Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ντοράκια, Σοράκια, Κοράκια.



Κατά το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ (τόσα είναι τα ΕΕΕ, ίσως και περισσότερα) 

«Στη σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία, έξι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, οι Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος, Πέτρος Κωνσταντίνου, Κώστας Μπακογιάννης, Νίκος Σοφιανός και Γιάννης Τσιρώνης, συζήτησαν σήμερα στο Σεράφειο πολιτιστικό κέντρο για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στη ρατσιστική βία και την ξενοφοβία και κατέθεσαν προτάσεις για την ένταξη των μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες». (Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ). 

6 αντιρατσιστές σε συσκευασία ενός.

Τι έκαναν οι γίγαντες αυτοί υποψήφιοι των καθεστωτικών κομμάτων; 

Μα φυσικά σφάχτηκαν! Μάτωσαν! Παραλίγο να πεθάνουν! Η αγωνία τους ποιος θα πλειοδοτήσει σε ξενολαγνεία, ήταν τόση, που τους οδήγησε να … συμφωνήσουν! Να ενσωμάτωση μεταναστών, να ψήφο στους μετανάστες, να, να, να … (στα μούτρα τους). 

Θα μου πείτε ότι κόρακες μαζεύτηκαν, κρα θα ακούγαμε, τι άλλο; 

Ωστόσο η σύμπνοια των καθεστωτικών κομμάτων εναντίον των Ελλήνων είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Ειδικά οι ψηφοφόροι της Δεξιάς που θα συνωστισθούν στα εκλογικά κέντρα για να του «δείξουν» αυτού του ελεεινού τού Τσίπρα, ψηφίζοντας Μπακογιάννη, θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι. 

Ο Σόρος χρηματοδοτεί την απόσπαση της Μακεδονίας, το Μητσοτακέικο (αδρανώντας) σιγοντάρει. Ο Σόρος επενδύει στον αντιρατσισμό, το Μητσοτακέικο τσοντάρει. 

Να μην ξεχάσουμε να συγχαρούμε τους ψηφοφόρους του κυρίου Μπακογιάννη για τα πατριωτικά τους φρονήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: