Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κάτω τα χέρια από τον Κασιδιάρη.



Η πίεση του Εθνικισμού στους εθνομηδενιστές είναι προς όφελός μας. 

Λοιπόν, μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά αποτελεσματική πίεση στους εθνομηδενιστές ασκεί μόνο η Χρυσή Αυγή. 

Σχετικά πρόσφατα είχαμε: 

Τατσόπουλο εναντίον Πιτσιρίκου. 
Βαξεβάνη εναντίον Αλ Σάλεχ. 
Χατζηνικολάου, Αρβελέρ και Μπαμπινιώτη εναντίον Ρεπούση. 
Στ. Θεοδωράκη εναντίον Λαζόπουλου. 

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Ακούνε έθνος και παθαίνουν αναφυλαξία. Και τώρα σκοτώνονται μεταξύ τους. Γιατί νομίζετε; 

Κι ακόμη: 

Ο Άρης της Μυκόνου δηλώνει: «δεν γίνεται να νιώθουμε μετανάστες στη γειτονιά μας». 
Ο Οικουμενιστής του Φαναρίου δηλώνει: «είμαστε αρχαιότεροι σε τούτα τα χώματα». 
Ο Αναναστασιάδης δηλώνει: «πελάτης και όχι συνέταιρος η Τουρκία». 

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους και με τους παραπάνω; Το αυτό. Αλλεργία στο έθνος. 

Γιατί λοιπόν οι εθνομηδενιστές να αλληλοσπαράσσονται ή τουλάχιστον να μιζεριάζουν; Διότι νιώθουν πίεση. Αφόρητη πίεση. Από την αφυπνιζόμενη πατριωτική λαϊκή συνείδηση. 

Ποιος διεγείρει τα πατριωτικά αντανακλαστικά του λαού; Οι πατριώτες των «συνταγματικών» κομμάτων; Αστεία πράγματα. Οι πολιτικοποιημένοι αλλά ανένταχτοι πατριώτες; Αδυνατούν. Ο Εθνικισμός. Αυτός και μόνον. 

Ποιος εκπροσωπεί τον εθνικισμό, έστω και κακήν-κακώς, στη σύγχρονη Ελλάδα; Η Χρυσή Αυγή. 

Ακούστε φίλοι. Διαβάζω τους πάντες. Συνομιλώ με τους πάντες. 

Έχω την άποψη ότι, όπως ο αναρχισμός δυσφημείται από χουλιγκάνους και πρακτόρια, έτσι κι ο εθνικισμός δυσφημείται από τραμπούκους και αναλφάβητους. Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τη δήλωση του κορυφαίου εν ζωή έλληνα εθνικιστή: η Χ.Α είναι για μένα «ουγκ». 

Ωστόσο, είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι εθνομηδενιστές μόνο αυτήν λογαριάζουν ή/και φοβούνται. Το αν φοβούνται ότι θα διαλύσει την ψευδεπίγραφη δημοκρατία ή θα ενσωματωθεί σ’ αυτήν και θα τους πάρει τις ψήφους, μού είναι αδιάφορο. Οι σπασμωδικές κινήσεις εναντίον της μόνο φόβο μαρτυρούν. Άγνωστης προέλευσης, αλλά φόβο. 

Δεδομένου λοιπόν ότι ο αρχηγός είναι, επί του παρόντος, αφοπλισμένος (κάτι μου λέει ότι δεν είπε ακόμη την τελευταία λέξη) ποιος είναι «η σημαία»; 

Ο Κασιδιάρης! 

Είναι νέος (τυχεράκια!), ατρόμητος (προσόν των γενναίων και των ακαταλόγιστων), αποφασισμένος (έτσι δείχνει). 

Από τότε που σκαμπίλισε την κακιά πεθερά που επιτέθηκε πρώτη, τη Γαρουφαλιά που τη λένε Λιάνα, που όταν δεν καπνίζει βρίζει, που όταν δεν βρίζει απειλεί και όταν δεν απειλεί ειρωνεύεται, που έχει τη σωστή άποψη για όλα και δεν αφήνει άλλον να μιλήσει, που δεν ανέχεται διακοπές αλλά όλο διακόπτει, που δεν σηκώνει τσαμπουκάδες αλλά όλο τσαμπουκαλεύεται, που αποκαθιστά τον Στάλιν αλλά κάνει και τον σταυρό της, που συναγελάζεται με τις κυράτσες των προαστίων εις το όνομα του λαού και ... και ..., ο Κασιδιάρης κερδίζει συνεχώς πόντους. Πόντους. Όλη μέρα, κάθε μέρα. 

Θα είμαι ειλικρινής: 

Ο Κασιδιάρης μού δίνει στα νεύρα. Κάτι τα μούσκουλα, κάτι τα τατού, κάτι οι γκόμενες με IQ ραδικιού, κάτι τα στρατόκαυλα σπορ, κάτι η μόστρα μαγκιάς (υπαρκτής ή όχι αδιάφορο), κάτι οι συνεχείς ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις, κάτι η ανυπαρξία πολιτικού λόγου (αν και σε πρακτικά θέματα είναι αποτελεσματικός) με έχουν πείσει ότι έχει τόση σχέση με τον εθνικισμό όσο ένας πιγκουίνος με την έρημο Σαχάρα. 

Έλα όμως που αυτόν φοβούνται οι Φαρισαίοι των ΜΜΕ! Έλα που συσπειρώνονται εναντίον του οι άθλιοι της Βουλής και της Θέμιδας! Έλα που τον κάνανε εικόνισμα οι πολιορκημένοι του Αγίου Παντελεήμονα! (Αυτό το τελευταίο είναι το σημαντικότερο όλων). 

Την ένστασή σας την ξέρω και τη συμμερίζομαι. Πιστεύετε ότι η Χ.Α είναι ένας καθεστωτικός μπαμπούλας, που για άγνωστους λόγους εστράφη εναντίον του εργοδότη του. Ένας μπράβος που σήκωσε κεφάλι και θέλει να γίνει αρχιμαφιόζος ή που παραμένει μπράβος πιστός και απλώς καμώνεται τον επαναστάτη για να χαλιναγωγήσει τον όχλο. Θεωρείτε ότι ο λαός είναι απαίδευτος και, με τον ένα ή άλλο τρόπο, έπεσε σε παγίδα. Συμφωνώ. 

Μη σας διαφεύγει όμως ο πλέον κρίσιμος παράγων: ο κίνδυνος. Ακόμη και οι σοφοί όταν κινδυνεύουν αντιδρούν περίεργα. Πόσο μάλλον οι απαίδευτοι. 

Ο λαός κινδυνεύει. Η πατρίδα κινδυνεύει. Ας αφήσουμε την πατερναλιστική στάση κατά μέρος. Αποτύχαμε οι θεωρητικοί να (εκ)παιδεύσουμε το λαό κι ας μην είναι όλο το φταίξιμο δικό μας. Είτε ο μαθητής είναι ανεπίδεκτος είτε ο δάσκαλος ανεπαρκής το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: κινδυνεύουν και οι δύο. 

Ας αφήσουμε λοιπόν τον Κασιδιάρη να κάνει αυτό που νομίζει, όπως νομίζει. Η πίεση στους εθνομηδενιστές, έστω και βραχυπρόθεσμα, είναι προς όφελός μας. 

Υ.Γ 1 Προσοχή-Προσοχή. Αν πάθει τίποτε ο Κασιδιάρης, ο επόμενος στη διαδοχή είναι ... 

...η Ουρανία. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Και ούτε ψύλλος στον κόρφο μας. Μιλάω σοβαρά. 

 Υ.Γ 2 Συνέπτυξα τρεις αναρτήσεις σε μία και ... αναμένω να μου σούρουν διάφορα απ’ όλες τις μεριές. 


33 σχόλια:

ΚΡΙΤΙΑΣ είπε...

ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ,Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ,ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ.ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ Η ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΕΛΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Αυτόλυκος είπε...

Εξαιρετική περιγραφή καί ακριβέστατη ανάλυση, από τόν γκράν-μαίτρ τού είδους!

Σύντομα θά έχουμε περισσότερες ενδείξεις, ίσως καί αποδείξεις, γιά τό τί είδους παιχνίδι παίζεται καί τί επιδιώκει τό κυβερνητικό τσίρκο. Π.χ. η απόφαση τού Α.Π. γιά τήν συμμετοχή βουλευτών καί κόμματος στίς εκλογές.

Χριστίνα είπε...

Καλημέρα Αριστείδη,

Η πατρίδα πάντα κινδύνευε πρώτα από τους εντός των πυλών εχθρούς της .Η Ελλάδα ποτέ δεν απελευθερώθηκε ουσιαστικά αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι τα τελευταία χώματά της απελευθερώθηκαν πριν 100 χρόνια πάνω κάτω είναι τόσο λίγο.
Η Ελλάδα διώκεται από τους Ελληνόφωνους εχθρούς που υποταγμένοι στα πάθη τους πουλούσαν ανέκαθεν την πατρίδα τους γιατί απλά δεν τους λέει τίποτα ο όρος.
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος είπε ο Σωκράτης ο οποίος δολοφονήθηκε ουσιαστικά από τους ίδιους που ευεργέτησε αλλά το κατάλαβαν αργότερα.
Ο Καποδίστριας ένας από τους εξέχοντες πολιτικούς για μένα ο καλύτερος που πέρασε ..δολοφονήθηκε από τους Εγγλέζους αλλά ποιοι σήκωσαν το όπλο;(βέβαια ο κ. Κοκκινάκης στην Εκδοση περί της δολοφονίας του Καποδίστρια αναφέρει πως δεν δολοφονήθηκε απο τους Μαυρομιχάληδες - ακόμα και γι αυτό οι απόψεις διίστανται )
Ο Μεταξάς θεωρείται δικτάτορας η 4η Αυγούστου λένε όλοι ήταν χούντα.... αλλά πήρε μια Ελλάδα στα Τάρταρα από πολεμικής απόψεως και την έκανε χώρα έδωσε δυο υπουργεία σε κομμουνιστές το παιδείας και το εργασίας… Αυτός ο δικτάτορας..Σήμερα ζούμε σε μια καθεαυτό δημοκρατία η οποία έχει άτομα στην κυβέρνηση μη εκλεγμένα που αποφασίζουν για τις τύχες μας ..που θεωρού την ελευθερία σαν προσωπικό τους δικαίωμα και την πατρίδα σαν κληροδότημα απο τους προγόνονους τους
Όμως τι τα θες Αριστείδη μου το δόγμα Κίσινγκερ που όλοι αρνούνται εδώ και χρόνια έχει τεθεί σε εφαρμογή και βλέπεις ότι σιγά σιγά ολοκληρώνεται….
Βέβαια μπορεί να μη το είπε ο Κίσινγκερ, εγώ μπορεί να μη τα λέω αυτά που λέω ..... εγώ ότι λέω να τα λέει κάποιος άλλος... και σήμερα να μην είναι Τρίτη …Ο καθένας ότι πιστεύει

Αλλωστε στην Ελλάδα πάντα η πλειοψηφία έχει δίκιο που όμως Ω!!! τι παράξενο άγεται και φέρεται από την μειοψηφία που θα την επηρεάσει …Βλέπεις η πλειοψηφία ακολουθεί το δρόμο που η μειοψηφία έχει χαράξει…Το κακό είναι ότι από τον Περικλή και μετά εμφανίστηκαν οι δημαγωγοί και δεδομένου του γεγονότος ότι οι άνθρωποι ρέπουν προς την καλοπέραση…επιλέγουν την μειοψηφία της ακρίδας και όχι του μέρμηγκα … Γι αυτό και όσοι φωνάζουν για την πατρίδα είναι γραφικοί , μετά γίνονται αντιστασιακοί μετά ήρωες και μετά καταδικάζονται ως προδότες και μετά απο βεβαιωμένο θάνατο ανακυρήσσονται αθάνατοι
Πρώτα σε αγνοούν μετά σε λοιδορούν μετά σε πολεμούν και στο τέλος τους νικάς
Γκάντι

Χριστίνα είπε...

Πάντα χαίρομαι να διαβάζω την καυτή και με χειρουργική ακρίβεια πένα που διαθέτεις και εσύ και ο Αυτόλυκος .

Αριστείδης είπε...

Γεια σου Χριστίνα! Κι εμείς χαιρόμαστε για τα σχόλιά σου και τις καλές σου κουβέντες!

Ανώνυμος είπε...

Ως δεξιος (ξεκαθαρα τοποθετημενος στο πολιτικο διπολο, οχι απο τους ντεμεκ "κεντρο-δεξιους", "δεξιο-αριστερους", και δεν ξερω εγω τι αλλο θα σκεφτουμε για να κρυφτουμε απο τους αριστερους ιδεολογικους δυναστες μας στο ξεκαθαρο ιδεολογικο διλημμα) συμφωνω και δηλωνω/ενημερωνω πως οποιος ειναι πατριωτης -και δεξιος- ψηφιζει ΔΑΓΚΩΤΟ Χρυση Αυγη (περιττο να αναφερω πως αρκει καποιος να ειναι απλως Δημοκρατης Αντι-Φασιστας για να κανει το ιδιο...)!

"Ποιος εκπροσωπεί τον εθνικισμό, έστω και κακήν-κακώς, στη σύγχρονη Ελλάδα; Η Χρυσή Αυγή."
Ναι. Ειναι οι μονοι οργανωμενοι εθνικιστες (δεν υπαρχουν καν εξωκοινοβουλευτικοι οργανωμενοι εθνικιστες - εχουν ολοι πια συσπειρωθει στην Χ.Α.), ειναι ΕΝΤΙΜΟΙ στον εθνικισμο τους (ακομη και ως Εθνικο-Σοσιαλιστες το πρωτο προσταγμα τους ειναι το πρωτο συνθετικο), και ειναι εθνικιστες απο ανεκαθεν (π.χ., πρωτη συγκεντρωση για τα Ιμια λιγες ωρες μετα το φιασκο, πρωτη πορεια: ενα χρονο μετα, και εκτοτε καθε χρονο... μεχρι και προπερσι ως λιγοι αλλα καλοι) - ενσταση στο "κακήν-κακώς" διοτι δεν γνωριζω πως θα ηταν το "καλυτερο" λαμβανοντας υποψην πως δεν ηταν/ειναι τοσο πολιτικοι οσο ακτιβιστες.

"Ακούστε φίλοι. Διαβάζω τους πάντες. Συνομιλώ με τους πάντες."
Γιαυτο θα το φας το κεφαλι σου καημενε μου Αριστειδη... και θα ειναι απο "συντροφια" (σου)...

"Έχω την άποψη ότι, όπως ο αναρχισμός δυσφημείται από χουλιγκάνους και πρακτόρια, έτσι κι ο εθνικισμός δυσφημείται από τραμπούκους και αναλφάβητους."
Συμφωνω απολυτα. Απλα ο συνεπης αναρχισμος εκπροσωπειται απο μετρημενα στα δαχτυλα ατομα (που το κεφαλι τους θα το φανε απο "συντροφια" τους, οχι απο Χρυσαυγητες/Δεξιους που τους δειχνουν ακομη και σεβασμο) και οι υπολοιποι ειναι αληταραδες "αναρχο"-φασιστες, ενω ο εθνικισμος εκπροσωπειται κυριως απο θερμοαιμους στην αντιπαραθεση μεν, νοικοκυραιους κατα τα αλλα δε (τα περι "τραμπουκων/αναλφαβητων" Χρυσαυγητων ειναι σε μεγαλο βαθμο το παλαιο παραμυθι των αληταραδων "αναρχο"-φασιστων που εγινε προσφατος αστικος μυθος απο τα καθεστωτικα ΜΜΕξαπατησης στην προσπαθεια δυσφημισης τους).

"[...] ποιος είναι «η σημαία»; Ο Κασιδιάρης! Είναι νέος (τυχεράκια!), ατρόμητος (προσόν των γενναίων και των ακαταλόγιστων), αποφασισμένος (έτσι δείχνει)."
Ο Κασιδιαρης ειναι "παρασημοφορημενος" απο τους συναγωνιστες του που τον εκαναν "σημαια" για να συσπειρωσει τυπους σαν εμενα που χρειαζονται μπροσταρηδες, οποτε: Θαρσειν Χρει - Ο Τολμων Νικα.

"[...] Ας αφήσουμε την πατερναλιστική στάση κατά μέρος [...] Είτε ο μαθητής είναι ανεπίδεκτος είτε ο δάσκαλος ανεπαρκής [...]"
Ετσι ειναι - αλλωστε το σχολειο σχολασε για ολους (μαθητες και δασκαλους) την στιγμη που κτυπησαν τα κουδουνια των ΜΜΕξαπατησης και των αριστερων "αντιφα" με το εκκωφαντικο τους "ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ, ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ".

(το αφησα τελευταιο:)
"Η πίεση του Εθνικισμού στους εθνομηδενιστές είναι προς όφελός μας."
- Με ποιους εισαι ρε, με εμας η με τους αλλους;
- Με εσας, με εσας...
- Με εμας; Εμεις ρε ειμαστε με τους αλλους!!!
Συναγωνιστη Αριστειδη, θα ερθει καποια στιγμη που θα σου τεθει το διλημμα και φοβαμαι πως θα αναγκαστεις ως δικαιος -τετοιον σε θεωρω μεχρι στιγμης- να διαλεξεις...

@Αυτολυκος
"Σύντομα θά έχουμε περισσότερες ενδείξεις, ίσως καί αποδείξεις, γιά τό τί είδους παιχνίδι παίζεται καί τί επιδιώκει τό κυβερνητικό τσίρκο. Π.χ. η απόφαση τού Α.Π. γιά τήν συμμετοχή βουλευτών καί κόμματος στίς εκλογές."
Εκλογες: σοβαρο παιχνιδι για σοβαρους παικτες.

@Χριστινα
"Η πατρίδα πάντα κινδύνευε πρώτα από τους εντός των πυλών εχθρούς της"
Ναι, τετοιοι ειμαστε.

"Πρώτα σε αγνοούν μετά σε λοιδορούν μετά σε πολεμούν και στο τέλος τους νικάς
Γκάντι"
Ακομη και ο Γκαντι ειναι με εμας τους Χρυσαυγητες στην ειρηνικη μας επανασταση - υπεροχο!

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Χριστίνα είπε...

Αγαπητέ ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ Καλημέρα

Αν υπάρξει κάποιος που να καταφέρει να συγκεράσει τον τρόπο του Μεγ. Αλεξάνδρου και την νοοτροπία του Γκάντι ....Τα αποτελέσματα για την Ελλάδα θα είναι το λίγοτερο που μπορώ να πω εκρηκτικά - ανατρεπτικά...

Αυτόλυκος είπε...

@Χριστίνα

Περί Μ. Αλεξάνδρου, ούτε συζήτηση. Αλλά γιά τόν πράκτορα τών Άγγλων, άστα νά πάνε. Δέν βλέπεις πού συμφωνεί κι ο σαγιανίμ από πάνω; Δικός τους, λέει!

Χριστίνα είπε...

Δεν το ήξερα ότι ο Γκάντι ήταν πράκτορας...Ειλικρινά
Εφόσον είναι έτσι Μ. Αλέξανδρος και Ξερό ψωμί ..Ε τελικά κατι ήξερα που τον έγραψα πρώτο
Για πες μου όμως παραπάνω για τον Γκάντι.

Αυτόλυκος είπε...

Σύνθημά του η Παθητική Αντίσταση. Δηλ. σφάξε με αγά μου νά αγιάσω. Χρειάζονται περισσότερα;
Φαίνεται πώς κάποιοι στήν Χ.Α. τό εφαρμόζουν. Π.χ. περίπτωση Φουντούλη-Καπελώνη.

Χριστίνα είπε...

ΠΩς δλδ αυτό συνάδει με την περιπτωση Φουντούλη - ΚΑπελώνη;
Δλδ κατα τη λογική του θα πρέπει να σκεπαστεί το θέμα και να μη το ανακινήσει κανείς αυτό μου λες ;

Αυτόλυκος είπε...

Προφανώς εφάρμοσαν τό ρητό τού Γκάντι. Μέ άλλα λόγια, τήν έκαναν γαργάρα τή δουλειά. Μιά συγκέντρωση, κάτι δηλώσεις καί έκλεισε τό θέμα. Άχ, πού είσαι ρέ IRA! (Εξαιρείται ο Τζέρυ Άνταμς).

Χριστίνα είπε...

Γιατί περίμενες εσύ να γίνει ότι έγινε και στην υπόθεση Ρουπακιά;

Αυτόλυκος είπε...

Από τήν Πολιτεία, όχι. Αλλά κι αυτούς πολύ μουδιασμένους τούς είδα. Όλο μαγκιά καί τσαμπουκά, καί μόλις έκατσε η στραβή, τά κεφάλια μέσα. Ο μακαρίτης ο Αντρέας έλειπε, νά φωνάζει: Φτεράααααα!

Χριστίνα είπε...

Φτερααα φτεραα και πουπουλα
αχαχχαχα Που τον θυμήθηκες αυτόν..
Είχε δυο γιους και με αυτα τα φτερά τους μεγάλωσε και τους σπούδασε....

Οσο για το άλλο ....στρουθοκαμηλισμός αν και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω απόλυτα βλέπεις πως ότι και αν κάνουν φταίνε ...

Χριστίνα είπε...

Φτερααα φτεραα και πουπουλα
αχαχχαχα Που τον θυμήθηκες αυτόν..
Είχε δυο γιους και με αυτα τα φτερά τους μεγάλωσε και τους σπούδασε....

Οσο για το άλλο ....στρουθοκαμηλισμός αν και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω απόλυτα βλέπεις πως ότι και αν κάνουν φταίνε ...

Ανώνυμος είπε...

@Αυτολυκος
Αγαπητε ειμαι σιγουρος πως ο Γκαντι ειναι "δικος μας" διοτι ειμαι σιγουρος πως αν ψαξει κανεις μπορεις να βρει καποια φωτογραφια που θα τον απεικονιζει διπλα σε καποια Σβαστικα ως Ινδουιστης που ηταν (πριν λιγο καιρο συνεληφθη ενας λαθρομεταναστης απο την εκει ευρυτερη περιοχη που ειχε κανει κατι κακο -δεν θυμαμαι τι- και ειχε τατουαζ μια Σβαστικα... ε λοιπον τα ΜΜΕξαπατησης τον μοστραρανε -ναι, παρα την γνωστη ευαισθησια τους για τα προσωπικα δεδομενα των λαθρο-εγκληματιων, βρηκαν ευκαιρια λογω "χρυσαυγιαδας"- ως κρυπτο-Χρυυσαυγητη... βρε τον κακομοιρο τον λαθρο τι του εμελλε να παθει!!!).
Παντως εισαι αδικος οταν κατηγορεις την Χ.Α. πως γραφει στα τετοια της τους Φουντουλη-Καπελωνη μιας και η τυχη το ηθελε ωστε σημερα πρωτομαγια να υπαρχει συγκεντρωση στο Ν.Ηρακλειο και πορεια στο νεκροταφειο προς τιμην τους - βεβαια εσυ μπορει να θελεις πιο δυναμικες κινησεις τυπου ΙΡΑ αλλα εμεις οι Χρυσαυγητες παραδειγματιζομαστε απο τον Γκαντι (ασε που οπως γραφει και η Χριστινα τι περιμενεις να κανουμε; αν ενας Χρυσαυγητης φτερνιστει θα μας μαζεψουν ολους με κατηγοριες για βιολογικο πολεμο... μολις προχθες ανακοινωσε την υποψηφιοτητα του στο Ευρωκοινοβουλιο με την Χρυση Αυγη ο Στρατηγος Συναδινος -τεως διοικητης Ειδικων Δυναμεων και αξιο κομμαντο για οσους γνωριζουν- και ηδη αρχισαν ξανα τα οργανα απο τους "αντιφα" για δηθεν Χιτλερικους "εκδοροσφαγεις" στα Σωματα Ασφαλειας και τρεχτε να σωθειτε...).

@Χριστινα
Αγαπητη Χριστινα νομιζω πως υπαρχουν καποιοι Ελληνες που -αν και οχι Μεγαλεξανδροι η Γκαντιδες- ειναι αποφασισμενοι και ικανοι για κατι παραπανω απο τα -επιεικως- μετρια που εχουμε συνηθισει, αρκει να βρουν και την στηριξη που τους αξιζει (και ο Μ.Αλεξανδρος και ο Γκαντι ηταν σπουδαιοι μπροσταρηδες αλλα ειχαν πισω τους και καμποσο "λαο") - εγω προσωπικα ειμαι εκπαιδευμενο κομαντο των special forces με ακονισμενη ξιφολογχη και ετοιμος για την Πολη... αλλα θελεις λιγο ο Γκαντι, λιγο οτι δεν βαριεσε βρε αδελφε, τελικα το μονο ρεαλιστικο οπλο μου ειναι η ψηφος μου σε μπροσταρηδες για να ξεβρωμισει ο τοπος (το επιασες το υπονοουμενο!).
Λοιπον Μπουμπουλινα μου, χωρις υπονουμενα: ελα στην παρεα μας να γινουμε φιλες... ολες μας ψηφιζουμε ΔΑΓΚΩΤΟ Χρυση Αυγη που εχει και ωραια μπρουταλ αγορια και θα σφιξει και τους κωλους των πιο πλαδαρων απο εμας.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωνω στο προηγουμενο σχολιο μου πως στην Χρυση Αυγη δεν ειμαστε μονο μπρουταλ "ουγκανοι" ειδικο-δυναμιτες σαν τον Στρατηγο Συναδινο αλλα εχουμε και ιντελεκτουελ πυροβολικαριους: τις προαλες ανακοινωσε επισης την υποψηφιοτητα του στο Ευρωκοινοβουλιο με την Χρυση Αυγη και ο Στρατηγος Επιτηδειος, που εκτος των αλλων εχει κανει και διοικητης τομεα κρισεων του Ευρωστρατου (ενταξει, βασικα του υπο σχεδιαση ακομη).
Λοιπον κοριτσια... εχουμε αγορια για ολα τα γουστα!

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Αυτόλυκος είπε...

@ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Ύδωρ θολερόν και απαίδευτον ψυχήν ου δεί ταράττειν.

Ανώνυμος είπε...

Ειπατε τω βασιλει: χαμαι πεσε δαιδαλος αυλα, ουκετι Φοιβος εχει καλυβην, ου μαντιδα δαφνην, ουδε παγαν λαλεουσαν... απεσβετο και λαλον υδωρ!
Το σχολειο σχολασε, οτι μαθαμε μαθαμε, φιλουμε το χερι των δασκαλων μας αλλα τωρα ειναι ωρα για αληθινη δουλεια και οχι για περισπουδαστες κουβεντες (εθνικος υμνος απο τους Χρυσαυγητες στην χθεσινη συγκεντρωση προς τιμην των Φουντουλη-Καπελωνη: https://www.youtube.com/watch?v=jRxYWZX4IVw - απλα πραγματα...)

Αυτόλυκος είπε...

@Ανώνυμος 1 Μαΐου 2014 - 12:42 μ.μ.

Αυτός ο χρησμός παρουσιάζεται πολλές φορές σαν ο τελευταίος χρησμός του μαντείου των Δελφών. Χρησιμοποιείται κατά κόρον για να δείξει ότι η εθνική λατρεία είχε αρχίσει να καταρρέει.

Οι ίδιες οι χριστιανικές πηγές αναφέρουνε ότι το μαντείο χρησμοδότησε και μετά τον «τελευταίο» χρησμό. Ο Θεοδώρητος αναφέρει ότι όταν ο Ιουλιανός αποφάσισε να εκστρατεύσει κατά των Περσών «πέμψας δε εις Δελφοίς και Δήλον και Δωδώνην και τα άλλα χρηστήρια, ει χρη στρατεύειν επηρώτα τοις μάντεις.» Έστειλε δηλαδή ανθρώπους να ρωτήσουνε στη Δήλο, στη Δωδώνη και στο μαντείο των Δελφών αν έπρεπε να εκστρατεύσει. Γιατί να στείλει ανθρώπους στους Δελφούς αν το μαντείο είχε σταματήσει να χρησμοδοτεί δύο έτη πριν, όταν δηλαδή είχε στείλει τον Ορειβάσιο; (Ο Ορειβάσιος φαίνεται να έχει πάει στο μαντείο το 361 ενώ ο Ιουλιανός βάδισε προς την Αντιόχεια στις 5 Μαρτίου του 363.

Ξαναεπιβεβαιώνει ο Θεοδώρητος τη λειτουργία του Δελφικού μαντείου λέγοντας «θεόν και τον Μουσών αρχηγέτην τον Πύθιον ονομάζοντες». Όπως σημειώνει και ο E.A. Thompson, η αναφορά «τον Πύθιον» δε θα είχε νόημα αν επρόκειτο για το μαντείο της Δωδώνης ή της Δήλο , αλλά δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το μαντείο των Δελφών. Υπάρχουνε λοιπόν διαρρήδην μαρτυρίες ότι το μαντείο συνέχισε να χρησμοδοτεί και μετά τον «τελευταίο» χρησμό. Είναι πολύ πιθανόν δε το Δελφικό μαντείο να συνέχισε τη λειτουργία του μέχρι και το 391, όταν και ο Θεοδόσιος με τα έδικτά του διέταξε το κλείσιμο όλων των μαντείων και απαγόρευσε τη μαντική.
Κατ' αρχάς αυτή η απάντηση δεν αναφέρεται από κανέναν άλλο συγγραφέα εκτός του Κεδρηνού (ο οποίος γράφει 800 έτη αργότερα από την εποχή που υποτίθεται ότι δίδεται ο χρησμός) και στο έργο «Μαρτύριον Αρτεμίου» (S. Artemii Passio) το οποίο αποδίδεται στον εκκλησιαστικό συγγραφέα Φιλοστόγιο, ο οποίος δεν είναι ούτε αυτόπτης αλλά ούτε και αυτήκοος μάρτυρας του χρησμού, αφού γεννήθηκε μετά τη χρησμοδότηση του μαντείου και γράφει αρκετά έτη αργότερα.
------------------------------
Τά τελευταία χρόνια γίνεται κατάχρηση τού Εθνικού Ύμνου. Εγκληματική ενέργεια μέ πολιτικές προεκτάσεις η εκτέλεση, αλλά δέν βλέπω τί εθνικό έργο προσέφεραν οί δύο αδικοχαμένοι. Τό νά σπεκουλάρει η Χ.Α. πάνω στόν θάνατό τους γιά νά πιστωθεί κατ' επέκτασιν εθνικό έργο, τό θεωρώ ζωοτροφή γιά όσους πάσχουν από ειδωλολατρεία τού ψηφοδελτίου. Εκλογές μέ νοθεία=ψηφοδέλτια-κωλόχαρτα.

Χριστίνα είπε...

Καλημέρα ΗΜΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ και καλό μήνα..Αν μου εξηγήσεις προς τί η ειρωνεία θα μπορέσω και γω να καταλάβω τι θες να πεις .
Τι εννοώ ως προς το ειρωνεί;;
Το Εμπρός κορίτσια έχουμε άντρες για΄ολα τα γούστα.
Κρίνεις πως ο Αυτόλυκος είναι κορίτσι και ψάχνει για άντρα ή μήπως πως εγώ επειδή είμαι γυναίκα περίμενα την ΧΑ να βρω αρσενικό;

Χριστίνα είπε...

Και συμπληρώνω
Αν θεωρείς τον Αυτόλυκο θηλυκού γένους πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Αν θεωρείς πως εγώ ψάχνω σερνικό απο την ΧΑ τότε λυπάμαι που το λέω αλλά δεν θα έπρεπε να ανοίξει κόμμα αλλά γραφείο συνοικεσίων

Ανώνυμος είπε...

@Αυτολυκος
Ο "Ανώνυμος 1 Μαΐου 2014 - 12:42 μ.μ." ειμαι εγω, ο συναγωνιστης σου ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ!!! (αλλα ακομη και αν ξεχασα να υπογραψω το σχολιο μου μαλλον θα το καταλαβες...)
Σε αφηνω να αναρωτηθεις τι ηθελε να πει ο ποιητης (δηλαδη εγω!) οταν στο τελευταιο σχολιο σου με τα αρχαια που εγραψες σου απαντουσε (ακομη και αν ξεχασε να διευκρινησει τον παραληπτη... αλλα μιας και απαντησες νομιζω καταλαβες για ποιον προοριζοταν)... με αρχαια!
Δεν διαφωνω για τα περι καταχρησης του Εθνικου Υμνου αλλα εκτος απο "ζωοτροφη" ειναι, αναλογως την περισταση, και "ζωοποιος τροφη" - και χωρις να τα κανω περιπλοκα νομιζω πως η συντριπτικη πλειονοτητα των Χρυσαυγητων συγκινουνται αυθεντικα απο αυτον, ακομη και γυναικες που δεν υπηρετησαν στα special forces οπως εγω... και αυτο το βρισκω ενα συμπυκνωμενο πολιτικο μηνυμα προς απαντες.
Το εθνικο εργο που προσφερουν οι Φουντουλης-Καπελωνης (και που δικαιως πιστωνετε στην Χρυση Αυγη) ειναι τουλαχιστον το ιδιο σημαντικο με αυτο που προσφερουν καποιοι τους οποιους μνημονευαμε συχνα οταν υπηρετουσα την θητεια μου στα κομαντος των special forces (και ειμαι σιγουρος πως το ιδιο συμβαινει και στον υπολοιπο Ελληνικο Στρατο): κατανοεις πως για χαρη του Αντικειμενικου Σκοπου καποιοι (ισως και εσυ) ισως θυσιαστουν ενδοξα (η και αδοξα) - σημαντικοτατο Εθνικο Εργο.
Οσο για την "ειδωλολατρεία τού ψηφοδελτίου" κυριε "αποχη με αποψη" τα εχουμε ξανασυζητησει εδω στην φιλοξενη συχνοτητα του Αριστειδη - τα ατομα των special forces τιμουμε ακομη και ατομα με special needs... αρκει να μην μας πρηζουν με τις αποψεις τους για την ορθη διαβαση του στιβου μαχης (τα υπολοιπα στο ποιηματακι που σου εγραψα προσφατα...).

@Χριστινα
Το σχολιο μου απευθυνοταν σε εσενα μονο - μην με αναγκασεις να σου απαντησω τι θεωρω τον αγαπητο κατα τα αλλα Αυτολυκο και καθε αλλο κυριο "αποχη με αποψη" οπως αυτον...
Η "ειρωνια" ηταν μια (αποτυχημενη) προσπαθεια μου για να αστειευτω λιγακι (με παρασυρατε εσεις με αυτο το "φτερα και πουπουλα") κανοντας το εξης σοβαρο σχολιο: η αληθεια ειναι πως εχουμε περισσοτερους αντρες απο οτι γυναικες (υπαρχουν ομως τετοιες Μπουμπουλινες, που γινονται ολο και περισσοτερες) - αυτο διοτι αρχικως ως εθνικιστικο κινημα χτιστηκε κυριως απο ανθρωπους που ηταν καπως πιο ευσυγκινητοι στο ακουσμα του Εθνικου Υμνου και κατοπιν τα ΜΜΕξαπατησης το παρουσιασαν ως αποκλειστικα αντρο νταβραντισμενων μπραβων αποθαρρυνοντας πολλες γυναικες (και χωρις παρεξηγηση: εσεις οι γυναικες το χαψατε αυτο το παραμυθιασμα πιο ευκολα...).
Τελος παντων, ελα εσυ στην Χρυση Αυγη Μπουμπουλινα μου και αμα δεν σου αρεσει κανενας εκει (αν και εχουμε τοσα ωραια παιδια)... ε... ενταξει... δεν θα σε παντρεψουμε και με το ζορι.

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Αυτόλυκος είπε...

Από πού κι ώς πού "συναγωνιστής" σου ρέ; Έ; Σάν πολύ αέρα δέν πήρες; Γιά μαζέψου.

Αριστείδης είπε...

Η συζήτηση μέχρις ενός σημείου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Όταν τα πράγματα αγριεύουν το ενδιαφέρον μετατοπίζεται. Ειρήνη αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε και σεβαστε Αριστειδη... shalom ach (στα Εβραικα σημαινει ειρηνη αδελφε!).
Τα κομαντος των special forces οπως εγω, πλην των πιο γνωστων τακτικων παθητικης αναγνωρισης μικρων κλιμακιων μακρας ακτινας για τις οποιες φημιζομαστε, εχουμε εκπαιδευτει και σε τακτικες επιθετικης αναγνωρισης που εφαρμοζονται αρχικως σχεδον με τον ιδιο τροπο των παθητικων -εισχωρωντας στα μετοπισθεν του εχθρου- αλλα κατοπιν -αντι απλης ερευνας- προκαλωντας με ερευνα και καταστροφη συγχιση στον εχθρο τον αναγκαζει να εγκαταλειψει μαζικα την αποκρυψη του ωστε να δωσει την ευκαιρια στις φιλιες συμβατικες δυναμεις να τον εξουδετερωσουν με βαρυτερα πυρα - κατοπιν της αναγνωρισεως οι ιδιες περιπολιες μπορουν να παραμεινουν στις γραμμες του εχθρου και να εφαρμοσουν τις λεγομενες τακτικες αρνησης (π.χ., εγω ως ελευθερος σκοπευτης προκαλωντας -με αδιακριτες δολιοφθορες και εξουδετερωση ευκαιριακων στοχων υψηλης αξιας- τρομο στις ταξεις του δεν τον αφηνει να αναλαβει αντεπιθετικη δραση... η ουτε καν να οργανωσει υποχωρηση...). Ολα τα προηγουμενα, και πολλα περισσοτερα, εφαρμοζονται και με τακτικες ανορθοδοξου πολεμου στις οποιες ενημερωνω για οσους δεν γνωριζουν πως -παρα την γνωστη Ελληνικη ισοπεδοτικη γκρινια- οι Ελληνικες Ειδικες Δυναμεις ειναι ικανοποιητικα εκπαιδευμενες - θελω δε να τονισω πως και οι υπολοιπες συμβατικες δυναμεις εχουν τετοιο ικανοποιητικο επιπεδο... μην κολωνετε ρε!
Ολιγων ασχετα τα αμεσως προηγουμενα αλλα τα "συναγωνιστη" και τα λοιπα που εγραψα δεν ειναι ασχετα με το συγκεκριμενο αρθρο σου, αντιθετα ειναι νομιζω στην ουσια του. Το αρθρο σου ειναι καιριο και η αξια του σημαντικη για εμενα μιας και η τυχη το εφερε απο τις βασικοτερες συζητησεις μου με ατομα -ακομη και "συντροφους" (σου)- στο φυσικο περιβαλον μου εδω και καιρο να ειναι οσα θιγει. Η αποψη μου ειναι απλη χωρις να ειναι απλοικη και την απλοποιω περισσοτερο γραφοντας πως στην παρουσα φαση υπαρχουν δυο στρατοπεδα: "εμεις" και οι "αλλοι"... το βασικο διλημα ειναι διπολικο και η επιστρατευση ειναι γενικη χωρις να λαμβανει υποψην "τσαχπινιες και ναζια" προδοτικης ουδετεροτητας και "ολιγον εγκυου".
Πραγματι οι αγριαδες μετατοπιζουν το ενδιαφερον καθε συζητησης αλλα ζητω την ανοχη σου διοτι ειμαι αγριος χρυσαυγητης των special forces... ειναι η φυση μου τετοια!

@Αυτολυκος
Αγαπητε Αυτολυκε... shalom ach!
Ως συναγωνιστης σου σου υπενθυμιζω αυστηρα πως στο κινημα μας υπαρχει πειθαρχεια και ιεραρχεια προς επιτευξη του Εθνικου Σκοπου, δεν ειμαστε ασυντακτο ασκερι κατσαπλιαδων εθνομηδενιστων - αν θελεις να συνεχισεις ως μελος του θα πρεπει να συνελθεις αλλιως να φυγεις... να πας αλλου (τραβα στον δημοκρατικο στρατο... και ακομη παραπερα!).
Και παλι: shalom ach...

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Αυτόλυκος είπε...

Ψ?

Χριστίνα είπε...

Καλησπέρα ΗΜΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ δεκτό αφού ήταν προσπάθεια να αστειευτείς ..Ε ναι !!! το φτερά και πούπουλα ήταν χαρακτηριστική ατάκα του χρόνια …Οποιος κατέβαινε την Σολωνος κάπου τον πετύχαινε να το φωνάζει. Σε ότι αφορά την ΧΑ ως κόμμα σε σχέση με τους ανθρώπους που έχει τον τρόπο που άγεται και φέρεται κινείται και λειτουργεί και τα διάφορα γένη αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε … κάπου αλλού σε άλλο άρθρο ή και εδώ αν θες κανένα πρόβλημα..Να σου πω όμως σαν αρχή να γνωρίζεις πως προσωπικά τα κόμματα δεν μου λένε τίποτα απολύτως..Τα κόμματα είναι για να κομματιάζουν ανθρώπους και ιδέες.Βέβαια
Σε ότι αφορά τις Μπουμπουλίνες που λες ο χαρακτηρισμός είναι πολύ βαρύς για να τον σηκώσω .Ποια είμαι εγώ που ακόμα και για πλάκα θα μπορούσα να παρομοιαστώ με την Μπουμπουλίνα;
Για το υπόλοιπο που αφορά τα μπρατσομένα όμορφα αγόρια να μου πεις πότε έχεις γενέθλια να σου στείλω τούρτα γιατί δεν ειμαι τόσο μικρή όσο υπολογίζεις αφενός , αφετέρου ...απο πότε έβγαλαν στην πασαρέλλα τα αρσενικά της Χ.Α.


Χριστίνα είπε...

Καλησπέρα ΗΜΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ δεκτό αφού ήταν προσπάθεια να αστειευτείς ..Ε ναι !!! το φτερά και πούπουλα ήταν χαρακτηριστική ατάκα του χρόνια …Οποιος κατέβαινε την Σολωνος κάπου τον πετύχαινε να το φωνάζει. Σε ότι αφορά την ΧΑ ως κόμμα σε σχέση με τους ανθρώπους που έχει τον τρόπο που άγεται και φέρεται κινείται και λειτουργεί και τα διάφορα γένη αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε … κάπου αλλού σε άλλο άρθρο ή και εδώ αν θες κανένα πρόβλημα..Να σου πω όμως σαν αρχή να γνωρίζεις πως προσωπικά τα κόμματα δεν μου λένε τίποτα απολύτως..Τα κόμματα είναι για να κομματιάζουν ανθρώπους και ιδέες.Βέβαια
Σε ότι αφορά τις Μπουμπουλίνες που λες ο χαρακτηρισμός είναι πολύ βαρύς για να τον σηκώσω .Ποια είμαι εγώ που ακόμα και για πλάκα θα μπορούσα να παρομοιαστώ με την Μπουμπουλίνα;
Για το υπόλοιπο που αφορά τα μπρατσομένα όμορφα αγόρια να μου πεις πότε έχεις γενέθλια να σου στείλω τούρτα γιατί δεν ειμαι τόσο μικρή όσο υπολογίζεις αφενός , αφετέρου ...απο πότε έβγαλαν στην πασαρέλλα τα αρσενικά της Χ.Α.


Ανώνυμος είπε...

@Χριστινα
Χωρις να θελω να γινω κουραστικος με τα special forces πρεπει να σου γραψω πως ως κομαντο εχω εκπαιδευτει ωστε να ενεργω και μονος ωστοσο συνηθως δρουμε σε ομαδες -εστω και μικρες- και στην πραγματικοτητα -ακομη και ως μεμονωμενοι μαχητες- ειμαστε μελη της μεγαλυτερης ομαδας που αποτελει το συνολο του στρατου - τα κομματα ειναι ο μονος αποτελεσματικος τροπος ωστε τα ατομα να δρασουν συλλογικα προς επιτευξη του κοινου σκοπου (και τον πολεμο τον κερδιζουν οι μεγαλες συμβατικες δυναμεις, οχι τα τρελαμενα σκορπια κομαντος...).
Τα "σερνικα" της Χρυσης Αυγης βγηκαν στην "πασαρελα" με το ζορι απο τους γυναικωτους αριστερους και τους "δεξιους" π#^στ@ρ@δ$ς - τουλαχιστον ας γινει χωρις μασκαριλικια. Πραγματι η Χρυση Αυγη αρχικως ηταν αποκλειστικα σχεδον "ομιλος εφεδρων ειδικων δυναμεων" (αντε και καποιων λιγων φουλ Ελληνοφρονων απο τα αλλα σωματα) και οι μονες γυναικες ηταν κατι λιγες φιλεναδες/αδελφες/κ.τ.λ. - φυσικα ειχε και την συμπαθεια (οχι ομως ως ενεργη συμμετοχη, για ευνοητους λογους) του μεγαλυτερου μερος των σωματων ασφαλειας (ειδικα της αστυνομιας, και ειδικα οσων ηταν μαχιμοι στο πεδιο δρασεως - παλι για ευνοητους λογους!) που ηταν πιο ενημερωμενοι για την υπαρξη της, αλλα ο βασικος πυρηνας ηταν για πολυ καιρο μικρος και αγνωστος στο ευρυ κοινο (εξαιρω -ανενταχτες ως τοτε... τωρα συσπειρωθηκαν στην Χ.Α- αλλες πατριωτικες δυναμεις... που βεβαια και αυτες ηταν ελαχιστες και αγνωστες). Αυτο αλλαξε μολις προσφατα αλλα δυστυχως οι συκοφαντες εκμεταλλευτηκαν το προηγουμενο -αληθες- γεγονος εμφανιζοντας την Χρυση Αυγη με εναν τροπο που ξεγελα τους καλοπιστους/ευκολοπιστους - οι "μπρατσαραδες καραφλοι κουμπουροφοροι" που κρεμανε στα μανταλακια ειναι συνηθως εκεινοι οι τυποι (τετοια εμφανιση -και ενδιαφεροντα- ειχαν ολοι οσοι υπηρετησα μαζι τους την θητεια μου, και τετοια εμφανιση -και ενδιαφεροντα- συνεχισαν να εχουν πολλοι απο αυτους - δεν θα κρυψω πως τετοιοι τυποι ειναι συνηθως καπως πιο εξοικειομενοι με εναν καπως πιο "μπρουταλ"/"στρατοκαυλο" τροπο συμπεριφορας/δρασης που μαλλον ξενιζει τους περισσοτερους και κανει πιο ευκολη την δουλεια των συκοφαντων αλλα γνωριζοντας καπως καλυτερα τα ουσιωδη μονο οργη νιωθω για την θρασυτατη διαστρευλωση της αληθειας).
Στα "δικα μας" τωρα (παλι αστειευομενος... σοβαρα!): και εγω δεν ειμαι πια "αγορι" (εχω αρχισει να σιτευω...), οποτε Μπουμπουλινα μου θα ειμαι ο Ανδρουτσος σου - για τον χαρακτηρα και τις μεθοδους των χρυσαυγητων... μια δοκιμη θα σε πεισει!

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ

Χριστίνα είπε...

Αγαπητε Ημι-Παράφρων
Εγώ από κομμάντα δεν ξέρω εκτός από αυτά που βλέπω στην τηλεβλακεία αν και προτιμώ τους ΕΤΑ εν πάση περιπτώση αυτό είναι άλλο καπέλο….Απο ομάδες επίσης δεν γνωρίζω και πολλά παρ όλα αυτά ξέρω πως αν ρίξεις έναν καλά εκπαιδευμένο σε στρατόπεδο την νύχτα μπορεί να φάει μόνος του λόχο.
Τα σερνικά δεν έχουν ανάγκη να βγουν πουθενά γιατί είτε εντός είτε εκτός γίνονται αντιληπτά όταν και εφόσον χρειάζεται. Οι αριστεροί και οι λοιποί έχουν δική τους άποψη περί αυτού δεν θα την αναλύσω αν και καλό είναι να μη τσουβαλιάζουμε τον κόσμο με ταμπέλες.
Τα σώματα ασφαλείας ….μεγάλη συζήτηση αν πλέον είναι σώματα και ειδικότερα ασφαλείας αλλά για ποιους…θα φανεί στην πορεία.
Σε ότι αφορά τα δικά μας όπως λες αν και ψάχνω ρε γμτ αυτό το ΜΑΣ και δεν το βλέπω (αστειευόμενη και γω αλλά σοβαρά) Αμα έχεις αρχίσει να σιτεύεις μπες στην εφεδρεία γιατί πλέον τόπο στα νιάτα …Κράτα τη γνώση μόνο για να την μεταλαμπαδεύσεις ..Σε ότι αφορά τον ρόλο του Οδυσσέα Ανδρούτσου χμ χμ χμ … Αφού εγώ δεν υιοθετώ τον όρο Μπουμπουλίνα δεν μπορώ να δοκιμάσω έναν Οδυσσέα Ανδρούτσο …..Προτιμώ το Σιβηρική Τίγρης αυτές ξέρεις σε αγέλη δεν μπαίνουν και είναι μοναχικές …ακόμα και στο κυνήγι

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη Χριστινα...
"Εγώ από κομμάντα δεν ξέρω εκτός από αυτά που βλέπω στην τηλεβλακεία αν και προτιμώ τους ΕΤΑ εν πάση περιπτώση αυτό είναι άλλο καπέλο….Απο ομάδες επίσης δεν γνωρίζω και πολλά παρ όλα αυτά ξέρω πως αν ρίξεις έναν καλά εκπαιδευμένο σε στρατόπεδο την νύχτα μπορεί να φάει μόνος του λόχο."
Αν και δεν ημουν ΕΤΑ (Επιλεκτο Τμημα Αλεξιπτωτιστων για τους περισσοτερους, Ειδικο Τμημα Αναγνωρισεων για τους ειδικοτερους), εχοντας συνεκπαιδευτει μαζι τους σου αναφερω πως προκειτε για σπουδαια κομαντα (ισαξια των ΟΥΚ) που ο κυριοτερος σκοπος τους ως μικρη ΟΜΑΔΑ (και αυτοι δρουν σε ομαδες) ειναι η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ με καθε τροπο (ως αριστα κομαντα γνωριζουν την σπουδαιοτητα του πρωταρχικου ρολου τους και δεν παρασυρονται ευκολα απο το -φυσικο για κομαντος- αντεπιθετικο τους ενστικτο) - εχοντας εκπαιδευτει σε νυχτερινες καταδρομικες εναντιων ("φιλικων" φυσικα - δεν θα αρχιζαμε πολεμο!) στρατοπεδων -και αλλων φρουρουμενων εγκαταστασεων μεγαλης αξιας, π.χ, αεροδρομια- σου αναφερω πως και το καλυτερο κομαντο στις μικρες μας ομαδες (σε ομαδες δρουσαμε) ΔΕΝ μπορουσε "να φάει μόνος του λόχο" (τουλαχιστον οχι χωρις "να φαει το κεφαλι του" τελικα...). Συμπερασμα: ο πολεμος (ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ) απαιτει συνεργασιες (και οι τυχον ανορθοδοξες τακτικες ειναι μονο συμπληρωματικες στις συμβατικες).

"Τα σερνικά δεν έχουν ανάγκη να βγουν πουθενά γιατί είτε εντός είτε εκτός γίνονται αντιληπτά όταν και εφόσον χρειάζεται. Οι αριστεροί και οι λοιποί έχουν δική τους άποψη περί αυτού δεν θα την αναλύσω αν και καλό είναι να μη τσουβαλιάζουμε τον κόσμο με ταμπέλες."
Αν και ενα γνωστο μοτο των special forces ειναι "δυναμη υπαρκτη - δυναμη φανερη" δεν διαφωνω μαζι σου, ομως θυμισου πως τα εν λογω "σερνικα" της Χ.Α. τα κραμασανε στα μανταλακια τα ΜΜΕ(ξαπατησης) για να τρομαζουν ως μπαμπουλες τις "αθωες κορασιδες" της αριστερας και της αστικης "δεξιας". Αναγκαζομαι να τσουβαλιασω τους αριστερους διοτι ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ στις ταξεις τους που αντεδρασαν στις φασιστικες διωξεις εναντιων της Χ.Α. (αλλωστε στην πραγματικοτητα αυτοι, στο συνολο τους, τις επιζητουσαν επιμονα απο ανεκαθεν - η αστικη "δεξια" απλως τους εκανε το χατιρι προσδοκοντας καποιο παραπλευρο κερδος).

"Τα σώματα ασφαλείας ….μεγάλη συζήτηση αν πλέον είναι σώματα και ειδικότερα ασφαλείας αλλά για ποιους…θα φανεί στην πορεία."
Τα σωματα ασφαλειας παραμενουν σωματα ασφαλειας, με τον ευαισθητο τους ρολο για το κρατος και το Εθνος - κακως τα ενεπλεξα στην συζητηση.

"Σε ότι αφορά τα δικά μας όπως λες αν και ψάχνω ρε γμτ αυτό το ΜΑΣ και δεν το βλέπω (αστειευόμενη και γω αλλά σοβαρά) Αμα έχεις αρχίσει να σιτεύεις μπες στην εφεδρεία γιατί πλέον τόπο στα νιάτα …Κράτα τη γνώση μόνο για να την μεταλαμπαδεύσεις ..Σε ότι αφορά τον ρόλο του Οδυσσέα Ανδρούτσου χμ χμ χμ … Αφού εγώ δεν υιοθετώ τον όρο Μπουμπουλίνα δεν μπορώ να δοκιμάσω έναν Οδυσσέα Ανδρούτσο …..Προτιμώ το Σιβηρική Τίγρης αυτές ξέρεις σε αγέλη δεν μπαίνουν και είναι μοναχικές …ακόμα και στο κυνήγι "
Μα ακριβως επειδη απο την εφεδρεια ανακληθηκα σκεψου ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα στο μετωπο!
Οσο για ΕΜΑΣ... οπως ειπε μελωδικα και ο ποιητης: ποτε μην λες ποτε, δεν ξερεις τι γινετε, ισως αυριο αλλαξεις γνωμη και να πεις το ναι... μην μασας λοιπον: Χρυση Αυγη ΔΑΓΚΩΤΟ λιονταρινα μου!
http://www.youtube.com/watch?v=2cg-Cv6q2sA

ΗΜΙ-ΠΑΡΑΦΡΩΝ