διευκολύνουν τον Τσίπρα δια παραλείψεων και αυτό συνιστά προδοσία. Τελεία και παύλα. 

Υ.Γ Δεν πρόκειται για αυταπάτη, πρόκειται για δημόσια προειδοποίηση. Από φανφάρες χορτάσαμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: