Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ε! Εσείς εκεί στη show-biz! Προσέξτε με ποιον πηδιέστε!



Προς καλλιτεχνάρες, δημοσιογραφάρες, αθλητάρες και λοιπούς επαγγελματίες της σόου-μπιζ. 

Φίλτατοι. Ζούμε στην εποχή του Big Brother, της Παγκοσμιοποίησης και της πολιτικής ορθότητας. Αυτά υπηρετείτε και οφείλετε να τα σέβεστε. Διακρίνω μια ελαφρότητα ανεπίτρεπτη. Μια χαλαρότητα ασυγχώρητη. 

Προσέξτε λοιπόν τις κακές παρέες, γιατί το σύστημα που σας ταΐζει τσαντίζεται και θα πέσουν κεφάλια. 

Σεξ με εθνικιστές ή έστω απλούς πατριώτες απαγορεύεται. Όταν σας είπαν ότι μπορείτε να βγάζετε τα μάτια σας ασυστόλως, δεν εννοούσαν στενές επαφές με τους ανωτέρω. Η υπερσεξουαλικότητα είναι βασικό στοιχείο επιτυχίας, αλλά όχι και με τους φασίστες. Εδώ απαγορεύεται οποιαδήποτε νύξη κατά του Σιωνισμού (θυμηθείτε τον κύριο Γκίμπσον) και θα επιτρεπόταν σαρκική επαφή με εχθρούς της διαφορετικότητας; Εδώ η άλλη έγραψε γυμνασιακό αστειάκι και έχασε τους Αγώνες κι εσείς το κάνετε με μη ανεκτικούς Ελληνάρες; Πάτε καλά; 

Τα αφεντικά δεν αστειεύονται. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται αυστηρά. Οι ποινές είναι βαρύτατες ακόμα και για πταίσματα, πολύ δε περισσότερο για κακούργημα (σεξ με δαύτους). Οι ηθοποιοί-σκηνοθέτες δεν θα σταυρώνουν ταινία, οι τραγουδιστές θα ξεχνούν τη δισκογραφία, οι αθλητές θα αποκλείονται, ουδείς θα καλείται στα πρωινάδικα κτλ κτλ. 

Επίσης σε περίπτωση παρτούζας προσέξατε: ακόμη και ένας των συμμετεχόντων αρκεί για να σας κακοχαρακτηρίσει όλους. 

Εκτός των εθνικιών, ιδιαίτερα πρέπει να προσέχετε και τους αλλοδαπούς. Βεβαίως, ένας από τους σημαντικότερους τομείς που έχουν αναλάβει οι τελευταίοι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι και το σεξ. Είναι ένα από τα αγαθά της Παγκοσμιοποίησης. Έτσι μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει όποιο χρώμα και μυρωδιά σάρκας κάνει κέφι, ενώ ταυτόχρονα η διαφυλετική συνουσία προάγει την παραγωγή «διαφορετικών» ατόμων, που τόσο έχει ανάγκη η Νέα Τάξη. 

Όμως αρκετοί απ’ αυτούς είναι πολύ ατίθασοι. Κάνουν όλο αταξίες. Εμπίπτουν στο κοινό Ποινικό Δίκαιο. Παρόλο που τα μίντια είναι πλήρως ελεγχόμενα, ο Μεγάλος Αδελφός αδυνατεί (επί του παρόντος) να κουκουλώνει τα πάντα. Ορισμένα διαρρέουν (περίπτωση Πάρου) και ποιος ακούει τους Ελληνάρες. Τα μάτια σας τέσσερα λοιπόν… 

6 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Μήν τούς λές τέτοια, τούς πληγώνεις!

Αριστείδης είπε...

Εγώ; Για το καλό τους τα λέω! Επειδή τους εκτιμώ!!

Αυτόλυκος είπε...

Παραδόξως, δέν αντελήφθην τήν καλή σου πρόθεση. Χίλιες ταπεινές συγγνώμες!

Αριστείδης είπε...

Μα θα 'πρεπε να το ξέρεις! Τρέφω τα καλύτερα αισθήματα για αυτή τη συνομοταξία (των ζώων).
Τέλος πάντων. Συγχωρείσαι!

Ανώνυμος είπε...


Pantws egw apolafsa thn teleth lhkshs dhl. thn vretanikh olympio-farma twn zwwn!


Sorry gia ta greeklish...

ephreasthka apo to sygxrono olympiako oino-pnevma...

;-)

Αριστείδης είπε...

Οινο-πνευματώδες σχόλιο! Συγχωρεμένος για γκρίκλις!