Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Μία και μόνη απορία: Η τρομοκρατία θα συνεχιστεί;



Πολλοί καλοί φίλοι έχουν διάφορες απορίες.


Τώρα που ο Γεώργιος της Μαργαρίτας μεσουρανεί…


…τι θα γίνει με τα εθνικά θέματα;


Σαν τι θέλετε να γίνει καλοί μου άνθρωποι; Επαναλαμβάνω: Κύπρος, Βόρειος Ήπειρος, Μακεδονία (όχι μόνο το όνομά της), Θράκη, Αιγαίο, έχουν εκχωρηθεί ή πωληθεί έναντι συμβολικού τιμήματος. Να το ξαναπώ;

ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Ή ΠΩΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ.

Ιστορία και πολιτισμός αιώνων, αγώνες και ποταμοί αίματος, έπεσαν στα χέρια ηλιθίων, αργυρώνητων και προσκυνημένων και τις κάνανε γκέι-παρέιντ. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ο BravoYorgo το πολύ-πολύ να κληθεί να υπογράψει τα αντίστοιχα συμβόλαια, ως έχων το ακαταλόγιστο.


… τι θα γίνει με τους εποίκους;


Τι να γίνει καλοί μου άνθρωποι; Θεωρήστε τους ΟΛΟΥΣ νομιμοποιημένους-ελληνοποιημένους, με περισσότερα δικαιώματα από εσάς (τα «ίσα δικαιώματα» είναι πλέον τρε μπανάλ που θα ‘λεγε και η κυρία Ρεπούση). Πού είναι το δύσκολο; Προδιαγεγραμμένη πορεία ευφυούς σχεδίου. Κράτος συνεργός (βλ. ΕΔΩ). Ο Ιμπραήμ τώρα δικαιώνεται. Και εδώ ο GAP απλώς θα παραστεί για να βάλει μια «τζίφρα», ως μέχρι μανίας οπαδός της πολυπολιτισμικότητας, των πολυεθνικών κρατών κτλ.


…τι θα γίνει με την οικονομική κρίση; Πώς θα την αντιμετωπίσει ο Γιωργάκης;


Τι ερώτηση είναι πάλι αυτή; Οποιοσδήποτε προβληματικός μπορεί να χαράξει οικονομική πολιτική. Αρκεί να κάνει ό,τι του λένε!


Απορίες που τις έχετε! Δεν θα δεχθώ άλλες! Μη ρωτήσει κανείς αφελώς, «τι θα γίνει με την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, τα τροχαία ή τη διαφθορά;». Πρόκειται για παγιωμένες νοσηρές καταστάσεις και θα διογκώνονται ανεξέλεγκτες. Ληστείες, βιασμοί και φόνοι, εξαθλιωμένοι εξαρτημένοι, διαμελισμένα κορμιά στην άσφαλτο και μίζες-φακελάκια, θα λούζονται πλέον από το πράσινο φως του «κινήματος» αντί για το κυανό της «επάρατης».


Όχι φίλοι. Εγώ για άλλο απορώ. Άλλο διερωτώμαι. Το δήλωσα άλλωστε εξαρχής ότι δεν τα πάω καλά με τα κατασκοπικά, τα πρακτόρικα, τα προβοκατόρικα.


Μία και μόνη απορία έχω:


Τώρα που (ξανα)ανέτειλε ο ήλιος των «σοσιαλιστών», τώρα που κυβερνάει ο «λευκός Ομπάμα», ο εκλεκτός τής Ολμπράιτ, ο «ναι στον Ανάν», ο «όχι στον Ρώσικο αγωγό»…


… η τρομοκρατία στη χώρα μας θα συνεχιστεί; Θα καιγόμαστε συμπούπουλοι κάθε καλοκαιράκι; Θα επαναληφθούν Δεκέμβρηδες και «επαναστάσεις» μουσουλμάνων; Θα συνεχίσουν τα βουτυρόπαιδα των Βορείων Προαστίων να μας ανατινάζουν; Θα επιμείνει η γιάφκα του Ε.Μ.Π να σπέρνει ανέμους και να θερίζουμε θύελλες;


Διότι αν μεν εξαφανιστούν ξαφνικά, δικαιούμαστε να αναπτύξουμε θεωρίες συνομωσίας.

Αν όμως επιμείνουν, τότε πρέπει να ρωτήσουμε «τι θα κάνει ο George»; Ήτοι…


«Εδώ σε θέλω κάβουρα (Γιωργάκη). Πώς περπατάν στα κάρβουνα (τρομοκρατία, ντόπια και εισαγόμενη);»


Παρακαλώ σας. Βοηθήστε τον αδαή. Φωτίστε τον αόμματο.




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τρομοκρατία θα ε-ξα-φα-νι-στεί! Κι άμα θες πάμε και στοίχημα. (ε καλά, μπορεί να ρίχνουν καμιά στρακαστρούκα, που και που, για ξεκάρφωμα)

Ο Δεκέμβρης θα περάσει με πολιτισμένες πορείες, κεράκια, στεφάνια κι επικήδειους, όπου θα πρωτοστατεί το ΠΑΣΟΚ. Μύγα δεν θα πετάξει.

Τώρα σειρά έχουν οι συνταξιούχοι να συγκρουστούν με τα ΜΑΤ (και καθώς δεν ξέρουν κι από μολότωφ...). Άντε να θυμηθούμε και τα νιάτα μας, με τις "παράνομες και καταχρηστικές".

Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε.

Αριστείδης είπε...

Προς mnk:

Εξαφάνιση - ξεκάρφωμα - κεράκια...
Πάντα το 'λεγα ότι έχω λίγους αλλά καλούς φίλους. Μάλλον τα 'πες όλα...

Υ.Γ Για ευχές και συμβουλές που μου 'στειλες μέσω e-mail ευχαριστώ! Υπερπολύτιμες!!!

Ανώνυμος είπε...

Αριστείδη ο ΓΑΠ θα καεί πιο γρήγορα και από χαρτοπετσέτα.

Κάνε μια αναζήτηση στο google με την ανωτέρω φράση και θα δεις μια άλλην άποψη. Μιαν άποψη που πολλοί θα ήθελαν να ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι αληθινή.

Αριστείδης είπε...

Προς Κομματόσκυλο:

Ελήφθη. Διαφωτιστικότατο. Ευχαριστώ.

Διονύσης είπε...

Γράψε και κάτι αν μπορείς για τον πλανήτη που θα πλησιάσει τη γη το 2012 και η ευθυγράμμισή του θα φέρει κοσμοιστορικές αλλαγές.
Τα υπόλοιπα είναι "νά χαμε να λέγαμε"!

Ανώνυμος είπε...

Η τρομοκρατία δεν θα εξαφανιστεί, 2mnka, άλλωστε το βλέπεις ότι συνεχίζεται. Ήταν τυχαίο που ο Χρυσοχοΐδης απέσυρε τον νόμο για την κουκούλα;

Τα προβλήματα είναι πολλά, εσωτερικά και εξωτερικά, όπως πολλές είναι και οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΓΑΠ, που ασφαλώς δεν θα μπορέσει να κρατήσει. Να ετοιμάζεσαι για την επερχόμενη προβοκάτσια των Χριστουγέννων.