Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήμος Πειραιά: κλασσική περίπτωση πέναλτι.



Όλη η βρωμιά των ψευτοεκλογών της ψευτοδημοκρατίας, όλη η αλητεία διαπλεκομένων και αμοραλιστών, όλη η υποκρισία κομματόσκυλων και ηλιθίων αποκαλύφθηκε στον Δήμο Πειραιά. 

Ο πιο πετυχημένος κυβερνητικός Δήμαρχος των τελευταίων ετών σε μεγάλο δήμο (Β. Μιχαλολιάκος, Ν.Δ) θέτει υποψηφιότητα για να επανεκλεγεί. Ως αντίπαλος κατεβαίνει σημαίνον, ικανό και έντιμο στέλεχος της καθεστωτικής Αριστεράς (Θ. Δρίτσας, ΣΥΡΙΖΑ). 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και ο γνωστός υπερπατριώτης παπάς, τους φτύνουν κατάμουτρα και υποστηρίζουν απροκάλυπτα τον «αυτοδημιούργητο» μαουνιέρη που ηγείται της παράγκας. Να υπουργοί κολαούζοι του Βαγγέλα, να το Ρενάκι του Άκη συντρώγει με τον μουσάτο, από κοντά κι ο άγιος Πειραιώς. Τσαμπουκάδες, τραμπούκοι κτλ κτλ.

Σας επαναλαμβάνω: βρωμάνε όλοι. Μείνετε μακριά τους. 

Υ.Γ Για το Ρενάκι του Άκη και του Μαρινάκη θα τα ξαναπούμε. Επί του παρόντος αναζητήστε τον ΑΠΟΛΥΤΟ αριθμό ψήφων που έλαβε και μετά τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους στην περιφέρεια Αττικής. Θα γελάσετε. Αυτό μερικοί το λένε «ανατροπή», άλλοι «επανάσταση» και ο Τσιπρανδρέας «αλλαγή»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: