Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Βοήθεια οι Χρυσαυγίτες!



Μόνο φασίστες επιτίθενται ομαδόν σε έναν, άοπλο και παγιδευμένο. Μόνο φασίστες μπορούν να σε υποχρεώσουν με τη βία να πληρώσεις για να σου λερώσουν ένα καθαρό τζάμι.

Χθες κατά το σούρουπο, είχα μια εμπειρία τρόπον τινά «σοκαριστική». Είχα επαφή τρίτου τύπου με Χρυσαυγίτες!
Τους είδα! Τους είδα σας λέω! Είχαν όψη αποκρουστική. Απόκοσμη.

Ας τα πάρω από την αρχή.

Κάπου εκεί, κατά γραμμές ΟΣΕ μεριά, σταματάω το σαραβαλάκι μου (20ετίας παρακαλώ, τεκμήριο προνομιούχου καλοζωισμένου Έλληνα) στο κόκκινο φανάρι.

Ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά (πού είχε κρυφτεί ο π…στης;), έγχρωμος οικονομικός πρόσφυγας από χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας (είμαι sic, δεν είμαι;), φέρων ψεύτικο-δουλοπρεπές γελάκι, όστις πουλά την πραμάτεια του. Τι είναι η πραμάτεια; Βιολί! Μάλιστα. Βιολί! Πουλάει βιολί στο φανάρι!

Φοράω κι εγώ συγκαταβατικό-ευγενικό γελάκι, λέω «όχι φιλαράκι δεν θέλω», ο τύπος φεύγει και νομίζω ότι ξεμπέρδεψα. Αμ δε!
Να κι ένας με εργαλεία, κι άλλος με χαϊμαλιά κι άλλος ένας με λουλούδια και… και… γεμίζει ο τόπος, το φανάρι γίνεται λαϊκή αγορά! Από πού ξεφυτρώνουν άγνωστο! Αρνούμαι σε όλους, αλλά αρχίζω να ψυλλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Σαν σκιές σκάνε μύτη, σαν φαντάσματα εξαφανίζονται, σαν πολλή οργάνωση έχουν αυτοί οι «δυστυχισμένοι». Και αμέσως οι υποψίες μου επαληθεύονται. Να ΄σου και δύο με σκουπόξυλα, από κείνα που στην άκρη έχουν σφουγγάρι και λάστιχο για πλύσιμο τζαμιών.

Εδώ δεν προλαβαίνω να αρνηθώ. Ο ένας από τη μεριά του οδηγού αρχίζει να πλένει το ΚΑΘΑΡΟ τζάμι μου με μια βρωμερή σαπουνάδα, χωρίς να πει τίποτα! Χωρίς καμιά κίνηση! Χωρίς να ζητήσει άδεια, έστω και με νοήματα. Ο άλλος στο τζάμι του συνοδηγού, κολλημένος και ακίνητος, με το σκουπόξυλο δίπλα, σαν στρατιώτης-σκοπός με το όπλο παραπόδα! Διαμαρτύρομαι και φωνάζω, αλλά τίποτα! Ακάθεκτος συνεχίζει να λερώνει το τζάμι. Βάζω τους υαλοκαθαριστήρες και εξακολουθώ τις φωνές και …δέχομαι επίθεση!

Ο από τη μεριά μου μπλοκάρει με το σκουπόξυλο τους υαλοκαθαριστήρες, κολλάει τη φάτσα του στο τζάμι, σκούζει σαν αφιονισμένος και βαράει με το χέρι το παράθυρο. Το κωλοφάναρο δε λέει να ανάψει, είμαι δεμένος με τη ζώνη, πίσω κανείς, μπροστά κανείς και ο από τη μεριά του συνοδηγού, κολλημένος ακόμα στο αυτοκίνητο (ώστε αν ξεκινήσω να τον παρασύρω) με καρφώνει με την παγωμένη-χαιρέκακη-ειρωνική φάτσα δήμιου που διασκεδάζει με την αγωνία του θύματος πριν την εκτέλεση και σηκώνει απειλητικά το σκουπόξυλο.

Η αδρεναλίνη μου στο κόκκινο, σκέφτομαι να τα παρατήσω, το σαραβαλάκι και πολύ περισσότερο η ζωή μου αξίζουν πολύ παραπάνω από λίγα ψιλά και ευτυχώς … ανάβει το πράσινο. Μαρσάρω, τραβιούνται, ξεκινάω και …τρώω μια γερή στο δεξί τζάμι με το σκουπόξυλο και μια κλωτσιά στην αριστερή πίσω πόρτα.

Και αφού την έβγαλα καθαρή (σχετικά), κάθισα και αναρωτήθηκα. Τι ήταν όλοι αυτοί; Τι ήταν αυτό που μου συνέβη;

Δια της λογικής έδωσα απάντηση: ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και βίωσα ακροδεξιά-ρατσιστική βία! Όχι που δεν θα τους καταλάβαινα. Εγώ είμαι ενεργός-ενημερωμένος-υποψιασμένος πολίτης. ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΩ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΥΠΟ ΕΓΩ! Σε τα μας τώρα; Εξηγώ:

Τι ακούμε και διαβάζουμε όλη την ημέρα; Για ακροδεξιούς τραμπούκους, συνήθως Χρυσαυγίτες που ασκούν βία. Όπου βία και ακροδεξιά, όπου Χρυσή Αυγή και βία. Ποιος το λέει; Όλος ο κόσμος. Ο Ψυχάρης και η Μάνια. Ο Κυριακού και ο Βαρδινογιάννης. Ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος. Ο Πρετεντέρης και η Κέζα. Η Δάμα και ο Μίχας. Ο Μανδραβέλης και ο Θεοδωράκης (ο Σταύρος). Η Ακριβοπούλου και η Τριανταφύλλου. Ο Μάκης και ο Λάκης. Κι άλλοι πολλοί… Αντικειμενικοί, αδέσμευτοι, ανεξάρτητοι, ειλικρινείς. Σοφοί. Και προπάντων φτωχοί, μεροκαματιάρηδες. Άνθρωποι του λαού. Σαν κι εμένα κι εσάς.

ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ που έλεγε και η διαφήμιση.

Αυτοί λοιπόν που με πολιόρκησαν ήταν Χρυσαυγίτες. Μεταμφιεσμένοι προφανώς, αλλά Χρυσαυγίτες. Μόνο φασίστες επιτίθενται ομαδόν σε έναν, άοπλο και παγιδευμένο. Μόνο φασίστες μπορούν να σε υποχρεώσουν με τη βία να πληρώσεις για να σου λερώσουν ένα καθαρό τζάμι. Η λογική των έγκυρων-έγκριτων-έμπειρων-πεφωτισμένων ινστρουχτόρων του λαού είναι απλή μεν, αλλά επιστημονική, προϊόν μεγάλης σοφίας:

Σε όλο τον πλανήτη μόνο οι Έλληνες ακροδεξιοί ασκούν βία.
Οι Χρυσαυγίτες είναι Έλληνες ακροδεξιοί.
Άρα όποιος ασκεί βία είναι Χρυσαυγίτης.

Απλούστατο!

Με την ίδια ακαταμάχητη λογική συνεχίζω.

Η αστυνομία συνεργάζεται με τους Χρυσαυγίτες. Ποιος το λέει; Μα ο λαϊκός αγωνιστής-σοσιαλιστής σύντροφος υπουργός Χρυσοχοϊδης.

ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ που έλεγε και η διαφήμιση (παιδί της TV είμαι, με ατάκες διαφημιστών μιλάω).

Η αστυνομία λοιπόν, αφού έχει συνεργασία με τους Χρυσαυγίτες δεν τους πιάνει όταν ασκούν βία. Ούτε αυτούς που άσκησαν βία σε μένα τους έπιασε. Άρα ήταν Χρυσαυγίτες. Σας αποστόμωσα ε; Και πού να δείτε παρακάτω.

Είναι οι Χρυσαυγίτες και γενικά οι ακροδεξιοφασίστες στρατόκ…λοι; Είναι. Έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και πειθαρχία; Έχουν. Είχαν τα ίδια προσόντα αυτοί που μου την πέσανε (παραλλαγή, αιφνιδιασμός, σχέδιο δράσης, οργάνωση, συντονισμός κινήσεων, ταχύτητα, ακρίβεια, ψυχολογικός πόλεμος στον εχθρό); Είχαν.

ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

Στηριζόμενος στην ίδια τετράγωνη λογική αυτών «που ξέρουν-κι εμείς αυτούς ξέρουμε-αυτούς εμπιστευόμαστε» σας διαβεβαιώνω:
Οι ληστές με τα Καλάσνικοφ και τα Ούζι είναι Χρυσαυγίτες.
Οι απαγωγείς με τις χειροβομβίδες είναι Χρυσαυγίτες.
Οι λεωφορειοπειρατές είναι Χρυσαυγίτες.
Οι βιαστές-δολοφόνοι Ελληνίδων και παιδιών είναι Χρυσαυγίτες.
Οι φιλήσυχοι με τις χατζάρες και τα τσεκούρια στο ιστορικό τρίγωνο είναι Χρυσαυγίτες.
Οι δουλέμποροι-ναρκέμποροι-έμποροι σάρκας είναι Χρυσαυγίτες.

Δεν συνεχίζω άλλο.
Επαναλαμβάνω: όπου ακούτε βία, από πίσω είναι ακροδεξιοί, ναζί, Χρυσαυγίτες, φασίστες κτλ. Από αυτούς κινδυνεύουμε!
Όλοι κινδυνεύουν από τους φασίστες! Και οι ανήμποροι παππούδες. Και οι ασυνόδευτες κοπέλες. Και οι μοναχικές γιαγιάδες. Και τα παιδιά. Και οι οικογένειες. Και οι οδηγοί στα φανάρια. Και οι περιπτεράδες. Και οι βενζινάδες. Και οι έμποροι του κέντρου. Και οι κάτοικοι των φτωχογειτονιών. Και οι διερχόμενοι από το ιστορικό τρίγωνο.
Μη μασάτε που είναι σκοτεινόχρωμοι ή Ανατολικόφατσες. Μη δίνετε βάση που μιλάνε σπαστά ελληνικά ή ξένες γλώσσες. Είναι Χρυσαυγίτες που υποδύονται με επιτυχία τούς μετανάστες, για να τους συκοφαντήσουν. Μην κοιτάτε που μπουκάρουν κατά μυριάδες. Μην αναρωτιέστε που έφθασαν τέσσερα εκατομμύρια. Μην εκπλήσσεστε που τρώνε αδέσποτα. Μη δίνετε βάση που χεζοκατουράνε παντού. Χρυσαυγίτες είναι!
Είναι βέβαιο! Είναι εξακριβωμένο! Το διάβασα!
Πού το διάβασα; Στην τηλεόραση! (που 'λεγε κι ο Χάρρυ Κλυνν, δια στόματος Χαράλαμπου Τραμπάκουλα).


17 σχόλια:

KLYSMA είπε...

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΠΡΑΒΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ.

Αριστείδης είπε...

Προς ΚΛΥΣΜΑ:

Άδεια δεδομένη...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι Χρυσαυγίτες.. Τα χαρακτηριστικά πάντως τα έχουν! Ολα! Ασχέτως αν είναι ανοιχτόχρωμοι σκοτεινόχρωμοι ή ανατολικόφατσες!Και τους φοβάμαι .. Δεν είναι για να τους έχεις καμμια εμπιστοσύνη! Είδες πως αντιδρούν? Σκέψου μεθαυριο ότι όλοι αυτοί θα είναι .. αδερφια μας "ιθαγενείς"!
Ε όχι λοιπόν ( κι με πουν ρατσίστρια) ούτε το ίδιο αίμα κυλάει στις φλέβες μας ούτε ο προπαππος μου ήταν σόι με τον δικό του, ούτε την ιδια κουλτούρα και ιδανικά ασπαζόμαστε εμεις με αυτούς!
Αμα πια! Ολα ισιωμα τα βλέπουν προκειμένου να μαζέψουν ψηφουλάκια ..

mnk είπε...

Αφελής ερώτηξις: Ο Χάρυ Κλιν που κολλάει; Δικό του είναι αυτό το εκπληκτικό κείμενο ή δικό σου;

Αρωτάω, επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να το κλοπυποστάρω και δεν ξέρω ποιον να βάλω για συγγραφέα. Εσένα ή τον Τραμπάκουλα;
;)

Αριστείδης είπε...

Προς Χειμωνιάτικη Λιακάδα:

Σωστήηη! Και δεν είναι μόνο τα ψηφαλάκια. Είναι και τα λεφτάκια!

Προς mnk:

Ήδη άλλαξα το επίμαχο σημείο, διότι δικαίως μπερδευτήκατε.
Δικό μου είναι καλέ! Δικό μου!
Ολ ράιτς ριζέρβντ, κλόπιπέιστ φρί φορ γιου!!!

mnk είπε...

Κλοπυποστάρισμα εξετελέσθη!

Πλάκα-πλάκα, με παρέσυρε το σπιρτόζικο κείμενο και μόλις τώρα συνειδητοποίησα (είμαι σπίρτο, βρεγμένο) πως το πέρασες στ' αλήθεια αυτό το θρίλερ. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου, φίλε μου! Άναψε και κανένα κεράκι που την έβγαλες καθαρή. Σίγουρα είχες Άγιο! (και τις ασφάλειες κατεβασμένες φαντάζομαι)

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Θα σε κλοπυποσταρω και εγω Αριστειδη,και να δεις που θα το κολλησω!!!!
Ολοι Χρυσαυγητες ειναι....περαστικα σου ;-)

Ανώνυμος είπε...

παντα αναρωτιομουν τι ακριβως λεει εις την βαρβαρικην του διαλεκτον ο συμπαθης τζαμοκαθαριστης τη στιγμη που σε πλησιαζει να σου τα κανει αορατα...

υποψιαζομαι οτι δεν λεει: "παρακαλω να σας καθαρισω τα τζαμια?"αλλα μαλλον ειμαι προκατειλλημενος...

Αριστείδης είπε...

Προς mnk:

Η ανάρτηση γράφτηκε περίπου 6 ώρες μετά το συμβάν. Δεν είχα ηρεμήσει ακόμα. Την επομένη και κεράκι άναψα και τον πατέρα Μιχαήλ επισκέφθηκα και φυσικά δεν ξαναπερνάω από εκεί. Αν και, πλέον, απ' όπου και να περάσεις πια, τα ίδια χάλια είναι.
Το περίεργο είναι ότι εγώ κυκλοφορώ με τη συγκοινωνία, όπου διάφορα τραγελαφικά ή εκνευριστικά ή αηδιαστικά συμβαίνουν (ίσως τα γράψω κάποια μέρα), αλλά να κινδυνέψω δεν μου έχει συμβεί.

Προς Περίοπα:

Πού; Πού; Στο blog σου πάντως, θα το θεωρήσω τιμή.

Προς Ανώνυμο:
Βεβαίως και είσθε προκατειλημμένος! Ενώ εγώ βλέπω δελτία των 8 και είμαι προοδευτικός!

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ essetaihmar.blogspot.com

Unknown είπε...

Στο μπλογκ μου βεβαια,και οχι μονο αλλα και στο ksipnistere.blogspot.com.Του βαλα και την αφισα της mnk,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ...

εργδημεργ είπε...

Χρυσαυγίτες; Αυτοι έχουν ξυρισμένα κεφάλια!

Να σου συστήσω τον οφθαλμίατρό μου; :-)

Υγ: Γειά σου Αριστείδη! Δεν ήξερα το ιστομπλόγκι σου, και τ' ανακάλυψα μέσω της mnk! Απολαυστικος είσαι! Θα ζ'μπεθεριάσουμε διαδικτυακως!

Αριστείδης είπε...

Προς εργδημεργ:

Αφού το είπα. Ήτανε μεταμφιεσμένοι. Φοράγανε περούκες!
Δεν έχομεν χρείαν οφθαλμιάτρου. Ψυχιάτρου ενδεχομένως! Δια να συνέλθομεν από το τραύμα!

Καλώς ορίσατε στον πτωχό πλην τίμιο αυτό ιστοχώρο. Οι φίλοι της mnk και δικοί μου. Άμα δεν ταιριάζαμ' δεν ζ'μπεθεριάζαμ'!


Προς Περίοπα και Έσεται Ήμαρ:

Ευχαριστίες...

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Χαιρεται και καλη σας μερα ζ'μπεθερια!Καλημερα σε ολους.Αριστειδη δικη μου η τιμη,τετοια αρθρα χρηζουν αναδημοσιευσης παντα.
Προς το παρον εχω πολεμο εναντιον μου.....απο τους Χρυσαυγητες χαχαχα!!!λογο του επομενου ποστ μου αλλα στην Ολυμπια...χαχα!
ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ....
Περίοπας...

Ανώνυμος είπε...

Tα φανάρια ΟΛΑ ελέγχονται από μαφία από το Μπαγκλαντές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ρωτήστε έναν Πακιστανό να σας πει. Δες στη Βικιπαίδεια πόσος είναι ο πληθυσμός του Μπαγκλαντές και κρίνε πόσους θέλει να ξεφορτωθεί στην πλάτη της Ευρώπης αυτό το μουσουλμανικό κράτος.

Συγγνώμη φίλοι πολυπολιτισμικοί, αλλά αν αυτοί θέλουν να κάνουν 7-8 παιδιά ο καθένας για να τους τα θρέφει η Ελλάδα από επαιτεία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ. Στο κάτω-κάτω, ας τη δέσουν...κόμπο, καταλάβατε ποιαν...(δεν εννοούσα την Αλ Σάλεχ, αλλά και αυτήν να την δέσουν, ακόμα καλύτερα).

Αριστείδης είπε...

Προς Μάρκο Τ:

Μαφιόζοι-ξεμαφιόζοι Μπάγκλα-ξεμπάγκλα, είναι Χρυσαυγίτες. Το είπε η τηλεόραση!

Δέστε τους! (τους Χρυσαυγίτες)!

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε μια εντελως αποβιομηχανοποιημενη χωρα με 13 τα εκατο ανεργια μεσουσης βαρειας εισαγομενης αλλα και δομικης οικονομικης κρισεως ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο οτι η ανεργια σε ενα χρονο θα ειναι κατ'ελαχιστον 20-25 τα εκατο... ΑΥΤΗ την ωρα ο φωστηρας μας ο γιωργακης διαλεγει να 'ελληνοποιησει' 1-1,5 εκατομμυρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ολοι τους σε ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ που θα εκτιναξουν την ανεργια πανω απο το 30-35 τα εκατο (του 'kainoyrioy' πληθυσμου..) επιπλεον η καταρρευση μισθων - επιδοματων ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ των συλλογικων εργασιακων συμβασεων ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΜΕΝΩΝ 'ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ' ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ...

Τοτε θα καταλαβει η καθε ξετσιπωτη συριζαια και ο καθε κοπριτης διεθνιστης της πορδης (και της εκαλης βεβαιως - βεβαιως..) ΤΙ ΕΣΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ 'ΚΟΛΩΝΑΚΙ' των ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ που δυστυχως κυβερνα απο διαφορα ποστα σημερα το ατυχο ΕΘΝΟΣ μας...

Περιμενετε Δημητραδες, Γιωργακηδες, Μπιστηδες, χαμερπη Τσιπροειδη , τυχαρπαστοι Αλαβανιαρηδες ,Σωμεριτηδες και διαφορες μπλεξοΒουγιες με Σαλεχο-αφραδες..

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΦΤΑΝΕΙ - ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, μεσα στην λυπη μας για αυτα που θα γινουν ΤΟΛΜΩ να πω θα ειναι μια ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ να δουμε να σας εξολοθρευει ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ Η ΑΘΛΙΑ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ... ναι τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ... διοτι αυτος 'συλλαμβανεται',επωαζεται και γεννιεται ΠΑΝΤΑ μεσα απο τα βρωμερα αντεθνικα σας σπλαχνα ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΕΡΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ... δηλαδη εσας..

Αυτη τη φορα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ σε 'αγωνιστες' του ΚΩΛΟΥ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ..

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ - εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην μακραιωνο ιστορια μας ..θα τα καταφερουμε και αυτη τη φορα γλυφοντας τις πληγες μας ... ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιβιωσετε ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ που λεγανε 'ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ'.... το ΚΑΛΟ θα ειναι η φυσικη σας εξοντωση..αιντε μετα σαν πτωματα να ξαναπαιξετε τον αγαπημενο σας ρολο ...αυτον του ΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... αμ δε.. κλανει ο πεθαμενος ?

Υπογραφη:

Ο ερχομενος εκ του παρελθοντος.